Skocz do zawartości
IGNORED

Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Pojęcia nie miałem! - Kupiłem sobie Canona Coolpixa za stówkę, którego mi wskazał Lancaster.

Nie mam zielonego pojęcia o fotografowaniu, nawet mnie zj***ł kolega w wątku foto, gdy sfotografowałem jakąś pszczołę i ślimaka i zaprezentowałem :) - od tamtej pory się nie wychylam.

AD 2011

przytyło mi się trochę od ostatniego zdjęcia;-)

skynyrd nie ściemniaj pokaż się;-)

czekamy na zdjęcia forumowiczów, te ostatnie najlepiej:-)

ps. nie mogę dodać fotki która ma 51kb

a ja się nie dziwię zainteresowaniami kobiet a wcale.

Niektóre Panie mają ładne wzmacniacze a niektórzy Panowie.... zgrabne łydki, chociaz na ogól bywa na odwrót. I nie ma w tym nic dziwnego.

To co kiedyś było nie do przyjęcia dziś staje się normą. Mamy dziwnych przedstawicieli władz publicznych, burdel w prawie, dziurę w gospodarce, kulturę w dupie a wy się dziwicie ze Pani lubi wzmacniacze. Ja bym sie na waszym miejscu cieszył ze wytrzymuje w towarzystwie takich dziwaków, brawo za odwagę. a teraz troche o statystyce. Często Panie kupują wyścigowe grajki zaraz po rozwodzie...

nie wiem czemu. Jako klientki spotykam również Panie wspólnie zamieszkałe.... Ale żaden z tego wniosek bo potem spotykam takie Panie z jakimś męskim eksponatem zawisłym u jej boku i cała intryga odlatuje jak dmuchawiec.

Oczywiście znaczną klientele stanowią Panie , które są poza przykładami jakie przytaczam.

Ogólnie gdybym miał wybór to wolałbym mieć same Panie jako klientki, gdyż sa bardziej wrażliwe na muzykę i na wszelkie pozostałe bodźce sztuki, potrafią docenić czyjeś starania { a faceci... nawet do widzenia to czasem duży wysiłek} i kobiety przeważnie mówią to samo co czynią.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie miłe z forum jak i poza nim, życzę wytrwałości w pięknym hobby na portalu audio w towarzystwie nieogolonych samców walczących jak ogry o każdy centymetr własnego audiofilskiego drutu....

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

nie wiem czy się uda ale próbuje;-)

nie daje się wkleić fotki, rozmiar 100kb

No właśnie. Mnie sie czasem wkleja a innym razem nie. I nie widzę reguły, ale tez regularnych badań nie prowadziłem.

Jestem Europejczykiem.

Ja pierdzielę... fotek tyle co w naszej klasie. Ogarnąć tego nie można...

To tak po zamieszczeniu zdjęcia przez koleżankę mysioperz - piękna niewiasta z cudownym uśmiechem na tle super sprzętu - nie do przebicia :)

• 2 tygodnie później...

chłopaki zarzucili coś na gardło i śpią :) jeszcze jest córa ale do publikowania zdjęć ma prawa autorskie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

chłopaki zarzucili coś na gardło i śpią :) jeszcze jest córa ale do publikowania zdjęć ma prawa autorskie :)

Gratuluję!

• 1 miesiąc później...

Układ Warszawski :

Ukryta Zawartość

post-35801-0-81551100-1332078474_thumb.jpg

post-35801-0-12741900-1332078572_thumb.jpg

NATO :

post-35801-0-23182100-1332078971_thumb.jpg

post-35801-0-27164000-1332078990_thumb.jpgpost-35801-0-27164000-1332078990_thumb.jpg

Cywil :

post-35801-0-25049500-1332079118_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Rany jakie poruszenie...kurcze, przepraszam chłopaki nie chciałam zasiać takiego fermentu tą fotką....

To nie ferment - może raczej coś w rodzaju tęsknoty za Drugą Lepszą Połową, która by akceptowała i rozumiała a nawet uczestniczyła w 100% w naszej "pogoni za króliczkiem".

W uproszczeniu - piękna, sympatyczna i zna się na audio :). Wiesz dlaczego to Forum jest takie rozbudowane - bo w większości forumowicze płci brzydkiej nie mogą porozmawiać ze swoimi partnerkami o tych wszystkich audio zabawkach - muszą szukać bratnich dusz tutaj. Może coś pokręciłem, ale ja to tak widzę. A Ty jesteś tutaj Rodzynkiem i to na dodatek Pysznym Rodzynkiem :) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Grzesiu śmiało.. w wątku o Ogrodach już nieco się odsłoniłeś:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 1 miesiąc później...

Nie wiem czy mogę, ale co mi tam ;)

Kto wie ten wie......Witam to ja BraWo100

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Kiedyś. Jak zamiatało się grzywą na scenie przy mocnych dźwiękach...

Ukryta Zawartość

I teraz kiedy nadal mocne dźwięki wydobywają się czasem z odtwarzacza CD a gitara w ręku już nie wygrywa aż tak mocnego łojenia :) Teraz to taki jazzmetal bym rzekł :) Góry, to obok muzyki, są tym co uwielbiam.

post-13503-0-79343800-1342542233_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Heavy metal girl? :) Jakich kapel słuchasz?

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.