Skocz do zawartości
IGNORED

czego oczekujesz od PISu

Meloman

Rekomendowane odpowiedzi

zwracam się do wszystkich zwolenników tej partii, choć szczerze przyznaję, że takim ja nie jestem o subiektywne, ale bez chamstwa i wzajemnego opluwania się, wypowiedzenie się na temat:

Czego oczękuję od tej partii?

https://www.audiostereo.pl/topic/28715-czego-oczekujesz-od-pisu/

Aha koncert życzeń.

Ja mam takie oczekiwania

- niech się spakują ( ci dwaj niech wezmą mame, bo jeszcze mieli by powody żeby tu wrócić ) i wyjadą może na Kube i niech może tam robią rewolucje i wciskają ciemnote ludowi.

Mam też oczekiwania względem wyborców PiS'u ,żeby drugi raz nie dali się oszukać.

Przyznam że za Kwaśniewskiego nie było mi tak głupio jak widziałem sytuacje kiedy nasz prezydent jest na obczyżnie no może za pewnym wyjazdem do Rosji . Teraz jest obciach i naprawdę nie chodzi mi o powierzchowność tylko raczej o to że kompleksy małostkowość i brak obycia wyłazi z naszego Kaczorka prawie na każdym kroku. Także życzenie tylko jedno życzę nam innego rządu innego prezydenta i podwyżki wypłat o 300 % niech stracę ;)

>>marko3T

>Mam też oczekiwania względem wyborców PiS'u ,żeby drugi raz nie dali się oszukać.

Te oczekiwania można by odnieśc do wszystkich wyborców partii, które dotychczas były "u steru"

Chyba jesteście ciut naiwni (bez obrazy) jeżeli wierzycie w to że PIS chciał oddać część władzy PO.

Przy takich ceregielach i krętactwach (przypomnijcie sobie jak faktycznie wyglądały warunki jakie stawiał PIS) jakie wyczyniały te dwa mikroby wcale się nie dziwie , że PO podziękowało PIS'owi za ewentualne rządy razem.

jacch> zaiste -mimo moich 55lat starając się nie zakląć- spytam grzecznie -a ty wszedłbyś w koalicji z czymś takim.Przecież obecne czasy to dowód żę to tak właśnie mieli postąpić- i nijak inaczej>Dokładnie tak.Czasami mam jednak wrażęnie że ludzie różnią się mOzgami.Ale żeby iść do wariata ,żęby dać się opluć, a ty masz im to za złe ?Problem tylko jest niestety jeden .Ze nie maja wiekszośći i że ten Psl ich nie lubi >Nie mogę się doczekać kiedy właśnie będą mogli robić co im się będzie podobało.I wtedy gwizd rozpędzjącegio się walca spowoduje żę zaczniesz się bać.I przestaniesz się dziwić.Zaiste.Módlmy się.

Popieram jara! nowe wybory ,rząd w łapy po,sld,samobrony a potem zmiana konstytucji i kwasek na prezydenta RP czy może Wałęsa? no sam nie wiem :O)Świat jest pikny a w Wawie tyle słońca :o) :o) :o)

Polskie Zoo :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Leszek, 6 Paź 2006, 13:37

...:O)Świat jest pikny a w Wawie tyle słońca :o) :o) :o)

Zgadzam się w 100%. Szkoda czasu na (tfu!) "politykę".

Nadchodzi łikend - wszyscy na łono! :)) Babie lato ;)

PS. Ten wątek zaraz zniknie, zgodnie z zapowiedzią Lukara. Proponuję przenieść się z życzeniami do wątku POLITYKA.

inżynier, 6 Paź 2006, 14:21

>Leszek, 6 Paź 2006, 13:37

>

>...:O)Świat jest pikny a w Wawie tyle słońca :o) :o) :o)

>

>Zgadzam się w 100%. Szkoda czasu na (tfu!) "politykę".

A u nas szarówa :-(( Będziecie mieli pogodę na "uliczne głosowanie"? I nakrywanie czapkami ?

>inżynier,

>PS. Ten wątek zaraz zniknie, zgodnie z zapowiedzią Lukara. Proponuję przenieść się z życzeniami do

>wątku POLITYKA.

Lepiej do watku : " od Admina » Forum - propozycje, uwagi, pomysły ", to moze WRESZCIE zacznie REAGOWAC,

na TO WSZYSTKO, co uzytkownicy TWORZACY to forum, do - NIEGO MOWIA i o co - GO PROSZA !

dziękuje, za szczere słowa antypoparcia dla tej partii, co oznacza, że są w tym kraju jeszcze rozsądni ludzie.

choć z drugiej strony oczekiwałem odpowiedzi osób, którzy AUTENTYCZNIE wierzą w tą partię.

bardzo mnie ciekawi, co kierowało, że w wyborach zagłosowali właśnie na nich. jak się czują, teraz po roku ich "rządów".

czy polityka tej partii jest zgodna z ich przekonaniami? co wg nich ta partia powinna zrobić dla nich, dla ich rodzin? (czy np. becikowe jest spełnieniem wszystkich pragnień?)

zauważcie proszę, że od roku temat polityki sprowadza się do lustracji i wzajemnych przepychanek.

to zrzucanie problemów PRZYSZŁOŚCI na przeszłość.

czy naprawdę nikogo z elektoratu PIS nie interesuje, jak będzie wyglądać ich życie za kilka lat, a także ich dzieci i wnucząt?

pomyśleć, że jakieś 2 miesiące przed wyborami, uważałem tą partię za prawie poprawną polityczną.

pierwszym ostrzeżeniem był spot, że znikającymi produktami z lodówki... ciąg dalszy wszyscy znacie.

zresztą - zauważcie proszę, jaką niezłą jedynastkę udałby się zebrać..., ta szóstka miałaby murowane miejsce w składzie:

- Kurski,

- Wesserman,

- bracie Kaczyńscy,

- Gosiewski,

- Cymański.

Meloman

Podobnie jak Ty przed wyborami uważałem tą partie obok PO za jedyną w miare wiarygodną , która może coś zrobić dobrego dla tego kraju. Ale zaczeły w ich kampanii pojawiać się sygnały ,że pokażą inną twarz jak wygrają.

Oczywiście już wtedy byłem przekonany , żę oddam głos na PO.

Przerażała mnie ta chęć objęcia władzy za wszelką cene przez PIS i te cuda , które mikroby obiecywały swoim wyborcą. Dziwie się ,że tylu inteligentnych ludzi dało się zwieść(otumanić) propagandzie PIS'u przecież było widać jak na dłoni żę chodzi im tylko o dopchanie się do stołków. Cała ich kampanie z pluszakami , z grzebaniem w przeszłości przodków itp...itd...

Szkoda się denerwować.

>czy naprawdę nikogo z elektoratu PIS nie interesuje, jak będzie wyglądać ich życie za kilka lat, a

>także ich dzieci i wnucząt?

Zauważ, że oni myślą własnie w ten sposób: my nie mamy, bo INNI (czyt. układ) nam zabrali. To cała filozofia tego nurtu. Takich ludzi , o takim stosunku do świata zawsze jest spora liczba w każdym społeczeństwie. Oni nie wierzą we własne siły i oczekują, aby ktoś (najlepiej 'prawdziwa' władza) zapewniła im, aby i ONI mieli, najlepiej zabierając INNYM. Bo dlaczego jedni mają a MY nie. Musieli kraść, stanowić układ itd.

Tu nie ma szans na zrozumienie - to po prostu inna bajka. Nie nauczysz słonia latać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.