Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

nie rozumiem, parę postów wyżej pisałeś że w jednej naszej galaktyce cywilizacji jest ze 300 tyś?

Bo tu nie chodzi o to żeby zrozumieć. Chodzi o to żeby uwierzyć. Powiedziałbym nawet że zrozumienie jest niewskazane bo przeszkadza uwierzeniu.

nie rozumiem, parę postów wyżej pisałeś że w jednej naszej galaktyce cywilizacji jest ze 300 tyś?

Tak napisałem. Ale to tu ludzie dali się zniewolić. Mamy niewolnictwo ekonomiczne. wyniszczającą nas i planetę gospodarkę ludzi trzyma się z dala od prawdy. Takiego eldorado z naiwniakami o inteligencji nieco przerastającej amebę to daleko szukać. Stanowimy niezłe zoo.

a co pocznie biedny bog bez wyznawcow i bez ich milosci.Zacznie sie reklamowac wsrod wezy morskich tomus.Sam bedzie na tym swiecie gdzie nikt mu nawet kwiatka nie polozy na kamieniu.I juz nikogo nie nastraszy, nie zadziwi bo wszyscy beda mieli go w dupie...potrafisz to pojac tomus???Katasrofa boska bedzie na dziesiec fajerkow

mulsik , nie rozumiesz istoty Stwórcy....chociaż ,właściwie rozumiesz , palisz tylko głupa....zapamiętaj sobie raz na jutro , życie naszej duszy nie kończy się wraz z naszą śmiercią tutaj....a najlepsze jest to mulsik, że pomimo twojej sraczki w nie istnienie Stwórcy On jest w tobie , On jest tobą .....

On jest w tobie , On jest tobą .....

Chciałeś przypomnieć drogi Tomku, że Bóg tworząc Człowieka na wzór i podobieństwo Własne, tę właśnie boskość wniósł aportem w nasze jestestwo?

Wybacz tak obcesowe pytanie, dajesz do zrozumienia, że Ty znasz istotę Stwórcy? Boże, jak ja ci zazdroszczę.

Z wyrazami szacunku.

W.

mulsik , nie rozumiesz istoty Stwórcy..

Edytowane przez vlado

Matko bosko jezusie nazareński! To muls jezd Stwórcom?? Koniec świata...

aż tak dobrze to nie jest...hehe...

Wybacz tak obcesowe pytanie, dajesz do zrozumienia, że Ty znasz istotę Stwórcy? Boże, jak ja ci zazdroszczę.

Z wyrazami szacunku.

to proste , On jest wszystkim...

mulsik , nie rozumiesz istoty Stwórcy..

generalnie polegam na tobie.Mysle ze jak sie rąbniesz w rozumieniu to sie nie powiesisz.vladzik.

kończy się wraz z naszą śmiercią tutaj....a najlepsze jest to mulsik, że pomimo twojej sraczki w nie istnienie Stwórcy On jest w tobie , On jest tobą

ja mysle tomus ze w tobie siedzi napewno.Kiedys takich wsadzali jako oblakanych.Teraz wyrobili sobie papiery...wierzacych....zóte.

Rozczaruję cię, ale raczej nie wywołasz tu kłótni na dwa tysiące wpisów. Nikt nie jest w stanie udowodnić ani jednego, ani drugiego twierdzenia, więc i żreć się nie będzie o co.

Tak to jest z predykcjami. Wywołał kłótnię - i to na 8500 wpisów !!!

I dziw się tu człowieku że predykcje dotyczące np. wzmacniaczy też są niewiele warte ...

a ty pogadales przy piwe czy w wyobrazni ze tak pieprzysz.Jutro zrezygnuj z jego uslug to zobaczysz jak przyleci żebrac o troche ....milosci.Sprawdzone....

wstan z kolan i zacznji sie domagac ....albo spław go wisla bo generalnie juz nic nie moze..

zyciem wiecznym to baw babcie swa smyrajac ją za uszkiem.

Ktos kto tak pisze jak ty ma jakies chyba zaburzenia emocjonalne.. Co ty takiego sprawdziles? A moze zle sprawdzales, ze tak ci mozg ''zaMULSilo''?.. Mi Bog sprzyja i daje szczescie, zdrowie i milosc. Poza tym dba o moj wizerunek i status materialny.. O co poprosze to dostaje.. Nie rozumiem twoich marudzen..

mulsik , nie rozumiesz istoty Stwórcy....chociaż ,właściwie rozumiesz , palisz tylko głupa....zapamiętaj sobie raz na jutro , życie naszej duszy nie kończy się wraz z naszą śmiercią tutaj....a najlepsze jest to mulsik, że pomimo twojej sraczki w nie istnienie Stwórcy On jest w tobie , On jest tobą .....

Ty prawdziwku tym bardziej nie zrozumiesz Stwórcy skoro nie rozumiesz praktycznie niczego. Swórca jest w tobie na takiej samej zasadzie jak w dorodnym buraku.

Jestem Europejczykiem.

generalnie polegam na tobie.Mysle ze jak sie rąbniesz w rozumieniu to sie nie powiesisz.vladzik.

Muls, a czemuż się nade mną pastwisz, kiedy ja do Ciebie niczego nie pisałem? Może czytaj na czyje wpisy odpowiadasz i to po chamsku.

Muls, a czemuż się nade mną pastwisz, kiedy ja do Ciebie niczego nie pisałem? Może czytaj na czyje wpisy odpowiadasz i to po chamsku.

Zapamiętał się biedak w szale bitewnym i orientacyję stracił :-)))

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

mulsik , nie rozumiesz istoty Stwórcy..tu faktycznie widac ze renka boska pisala ktora jest w tobie.

Zapamiętał się biedak w szale bitewnym i orientacyję stracił :-)))

a tu ostatnie tchnienie???

Mi Bog sprzyja i daje szczescie, zdrowie i milosc. Poza tym dba o moj wizerunek i status materialny.. O co poprosze to dostaje.. Nie rozumiem twoich marudzen..

a moze lepszy bylby getin bank??

bez codziennych modłow.

Edytowane przez muls

a tu historia antosi z knurowa>>>>Jeszcze w pierwszej dobie Antosia trafiła do Kliniki Patologii Noworodka w Zabrzu. Była tam hospitalizowana przez 14 dni. Dokładniejsze badania oraz zdjęcia RTG wykazały bardzo rzadki zespół wad wrodzonych. W obrębie śródręcza i palców widocznych jest jedynie 8 kości z 22, ustawione są niefizjologicznie. Część z nich jest pogrubiała i zrośnięta.

W obrębie kończyn dolnych Antosi brakuje w obu nogach kości strzałek, kości piszczelowe są zgrubiałe i wygięte do przodu. Występuje również poważny niedorozwój stóp, w lewej posiada tylko trzy paluszki, a w prawej dwa. Lekarze mówią, że jest szansa, aby Antosia mogła stanąć>>>>>> dla rownowagi jednostronnej reklamy stfurcy..

nie bede juz wspominal o makabreskach z chemioterapia roczniakow.W getin banku by tego nie wymyslili.

Edytowane przez muls

a moze lepszy bylby getin bank??

O czym ty piszesz chlopie? Masz jakies problemy finansowe za ktore obwiniasz caly swiat , w tym niewinnego Boga?

O czym ty piszesz chlopie? Masz jakies problemy finansowe za ktore obwiniasz caly swiat , w tym niewinnego Boga

zostan ty przy tym twoim bogu bo na nic lepszego nie zaslugujesz.Jest w sam raz dla ciebie.ten sam poziom glupoty.

Uprzejmie proszę o odrobinę klasy i nie obrzucanie się błotem na tym Forum. Większość zapewne nie jest ciekawa rzucanych tu inwektyw, tym bardziej, że ich poziom zaczyna być żenujący. Wątek miał służyć wymianie poglądów i ciekawej dyskusji, w której zapewne jeden nie przekona drugiego ale w całości wyjdzie ciekawa dyskusja filozoficzna.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

zostan ty przy tym twoim bogu bo na nic lepszego nie zaslugujesz.Jest w sam raz dla ciebie.ten sam poziom glupoty.

To glupota ma poziomy? Jestes chamski, arogancki i nieelegancki. Szczypiesz tutaj wszystkich po kolei okazujac brak jakiegokolwiek szacunku. Masz jakis problem ze soba i nie potrafisz kulturalnie dyskutowac. Drwisz z Boga i ludzi w Niego wierzacych. Nie potrafisz akceptowac innosci drugiego czlowieka. Bluznisz i grzeszysz. Opamietaj sie zamin jeszcze bardzej sie pograzysz. Nie muszisz sie wszystkim chwalic, ze masz dlugi w getin banku. Bog ich za ciebie nie narobil. Wez gleboki oddech, wyjdz na spacer, bo piekna pogoda za oknem.

Edytowane przez robsonic
<br />Drwisz z Boga<br />
Nie można drwić z czegoś, czego nie ma.
<br />Nie potrafisz akceptowac innosci drugiego czlowieka<br />
Wystarczy, że Wy to potraficie, starczy tego i dla nas.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.