Skocz do zawartości
IGNORED

Potwierdzenie KONCA SWIATA w 2012 !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Konkudujac powiem, ze panowie wykonkludoali iż za Boga wypowiadają sie wszystcy...........................:)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Konkudujac powiem, ze panowie wykonkludoali iż za Boga wypowiadają sie wszystcy...........................:)

Konkludując i jeśli już , to wykonkludowali

Piotr

No to jeszcze przez 3 tygodnie mozna sobie muzyki posluchac....:)

Więcej optymizmu pani Adamie , fatalistyczne przepowiednie Majów na 21.12.2012 roku się nie ziszczą !

Za trzy tygodnie będziemy się z tego śmiali , pozdrawiam serdecznie , z poważaniem , Piotrek

Piotr

Konkludując i jeśli już , to wykonkludowali

to tylko literówki, a to nie to samo co twój wtórny analfabetyzm i koszmarne ortografy.

Więcej optymizmu pani Adamie , fatalistyczne przepowiednie Majów na 21.12.2012 roku się nie ziszczą !

Za trzy tygodnie będziemy się z tego śmiali , pozdrawiam serdecznie , z poważaniem , Piotrek

Ty po gandzi?:)

Wierzący non stop to robią...

I niewierzący również .......

Na forum walki - słyszący vs głusi

poza forum - wierzący vs wierzący inaczej

Chyba znam ludzi, którzy są ponad to:

tumblr_mb4iekToCY1recy2eo1_500.jpg

Zaraz przybędzie audiofil z jakimś zacnym spostrzeżeniem "ciekawy jaki maja zestaw grający, pewnie very low end - nie dziwota że są na haju" ;)

Z pokorą muszę przyznać panu , panie Corner rację ! Człowiek się nawet nie spostrzeże a już się wciągnie , emocje są złym doradcą , pozdrawiam serdecznie z wyrazami szacunku , Piotrek .

Piotr

Już się zbierają, modły odmawiają, mikrofony i głośniki instalują.

Oj będzie się działo.

A mówiłem że tak będzie (?) ;-)))))

Ja już poczyniłem zapas tytoniu , wody , konserw , medykamentów i baterii , co by posłuchać muzyki zanim świat rypnie .

Piotr

To ty nie wiesz, że na drugim świecie nie będziemy chorować, a prąd będzie za darmo?

Nie mam pewności , że dostanę się do "drugiego świata " , o tym zdecyduje Stwórca !

Piotr

Drugi świat jest po tamtej stronie, na pewno tam sięznajdziesz, Bóg zadecyduje czy będziesz żył sielsko, czy smazył siew piekle. W sumie na jedno wyjdzie bo i tu i tam baterie i lekarstwa będą zbędne,.

Drugi świat jest po tamtej stronie, na pewno tam sięznajdziesz, Bóg zadecyduje czy będziesz żył sielsko, czy smazył siew piekle. W sumie na jedno wyjdzie bo i tu i tam baterie i lekarstwa będą zbędne,.

Skąd to wiesz ? Byłeś tam ? Czy , jak zwykle z właściwą sobie butą , improwizujesz ?

Piotr

I Putin też!

Ale całkiem przypadkiem udaje sie do domku wypoczynkowego, całkiem przypadkiem b.blisko solidnego schronu P.atomowego :)

Skąd to wiesz ? Byłeś tam ? Czy , jak zwykle z właściwą sobie butą , improwizujesz ?

to według ciebie cyfro jest jeszcze jakiś trzeci świat, czy też po smierci znajdziesz sie w stanie niebytu?

Zacznij się posługiwać tym co masz pod kopułą.

improwizujesz ?

Jeszcze jeden dowód...a, kto z ludzi o tym pisząc nie improwizuje?

I Putin też!

Ale całkiem przypadkiem udaje sie do domku wypoczynkowego, całkiem przypadkiem b.blisko solidnego schronu P.atomowego :)

to według ciebie cyfro jest jeszcze jakiś trzeci świat, czy też po smierci znajdziesz sie w stanie niebytu?

Zacznij się posługiwać tym co masz pod kopułą.

Jeszcze jeden dowód...a, kto z ludzi o tym pisząc nie improwizuje?

Według wyznawanej przez ciebie wiary jest trzeci świat !

"Jeszcze jeden dowód...a, kto z ludzi o tym pisząc nie improwizuje?" - myślałem , że swoje przekonanie budujesz na Piśmie Świętym i kk ?

Piotr

A możesz tak powiedzieć z pełnym przekonaniem że będzie koniec świata 21 grudnia tego roku?

Jak wiesz to powiedz. Przynajmniej cos pozytecznego byś zrobił dla innych poza ta nawiedzoną pisaniną

Może wszyscy co mają kredyty mogliby się wstrzymać i użyć życia przez ostatnie dni.

A możesz tak powiedzieć z pełnym przekonaniem że będzie koniec świata 21 grudnia tego roku?

Jak wiesz to powiedz. Przynajmniej cos pozytecznego byś zrobił dla innych poza ta nawiedzoną pisaniną

Może wszyscy co mają kredyty mogliby się wstrzymać i użyć życia przez ostatnie dni.

Jeżeli mnie zapytujesz , to trzeba Tobie wiedzieć , iż w tym wątku już ponad rok temu pisałem , że końca świata 21.12.2012r. nie będzie i dlaczego .

Piotr

Według wyznawanej przez ciebie wiary jest trzeci świat !

Coś ty? To kolejna twoja zełze-jehowicka rewelacja na temat Katolików?

"Jeszcze jeden dowód...a, kto z ludzi o tym pisząc nie improwizuje?" - myślałem , że swoje przekonanie budujesz na Piśmie Świętym i kk ?

Czego ty nie rozumiesz? Słowa improwizacja? Czy masz problem z ogarnięciem sensu całego zdania?

Coś ty? To kolejna twoja zełze-jehowicka rewelacja na temat Katolików?

Czego ty nie rozumiesz? Słowa improwizacja? Czy masz problem z ogarnięciem sensu całego zdania?

Jak to moja ? Toż to kk głosi wszem i wobec , że po śmierci jest czyściec , piekło i niebo nie ja Jachusia , widać z kimś mnie pomyliłeś .

Piotr

• Moderatorzy

KK może głościć co chce................... , ale w PŚ jest napisane, że po śmierci to wszyscy czekają na sąd ostateczny i dokąd nie nastąpi koniec świata i sąd się nie odbędzie to niebo i piekło są puste

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

I trzeba się tylko cieszyć! Nie wiem co Wam się tak podoba w tym życiu? Te poranne wstawanie i za... , potem zmęczenie i tak w kółko? Ta niepewność jutra i ciągły niepokój ? Są piękne chwile, ale ich jest za mało.Nie oczekuję życia po śmierci. To jedno mi z nawiązka wystarczy.Nie jestem zachłanny.

Nie wiem co Wam się tak podoba w tym życiu? Te poranne wstawanie i za... , potem zmęczenie i tak w kółko?

"A Bóg widział, że wszystko, co uczynił, było bardzo dobre.

I tak upłynął wieczór i poranek - dzień szósty. "

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.