Skocz do zawartości
IGNORED

Forum znów działa:)

joseh

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

>Jeden mail do peperoniego i po 2 min. wiedzialyby - setki osob, a po godzinie - niemal Wszyscy !

>Przez KILKADZIESIAT godzin nie miales 30 sek. przerwy ??!!

>A tak, do dzisiaj - nie wiedzial nikt !

ok, nauczę się na pamięć maila do peperoniego bo, wybacz, nie znałem

poza tym 2-3 osoby do mnie dzwoniły - nic nikomu nie przekazały? a to niedobre!

>foxbat, 14 Gru 2006, 14:28

A kto w DTP pracuje na GIF-ach ? He ?

> Lukar

W imię przyjaźnii międzynarodowej bratnich państw. W ramach dobrosąsiędzkiej, bratniej pomocy. Solidarności z krajami 3 go świata itd...

..... też jestem za oddaniem nika Atoposowi. I tak będzie marudził ale z Wilsonami z Allegro na 9m2 też bym marudził. No więc ? :-)

>>>>Hiszpan dzięki za link....popłakałem się.

Dawno czegoś tak dobrego nie czytałem.Pozwoliłem sobie przygotowac male streszczenie z kilkoma cytatami.Autorów przepraszam za kopiowanie bez Waszej zgody ale nie mogłem się powtrzymać:

1. To o czym zesmy Tutaj ostatnio rozmawiali ?

O walkach z Japonczykami na Wyspach Salomona ?

Czy dobrze pamietam ?

2. fajnie by było gdyby padło całkiem, normalnie fizycznie się sfajczyło

tyle tam głupot nasmażono i pomyj wylano, że nie ma czego żałować

żałosna pseduoaudiofilska kloaka zakupofilii i płytkodłubstwa, która nie urodziła niczego wartościowego

3. Jak widzę takie zakłamane szujostwo, to mnie szlag trafia. Jakoś nie przypominam sobie, żeby te wiadra pomyj przeszkadzały Ci wpieprzać się w każdy możliwy wątek ze swoimi mądrościami, będąc głuchym na prośby ludzi, którzy mieli Cię już serdecznie dosyć.

4. Spytaj Atoposa, jak kastrowałem go na każdym kroku i wyrywałem mu myśli z głowy, zanim same wyszły przeznaczonym do tego otworem. Aż dziw, że chłopina jeszcze ma siły łazić po tym, co go spotkało.

5. "Potwierdzona schizofrenia paranoidalna" ! (nadal to podtrzymujesz,

ze Swoim kolega, internetowym psychiatra-konowalem ?!)

6. Sugeruję olać sikiem prostym to szybciej uschnie

7. Synku,wypizdrzaj stąd przewracać obornik do swojej sypialni!

Nikt cię tu nie potrzebuje PALANCIE

NO DALEJ NUŻE WZYWAĆ POMOCY DŁUGOWŁOSY KMIOCIE!

8. Słuchaj Łarle-karle, czy to Ciebie chcieli zbanować za nieuzasadnione bluzgi ? (przypomnij, jezeli pomyliłem osoby ?). Jeśli ci się nie poprawi poczucie humoru, będziesz musiał zmienić lokalizacje, "Skąd: Od mamusi i tatusia" na "Z c*py".

9. A co, wloskow Bozia nie dala, czy wszystkie wypadli,

po przebytym syfilisie ?!

10. Czesc,

Nie wiecie co z audiostereo? Zostawilem tam rekawiczki..

11. Obiecuje ,że jak tylko dostrzege twoja lub jego kaprawą gebę na jakims audiofilskim spotkaniu to tak ci ją otłukę,że jedyne co ci pozostanie zasrańcu to powieszenie sie na tej twojej pseudo audiofilskiej kryśce.

Dotarło patafianie?Jeżeli tak to przekaż to swojemu chłoptasiowi co byn gęby drugi raz nie strzępił.

>>Lukar

jak będziesz (na serio) robił CD z wątkami to ja jestem chętny na jedną płytkę! :) (może być nawet więcej tych CD, ale wolałbym tematyczne wpisy a nie jakieś tam "obok")

>Lukar, 14 Gru 2006, 14:14

Powtórzę swój wpis z poprzedniej strony, bo jak widzę niektórym nie chce się

tam zaglądać :-)

14 Gru 2006, 14:04

Fizycznie serwer nie padł, bo odpowiadał na pingi.

Serwer w sensie usługi (oprogramowanie typu np. Apache) też działał,

bo generował komunikaty typu "strona niedostępna, czy jakośtam".

Coś się podziało z "zawartością", czyli admin coś skopał i potem

nie był w stanie szybko wrócić to tego, co było, albo mieliśmy do

czynienia z włamaniem. Ciekawe co na to Lukar?

Jestem Europejczykiem.

Hehe ja dzwoniłem do Lukara co z forum. On mi bardzo przyjemnie wytłumaczył Wg mnie spoko Chłop:) Komu mogłem to powiedziałem. Jak wam tak było źle bez forumi chcieliście wiedzieć co jest to mnie znalezienie numeru do Lukara zajeło 2 minutki :)

Jaro

A jakie to a znaczenie...

>>Serwer w sensie usługi (oprogramowanie typu np. Apache) też działał

akurat apaczi tez czasem lapal padake...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat, 14 Gru 2006, 16:00

Nie bardzo rozumiem co ma znaczyć twój wpis, ale powtórzę to,

co napisałem językiem dla laików:

-z tego, co obserwowałem, provider (czyli dostawca usług, czyli ten, któremu płaci się

za serwer nie zawalił)

-namieszał administrator audiostereo.pl.

Jest inna opcja, ale fachowcy sami się domyślą :-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Generalizujesz, moze wywalila sie virtualka w apaczi.... A Lukar powodowal czasowe wylaczenia apaczi? :D hehe...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

dj_zibi, 14 Gru 2006, 18:13

>Chłopaki jak będziecie miec własne strony. które są skomplikowane, głównei mysql, PHP zobaczycie

>jak łatwo Przypadkiem coś namieszać.

To do mnie? :)

Żadna awaria :):)

Lukar swój chłop, juz we wczesnych godzinach rannych 12.122006 na rozkaz rady ubrał mundur, załozył czapkę i wprowadził stan wojenny :):) Na wzór swego "poprzednika" panującego w poprzednich czasach ludowej ojczyzny po kilkunastu godzinach jeden włączył telefony i telewizją, drugi włączył forum :):)

Brawo za tak szybkie zakończenie stanu:):)

A tak na poważnie- brak forum to naprawdę OGROMNA luka w codziennym zyciu:)

Tym razem wypieprzyło się inaczej.

Apacz też nie chodził, ale serwery providera działały.

Może z ciekawości do nich zadzwonię i zapytam, o co

to chodzi?

Jestem Europejczykiem.

Zydelek,

"Lukar swój chłop, juz we wczesnych godzinach rannych 12.122006 na rozkaz rady u b r a ł mundur (...)"

Zydelek, ty chlopino, w co Lukar ubral ten mundur? Zydelek, zasugeruje ci, zebys w przyszlosci nie ubieral ubran, ale je zakladal, nosil i przede wszystkim wypral.

>Jazz :-)

Jazz, zwracajac sie do kogos na pismie, zaimki osobowe, takie jak np. "Ci", piszemy - z duzej litery !

Ja np. tak czynie - ZAWSZE !

Ty jak widze, albo okazujesz Swoja pogarde nie stosujac tej zasady, albo Was tam w czworakach tego nie nauczyli !

Pozdrawiam

>Jazz :-)

To sprawa glebszej kultury, ktora tacy jak ja maja - we krwi !

Buraki takie jak ty "wykladaja" sie na tym, bo nie wszystko mozna przeciez

"pamieciowo" opanowac w ciagu kilku lat edukacji w przy-PGR-owskiej szkole dla dzieci fornali !

Dlatego ja - szlachetnie urodzony, moge sobie pozwolic na Wszystko i Wszystko bedzie w moim wydaniu - kulturalne !

Natomiast Ty buraku, musisz na Wszystko uwazac, bo niemal Wszystko, Cie - kompromituje !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.