Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a jednak triumf krzykaczy

"Pragnę przeprosić Panów Posłów Ryszarda Czarneckiego oraz Marka Migalskiego a także Tych wszystkich Państwa, którzy poczuli się urażeni niefortunną lokalizacją reklamy naszego piwa LECH Premium" - czytamy w oświadczeniu Pawła Kwiatkowskiego, dyrektora ds. Korporacyjnych Kompanii Piwowarskiej, producenta piwa "Lech".

szkoda

w ramach miłosierdzia Partii Miłości

acha- to o to chodziło Palikmiotkowi jak machał wibratorem

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Do tow. Lenina przyszła delegacja z kołchozu. Tow. Włodzimierzu Iljiczu! źle się u nas dzieje, bieda! niedługo chyba trawę zaczniemy żreć i będziemy ryczeć jak krowy.

-no nie wiem, nie wiem moi mili, ja dziś na obiad kaczuszkę zjadłem i jakoś nie kwaczę..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jaro_747

>A już miałem sobie zgrzewkę Lecha kupić...

>Teraz niech sę wypchają!

A przerzuć się na Noteckie(ja tak zrobiłem)...Lech sie chowa,szczególnie teraz...a jakie ciemne pyszne..palce lizać,sam miód.

Wcale nie piłem a mam wrażenie, że żyjemy w jakichś światach równoległych. Wpis kolegi z wątku o katastrofie skierowany do innego kolegi, każe mi żywić takie podejrzenie:

2 Sie 2010, 15:05

stat: 2364 / 11203 / 30

Jaro_747 nie ma bardziej zacietrzewionej partii niz PO. Niestety. Bardziej podjazdowej podlej i zawistnej. Dowody na to sa niemal na kazdym kroku. Wystarczy zdjac klapki z oczu a nie powtarzac to co pisza wygodne media.

Bo oto druga rzeczywistość równoległa, nie dalej jak z wczoraj:

"W niedzielę w stolicy uroczyście obchodzono 66. rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego. Dzień wcześniej, w czasie polowej mszy św. przed pomnikiem Powstania Warszawskiego, prymas abp Józef Kolwalczyk apelował o budowanie Polski na drodze dialogu, nie zaś waśni i konfliktów. - Konflikt, to nie jest przesłanie warszawskich powstańców - przypominał.

O solidarność w społeczeństwie zaapelował też prezes Związku Powstańców Warszawskich gen. Zbigniew Ścibor-Rylski: - Bez narodowej solidarności walka z wrogiem 66 lat temu byłaby niemożliwa."

"Apele o godne zachowanie nie pomogły. 1 sierpnia przed pomnikiem Gloria Victis na Powązkach Wojskowych zwolennicy PiS gwizdali i buczeli. Na prezydenta elekta Bronisława Komorowskiego i ministra Władysława Bartoszewskiego. Owacyjnie przywitali za to Jarosława Kaczyńskiego, Zbigniewa Romaszewskiego i Antoniego Macierewicza"

"- Co za skandal, to jest kultura ludzi! Moherowe berety - zżymał się starszy pan z opaską AK. Brawa i gwizdy powtórzyły się kilkanaście minut później w czasie składania wieńców pod pomnikiem Gloria Victis. Tłum klaskał, gdy w imieniu marszałka Senatu wieniec składał wicemarszałek Zbigniew Romaszewski, zaś złowrogo buczał, gdy w imieniu premiera wystąpił minister Władysław Bartoszewski. Wychodzącego z cmentarza Jarosława Kaczyńskiego żegnało skandowanie "Jarek! Jarek!".

"- Moja obecność w tym miejscu jest obowiązkiem. Ale przychodzę tu z coraz większym bólem. Tym ludziom uroczystości powstańcze po raz kolejny pomyliły się z wiecem partyjnym. Najbardziej boli mnie to, że w tym wszystkim zupełnie zapomnieli o samych Powstańcach. Gdy wymieniano ich nazwiska nie słyszałam oklasków - żaliła się pani Maria, która powstanie spędziła na Mokotowie."

A tu następne badanie opinii i ciekawe komentarze internautów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

no, no,ale argumenta,zwłaszcza tak opiniotwórczego organu, jak hot-money! ciekawe, czy mądrale wiedzą,ile tak naprawde przy podwyżce Vat o 1% ,wzrosną nasze wydatki co miesiąc- 15zł na osobę, czyli o 1 kiepską flaszkę mniej panowie ekonomiści.

Ja pi..ę, geniusze matematyki.

Wydaj miesięcznie 1500 pln netto, opodatkuj to 22% VAT, dla uproszczenia pomijam to, iż nieco towaru ma obniżone stawki VAT.

Otrzymasz 1830 brutto.

Teraz niech VAT wyniesie 23%

1,23*1500=...

No ile?

1845 brutto.

Oczywiście, wolałbym aby te 15 zł zostało w mojej kieszeni; tylko kto dzielny obniży wydatki budżetu? Zaraz będzie lament i płacz...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

wiatrak

No nie,czyżbyś sugerował,że nie można obniżyć wydatków budżetu?

Od tego powinno się zacząć leczyć finanse państwa.Ciąć koszty stałe a nie szukać pieniędzy w kieszeniach podatników.Bez przerwy i non stop.

Może pamiętasz czym to się skończyło...wcześniej i w innych państwach?

Pierwsze co trzeba zrobić to zlikwidować PIT, który nie wiele daje skoro prawie w całości pochłaniany jest przez jego obsługę. Powtarzam się ale co tam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Filut, 2 Sie 2010, 16:27

>"Apele o godne zachowanie nie pomogły. 1 sierpnia przed pomnikiem Gloria Victis na Powązkach

>Wojskowych zwolennicy PiS gwizdali i buczeli. Na prezydenta elekta Bronisława Komorowskiego i

>ministra Władysława Bartoszewskiego. Owacyjnie przywitali za to Jarosława Kaczyńskiego, Zbigniewa

>Romaszewskiego i Antoniego Macierewicza"

>

>"- Co za skandal, to jest kultura ludzi! Moherowe berety - zżymał się starszy pan z opaską AK. Brawa

>i gwizdy powtórzyły się kilkanaście minut później w czasie składania wieńców pod pomnikiem Gloria

>Victis. Tłum klaskał, gdy w imieniu marszałka Senatu wieniec składał wicemarszałek Zbigniew

>Romaszewski, zaś złowrogo buczał, gdy w imieniu premiera wystąpił minister Władysław Bartoszewski.

>Wychodzącego z cmentarza Jarosława Kaczyńskiego żegnało skandowanie "Jarek! Jarek!".

>

>"- Moja obecność w tym miejscu jest obowiązkiem. Ale przychodzę tu z coraz większym bólem. Tym

>ludziom uroczystości powstańcze po raz kolejny pomyliły się z wiecem partyjnym. Najbardziej boli

>mnie to, że w tym wszystkim zupełnie zapomnieli o samych Powstańcach. Gdy wymieniano ich nazwiska

>nie słyszałam oklasków - żaliła się pani Maria, która powstanie spędziła na Mokotowie."

Nie ma się czemu dziwić. Zwolennicy pisu to przecież prawie w każdym przypadku chamy bez jakiejkolwiek wstydu i poczucia przyzwoitości. Należało wezwać na nich policję i porządnie spałować to bydło - to by nauczyło tę swołocz rozumu.

>modrzew47, 2 Sie 2010, 15:03

>A przerzuć się na Noteckie(ja tak zrobiłem)...Lech sie chowa,szczególnie teraz...a jakie ciemne

>pyszne..palce lizać,sam miód.

Otworzyli koło mojej roboty sklepik "Piwa regionalne" więc pewnie wpadnę na rekonesans.

Jestem Europejczykiem.

>meloman 62, 3 Sie 2010, 00:55

>Nie ma się czemu dziwić. Zwolennicy pisu to przecież prawie w każdym przypadku chamy bez

>jakiejkolwiek wstydu i poczucia przyzwoitości. Należało wezwać na nich policję i porządnie spałować

>to bydło - to by nauczyło tę swołocz rozumu.

Nie tędy droga. Wyimaginowane męczeństwo to pokarm którym się żywią więc dostarczanie im świeżego jest bez sensu. Powinno się ich jak najwięcej pokazywać - dla w miarę normalnego człowieka już to wystarczy.

Jestem Europejczykiem.

Jak z powyższego widać PO to naprawdę partia Miłości.

Spałować ohydnych PIS-orów

Szczególnie za to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Liberalizm także od PO kwitnie: vide podwyżka podatków (ale jasne- to wina PIS-u i psychopatycznego Jara)

"Ślepota dzieci twych otwiera bramy"

Jako straszny PIS-omatołek (na szczęście nie PO-matoł, bez urazy) odmawiam podania źródła tego cytatu.

Proszę o wycie i skowyt:

PiS przyczynia się do wzrostu spożycia alkoholu w Polsce!Po awanturze z reklamą przypuszczam,że dramatycznie wzrośnie spożycie piwa Lech!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.