Skocz do zawartości
IGNORED

SERIALE ZAGRANICZNE

Rekomendowane odpowiedzi

Dynastia Tudorów była popularna.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Westworld niezła zapowiedź

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez kivlov

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Ja wykupiłem subskrypcje Netflixa. Kobieta wkręciła się w Orange Is New Black. Ja czekam na II sezon Narcos.

Nie chcę tutaj popierać piractwa, ale z racjai tego że 1 sezon Narcos był świetny, to chciałem Was panowie poinformować, że od wczoraj cały 2 sezon jest w HD na rarbg.

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Od netflixa godne polecenia strenger things jeżeli ktoś lubi trochę horroru z dramatem to ten serial w ostatnim czasie jest nr1.:)

Wysłane z mojego commodore 64 przy użyciu Joysticka.

Od netflixa godne polecenia strenger things jeżeli ktoś lubi trochę horroru z dramatem to ten serial w ostatnim czasie jest nr1.:)

Na temat tego serialu troszkę już tu było:)

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Acha nie wiedziałem ze już było.

River chyba przerwali serial po pierwszym sezonie czy dobrze myślę?

Długa noc potwierdzam super serial i chyba już pisałem o nim. :)

Nie wiem czy przerwali , ale to wygląda raczej na mini serial

Zagadka wyjaśniona jest , swoja drogą całkiem niezła :)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nocny recepcjonista.

Fajna rzecz. Jestem w połowie i mam ochotę na każdy kolejny odcinek.

Niezła obsada, rewelacyjne zdjęcia z przepięknych miejsc i wciągająca fabuła.

Sezon drugi Narcos zaliczony, jeszcze raz polecam. Może troszkę akcja zwolniła tempo, no ale to chyba wina scenarzystów, że za dużo z biografii Pabla wyłożyli w 1 sezonie.

3 i 4 sezon kartel z Cali. To już prawie pewne. A potem kolej na El Chapo :-)

Z historii wiadomo, że Cali byli dużo potężniejsi i mądrzejsi od grubego Pabla:) zapowiada się interesująco

Nocny Recepcjonista.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ale co jest 2 sezon? Bo pierwszy obejrzałem i był świetny.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

"Stranger Things" - pierwsze sześć odcinków, na przysłowiowym jednym tchu, "wciągnąłem prawicową dziurką od nosa" w nocy z niedzieli na poniedziałek. Kolejne dwa rozdziały (i ostatnie zarazem pierwszego sezonu) odczułem następnego wieczoru. Alleluja! Kolejny nowożytny serial, który wciągnął mnie niczym porządny, „półlegalny” już w Unii Europejskiej odkurzacz o mocy 2200 wat, zaciąga drobinki radykalnych odchodów roztoczy. Co my tu mamy? Mieszankę zagadek i spisku rodem z „Archiwum X”, małomiasteczkowy metafizyczno-psychodeliczny klimat „Twin Peaks”, mistyczno-oniryczne przebłyski z „Pikniku pod Wiszącą Skałą”, obślizgły rezerwuar „Obcego” i to poważne, filozoficzne fantasy zmieszane zostało z lżejszym klimatem znanym z przygodowo-fantasmagorycznych produkcji lat 80 - „Goonies” i „E.T.”.

Jedyne do czego mogę się przyczepić jak rzep do lewicowego ogona Belzebuba, to zakończenie tegoż pierwszego (ponoć „zaklepany” jest już drugi) sezonu – wiadomo, to najtrudniejsza sztuka, wiarygodnie i z przytupem zakończyć pewien etap historii – tutaj pewne rzeczy, jak na moje szaro-zielone oko, nie rozbłysły jak trzeba, a tajemniczość wolałbym ulokować może w innym miejscu. Ale tak czy inaczej, podsumowanie matematyczne muszę nakreślić jako synonim humanistycznej radości na poziomie prawie entuzjastycznym – ogólnie 9/10, z małym obcięciem na ostatni odcinek – 7/10. Jeśli ktoś nie zagubił w sobie dziecięcego ducha i chce zobaczyć Winonę Ryder wieku średniego w znakomitej formie aktorskiej – to odczuć „Sprawy nieznajomej” zasadniczo wypadałoby.

Edytowane przez suluben

Odnośnie Goonies to już niebawem 2 część filmu:) To chyba film, który oglądałem za małolata najwięcej razy i mogę stwierdzić, że żaden film tak mnie wtedy nie wciągnął. Szkoda, że już się nie robi takich produkcji.

Odnośnie Goonies (...) Szkoda, że już się nie robi takich produkcji.

No właśnie, coś w ten deseń powstało. Serial. Lekko opisany powyżej ;)

Aczkolwiek rzeczywiście, generalnie dzisiaj obowiązuje inny kanon filmowej przygody - no cóż, każda epoka ma swój styl, nie ma się na co obrażać ;)

the strain idzie 2 sezon nie jest wysokich lotow ale na nudy moze byc,no i lucifer 2 sezon sie zaczyna widze jak ktos lubi zagadki.

Obejrzałem The Night Of i powiem wam że dupy nie urywa. Realizacyjnie na bardzo wysokim poziomie, ale scenariusz... sory. Pierwsze odcinki dobre, ale później trochę mydlanej opery, kalki z innych filmów oraz naciągane zwroty akcji i zachowanie bohaterów. Pod koniec oglądamy już inny serial niż ten na początku. Pachnie m to drugim sezonem True Detective.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Obejrzałem The Night Of i powiem wam że dupy nie urywa. Realizacyjnie na bardzo wysokim poziomie, ale scenariusz... sory. Pierwsze odcinki dobre, ale później trochę mydlanej opery, kalki z innych filmów oraz naciągane zwroty akcji i zachowanie bohaterów. Pod koniec oglądamy już inny serial niż ten na początku. Pachnie m to drugim sezonem True Detective.

Właśnie jestem przy końcówce i podobne odczucia. Realizacja bardzo dobra krajobrazy do tego fajne. Ale scenariusz tylko dobry czegoś brakuje.

Z racji tego ze kończę będę szukał czegos nowego... co polecacie do obejrzenia?.

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi