Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zasadniczym problemem Polski jest ubóstwo, bieda która rozpoczęła się po upadku PGR.

Dzisiaj dzieci byłych pracowników transmitują tą biedę dalej, to jest prawdziwy problem, co z tym zrobić.

Edukacja tego pokolenia problemu nie rozwiązała, bo brak wystarczającego rynku pracy na tych terenach, brak elementarnej infrastruktury.

Donald Tusk ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał, nie próbował nawet, tylko wsiadł do lokomotyw i odjechał.....grać w piłkę drogi Redaktorze.

Jarosław Kaczyński ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał, nie próbował nawet, tylko poszedł szukać haków.

Marcinkiewicz ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał, tylko poszedł się lansować yes, yes, yes...

Leszek Miller ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał...

Józef Oleksy ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał...

Buzek, Suchocka, Olszewski, Pawlak, Mazowiecki...

Fajne coś znalazłem. Czyżby to nasi "znani koledzy" ? Przywołany jest również w jednym z postów 'nadredaktor z jednego forum'. Czyżby światek internetowy był aż taki mały?

Jak to ludzie, próbują wszędzie odreagowywać swoje kompleksy :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znowuj tno? Bo zdaje się przybył jeden szczególnie wrazliwy mod- zetempowiec.

Horst - Meloman jako zwolennik szeroko pojętej demokracji by Ci chyba tego nie zrobił?

:)

Co najmniej parę postów wycięto i to mało politycznych. Zwracałem uwagę sobolewskiemu że nie warto się taplać w wątku o kk bo onże nudny pryszczaty i przewidywalny jest. Czyżby nasi antyKKlisci to takie mimozy?

Mnie to bawi. Ludziki które tu się deklarują jako zwolennicy tych demokracji, wolności (libero), liberalizmu są prawie bez wyjątku jedynymi którzy tu tną, kablują, banują- czyli kneblują.

Ot poskrob takiego conieco a wyjdzie tatarzyn, zamordystyczny azjata, czy też faszysta, że użyję ich ulubionego określenia.

Filut - nie skomentuję bo nie dysponuje taką wiedzą na temat PGR jak mój szacowny kolega.

To po co piszesz?

Rozdwojenie jeźni?

747:

"Zasadniczym problemem Polski jest ubóstwo, bieda która rozpoczęła się po upadku PGR.

Dzisiaj dzieci byłych pracowników transmitują tą biedę dalej, to jest prawdziwy problem, co z tym zrobić."

P.S.

Moim zdaniem bardzo trafne spostrzeżenie.

Zgadzam się w pełni z zacytowanym powyżej fragmentem twojej wypowiedzi.

Została mu już tylko katastrofa.

"Gdyby między Polską i Rosją przestrzegano normalnych procedur albo gdyby Unia Europejska była zdolna do interwencji, nie doszłoby do katastrofy smoleńskiej - tak na łamach amerykańskiego "Newsweeka" Jarosław Kaczyński tłumaczy swój apel do Ameryki o pomoc w wyjaśnieniu katastrofy smoleńskiej."

"Gdyby Polska miała normalny system polityczny, Komorowski i Tusk musieliby ustąpić. Ich moralna i polityczna odpowiedzialność za tę katastrofę jest oczywista."

"On natychmiast przyjął kondolencje i publicznie uścisnął się z Władymirem Putinem.

Byłem tego dnia na lotnisku w Smoleńsku i zaproponowano mi to samo, ale odmówiłem. Brytyjski premier David Cameron później gratulował mi tej decyzji - dodał."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Krajobraz POpeegerowy, Jest tylko jeden człowiek, który może temu zaradzić bo On jest przewodnią siłą narodu.Mówimy o narodzie – myślimy o Nim. Mówimy o Nim – myślimy Naród...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Znowuj tno? Bo zdaje się przybył jeden szczególnie wrazliwy mod- zetempowiec.

Horst - Meloman jako zwolennik szeroko pojętej demokracji by Ci chyba tego nie zrobił?

:)

Nasz nieodżałowany kolega Horst był zwolennikiem pissu, za którym ja raczej nie przepadam. Biedak napisał o czerpaniu dochodów przez kaczyńskich z handlu narkotykami i prostytucji dziecięcej, więc pisowcy go pewnie wykończyli. Niestety, Moderacja usunęła mój wątek o potrzebie ratowania kolegi Horsta po ujawnieniu przez niego tych rewelacji - w każdym razie ja usiłowałem kolegę Horsta ocalić. Gdyby pisowskie szumowiny obserwujące to forum zorientowały się, że nasz nieodżałowany forumowicz jest pilnowany przez innych zapewne kolega Horst żyłby nadal. A tak cóż, możemy tylko wspominać naszego błogiej pamięci Kolegę...

POsrana retoryka panuje tutaj już od dawna. Dziwne, że zapatrzeni w tyłki Pełowe nie czują swędzenia w okolicach dużej dziury chyba, że to efekt bezkrytycznej akceptacji dymania na każdym kroku.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

biorac pod uwage ze to moze jednak ja widze wszedzie twarz kurdupla, to moze podaj jakis przyklad zamordyzmu ryzego a ja ci podam kurdupla.zobaczymy ktoremu pierwej sie skonczy.

swedzenie w okolicach dziury to dopiero namiastka tej przyjemnosci jaka nastapi w przyszłym roku ....Xinwax.Kiedy zostaniesz ty i kurdupel...z nastawiiona d..pą........ bez ochotników.

do skorzystania.Chiba ze blaszczyk z długopisem.

"Donald Tusk was prześladuje"

Musimy zwyciężyć. Musimy odsunąć tę ekipę. Musimy dać szansę młodzieży. Ty jesteś Polską, każdy z nas jest Polską. Razem jesteśmy Polską. Musimy o tę Polskę, czyli o nasz własny los zadbać.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

muls

Problemem PO i ich zasrańców jest częste rotacyjne nachylanie się bez potrzeby, tak więc nie licytuj się przyszłością.

Jakoś tak się składa że prezes tu banów nie daje.

W tutejszych przyziemnych realiach jar1 zamordystami są z reguły zwolennicy twojej POpapranej "opcji". Trzymajmy się faktów. To twoi fumfle znieść nie mogą że ktoś ma inne poglądy. Najchętniej wrócilibyście do monopartyjności PRL.

e tam, markowki, konfabulujesz. Wbiłeś se do łepetyny (dałeś sobie wbić), że wszyscy, którym wizja świata Twojego prezesa nie odpowiada, to muszą być zwolennikami PO, zwolennikami PZPR, UBekami, Żydami, Niemcami, komunistami, ruskimi itd. A to jedynie problem tej garstki zebranych wokół prezesa i jego chorej wizji świata.

Miliśmy już przykład próby realizacji tej ideologii. Donosicielstwo, szpiegowanie, korupcja polityczna, gnojenie inaczej myślących, to codziennośc tego świata, o który tak się dopominasz. Naprawdę Cię to rajcuje? Bo ludziom wystarczyło te dwa lata....

muls lubię ciebie ale to nachylanie rotacyjne przygina cię nieziemsko.

jar1

Wbiłeś se do łepetyny (dałeś sobie wbić), że wszyscy, którym wizja świata Twojego PO nie odpowiada, to muszą być zwolennikami PiS, zwolennikami PZPR, UBekami, antysemitami, faszystami, komunistami, itd. A to jedynie problem tej garstki zebranych wokół kliki kilku i ich chorej wizji świata "na chwilę" bez przyszłości.

Mamy cały czas realizację tej ideologii. Donosicielstwo, szpiegowanie, korupcja, gnojenie inaczej myślących, to codziennośc tego światka technokratów, o który tak się dopominasz. Naprawdę Cię to rajcuje? Bo ludziom wystarczy...juz za rok

problem w tym ze nie ma wizji PO ale normalne lepsze lub gorsze rzadzenie.natomist wizja cechuje nawiedzonych ktorzy polecaja dania cokolwiek nieswieze albo nawet ..zwrócone.jak w przypadku kurdupla.postac lekko przechodzona z takimi samymi pomysłami.akurat na ludzi pokroju xinwaxa i pochodnych.

problem w tym ze nie ma wizji PO ale normalne lepsze lub gorsze rzadzenie.natomist wizja cechuje nawiedzonych ktorzy polecaja dania cokolwiek nieswieze albo nawet ..zwrócone.jak w przypadku kurdupla.postac lekko przechodzona z takimi samymi pomysłami.akurat na ludzi pokroju xinwaxa i pochodnych.

To opcja dla tych, co to czasy komuny 'przespali' na ciepłym zapiecku. Za komuny potulni a teraz wielcy bojownicy, bo dopiero teraz do nich dotarło, że władza ludowa ich oszukiwała. Spóżniony zapłon...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.