Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Sama się zdziwiłam, ale wolę "Rekina i Lawę" (to był pierwszy film w 3D, byłam na tym w kinie) niż to :-D

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Obejrzyj to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Raz myślałam, że leci moja ulubiona głupia bajka - "Pingwiny z Madagaskaru", a leciało to, do czego podałam link :-( Od razu włączyłam inny program - odcinek Top Geara, który znam na pamięć ;-D

Co to za padaka ???????

Ukryta Zawartość

Smuga cienia spowija..;-)

Kiedyś taki majstersztyk oglądałem na TV4 7.gif:

Malibu Shark Attack

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jak patrzę na te trailery, to wierzyć mi się nie chce, że to są prawdziwe zapowiedzi prawdziwych filmów, a nie wygłupy jakichś dzieciaków,

które kręcą te sceny telefonami, dodają "efekty" zrobione w paincie na domowym pececie i mają później bekę z tego kto zrobił głupszy.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Raz skakałam po kanałach, trafiłam na "Bitwę pod Wiedniem" i ręce mi opadły, gdy zobaczyłam, jakie tam są efektyA "Wiedźmina" nie spieprzyli tylko efektami, gdyby one były jedyną wadą tego filmu, byłoby święto lasu :-D

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Efekty efektami, ale ci aktorzy występujący w tych produkcjach, fabuła, dialogi...

Podobno są fani tego gatunku filmów i podobno specjalnie one są robione tak nie inaczej.

U nas mamy disco polo, a u nich mają latające rekiny?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A "Wiedźmina" nie spieprzyli tylko efektami, gdyby one były jedyną wadą tego filmu, byłoby święto lasu :-D

A ja po latach stwierdzam, że ten serial aż taki tragiczny nie był. Miał swój specyficzny klimat, albo podchodził komuś, albo nie...

Szefowie wrogowie 2 - może dupy nie urywa, ale ostatnio i tak nic lepszego nie widziałem.

"Co Robimy W Ukryciu" - paradokument o wampirach, próbujących radzić sobie we współczesnym świecie i z codziennymi problemami. Dawno się tak nie uśmiałem :)

"Kontrolerzy" - węgierski klasyk, ale dopiero teraz zebrałem się, by go obejrzeć. I żałuję, że zrobiłem to tak późno!

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

"Co Robimy W Ukryciu" - paradokument o wampirach, próbujących radzić sobie we współczesnym świecie

Przeczytałem o tym filmie tyle: "jeszcze przed napisami początkowymi połowa sali rżała jak źrebaki" - spróbuje dziś. ;)

"Kontrolerzy" - węgierski klasyk, ale dopiero teraz zebrałem się, by go obejrzeć. I żałuję, że zrobiłem to tak późno!

Kontrolerzy - widziałem dawno temu, zużył mnie.

Od dłuższego czasu przegrzebuję sieć, na razie bezskutecznie. Wróciłem na chwilę do kina koreańskiego, ale te lepsze rzeczy już widziałem. Na koniec krótka i konkretna recenzja na jaką przy okazji jakiegoś filmu trafiłem: "Nie wystarczy rzucić cycem w obiektyw, żeby coś uzyskać." ;)

• 2 tygodnie później...

Obywatel - ze 100 minut wytrzymałem 30 i to jak dla mnie i tak o 20 za długo.

Kto to daje pieniądze na takie dziadostwo, to ja chciałbym tylko wiedzieć, przecież to jest jakaś masakra.

Nie dość, że ze Stuhra aktor taki jak z Krawczyka Elvis Presley, to jeszcze reżyser i scenarzysta do kompletu.

Dajcie spokój, a już porównywanie tego czegoś do Dnia Świra... toż to nawet nie leżało obok Dnia Świra.

Szefowie wrogowie 2 - może dupy nie urywa, ale ostatnio i tak nic lepszego nie widziałem.

chciałem obejrzeć dobrą komedię i też to włączyłem, ale nie dałem rady do końca, nuda straszna

No nie chciałem tego pisać wprost po wcześniejszych zaleceniach, aby starać się wyszukiwać pozytywy :)

Filth - wczoraj obejzałem. Dla mnie moze być a nawet bardzo może być - wali prosto w ryja, dla niektórych moze zbyt prosto :) - z córką raczej bym nie oglądał :), troche angielskiego czarnego humoru, ogólnie OK choć nie wszyscy lubią taki rodzaj filmu.

"Filth" może być, ale dupy nie urywa. To nie jest tak dobra ekranizacja jak "Trainspotting" czy "The Acid House". Moim zdaniem, film nie oddał dobrze klimatu książki.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

No właśnie. Dobry film ale już po paru tygodniach o nim zapomniałem.Co innego wybitne niektóre filmy lat 80,90-trainspotingi nagie lunche i parę innych zwariowanych.

Bardzo przyjemny obyczajowy filmik widziałem "Nebraska" choć filmweb nazywa to dramat przygodowy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przecież napisałem że bardzo moze być :) - jakby urywal dupe to bym napisał polecam!!! :) ale obejżeć warto

i do słownika języka polskiego zajrzeć też czasem warto ;-)

Edytowane przez AL

No właśnie. Dobry film ale już po paru tygodniach o nim zapomniałem.Co innego wybitne niektóre filmy lat 80,90-trainspotingi nagie lunche i parę innych zwariowanych.

Bardzo przyjemny obyczajowy filmik widziałem "Nebraska" choć filmweb nazywa to dramat przygodowy

Ukryta Zawartość

Nebraska- to już wiem, co dziś wieczorem obejrzę.

Ukryta Zawartość

'71

znakomite kino ... wielki plus !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

"Zodiak" - dobry kryminał Davida Finchera. Śmiem zaryzykować stwierdzenie, że nawet lepszy, niż "Nocny Strzelec", który też był niczego sobie.

@ up: "Wolny Strzelec", kuśwa :p

Edytowane przez d-t-x

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Obejrzałem nie robiąc sobie żadnych nadziei niby bajkowy melodramat Australia.

I jestem mile zaskoczony. Oczywiście rzecz lekka, z przymróżeniem oka, ale jednak niebanalna.

Nie załuję tych ponad dwu godzin spędzonych przed TV.

...i przerobiony kilkanaście razy w tym wątku.

• Pokaż nowe odpowiedzi