Skocz do zawartości
IGNORED

Potwierdzenie KONCA SWIATA w 2012 !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki z niego wszystkowiedzący jak najpierw musiał coś stworzyć, aby się przekonać czy to jest dobre.No, ale zostawmy te bujdy w spokoju.

a ty jestes ten madrzejszy od Boga ??

czapki z glow! respekt !

I trzeba się tylko cieszyć! Nie wiem co Wam się tak podoba w tym życiu? Te poranne wstawanie i za... , potem zmęczenie i tak w kółko? Ta niepewność jutra i ciągły niepokój ? Są piękne chwile, ale ich jest za mało.Nie oczekuję życia po śmierci. To jedno mi z nawiązka wystarczy.Nie jestem zachłanny.

Nie przejmuj się , nie jesteś odosobniony w swym zmęczeniu i prozie dnia codziennego , pozdrawiam i życzę lepszego samopoczucia .

Panowie ! to nic do smiechu ! Zostalo nicale 12 dni !!

Może jakieś zakłady założymy , kto stawia na koniec świata a kto nie i po czyjej racji stanie , ten bierze wygraną ?

Piotr

• Moderatorzy

Może jakieś zakłady założymy , kto stawia na koniec świata a kto nie i po czyjej racji stanie , ten bierze wygraną ?

a jak niby miałby odebrać nagrodę obstawiający koniec świata gdyby ten się odbył ?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

a jak niby miałby odebrać nagrodę obstawiający koniec świata gdyby ten się odbył ?

Nie wierzysz w życie pozagrobowe ?

A tak na poważnie , to masz rację , po prostu nie pomyślałem .

Piotr

A tak na poważnie , to masz rację , po prostu nie pomyślałem

Czy to dziwi? ;ppp Stanowczo nie !

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Tak, po terminie szansa na zwerbowanie jeleni do sekty znacznie zmaleje.

Znów znajdzie się jakaś sekta , która wyznaczy kolejną datę końca świata oraz naiwni , którzy weń uwierzą . Z tymi datami końca świata , to tak jak z tymi świętymi w różnych wyznaniach religijnych .

Piotr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

12 rzeczy do zrobienia przed "końcem świata"

Punkt 10-ty jest logiczny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie bardzo podobne , pokrywa w moim koszu wiklinowym na brudną bieliznę jest bardziej podobna .

, a te zdjęcie zderzacza to tylko jeden malutki fragment całego urządzenia .

To jest niepokojące :

eptcszedrukadddpqezyqmsliuhqaexbhxigahsbntqgwojpawsamiahgufh.jpg

pamiatkowe_chwile2.jpg

Nie bardzo podobne , pokrywa w moim koszu wiklinowym na brudną bieliznę jest bardziej podobna .

, a te zdjęcie zderzacza to tylko jeden malutki fragment całego urządzenia .

To jest niepokojące :

eptcszedrukadddpqezyqmsliuhqaexbhxigahsbntqgwojpawsamiahgufh.jpg

pamiatkowe_chwile2.jpg

A co to jest ?

Uruchomienie zderzacza jest ponoć przewidywane na 21 grudnia.

Podobieństwa ?

Przeraża mnie pan !

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

O tym uruchomieniu zderzecza czytałem na jednym z portali.

Był już ponoć dwa razy wyłączany alarmowo, czyli z jakiejś nieznanej przyczyny - może nawet przez UFO (?).

I jeśli się potwierdzi ta data, to jakieś "anomalie", wynikające z tych eksperymentów, mogą się nawet wyrwać spod kontroli.

Ja słyszałem i czytałem o dacie końca świata zapowiadanym na 23 grudnia br.

To by się nawet zgadzało, początek 21 w CERN, a widziane i odczuwalne przez populację 23.

Scenariusz niczym z filmu SF, ale prawdopodobny.

Przypadkowo mysza wejdzie do zderzacza cząsteczek i zamieni sie w antymaterie, a antymaterii tyle co główka zapałki wystarczy na rozwalenie NYC.Oczywiście niewiadomo jak to sie stanie bo narazie potrafią zrobić bardzo małe ilości antymaterii.

Najlepiej niech Ci co wierzą w 21grudnia -bo im już nie zależy-niech dadzą kilka bombek tu i tam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.