Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

>>bobaj chciałbym zauwazyć że wątek miał być o ustrojach akustycznych i ew. wskazówkach, dzieleniem sie doświadczeniami bądź też wklejaniem zdjęć swoich dokonań. Jak widzisz wątek bardziej traktuje co kto ma i nie ważne jakie wartości są systemy.

I wybacz ale sami forumowicze zrobili z tego wątku coś na rodzaj " pokaże co mam będę cool". Osobiście wątek jest niekończącą się komedyją, pomijając kilka wpisów i zdjęć które faktycznie prócz systemu pokazuja pracę włożoną w samo pomieszczenie.

Najprostrzym sposobem na ucięcie jakicholwiek krytycznych uwag byłaby zmiana tytułu wątku.

Np: Nasze cuda som the best!, albo " Mój system, moja radość, moja duma". O! i będzie spokój.

pzdr.

Watek od poczatku sluzy za pokazywanie systemw stereo. Nazwa byla zmieniana na Wasze systemy czy jakos tak, ale nie przeszla za sprawa uzytkownikow, ktorzy chcieli stara nazwe. Siedzisz na forum od 5lat i dalej nic nie kumasz. Ja wcale nie odbieram tego watku jako miejsca do chwalenia sie itd. Lubie sobie popatrzec na systemy ludzi z ktorymi pisze itd. Co w tym dziwnego? Na forach poswieconych motoryzacji tez sa galerie aut uzytkownikow. Po to one sa zeby cos pokazac, podzielic sie pasja nie tylko poprzez tekst, ale tez poprzez zdjecia. Co za zatwardziale z was mamuty.

?👈

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Lubie sobie popatrzec na systemy ludzi z ktorymi pisze itd. Co w tym dziwnego? /.../ Co za zatwardziale z was mamuty.

Ja też wręcz z utęsknieniem wypatruję nowych zdjęć. Lubię popatrzeć, jaki sprzęt mają ludzie i jak to poustawiali. Czasem mi się podoba bardzo, czasem wcale, ale zawsze to coś ciekawego.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Szymon.

Było się wychylać? Wystarczyło jakiegoś starego kasprzaka pokazać bo inaczej widzisz co się dzieje.

Niby ten klub ma propagować i namawiać do dobrego audio a jak już ktoś może sobie na salon odsłuchowy pozwolić i ma odwagę go publicznie pokazać, to zaczyna wrzeć. Zgroza.

Edytowane przez HQ150
Gość amidas

(Konto usunięte)

Siedzisz na forum od 5lat i dalej nic nie kumasz.

Widzisz kolego to, że jestem tu pięć lat nie znaczy że się udzielam. Mówiąc Twoim językiem trzeba było skumać na podstawie paru szczegółów, no ale to nie mój problem.

Tak samo jak nie jest nim to że ludzie tutaj wklejają swoje systemy. Raz lepsze, a raz gorsze, a czasami poprostu żałosne w odniesieniu do tego że każdy z wklejących uważa swój system za najlepszy.

Może nie "złapiesz" mojej myśli, ale rafale pokaż ile było tu uwag mocno krytycznych w odniesieniu do kilku tu zamieszczonych ekponatów. Jakoś trudno znależć wpis gdzie ktoś mocno krytykuje i system który z dobrym dźwiekiem ma niewiele wspólnego jak i samo pomieszczenie gdzie on jest prezentowany.

Jednymn słowem ten wątek to takie "klepanie" po plecach mimo tego że wielu z nas nie chce, nie potrafi szczerze powiedzieć że połowa tu pokazanych "ustrojów" jest co najmniej na słabym poziomie, by nie używać dosadniejszych określeń.

pzdr.

Edytowane przez amidas

Jak uzytkownik X zobaczy, ze uzytkownik Y ma cos lepszego i drozszego od niego to odrazu pojawiaj sie pytania! Czy aby napewno to dobrze brzmi?? A moze tylko wyglada?? Nie mozliwe ze to dobrze gra, bo u mnie gra znakomicie, a jest XXX taniej! To musi byc jakas sciema!

Może nie "złapiesz" mojej mysli, ale rafale pokaż ile było tu uwag mocno krytycznych w odniesieniu do kilku tu zamieszczonych ekponatów. Jakoś trudno znależć wpis gdzie ktoś mocno krytykuje i system który z dobrym dźwiekiem ma niewiele wspólnego jak i samo pomieszczenie gdzie on jest prezentowany.

Jednymn słowem ten wątek to takie "klepanie" po plecach mimo tego że wielu z nas nie chce, nie potrafi szczerze powiedzieć że połowa tu pokazanych "ustrojów" jest co najmniej na słabym poziomie, by nie używać dosadniejszych określeń.

Mi jak cos sie nie podoba, lub nie jest w moim guscie poprosu milcze jak i wiekszosc. Jezeli nie lubisz ogladac systemow innych niz swoj to po co tu zagladasz? Chcesz wszystkich przekonac do swojej racji?

?👈

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jezeli nie lubisz ogladac systemow innych niz swoj to po co tu zagladasz?

Może po prostu kolega by chciał, aby zrobić osobne wątki:

- prezentacja systemów śmieciowych;

- systemy ze średniej półki (od minim,um 5 tys.);

- hajend

- ultra hajend czyli prawdziwy hajend, wstęp do wątku dla posiadaczy platynowej karty kredytowej.

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

Jeżeli jest to wątek o tematyce ekshibicjonistycznej, to może popokazujmy sobie i pooglądajmy, a zwolennicy zabaw sado-maso, czy kulek analnych powinni poszukać innych nisz, Ta niby krytyka jest tak potrzebna jak puszczanie głośnych bąków na cudzej imprezie.

Edytowane przez nosferartur
Gość amidas

(Konto usunięte)

rafał (i inni) albo nie czytasz ze zrozumieniem albo nie chcesz rozumieć. Może powinienem dosadniej ująć moje podejście do tego tematu ??. W porządku. Tak więc mam w czterech literach kto i jaki tu system pokazuje.

Począwszy od Szymona kończąc na ostatnim koledze który pokazał swoje "cuda". Natomiast skoro juz pokazuje to musi, a wręcz powinien sie liczyć na wszelakie komentarze. Te pochwalne jak i takie że ma sprzęt do bani.

Róznica między nami polega na tym, że ja jeśli widzę jakiś "problem" to o tym powiem, a nie udając kolegę z forum zasłonię się przyzwoitością. Wybacz, ale chyba nie o to chodzi by komuś mówić, że jest ok, skoro tak nie jest. I byś mnie zrozumiał. Nie wymagam byś w każdej sytuacji walił z grubej rury, ale przynajmniej nie udawaj że problemu nie ma. Bo inaczej Ty jak większość tutaj musiałaby mieć drugię imię...hipokryta. I bez urazy bo mam prawo tak uważać patrząc na Waszą "uprzejmość"

pzdr.

ps. A jak koniecznie będziesz chciał objechać mój system to napisz prywatnie. Wyślę Ci fotki ;-)

Może po prostu kolega by chciał, aby zrobić osobne wątki:

- prezentacja systemów śmieciowych;

- systemy ze średniej półki (od minim,um 5 tys.);

- hajend

- ultra hajend czyli prawdziwy hajend, wstęp do wątku dla posiadaczy platynowej karty kredytowej.

Stary>>wątki to zakładałem 5 lat temu i nie na tym forum. Teraz nie mam takiej potrzeby by wiedziec co jest dobre co złe a co hajendem nawet nazywać sie nie powinno mimo swojej ceny. I nie traktuj tego jako przechwałki. Zwyczajnie mam swoje zdanie na temat wielu jak i posiadanego systemu by zwyczajnie pierdołami jakie wypisujesz powyżej się nie przejmować.

Tak więc skończmy dyskusję by móc pozwolic innym na wklejanie kolejnych ustrojów.

pzdr.

Edytowane przez amidas

bo niektórzy chcą udowodnić że to oni mają największego, a reszta nie chce wyjść na impotentów

może zapalmy jakieś ziele pokoju, wtedy wszyscy się wyluzujemy, chociaż czytając niektóre wpisy to wydaje mi się, że niektórzy już się najarali

Przepraszam czy może ktoś tu posprzątać?

Zrobił się totalny off top a zdjęć brak od kilku stron.

Pozdrawiam Arczi

ludziska wklejali foty swojego sprzętu od początku wątku, ale chwalili się też ustrojami akustycznymi oryginalnymi jak i wykonywanymi we własnym zakresie i to one były szeroko komentowane, od jakiegoś czasu o ustrojach akustycznych w tym wątku cisza

O prezentacji ustrojów akustycznych powstał wątek w dziale Akustyka. Tam faktycznie w centrum uwagi były pomieszczenia odsłuchowe.

Powrót po dłuższej przerwie...

Po raz kolejny wraca ciężki temat obsmarowania wątku do którego się z wielka ciekawością zagląda.Te zdjęcia , które wklejali użytkownicy , gościły w na wielu monitorach w wielu domach.Często jak wzór do naśladowania i kierunku w która stronę pchać swój system.Wielu zaglądało tu tylko po to.Mimo wszytko bardzo wartościowy wątek mimo braku prawidłowego nazewnictwa w tytule i słabszych systemów.

duty_calls.png

Wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać. Mam nadzieję, że jakiś mod zrobi tu w końcu porządek.

Edytowane przez zipon
  • Redaktorzy

Bardzo ciekawy system Szymona, monobloki sprawiają wrażenie czegoś na najwyższym poziomie. Natomiest pomieszczenie - wystrój rzecz wtórna, nie musi się podobać. Natomiast konstrukcja i rozmach projektu zasługuje na podziw. Nie rozumiem co się w tym może nie podobać.

Bardzo ciekawy system Szymona, monobloki sprawiają wrażenie czegoś na najwyższym poziomie. Natomiest pomieszczenie - wystrój rzecz wtórna, nie musi się podobać. Natomiast konstrukcja i rozmach projektu zasługuje na podziw. Nie rozumiem co się w tym może nie podobać.

Kompleksy , ot to. Może czas tu posprzątać prze Pana .

Jeśli autor zażąda... Trzeba by dużo wpisów wyciąć, niestety.

Jozwa to jest moment kiedy powinieneś wyciąć wszystko po wpisie Szymona. :)

Byle nie nożycoręki bo ten to tnie jak małpa z brzytwą.

Oczywiście nie ma mowy o Jozwie.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi