Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Electry doczekały się nowych standów

Jak to się sprawuje na basie? Pamiętam przed zakupem R300 myślałem o nich, bo akurat były wystawione w używce.

?👈

venom200: Tak, mam, chodzi spięty w tandem z pm7004 i w kinie spoko daje radę. sr7008 wystarcza mi całkowicie. Atmos czy inne bajery (z nowszych modeli) do szczęścia mi nie potrzebne (przynajmniej na razie).

(a jeszcze zapytam, może ktoś się orientuje: czy przypadkiem podpięcie do marantza sr7008 końcówki MM7025 (zamiast wzmaka pm7004) nie byłoby lepszym rozwiązaniem? )

rafal735r: no, trzeba przyznać, że na basie JMLab Electra 906 sprawuje się..średnio! nie jest źle, ale wiadomo, monitory pewnej granicy nie przeskoczą (choć np chario pod tym względem są lepsze, ale pod innym za to gorsze ;) zbytnio mi to nie przeszkadza, bo elektry w kinie współżyją z subem :) do stereo mam audiofizyki, a i te pomału dobieram się wymienić na piętro wyżej czyli tempo VI.

Edytowane przez xatt

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

Dobrze pamiętam, że miałeś inne kolumny? Te stare to były paradigmy?

A te nowe ?

Poprzednio były Paradigm Studio 60v5, a teraz konstrukcja 3-drożna na scanach... zrobione przez kolegę z forum.

Bajzel

Tak u mnie ale paczki 'docelowe'poszukiwane.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copland CTA 402,Copland CDA 288 .Dali Mentor 5

W końcu zebrałem graty do kupy. Wzmacniacz Yamaha A-S2000, DAC Stello DA100 Signature i wczoraj do kompletu dojechał sieciowiec Yamaha CD-N500. W zasadzie tylko kolumny pozostały stare, bo kable też zmienione. Część w wyniku zamierzonej zmiany, a częśc z przypadku. I tak chcąc wykorzystać XLRy kupiłem łączówkę Straight Wire Encore II i przypadkiem głośnikowe Van Den Hul D-352 Hybrid.

Oczywiście nie bym był sobą jakbym czegoś nie zepsuł, wczoraj wyrwałem wejście optyczne w DACu więc będzie trzeba zmienić.

Samo granie wzmaka po XLR jest lepsze jak po RCA, ale i tu jest problem, bo czasem piec łapie przester więc będę kombinował jakiś tłumik XLR.

0958d87c44ff7ca71b6871ae5ab2e460_1.jpg

86b2e15a4428a2f51272fb9447536ee0_1.jpg

738c37b637cbec260666a3b8bf2ece2e_1.jpg

abd7127c6ddd4d7597859109001a4627_1.jpg

a78c5ef093ef94c94c6336e333fd458c_1.jpg

?👈

Super to wygląda - gratki. Pytanie do ciebie bo mam podobny układ pomieszczenia .Nie masz zaburzonej akustyki , balansu przez okno balkonowe i grzejnik ?

Super to wygląda - gratki. Pytanie do ciebie bo mam podobny układ pomieszczenia .Nie masz zaburzonej akustyki , balansu przez okno balkonowe i grzejnik ?

A ja wiem? Raczej nie, scena jest na środku raczej.

?👈

W końcu zebrałem graty do kupy. Wzmacniacz Yamaha A-S2000, DAC Stello DA100 Signature i wczoraj do kompletu dojechał sieciowiec Yamaha CD-N500. W zasadzie tylko kolumny pozostały stare, bo kable też zmienione. Część w wyniku zamierzonej zmiany, a częśc z przypadku. I tak chcąc wykorzystać XLRy kupiłem łączówkę Straight Wire Encore II i przypadkiem głośnikowe Van Den Hul D-352 Hybrid.

Oczywiście nie bym był sobą jakbym czegoś nie zepsuł, wczoraj wyrwałem wejście optyczne w DACu więc będzie trzeba zmienić.

Samo granie wzmaka po XLR jest lepsze jak po RCA, ale i tu jest problem, bo czasem piec łapie przester więc będę kombinował jakiś tłumik XLR.

0958d87c44ff7ca71b6871ae5ab2e460_1.jpg

86b2e15a4428a2f51272fb9447536ee0_1.jpg

738c37b637cbec260666a3b8bf2ece2e_1.jpg

abd7127c6ddd4d7597859109001a4627_1.jpg

a78c5ef093ef94c94c6336e333fd458c_1.jpg

Rafał fajny pokoik ale ten mały tv Ciebie nie denerwuje? Bo miejsce masz na 55 spokojnie

• Pokaż nowe odpowiedzi