Skocz do zawartości
IGNORED

SONUS OLIWA - LESTAR 2001

timbre

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się składa że kiedyś uzywałem listwę Lestara potem Fallowelsa a obecnie Sonus Oliva. Mam trzy obecnie w domu. Dwie pierwsze powędrowały do komputerów. Znam różnice wpływu na brzmienie ale chętnie poznam opinię timbre???

• Redaktorzy

timbre - Twój wpis jest adekwatny do tego co popełniłeś w "O mnie". Nie chcę Cię martwić, ale długa jeszcze droga przed Tobą ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Jaro_747, 30 Cze 2007, 23:31

>Po wpisie poznałeś, że facet głuchy?

Ależ skąd, po prostu zbyt lakoniczny ;) Wyobrażasz sobie w ten sposób pisane recenzje? Kupujesz gazetkę, otwierasz a tam fotka np najnowszego Krella i podpis "zajebisty" a przy HGP np "do dupy" ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

zyzio, 1 Lip 2007, 07:55

>LOL, ale sie ubawiłem ta niezgrabną prowokacyjką początkujacego :)))

To fakt. Młody coś palnął a panom ciśnienie skacze. Więcej luzu Panowie i wyrozumiałości. Traktujcie audiofilizm jako zabawę, bo inaczej co niektórzy padną po takich wpisach na zawał...:)))

>Fr@ntz, 1 Lip 2007, 07:44

Wyobrażasz sobie w ten sposób pisane recenzje? Kupujesz gazetkę, otwierasz a tam fotka np najnowszego Krella i podpis "zajebisty" a przy HGP np "do dupy" ;)

No tak. Ale chętnie bym ujrzał taką recenzję w prasie "fachowej".Byłby niezły ubaw.

Niestety czasem gdy wyciśniemy wodę z "wypasionej" recenzji to zostanie właśnie

stwierdzenie "zajebisty" lub (o wiele rzadziej) "do dupy".

Jestem Europejczykiem.

Piotrek608, 1 Lip 2007, 14:33

>tez uwazam ze listwa marki LESTAR jest bardzo dobra...pod warunkiem ,że wykorzysta sie tylko piny

>włacznik i obudowę:)

A co w niej jest złego?

Można obejrzeć schemat (model 2005):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Temat w sumie ciekawy... Ma ktos moze schemat i parametry tak zachwalanej listwy Sonus Oliwa?

Sam obecnie "jade" na Lestarze z filtrem, gdyz dotychczas nie mialem mozliwosci/potrzeby zapoznawania sie z sieciowkami "typowo audiofilskimi"... A wiec moze juz czas... ;)

Pozdrawiam,

Lete

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.