Skocz do zawartości
IGNORED

Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dowód, że neurochirurgia nie musi być wcale droga i skomplikowana:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 8 miesięcy później...
  • 1 miesiąc później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-35801-0-16227300-1406408645_thumb.jpgpost-35801-0-02956400-1406408660_thumb.jpgpost-35801-0-46656900-1406408678_thumb.jpgpost-35801-0-90413800-1406408717_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Czasami mam wrażenie że pomagają mi, a i przeszkadzają także, Kosmici, albo jakieś inne tego rodzaju siły.

Dzięki częściowej awarii komputera odnalazłem swoje dawne zdjęcia, na które już położyłem krzyżyk.

Pomyślałem, wkleję tu coś, bo zdjęcia zaczynają być w tym wątku towarem deficytowym. Ale międzyczasie komputer zdechł zupełnie, i na razie nic nie można zrobić. Trzymam teraz kciuki za informatyka, aby nie musiał formatować dysku.

• 3 miesiące później...

To ja idąc drogą prostej dedukcji ;-) Moich prawdziwych fot nie chcecie oglądać, gęba bardziej wyboista niż drogi w Polsce (trochę przesadzam, po prostu lubię poetyckie porównania ;-)) ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Dobra, znalazłam moje zdjęcie, gdzie widać moją gębę (aby była pewność, że mam 16 lat i nie jestem programem komputerowym).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Kiedyś była jeszcze Lidka, studentka z Krakowa ale do dziś to pewnie już studia skończyła i za mąż wyjść zdążyła...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Łeee... Głupio być samemu szczunem :-( Nie mam komu się użalać z biologii (głupia transkrypcja ;-)) i niemieckiego ;-) Jakby ktoś miał kogoś kto nie ogarnia chemii, to chętnie pomogę, albo po prostu rozwiążę zadania :-) Dobra już idę się ogarnąć, znowu mi odwala ;-)

Narson ;-)

>Keef98

Nie przejmuj się, każdy kiedyś był szczunem ;)

>Keef98

Nie przejmuj się, każdy kiedyś był szczunem ;)

O! Raz napisałem a 2razy wkleiło.

Wiem, ale jest raźniej gdy jest osoba w moim przedziale wiekowym. Nic nie mam do osób starszych ode mnie (w sumie na 90% łatwiej się z takimi dogadam niż z 13-latkiem), ale niema co ukrywać, pewnie mało kto traktuje mnie poważnie. W sumie się nie dziwię, ale... ;-)

Mniejsza o to. Nie rozumiem o co chodzi ;-), w tym (aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że nie muszę rozumieć ;-)):

Tomuś, ty za stary jesteś...

"Fox, już mówiłem, czasu nie ma ️"

Lecz to już rozumiem:

I znalazłaś to czego szukałaś?

Tak :-)

Tomek, czasu oczywiście nie ma, ale stary jesteś i nie masz szans :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sorry, ale forumowicze mają rację, już pomijając ortografię i interpunkcję, Twoje posty są mało jasne. Musiałam przeczytać Twój wpis dwa razy, aby go w 100% zrozumieć. Czasami wystarczy po napisaniu przeczytać swój wpis i sprawdzić, czy jest jasny oraz czy osoby niewiedzące co chcesz napisać zrozumieją, co masz na myśli. Bez obrazy, ale rozumiem krytykę Twojej osoby, sama nie pojmuję Twojego postu z dnia dzisiejszego, wysłanego o 0:56. Każdemu zdarza się napisać coś mało gramotnie, z błędami ortograficznymi i interpunkcyjnymi, ale Twój post z 21:24 bije na twarz 11-latków ;-) Ty robisz ich po prostu strasznie dużo.

Jak Twoja wyszukiwarka nie podkreśla błędów, to rób kopiuj-wklej z Worda. To co napisałam niemiało być chamskie, jak Cię uraziłam, to przepraszam. Sama jak miałam 13 lat i pisałam na forach to co 7 mój wpis miał czerwone ozdobniki ;-) i krótkie kazanie ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.