Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj jest Światowy Dzień Kota.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowych Kotów i ich żywicieli.

Zawsze pełnej miski, ciepłego kaloryfera i jak najmniej życiowych niespodzianek.

Dzięki, przekażę życzenia mojemu ogoniastemu łazikowi.

Błąd.

Nikt nie może mieć kota.

To człowiek jest własnością kota - jego żywicielem, sprzątaczką, otwieraczem do puszek, odźwiernym, przedmiotem do bawienia się, etc.

To chyba zależy od tego jaką postawę jako właściciel się wybierze.

Ja w każdym bądź razie niczyją, a już na pewno nie kota, własnością nie zamierzam być. Jego niedoczekanie...

Powrót po dłuższej przerwie...

a już na pewno nie kota, własnością nie zamierzam być. Jego niedoczekanie...

Każdy "przed" tak gada ale po.....

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Sierściuchowi nie chciało się rano wyjść na pole gdy wychodziłem do pracy, został więc w domu.

Gdy wróciłem, Buras już siedział w drzwiach.

Warknął tylko na odchodne - czemu tak późno, przez ciebie straciłem dzień.

Zlustrowałem szybko dom.

Nic nie rozbite, zasłony na swoim miejscu.

Kot trafił do kuwety a nie pół metra obok.

Całkiem udany dzień.

My naszego kota (właściciela?) zawsze wywalamy na dwór, gdy wychodzimy na dłużej, jak chce może wejść w drewno do kominka lub pójść do garażu, gdzie futrzak ma swoje kryjówki. Spróbuję "Gadzinie" jutro pyknąć jakąś fotkę ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Dzisiaj jest Światowy Dzień Kota.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowych Kotów i ich żywicieli.

Zawsze pełnej miski, ciepłego kaloryfera i jak najmniej życiowych niespodzianek.

Nie cierpię kotów, choć kiedyś tam, dawno - miałem trzy!:-)

Pierwszy - nieborak był stareńki, gdyśmy go przygarnęli i po niedługim czasie...

Drugi - wzięliśmy go kiedyś na wakacje na wieś w Bieszczady. Rychło zdziczał i wręcz przestał bywać w domu.

Trzeci - hmmmm...

To był pomysł głupi - sami wiecie, jak to po piwie bywa:

W zaprzyjaźnionej piwiarni, dokładnie w piwnicy tejże - kotka powiła.

Po kilku kuflach - wziąłem do domu takie jedno maleństwo.

Tornado go zwałem, choć to i tak nie oddaje jego charakteru!

Budziły mnie co rano książki spadające z półek często, gęsto - na moją głowę!:)

Dajcie mi spokój z kotami...

A! Rochu!

Te życzenia miski, kaloryfera i braku niespodzianek - biorę też do siebie!:-))

Ps - dziwny jestem. Nie przepadając za kotami - dokarmiam takiego jednego buraska.

Pozdro - Jacek.

Poczekamy, zobaczymy ; )

Dokładnie.

To nie właściciel ma kota.

Jest zawsze odwrotnie.

Mój kociak, sorry za fotę, ale trudno go dorwać w ładnej pozycji ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ładna kocina. Takie oczka ma naturalnie czy przez flasha? Jak straciła łapki?

Nasz jest już całkiem stary i zaczyna mieć problem z wskakiwaniem na meble. Jak zacznie mieć problem z chodzeniem kupię mu małą deskorolkę ;-) jak zawsze było w kreskówkach ;-)

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

A widzisz--pisałem , że się potrafią dziwnie ułożyć !!!! Tymi łapkami dokonała exterminacji wszystkich nornic , ryjówek , myszy i.t.p. w promieniu 500m od domu...Nazywała się Mysza i zostawiła mnie 24.03.2012--od tego momentu już nie umiem się śmiać......Fotka jest z telefonu [3.2mpix] , ale kolor oczu się zgadza....

post-56516-0-90433700-1424603802_thumb.jpg

Też mi jeden kociak zaginął :-( Łazęga z niego była straszna i był zbyt ufny, to było do przewidzenia...

Wicie, że ten bez łapy polował na szpaki i nawet mu wychodziło? Ale raz go pogoniło całe "stado" i od tego czasu jest bardziej rozważny ;-)

Ukryta Zawartość

Ten biało rudy został przez nas wykarmiony od 4 dnia życia (matka odrzuciła wszystkie). Mieścił się w środku dłoni :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez morhol
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Też mi jeden kociak zaginął :-( Łazęga z niego była straszna i był zbyt ufny, to było do przewidzenia...

Wicie, że ten bez łapy polował na szpaki i nawet mu wychodziło? Ale raz go pogoniło całe "stado" i od tego czasu jest bardziej rozważny ;-)

Moja nie zaginęła ---miała przerośnięte , niewydolne serce [była kociakiem odrzuconym przez matkę]..

Spoko. Gdybyś nie napisał, że nie ma łapek nie zwróciłabym na to uwagi :-D Wiesz jak to działa? Człek widzi to co ma zobaczyć ;-)

Raz nazwijmy to uratowaliśmy naszego kota przed owczarkiem niemieckim. Wiesz, że codziennie przez ponad tydzień przynosił nam jakąś upolowaną "zdobycz" na próg ;-)

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Spoko. Gdybyś nie napisał, że nie ma łapek nie zwróciłabym na to uwagi :-D Wiesz jak to działa? Człek widzi to co ma zobaczyć ;-)

Raz nazwijmy to uratowaliśmy naszego kota przed owczarkiem niemieckim. Wiesz, że codziennie przez ponad tydzień przynosił nam jakąś upolowaną "zdobycz" na próg ;-)

Mógłbym o kotach gadać i pisać bez końca[widzisz mój portrecik]....Mam do nich jedyną , wielką pretensję :::::za krótko żyją !!! --Pozdrawiam !!!

Oprócz tego, że krótko żyją to w zasadzie każdy kot lubi straszyć właściciela niespodziewanych zaginięciem. Ten nasz Puszek parę miesięcy temu strasznie nas nastraszył...

Mógłbym o kotach gadać i pisać bez końca[widzisz mój portrecik]....Mam do nich jedyną , wielką pretensję :::::za krótko żyją !!! --Pozdrawiam !!!
Prawda. Mój obecny jest u mnie najdłużej, osiem lat. Poprzedni też uchował się przez tyle czasu. Reszta, a było ich sporo, znikała w okresie dwóch do czterech lat.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.