Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747 powtarzam obrażasz moją pamięć o ś.p.roztrzaskanym prezydencie.Rozumiem postępowanie zazdrosnego o biografię barata trudniej pogodzić się z twoimi wpisami.Piszesz o zależnym od Rosji kraju.Po przeczytaniu twoich wpisów dzieci przyrównują Lecha Kaczyńskiego do Bieruta.Również jak on był prezydentem Polski uzależnionej od Rosji.

wladz

Nie wierzysz w żadne słowo pisane pod moim adresem w ostatnim Twoim wpisie, a jak wierzysz to dowód, że wiara czyni cuda.

"

w martwą panienkę nie wierzę reszta pozostaje bez zmian.

747 od dluzszego czasu pluje na ś.p. Poległego i jego Poległa małżonke, a ja za nieprzychylne slowa o jednej z ras psów dostawalem bany, cos tu jest nie tak....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Praktyka PO w podobnych sytuacjach jest akurat znana. Pan senator stanie się niezwłocznie senatorem bezpartyjnym. Czy przestanie być senatorem w ogóle, to zależy niestety tylko od niego. A jak tam pan Lipiński, zdaje się, że po akcji "Kurwiki" został wiceprezesem swojej partii?

Czy będąc senatorem RP członkiem PO jest się lepszym człowiekiem niż senatorem RP byłym członkiem PO?

Jeśli mendą się jako człowiek przynależność nie wiele zmienia...zawsze zostanie menda, co najwyżej była menda z PO.

PO - to przykład akurat aktualny, można pod te literki wstawić dowolne inne skróty byłe lub obecne.

W polityce menda to ciężki do odsiania przedstawiciel narodu.

747 od dluzszego czasu pluje na ś.p. Poległego i jego Poległa małżonke, a ja za nieprzychylne slowa o jednej z ras psów dostawalem bany, cos tu jest nie tak....

Za jamnika bana (?), przecie to piękne stworzenie prawie pełzające.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Konkurs szopek krakowskich.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-022783800 1291323645_thumb.jpg

post-17911-035738200 1291323679_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

markowski dlaczego zwalczając kluzikową i PJN wyskakujecie w maskach palikota a nie z wibratorami.

markowski podobne zagrania świadczą o bezradności i jednak problemie gdy uda się odciąć finansowanie partii z państwowego budżetu.

powoli nikniesz drobna gadzino

markowski odpowie później bo jeszcze nie wrócił z akcji ;-).

Jestem Europejczykiem.

markowski odpowie później bo jeszcze nie wrócił z akcji ;-).

Tylko kto to zdąży przeczytać :D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"Gdy Straż Marszałkowska wyprowadziła zamaskowanych mężczyzn z Sejmu, okazało się, że są to asystenci posłów PiS-u Artura Górskiego i Maksa Kraczkowskiego."

Pięknie, pięknie! Trochę mi to jakimiś bojówkami zalatuje. A od PiS tak ogólnie to ostatnio zalatuje strachem.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Sprawa senatora ex-PO została skierowana do prokuratury. Na marginesie, jakiś czas temu, o lile wiem, wznowiono sprawę o próbę korupcji w wykonaniu Lipińskiego i Mojzesowicza, a także prowadzone jest osobne dochodzenie nad przyczyną wcześniejszego umorzenia tej sprawy przez zziobryzowaną prokuraturę. Można zapytać, dlaczego człowiek taki jak ten senator PO, którego nazwiska nie pamiętam, mógł tak postąpić. Niewątpliwie dlatego, ze był łobuzem, ale trzeba przyznać, że kariera p.p. Lipińskiego i Mojzesowicza, którzy działąli podobnie tylko nie na prowincji, tylko w polskim parlamencie, i zostali nie tylko nagrani, ale również sfilmowani i pokazani publicznie, a więc dalszy rozwój kariery tych panów mógł natchnąć go myślą, że włos mu z głowy nie spadnie.

A PiS się bawi, tylko niestety maseczki spadły:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pokochajmy Ludwiczaka, wszak jest jak całe PO

Jestem tu nowy, podobno tu pisuje słynny Pan Muls, że o Dżambusiu nie wspomnę?

Pokochajmy Ludwiczaka, wszak jest jak całe PO

Jestem tu nowy, podobno tu pisuje słynny Pan Muls, że o Dżambusiu nie wspomnę?

robię tylko wprawki - kto jstt redaktorem naczelnym?

Parę miesiecy zrobiło swoje, moze Pan Władz mi pomoże?

Kto jest ten sympatyczny Jozwa?

Cy jest tu Pan muls? Bo widzę, że barzdo się rozwija pan elektro.

Cy jest tu Pan muls? Bo widzę, że barzdo się rozwija pan elektro.

Cześć Xniwax - dajesz tu sobie radę? To może ja też?

Robie tu pierwsze zajawki, musze załapac te techniczne nowinki Jozwy

W Centrali przecież już mają instrukcję. Nie dali ci?

Jestem Europejczykiem.

Cześć Xniwax - dajesz tu sobie radę? To może ja też?

Robie tu pierwsze zajawki, musze załapac te techniczne nowinki Jozwy

Cześć

Radę tak, bo tylko czasem tu zaglądam co by nie zmądrzeć za bardzo.

W Centrali przecież już mają instrukcję. Nie dali ci?

Ponoć nieczytelna, sympatycznym atramentem pisana, co by PO-odejściu śladu nie było.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

zycie jest lepsze niz najlepszy film....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

I pomyśleć, że ten facet był szefem ABW! Pewnie swego czasu Prezes reklamował go jako apolitycznego fachowca ;-).

I pomyśleć, że to telewizja publiczna, bierze udział w takiej manipulacji.

Temat Blida - jakie układy są na śląsku wiemy z nagrań najświeższych.Oczywiście szkoda życia, nie powinno do tej tragedii dojść, każdy kto popełnił tu błąd, powinien odpowiedzieć przed sądem.

Skoro przedtem grano politycznie aresztowaniem św.pam.pani Blidy, to jak nazwać tą grę dokonywaną teraz, zarówno przez komisję śledczą oraz TVP.

Jaro gratuluję bycia w obozie dominujących medialnie czynników.Pozdrawiam.

I pomyśleć, że to telewizja publiczna, bierze udział w takiej manipulacji.

Temat Blida - jakie układy są na śląsku wiemy z nagrań najświeższych.Oczywiście szkoda życia, nie powinno do tej tragedii dojść, każdy kto popełnił tu błąd, powinien odpowiedzieć przed sądem.

Skoro przedtem grano politycznie aresztowaniem św.pam.pani Blidy, to jak nazwać tą grę dokonywaną teraz, zarówno przez komisję śledczą oraz TVP.

Jaro gratuluję bycia w obozie dominujących medialnie czynników.Pozdrawiam.

747 przedtem Blidą był zainteresowany premier minister sprawiedliwości.Obecnie wzbudza zainteresowanie śledczych reporterów....w twojej partii potrzebne szkolenie o strykturach i funkcjonowaniu państwa.

747 sobą obrażasz pamięć o ś.p.L.K.Insynuujesz że był prezydentem państwa beznadziejnego

Monomania: PIS prezes. Się nie zaplujcie w tej fixe idee.

(a to PO to jest jeszcze? rzundzi? krzywa /długu/ rośnie?)

A propos "życia i filmu"- będzie beatyfikacja Barbary Blidy? Wyrok filmowy już zapadł wirtualnie.

Napisz mu że jest idiotą.

markowski beznadziejnie z tobą.Po upadku komuny w 2005 mendy powróciły i horstek zwycięski szalał na forum.Niestety mendy jak to mendy pokłóciły się o wpływy i co teraz markowski?

Jak widzę minął początkowy zapał w zwalczaniu kluzik i PJN.....czyżby w twojej szczelnej łepetynie wątpliwości się pojawiły?

wladz

Ty tej beznadziejności nie dostrzegasz?

Tym bardziej że znasz strukturę i sposób funkcjonowania państwa.

Jest tam miejsce dla mediów publicznych czy nie?

Czy obecnie mamy do czynienia z pluralistycznymi mediami czy istnieje przewaga jakiś opcji, a jeżeli tak to jakiej?Dlaczego akurat tej?Przypadek, czy pech?

Czy produkcja filmu o tragicznym zdarzeniu, w którym śmierć ponosi czołówka elity społeczeństwa, komplet dowództwa wojskowego oraz Pan Prezydent - to wystarczający powód by została podjęta czy nie?

Trzeba szukać w Holandii miejsca do wyświetlenia filmu o katastrofie, bo w Polsce go nie ma?

Parę postów wyżej, aktualnie pozostający na stanowisku senatora RP pan Ludwiczuk, dokładnie na te pytania odpowiada.Między wierszami.

I Ty tą odpowiedż dobrze znasz i zna ją jozwa.

Od jakiegoś czasu Drogi wladziu zacząłeś się mnie czepiać, możesz to robić nadal, natomiast coś czuję, że czwarty wynik SLD w wyborach to powód, z którego pan poseł Kłopotek ma pretensje do red.Lisa o nie zapraszanie nikogo z PSL do udziału w jego programie autorskim.

Jakie są układy takie są. Ale jakoś nie przypominam sobie żeby Blidzie cokolwiek udowodniono mimo - nie da się ukryć - nadzwyczajnych wysiłków pachołków Ziobry. A Świączkowski jaki jest - wystarczy popatrzeć i posłuchać jego wypowiedzi.

Jestem Europejczykiem.

wladz

Ty tej beznadziejności nie dostrzegasz?

Tym bardziej że znasz strukturę i sposób funkcjonowania państwa.

Jest tam miejsce dla mediów publicznych czy nie?

Czy obecnie mamy do czynienia z pluralistycznymi mediami czy istnieje przewaga jakiś opcji, a jeżeli tak to jakiej?Dlaczego akurat tej?Przypadek, czy pech?

Czy produkcja filmu o tragicznym zdarzeniu, w którym śmierć ponosi czołówka elity społeczeństwa, komplet dowództwa wojskowego oraz Pan Prezydent - to wystarczający powód by została podjęta czy nie?

Trzeba szukać w Holandii miejsca do wyświetlenia filmu o katastrofie, bo w Polsce go nie ma?

Parę postów wyżej, aktualnie pozostający na stanowisku senatora RP pan Ludwiczuk, dokładnie na te pytania odpowiada.Między wierszami.

I Ty tą odpowiedż dobrze znasz i zna ją jozwa.

Od jakiegoś czasu Drogi wladziu zacząłeś się mnie czepiać, możesz to robić nadal, natomiast coś czuję, że czwarty wynik SLD w wyborach to powód, z którego pan poseł Kłopotek ma pretensje do red.Lisa o nie zapraszanie nikogo z PSL do udziału w jego programie autorskim.

747 dostrzegam beznadziejność postępowania osób wypisujących podobne zdania

"Trzeba szukać w Holandii miejsca do wyświetlenia filmu o katastrofie, bo w Polsce go nie ma?"

Nawet rydzyk w swoim imperium nie pokazał filmu?

Już jeden dokument w publicznej pokazali wynajmując aktorów do zagrania zdruzgotanych obywateli po tragicznej katastrofie....coś wspominali o zamachu i.t.d.Tak dziwnie dla Ciebie wszyscy poza autorami i PiS uznali realizację dokumentu za skandaliczną wręcz polityczną PiS agitkę za państwową kasę.Teraz wyskakujesz z kolejnym "dokumentem" o politycznym przesłaniu.Chłopie skorzystaj z internetu do rozpowszechniania.Czy obawiasz się cenzury posłów PiS mogących uznać filmik za perfidną grę Tuska mającą ponownie na celu skompromitowanie podobnych tobie partyjnych pismaków.

Odnośnie czepiania masz rację.Mam uczulenie na cyniczne kłamstwa.To pozostałość po medialnej komunie której jesteś wzorowym przykładem.

wspominając senatora wspomnij Beger i wypowiedź prezesa.Dla niego nie było problemu więc dlaczego to jest problem?

chłopie nie podskakuj mogą zlecenie odebrać i jak za wódę zapłacisz?

Pytanie do kolegi markowskiego: jak idą korepetycje z matmy?

Przysyłam rozwiązanie zadania które tu prezentowałeś a którego sam nie umiałeś rozwiązać:

"Radni sejmiku województwa podkarpackiego wybrali Mirosława Karapytę na marszałka województwa. Poparło go 17 radnych. Jego kontrkandydat, Bogdan Rzońca, uzyskał 15 głosów.

Koalicja PO, PSL i SLD, zawiązana w ubiegłym tygodniu, przetrwała. I to ona będzie rządzić Podkarpaciem. PiS, mimo że w wyborach uzyskał 15 mandatów, w sejmiku nie ma większości."

I tak to w wyniku kolejnego "historycznego zwycięstwa" PiS padł jego własny bastion - Podkarpacie. Zaiste Prezes jest geniuszem!

Jestem Europejczykiem.

"- Nie ma gorszej korupcji politycznej, niż ta, która polega na tym, gdy grupa polityków zmawia się i zmusza podatnika do płacenia haraczu na politykę. Bronicie tego chorego systemu z pazerności finansowej - grzmiał w Sejmie premier Donald Tusk. Dziś Sejm zdecydował, że nie będzie zawieszenia subwencji dla partii w latach 2011-2013.

Nelli Rokita w czasie przemówienia Tuska prezentowała plakat z napisem "Grzech...

- Finansowanie polityków powinno być zależne od woli podatnika. Trzeba zapytać Polaków, czy są zainteresowani finansowaniem partii - mówił w Sejmie Donald Tusk."

747 jak ocenisz tą wypowiedź?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie mają tatusia.

Jan Ołdakowski opowiada, o tym, jak odkrył, że współpracownicy Lecha Kaczyńskiego dla grupy współpracowników Jarosława Kaczyńskiego byli ciałem obcym. - Nie znaliśmy się, nie było między nami chemii. Jedni mieli Jarosława, drudzy mieli swojego Lecha. I nagle się okazało, że tych grup nie da się spiąć.

Na jednym ze spotkań padło jednak zdanie z ust Jarosław: "to, że byliście politycznymi dziećmi Leszka, nie znaczy, że ja też będę waszym ojcem". - Można to uznać za odpowiedź skierowaną do mnie - ocenia Ołdakowski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zazdrosny markowski..niepotrzebnie twoja pozycja nie zagrożona.Wystarczy powspominać twoje wpisy

"(...) to ty jesteś ten namolny dziad, co to uważa że się może z obrazem dogadać epitetami typu "gówno" i inne takie twoje myślowe skróty, myśli że szarpnie drzwi politykowi to od razu tuskowe media go uwiecznią

jar to ja żwirek, masz satysfekszyn, że szrpnęłeś drzwi- ale takiego małego smrodka jak ty chyba TVN nie uwiecznia?"

markowski 747

"Uważa, że chcieli być dla Jarosława tym samym, czym dla Lecha. Na jednym ze spotkań padło jednak zdanie z ust Jarosław: "to, że byliście politycznymi dziećmi Leszka, nie znaczy, że ja też będę waszym ojcem". - Można to uznać za odpowiedź skierowaną do mnie - ocenia Ołdakowski. "

który z nich waszym ojcem....dzieciaku hahahahaha potraficie rozbawić.

wladz

Może dla zewnętrznych czytelników zwłaszcza młodszego pokolenia jesteś dość dobry.

Polska prokuratura prowadzi postępowanie w sprawie katastrofy smoleńskiej, nie wyklucza żadnej z potencjalnej wersji zdarzeń, również dotyczącej ewentualnego zamachu.Bez problemu więc można przygotować film o tragedii smoleńskiej uwzględniający w swojej wymowie taką ewentualność.

Rada etyki mediów - wystarczająco się skompromitowała przy okazji, braku nawet zauważenia, że doszło do nadużycia przez K.K Zalewską w TVN, kiedy przypisano J.Kaczyńskiemu wypowiedzenie słów o "prawdziwych Polakach".Na drugi dzień po tym głośnym incydencie - nic o nim nie wiedzieli.A monitoring mediów to chyba ich podstawowy obowiązek zdaje się - czy nie?Był na ten temat duży artykuł w Naszym Dzienniku.

Dlatego baśnie o podstawionych aktorach do dokumentu "Solidarni 2010" są kontynuacją tej kompromitacji.

To że sytuacja z panem senatorem będzie natychmiast konfrontowana z panią Beger, panem Mojzesowiczem czy panem Lipińskim - wiedziało nawet małe dziecko w szkole po przeczytaniu kilku pierwszych zdań.

Jeżeli ktoś widzi te sytuacje podobnie - proszę udać się do electro po skierowanie do okulisty.

Mnie osobiście podoba się teraz przyjęta narracja o bohaterstwie senatora PO, jak to mężnie zachował się natychmiast opuszczając Partię aby nie miała przez niego problemów. Obawiam się że problem dla PO jest i go odczuje w drugiej turze wyborów oraz sondażach czyli słupkach.

Piaskiem po oczach - gościem programu Stefan Niesiołowski - zapraszam.

Wiedzę będzie można czerpać "garściami"

wladz

Może dla zewnętrznych czytelników zwłaszcza młodszego pokolenia jesteś dość dobry.

zastanawiający wniosek.Facet dla mnie jest to zabawa jak ganianie w berka.Bez wytycznych i celu.Facet poza twoim partyjnym istnieje normalny świat z zasadami.Mało kogo obchodzi kolejny film o kurduplu który na swoje nieszczęście został prezydentem.Mało kogo obchodzi wypisujący cyniczne kłamstwa facecik z forum audistereo.Tak więc nie licz na jakieś większe zainteresowanie naszą pisaniną.

wladz

Polska prokuratura prowadzi postępowanie w sprawie katastrofy smoleńskiej, nie wyklucza żadnej z potencjalnej wersji zdarzeń, również dotyczącej ewentualnego zamachu.Bez problemu więc można przygotować film o tragedii smoleńskiej uwzględniający w swojej wymowie taką ewentualność.

Rada etyki mediów - wystarczająco się skompromitowała przy okazji, braku nawet zauważenia, że doszło do nadużycia przez K.K Zalewską w TVN, kiedy przypisano J.Kaczyńskiemu wypowiedzenie słów o "prawdziwych Polakach".Na drugi dzień po tym głośnym incydencie - nic o nim nie wiedzieli.A monitoring mediów to chyba ich podstawowy obowiązek zdaje się - czy nie?Był na ten temat duży artykuł w Naszym Dzienniku.

Dlatego baśnie o podstawionych aktorach do dokumentu "Solidarni 2010" są kontynuacją tej kompromitacji."

Jak również nie wyklucza wpływu osób trzecich na pilotów...facet może tym się zainteresujesz.W oparciu o dostępne dokumenty i analizy jest to duuuuużo bardziej prawdopodobne od zamachu.

Kłamiesz i Boga wzywasz

"W reportażu "Solidarni 2010", który wywołał wiele kontrowersji, przedstawiono wypowiedzi osób zgromadzonych przed Pałacem Prezydenckim po katastrofie samolotu prezydenta. Osoby te bezpardonowo atakowały media i polityków - m.in. Platformy Obywatelską. Sugerowały np., że wypadek samolotu prezydenta w Smoleńsku to był zamach i "premier Tusk ma krew na rękach".

"Solidarni 2010" został przygotowany przez Ewę Stankiewicz i Jana Pospieszalskiego - prawicowego publicystę, który ma własny program w TVP - i wyemitowany w poniedziałek w "Jedynce".

Dokument miał przedstawiać opinię zwykłych ludzi, ale okazało się, że jednym z najczęściej wypowiadających się w reportażu jest aktor - Mariusz Bulski. W filmie mówił: "Człowiek z krwią na rękach (Władimir Putin - red.) przytula mojego premiera, ale nigdy by nie przytulił mojego prezydenta".

Bulski jest młodym aktorem, który grał m.in. w "Klanie", "Plebani" czy "M jak Miłość". W rozmowie z "Dziennikiem Gazetą Prawną" Bulski zapewnia, że jego występ miał charakter prywatny. Nie chciał jednak powiedzieć, czy powiedział realizatorom, że jest aktorem i czy wziął za udział w reportażu jakieś pieniądze. W dokumencie pokazana została również Katarzyna Łaniewska, znana m.in. z serialu "Plebania".

Pospieszalski twierdzi, że o tym, że Bulski jest aktorem, dowiedział się już po montażu filmu. Dodaje, że jakby wiedział wcześniej, to i tak by go nagrał. - Każdy ma prawo do wypowiadania własnych opinii przed kamerą - mówi."

i co teraz politruku (skorzystaj z wypowiedzi posłanki PiS)

""To przypadek"

Beata Kempa z PiS uważa, że to przypadek, że w reportażu pojawili się aktorzy. - Nie sadzę, żeby ktoś odgrywał rolę. To jest jakaś bzdura - mówi."

wladz

To że sytuacja z panem senatorem będzie natychmiast konfrontowana z panią Beger, panem Mojzesowiczem czy panem Lipińskim - wiedziało nawet małe dziecko w szkole po przeczytaniu kilku pierwszych zdań.

Jeżeli ktoś widzi te sytuacje podobnie - proszę udać się do electro po skierowanie do okulisty.

Mnie osobiście podoba się teraz przyjęta narracja o bohaterstwie senatora PO, jak to mężnie zachował się natychmiast opuszczając Partię aby nie miała przez niego problemów. Obawiam się że problem dla PO jest i go odczuje w drugiej turze wyborów oraz sondażach czyli słupkach.

Piaskiem po oczach - gościem programu Stefan Niesiołowski - zapraszam.

Wiedzę będzie można czerpać "garściami"

Podobieństwo dotyczy tylko zarzutu politycznej korupcji.Tam była propozycja pokrycia z budżetu sejmu strat finansowych przyszłych posłów PiS.Rozumiem twoje obiekcje odnośnie wykluczenia senatora z PO.Normalne reakcje są zagrożeniem dla PiS.Jak można tak się zachować zamiast wszystko zwalić na Tuska i pochwalić prezesa za błyskotliwość.

Odnośnie czepiania masz rację.Mam uczulenie na cyniczne kłamstwa.To pozostałość po medialnej komunie której jesteś wzorowym przykładem

najlepszą odpowiedzią na twoje wpisy są codzienne fakty

"Do klubu Polska Jest Najważniejsza dołączyli dziś Andrzej Sośnierz i Lucjan Karasiewicz. To kolejni posłowie związani z PiS którzy dołączyli do PJN"

"W październiku sprzedaż detaliczna w strefie euro była o 0,5 proc. wyższa niż we wrześniu. To pierwszy jej wzrost od lipca tego roku. Jeśli spojrzeć na wzrost liczony w skali roku, Polska wypadła najlepiej w całej Unii Europejskiej"

dostrzegasz sprzeczności z twoimi wpisami o beznadziejnej sytuacji polaków gdy PO rządzi.

wladz

Jak bym nie odpisał, że dużo napisałeś miałbym wyrzuty sumienia.

Robisz to co zwykle, widzisz rzeczywistość od jednej strony, stąd moja obecność aby ją wyprostować, poprzez doświetlenie elementów strony drugiej.

W zdaniach, które przytoczyłeś nie ma ani niezgodności z moimi wpisami, ani nic innego poza mainstreamowym nurtem narracji.

Jedyne co pozostało niezgodnego z rzeczywistością to dalsze próby oskarżania mnie o cynizm.One są nie skuteczne.Każdy ma prawo do własnych interpretacji i dzielenia się ich treścią.Twoja cechą charakterystyczną jest ciągła ocena innych i ich poglądów, oraz pozycjonowanie ich w stosunku do wiodącego mainstreamu, którego poglądy bezpiecznie i wygodnie reprezentujesz, bynajmniej odnoszę takie wrażenie.

Po prostu idziesz z większością, z duchem obecnego czasu - nie mogę mieć nic przeciwko, nie chciałbym aby moje czy podobne poglądy mieli wszyscy, muszą istnieć dla równowagi różnice.Natomiast problemy powstają kiedy następuje nie dostrzeganie błędów popieranej strony przy jednoczesnym kreowaniu strony drugiej na nieuprawnioną do racji, nawet wówczas kiedy jest to najwyrażniej jak tylko może być oczywiste.

W swoim zdaniu o dobrych rządach obecnej ekipy zapomniałeś dodać, że sukcesy poprzedniej ekipy czyli rządu PiS były dziełem przedsiębiorczości Polaków, natomiast obecnie to właśnie rząd i premier D.Tusk osobiście, to kluczowe elementy poziomu wzrostu gospodarczego.To tak gwoli ścisłości z nurtem głównym.

To że odchodzą posłowie z PiS do ugrupowania PJN na razie o niczym nie świadczy.Pożyjemy, zobaczymy jeszcze wiele kombinacji i ruchów z różnych miejsc w zależności od ciągle zmieniającej się rzeczywistości będzie możliwych przed kolejnymi wyborami.Nawet powrót do PiS, wielu z nich jest możliwy.Pisałem już o tym, że zabawa by na poważnie się zaczęła jakby dołączyli posłowie z PO, a tak to na razie zamieszanie w rodzinie albo gra.

To tak jak z dzisiejszym głosowaniem nad zawieszeniem finansowania dla partii. Paru posłów z PO bodaj 15 było nie obecnych a zabrakło 5 głosów.

Takie bajki dla dzieci, że ktoś poważnie chciał to znieść. Chcieć znaczy móc, szczególnie kiedy ma się władzę i większość w sejmie.

wladz

Jak bym nie odpisał, że dużo napisałeś miałbym wyrzuty sumienia.

Robisz to co zwykle, widzisz rzeczywistość od jednej strony, stąd moja obecność aby ją wyprostować, poprzez doświetlenie elementów strony drugiej.

W zdaniach, które przytoczyłeś nie ma ani niezgodności z moimi wpisami, ani nic innego poza mainstreamowym nurtem narracji..

i tyle wystarczy z twojego lekko dziwnego wpisu.Jak możesz dostrzec różnicę nie mając punktu odniesienia.Z twoich wpisów wyłania się świat zależny od partyjnych decyzji a nie faktów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.