Skocz do zawartości
IGNORED

ankieta - ograniczenia na Bocznicy

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

UWAGA: każdy użytkownik może wpisać się w tym wątku TYLKO RAZ, nie będzie możliwości zmiany wpisu

Proszę o odpowiedź na następujące pytania:

1. Jestem za ograniczeniami (limit wpisów) na bocznicy: TAK/NIE/NIE MAM ZDANIA

2. Jestem za całkowitym zlikwidowaniem bocznicy: TAK/NIE/NIE MAM ZDANIA

Pod odpowiedziami można dopisać ewentualne uwagi. Prosze trzymać się formatu odpowiedzi:

1. TAK

2. NIE

--------------------------------------------------------------------------

Po dodaniu wpisu nie będzie on od razu widoczny w wątku, po zakończeniu ankiety wpisy zostaną odkryte.

https://www.audiostereo.pl/topic/29935-ankieta-ograniczenia-na-bocznicy/

1. NIE MAM ZDANIA

2. NIE

Komentarz do 1.

W zasadzie jestem za zaprzestaniem ograniczania. Jeśli z Twojego punktu widzenia zbyt wielki ruch na BOCZNICY albo treści tam pojawiające się są problemem, to jestem za zmianą ograniczenia z jednego wpisu na godzinę na limit dobowy, np. nawet te same 24 wpisy na dobę. Ograniczenie rozmiaru zdjęć nie przeszkadza mi.

Jestem natomiast zwolennikiem bardziej konsekwentnego przesuwania "zboczonych" wątków na bocznicę oraz usuwania niemerytorycznych wpisów w zakładkach innych niż BOCZNICA.

1. NIE

2. NIE

--------

myślę że jest potrzebna - tam należy zostawiać wszystkie brudy po to żeby w innych zakładkach było czysto, przynajmniej tego bym sobie życzył

1 - NIE

2 - NIE

Jesli nie bedziesz umial/chcial egzekfowac regulaminu punkt 11 i 19 to niech zostanie jak jest czyli:

1 - TAK

3 - NIE

1. NIE. Jestem przeciw ograniczeniom na bocznicy.

2. NIE. Jestem przeciw zlikwidowaniu bocznicy.

Komentarze:

1. Ograniczenie 1 wpis na godzinę jest bez sensu. Pieprzenie o dupie maryni przenosi się z tego powodu do zakładek tematycznych. Natomiast nie mam nic przeciwkoograniczeniu plików graficznych wklejanych na bocznicy.

2. Dlaczego jestem przeciw zlikwidowaniu bocznicy? Bo pieprzenie o dupie maryni przeniesie się z tego powodu do zakładek tematycznych.

1. NIE

2. NIE

Lukar, Sam zasugerowales, jaka ma byc odpowiedz na pierwsze pytanie : TAK !!!

Czemu caly czas usilujesz ZATOMIZOWAC ta spolecznosc, robiac tajne glosowanie,

zeby nikt nie widzial co wpisuja inni ! (uzytkownicy do ktorych ma sie zaufanie i z

ktorych zdaniem sie liczy !). Uwazam, ze to kolejna Twoja - MANIPULACJA !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.