Skocz do zawartości
IGNORED

Prywatne wiadomości

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wiadomośc wyśle się na maila, czy tylko będzie dostepna na forum?

Wysyłanie na maila byłoby niezłe, gdyż umożliwia dwustronną komunikację bez upublczniania adresu. Wiadomość tylko na forum ma taka wadę, że trzeba, aby odbiorca wchodził na forum, aby ją zobaczył. A maile czyta niezaleznie od tego, i zapewne cześciej niż gości na forum.

inzynier

W "okienku" logowanie masz "wiadomosci prywatne". Tylko tam jak "wklikasz" bedziesz mogl ogladac wiadomosci. To nie idzie na email :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Moze w ramach udogodnien da sie jeszcze w dziale OPINIE do opisywanych i recenzowanych produktow dolaczyc fotke - pewno juz bylo to poruszane, ale ponoc ktopla kruszy skale.

pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

proplayer, 9 Maj 2006, 14:55

>Jeszcze zeby mozna bylo edytowac lub kasowac swoje posty....

A moze jeszcze calkowicie wykasowac wszystkie swoje posty :D Grafton i jemu podobni by sie ucieszyli ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jaro4444

mundial blisko - powiem tak - foxbat po prostu stosuje tzw. krótkie krycie - jest to bardzo pracochłonna metoda, ale wysoce skuteczna - każdy kto pójdzie w ślady Graftona powinien liczyc się z tym że niezostanie mu wybaczone zbyt szybko.

Poza tym widać że nie każdego zawodnika stać na taką formę obrony własnej drużyny.

Po raz pierwszy od wczoraj wyswietlaja mi sie natretnie na srodku ekranu reklamy nawet przy przechodzeniu np ze "stereo" do innych zakladek. Conajmniej irytujace. Kiedy bedzie mozna zmienic swoje haslo i e-maila?

Jazz :-), 10 Maj 2006, 00:45

>Po raz pierwszy od wczoraj wyswietlaja mi sie natretnie na srodku ekranu reklamy nawet przy

>przechodzeniu np ze "stereo" do innych zakladek. Conajmniej irytujace.

Jazz, akurat Ty jako beznesmen powinienes siedziec cicho w tym wypadku lol :>

Mnie, reklamy przeszkadzaja nawet przy logowaniu sie i dokonywaniu wpisow !

Najgorsze sa te "bawiace sie z Toba w berka" !

Jedna z nich udalo mi sie skasowac dopiero po minucie !

Uwazam, ze TAKIE reklamy, to po prostu - szczyt chamstwa !

Wspolczuje reklamodawcom, ze placa komus za COS takiego !

Oprocz szczerej NIENAWISCI, ich produkt, raczej na nic nie moze liczyc !

Pozdrwiam

>Jedna z nich udalo mi sie skasowac dopiero po minucie !

>Uwazam, ze TAKIE reklamy, to po prostu - szczyt chamstwa !

Eee, w porównaniu z kasowaniem Twojej obecności na forum to zwykła pesteczka ;-)

> Arsen Lupin

Niemal w każdej normalnej przeglądarce można sobie takie reklamy wyłączyć. Pomijam już fakt, że w efekcie upierdliwości dana reklama przynosi zupełnie odwrotny skutek od zamierzonego, ale to w sumie nie moje pieniądze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.