Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oj bidulku to naprawdę nie potrafisz sklecić ani jednego postu bez słowa "prezes"? Dziamgasz aby dziamgać.

mnie banowali za uczciwe podejscie do panoszenia sie jamnika, a za takie chamstwo gosciu nawet ostzrezenia nie dostaje? ja mam prawie cala czerwona kreske ostzrezen, cos chyba jest nie tak? jak mozna tak naskakiwac i probowac osmieszyc? i to niby dorosly czlowiek , nauczyciel wiejski?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

markowski won Horst on był również premierem.Dziwne `

Napiszcie mi proszę, czy Horst żyje i czy ukrywa się pod pseudonimem markowski - już zupełnie nie wiem, co o tym myśleć. Byłem pewny, że kaczyści wykończyli kolegę Horsta po tym, jak napisał, że kaczyńscy biorą pieniądze z handlu narkotykami i prostytucji dziecięcej

wladz <- pewnie trudno Ci to bedize zrozumiec, ale w tym watku tak naprawde nie ma specjalnego znaczenia kto z kogo "zrobi idiote". Operujesz na poziomie swiadomosci, na ktorym niemozliwe jest rozpatrywanie danych koncepcji czy wartosci jako idei abstrakcyjnych postrzeganych obiektywnie. Dyskusje widzisz poprzez filtr tego, w jaki sposob moze sie odniesc do Twojej osoby. Czyli nie ma znaczenia, jaka jest prawda jako taka (w sensie bytu obiektywnego), wazne jest czy przez przesdstwawienie danych racji mozesz znalezc przewage nad adwersarzem lub nie. Dlatego nie jestescie w stanie wlasciwie odczytac niektorych wpisow 747. Inny poziom interpretowania rzeczywistosci przez siwadomosc.

Morven daj sobie spokój z analizami i nie wtrącaj swoje narodowe trzy grosze w moje bleblanie z markowskim 747....chłopak znalazłeś w empiku Gazetę Polską?

Napiszcie mi proszę, czy Horst żyje i czy ukrywa się pod pseudonimem markowski - już zupełnie nie wiem, co o tym myśleć. Byłem pewny, że kaczyści wykończyli kolegę Horsta po tym, jak napisał, że kaczyńscy biorą pieniądze z handlu narkotykami i prostytucji dziecięcej

e tam Horst tak nie napisał a tym bardziej markowski

Dlaczego mialbym dac spokoj sobie z analizami? Daj spokoj sobie z atakowaniem PIS, chlopak (hehe rotfl)...

Nie bylem w Empiku, pozno wrocilem z roboty i szczerze mowiac zapomnialem o tym. Zreszta zimnno strasznie i myslalem tylko, jak dotrzec najszybciej do domu.

By the way, wpisem o Empiku idealnie potwierdzilesc prawdziwosc moich analiz. Kolejna proba agresji, zdyskredytowania przeciwnika dyskusji... kolejna i jak zwykle nieudana :-) Nie jestes w stanie uniesc sie ponad obrony ego :-)

wladz <- by the way, co sadzisz o warunkach umowy gazowej podpisanej przez Polske?

najpierw goniłeś mnie z forum wmawiając czytelnikom odpłatne pisanie na forum.Teraz potraktowany per noga chcesz polemizować o gazowej umowie?

Mam w domu gaz i rachunki za gaz.Gdyby nie umowa z Rosją płaciłbym więcej.Były problemy z uznaniem jej przez UE.

Jeszcze raz powtarzam nie mam przyjemności z tobą polemizować.

jozwa

Szanowny Pan Redaktor górą.Gratuluję.

Finansowanie dla partii politycznych pomniejszone o 50% .

Sukces, oszczędności można przeznaczyć na szczytniejsze cele niż finansowanie działalności polityków.

Odciąć opozycję od pieniędzy to zdechnie śmiercią naturalną, to najskuteczniejsza metoda.

Dziadowskie państwo potrzebuje dziadowskich partii, dziadowskich kampanii, żebrania o datki i wsparcie.

Rosną szansę koncesjonowanej opozycji, i oto toczyła się gra.Udało się, opozycja pokonana, dobita wataha - jeszcze trochę i zniknie, zwinie się.Super.To jest to, będzie można spokojnie rządzić, całymi latami, skutecznie.Opozycja będzie - nasza własna, a jaka ma być, przecież nie antysystemowa.

Jesteście owładnięci PISem.

PIS był już w koalicji i to bardzo trudnej- pokazali że potrafią i w takich ciężkich warunkach sobie radzić. PO i PSL mają "siłę koalicyjną" z prostego powodu- kręgosłup z gumy, brak programu, idei. Taka ameba przylgnie do każdego innego kształtu. +wspólny rodowód z "Nocnej zmiany".

Przecież wy nie potraficie o niczym innym tylko o PIS. To wasza nieskrywana pasja. Tępawymi, prostackimi epitetami nie zasłonicie swojego owładnięcia partią prezesa.

Co pokazali?!? jak sobie radzić? :))) Przecież rozpieprzyli wszystko w puch i oddali władze jak ostatnia dupa.

Dzieki temu kretynowi rządzi dzisiaj zewłok nieboszczki Uni Demo/wolności i będzie rządził długo - z peeselami, czy czerwonymi na dokładkę.

Jaro

Jest noc czyli dzień - gdzie jesteś, dlaczego nie jesteś zbulwersowany sytuacją dziwnego zachowania Ludwika Krwawego Dorna.

Dokonał przecież napadu na dziennikarzy w sejmie - bulwersuj się kto żyw.

Był - no właśnie na czym był - na zapasach dopalaczy, może proszkach, a może wypił alkohol, co teraz będzie?

Nie chciał rozmawiać z dziennikarzami - dlaczego?

Może tych i wielu jeszcze innych informacji dowiemy się wraz z nadejściem nowego dnia, z telewizyjnych anten.

Czego sobie i Państwu życzę.Pozdrawiam.

Jaro

Jest noc czyli dzień - gdzie jesteś, dlaczego nie jesteś zbulwersowany sytuacją dziwnego zachowania Ludwika Krwawego Dorna.

Był - no właśnie na czym był - na zapasach dopalaczy, może proszkach, a może wypił alkohol, co teraz będzie?

Może tych i wielu jeszcze innych informacji dowiemy się wraz z nadejściem nowego dnia, z telewizyjnych anten.

Pierwsze słyszę - pewnie znów jakaś trzeciorzędna wiadomość. A propos - jak tam rząd Camerona? Studenci już go obalili?

Jak chcesz coś rzeczywiście interesującego to przeczytaj sobie to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Miałem o tym napisać, ale jakoś nie było zainteresowania.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

meloman62 uprzejmie donosi do cenzury...

Przecież już ci napisałem że nick Horst został zbanowany. Jak wiele innych nicków które nie napier..lały obsesyjnie do jednej bramki- jak tacy monomaniacy walki z opozycją jak ty i inni tobie podobni. Zapomniałeś, czy znów zanikł ci duży fragment mózgowia.

Tu "wielbiciele demokracji" w ten banalny sposób pozbywają się wszystkich którzy pryszczato nie dowalają w opozycję jak wy. ...[koncert chamstwa]...

meloman62 uprzejmie donosi do cenzury...

Przecież już ci napisałem że nick Horst został zbanowany. Jak wiele innych nicków które nie napier..lały obsesyjnie do jednej bramki- jak tacy monomaniacy walki z opozycją jak ty i inni tobie podobni. Zapomniałeś, czy znów zanikł ci duży fragment mózgowia.

Tu "wielbiciele demokracji" w ten banalny sposób pozbywają się wszystkich którzy pryszczato nie dowalają w opozycję jak wy. Mamy tu Białoruś, jak w tym kraju za rządów tuskiego- od trzech lat jedynym największym problemem jast opozycja. A tacy ormowcy jak .... .... .... .... itp. próbują kablowaniem i banowaniem dopomóc słonku peru, na miarę swoich miernych możliwości...

Czyżby twoje namolne zapytania o Horsta/ markowskiego to kolejna próba kablowania? Pytanie retoryczne, ach te nasze kable, forumowi ormowcy tuska.

przeproś za swoje zachowanie gdy rządzący PiS przygotowywał prowokacje chcą pozbawić wiarygodności ówczesną opozycję (pierwszym krokiem po zdobyciu większości w sejmie był nocny zamach na publiczną TV)

przypomnij sobie namolne wklejanie tych samych zdjęć z magdalenki

cienki bolku markowski też ubolewam nad opozycją której właściwie nie ma.Prezes największej partii opozycyjnej kompromituje się na każdej konferencji i co politruk Horst może zrobić nie mając wpływu na prezesa.

Zakazać pisać o nim...markowski nie pochwalisz się sukcesem

Jaro

przyjrzyj się zachowaniu i poproś specjalistę od foto analizy markowskiego.Dorn sprawia wrażenie odurzonego

Ukryta Zawartość

teraz znowu z prezesem i wszą troską otoczony.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy
Finansowanie dla partii politycznych pomniejszone o 50%. Sukces, oszczędności można przeznaczyć na szczytniejsze cele niż finansowanie działalności polityków. Odciąć opozycję od pieniędzy to zdechnie śmiercią naturalną, to najskuteczniejsza metoda.

Nikt lepiej nie przedstawi poglądów PiS na tę sprawę niż 747. A ja bym chętnie przeczytał opinię tych kolegów którzy twierdzili, że rząd celowo pzredstawia ten projekt, aby nie został przyjęty. No, jakoś został. Co do opinii 747 natoimiast, to ulubiona przez niego forma finansowania działalności partii (pieniądze za samo bycie, pod warunkiem że jest się partią dużą) jest właśnie odcinaniem opozycji - bowiem betonuje obecny układ partyjny, dając głównym partiom mażdżącą przewagę finansową nad małymi i nowymi - kosztem podatników. Niech partie żyją z ewidencjonowanych darowizn i składek, a nie na mój koszt.

Zresztą wściekłość PiS mnie nie dziwi - redukując swoje rozmiary do rewolucyjnej partii kadrowej grali właśnie na życie z dotacji państwowej, bez wysiłku, wystarczy co jakiś czas napędzić gdzieś jakiś tłum (np. pod pałac prezydencki albo do Częstochowy) i godziwa emeryturka pewna. A tu lipa.

"przyjrzyj się zachowaniu i poproś specjalistę od foto analizy markowskiego.Dorn sprawia wrażenie odurzonego

Ukryta Zawartość

A to coś nowego w sejmie? Po drabinie nie zszedł do bagażnika, nie podskakiwał, nie śmigał melexem, nie wsiadł do samochodu obcych ludzi, nie śpiewał, nie przewrócił się.

Nudziarz. (Saba była trzeźwa?)

Ukryta Zawartość

Nikt lepiej nie przedstawi poglądów PiS na tę sprawę niż 747. A ja bym chętnie przeczytał opinię tych kolegów którzy twierdzili, że rząd celowo pzredstawia ten projekt, aby nie został przyjęty. No, jakoś został. Co do opinii 747 natoimiast, to ulubiona przez niego forma finansowania działalności partii (pieniądze za samo bycie, pod warunkiem że jest się partią dużą) jest właśnie odcinaniem opozycji - bowiem betonuje obecny układ partyjny, dając głównym partiom mażdżącą przewagę finansową nad małymi i nowymi - kosztem podatników. Niech partie żyją z ewidencjonowanych darowizn i składek, a nie na mój koszt.

Zresztą wściekłość PiS mnie nie dziwi - redukując swoje rozmiary do rewolucyjnej partii kadrowej grali właśnie na życie z dotacji państwowej, bez wysiłku, wystarczy co jakiś czas napędzić gdzieś jakiś tłum (np. pod pałac prezydencki albo do Częstochowy) i godziwa emeryturka pewna. A tu lipa.

Prawdę powiedziawszy został tylko budżet państwowy i kasa z przekrętów PC.Solidarność już nie zainwestuje w politycznego bankruta a Rydzykowi kaczyński bez szansy na władzę jest do niczego nie potrzebny.Powoli PiS staje się małym rodzinnym biznesem.

"Adwokat Marcin Dubieniecki, zięć tragicznie zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego mówi, że prawdopodobnie wystartuje w przyszłorocznych wyborach parlamentarnych. Stawia jednak warunek - jedynka na pomorskiej liście PiS."

P.S.

747 może wniosek o dofinansowanie z UE dla małych firm.

Przecież już ci napisałem że nick Horst został zbanowany. Jak wiele innych nicków które nie napier..lały obsesyjnie do jednej bramki

Masz jakiś mechaniczny reset? Czy ktoś resetuje zdalnie? Bo ja bardzo dobrze pamietam, jak już Pan żwirek napier..lał obsesyjnie do jednej bramki - Tuska. I jak to ten wnuczek dziadka z Wermachtu chciał oderwać Kaszuby od macierzy. :)

Nie tak dawno rzecznik premiera Camerona zaprzeczył rewelacjom prezesa.

747 to jest skandal.Premier Wielkiej Brytanii powinien docenić daną szansę spotkania z Ojcem Narodu.Putin sprytnie chciał wykorzystać żałobę do złożenia kondolencji i nie dostał życiowej szansy spotkania z wybitnym strategiem.Angol dostał a teraz zdziwiony w obawie przed Putinem zaprzecza słowom prawdy.

747 gdyby Tuskowi zależało na Polsce zagroziłby zerwaniem stosunków dyplomatycznych z Wielką Brytanią.

" W liście z kondolencjami Cameron napisał m.in.: "Pańska godna i odważna postawa okazana zarówno w Rosji jak i podczas oficjalnych uroczystości w Warszawie była naprawdę wyjątkowa". - Do tego się odwołałem (mówiąc o gratulacjach premiera Wielkiej Brytanii - red.). Sądzę, że miałem ku temu pełne podstawy. Nie rozumiem dlaczego niektórzy ciągną ten spór - podkreślił Kaczyński"

Też nie rozumiem ale najbardziej zdziwiony jest premier Cameron.747 nasz ojciec narodu nigdy dna nie osiągnie zawsze udowodni że można spaść niżej.

Wytłumacz dlaczego uparł się skompromitować międzynarodowo

Zupełnie nie rozumiem sytuacji, że ponoć tak słaby jest obecnie J.Kaczyński a za pomocą tak prymitywnych manipulacji grupa jeszcze próbuje bardziej obniżyć notowania PiS.

Albo albo - wladz co byś zrobił - zostawiłbyś ciało brata leżące w błocie na folii, przy padającym deszczu i wszedłbyś do ciepłego ogrzewanego namiotu, do którego zaprasza cię człowiek, który Cię nienawidzi, ażeby w świetle fleszy robić co - farsę?

Zastanów się, zanim napiszesz że w dyplomacji nie ma miejsca na takie urazy czy uczucia.

Jeżeli ktoś pragnie złożyć komuś kondolencję - to je składa.Odnajduje jego miejsce aktualnego przebywania, podchodzi do niego i robi to w określony sposób przyjęty w kulturze.Czym jest sytuacja w jakiej został postawiony J.Kaczyński jak nie przebiegłą manipulacją pana Putina.

O ewentualnym nietakcie ze strony prezesa PiS można by mówić wtedy, gdyby premier Putin podszedł do niego, a ten wykonałby jakiś odpychający gest.

Tak jednak nie było.

Tak więc słowa premiera Camerona o godnym zachowaniu w Rosji, trzeba rozumieć jako aprobatę nie poddania się przebiegłym próbom poniżenia przez W.Putina.Tym bowiem było zachowanie polegające na zapytaniu czy przyjmie kondolencje i jeśli tak to niech wejdzie do namiotu i tam je otrzyma.

To niegodne zachowanie, nie wiem co to za sposób składania wyrazów, kto i w jakiej kulturze go stosuje.

Jak nie mają jest PJN i dużo narodowej drobnicy.Nawet gdy jarek coś więcej poza ciekawostką zoologiczną znaczył Rydzyk groził powołaniem własnej partii.Obecnie PiS leci na mordę prezesa i zalotników traci.

747

poczytaj a nie powtarzaj bzdur po tym kretynie Brudzińskim. Ciało Prezydenta nie leżało w błocie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

747 tłumacz jak chcesz faktem jest chamskie zachowanie Jarosława Kaczyńskiego wobec premiera Rosji i jakby było mało postanowił swój prymitywizm obronić premierem Wielkiej Brytanii.

Jesteś pewien że wzmocnieni autorytetu Polski na arenie międzynarodowej?

Zupełnie nie rozumiem sytuacji, że ponoć tak słaby jest obecnie J.Kaczyński a za pomocą tak prymitywnych manipulacji grupa jeszcze próbuje bardziej obniżyć notowania PiS.

Albo albo - wladz co byś zrobił - zostawiłbyś ciało brata leżące w błocie na folii, przy padającym deszczu i wszedłbyś do ciepłego ogrzewanego namiotu, do którego zaprasza cię człowiek, który Cię nienawidzi, ażeby w świetle fleszy robić co - farsę?

Zastanów się, zanim napiszesz że w dyplomacji nie ma miejsca na takie urazy czy uczucia.

Jeżeli ktoś pragnie złożyć komuś kondolencję - to je składa.Odnajduje jego miejsce aktualnego przebywania, podchodzi do niego i robi to w określony sposób przyjęty w kulturze.Czym jest sytuacja w jakiej został postawiony J.Kaczyński jak nie przebiegłą manipulacją pana Putina.

O ewentualnym nietakcie ze strony prezesa PiS można by mówić wtedy, gdyby premier Putin podszedł do niego, a ten wykonałby jakiś odpychający gest.

Tak jednak nie było.

Tak więc słowa premiera Camerona o godnym zachowaniu w Rosji, trzeba rozumieć jako aprobatę nie poddania się przebiegłym próbom poniżenia przez W.Putina.Tym bowiem było zachowanie polegające na zapytaniu czy przyjmie kondolencje i jeśli tak to niech wejdzie do namiotu i tam je otrzyma.

To niegodne zachowanie, nie wiem co to za sposób składania wyrazów, kto i w jakiej kulturze go stosuje.

Kłamiesz.

panerai

Są na świecie dzieci - może im podeślij swoje manipulacyjki ala Gazeta Wyborcza.

Ponoć krąży opinia, że nie nadaje się ona nawet do podtarcia ....a ponieważ .....o się rozmazuje.

wladz

Proszę nie wprowadzaj opinii publicznej w błąd, że niby jest dla PiS alternatywa.

CBOS Ci to wyjaśni dlaczego - w notowaniu z 16 grudnia - polecam lektórę

electro

Jak mi przykro, wspomniany CBOS deklaruje, że w jego badaniu ANI JEDEN respondent nie był skłonny zadeklarować poparcia dla pana J.Palikota.

Zawszę będę pamiętać Twoje emocje nadziei na lepsze jutro, związane z Ruchem wykonanym przez Palikota, politycznym.

P.S.I

wladz

Bez radości mógłbym zapchać całą zakładkę treściami, które obniżają autorytet Polski, a rodowód swój mają poza środowiskiem PiS czy Radiomaryjnym.

jar1

Kłamstwo nie przystoi, natomiast pomyłki się zdarzają - wykaż to sprostuje i przeproszę.

wyspowiadasz się z tego kłamstwa czy przyjmiesz komunię z ciężkim grzechem na sumieniu?

"

Wynika z nich, że od początku nie było żadnych wątpliwości, że odnaleziono ciało prezydenta. Nie jest też prawdą, że spoczywało ono w błocie, jak powtarza poseł PiS Joachim Brudziński. Ze względu na drastyczność szczegółów uważaliśmy, że nie należy tego materiału publikować. Jednak wypowiedzi mec. Rogalskiego (nie pierwsze tego typu) wprowadzają w błąd opinię publiczną. Dlatego zdecydowaliśmy na druk części opisu.

Więcej...

Ukryta Zawartość

wladz

Proszę nie wprowadzaj opinii publicznej w błąd, że niby jest dla PiS alternatywa.

CBOS Ci to wyjaśni dlaczego - w notowaniu z 16 grudnia - polecam lektórę

.

P.S.I

wladz

Bez radości mógłbym zapchać całą zakładkę treściami, które obniżają autorytet Polski, a rodowód swój mają poza środowiskiem PiS czy Radiomaryjnym.

.

Więc nie ma alternatywa dla mojego sąsiada....zawsze głosował na PiS i pierdoły podobne do twoich opowiadał.Na nieszczęście prezesa zaczął słuchać i porównywać z faktami.Nie wiem co zrobi może przestanie myśleć skoro nie ma alternatywy

Dostrzegam różnicę pomiędzy idiotyzmami wypisywanymi przez Ciebie a opowiadanymi przez prezesa największej partii opozycyjnej.Przykro ale on znaczy więcej od Ciebie.

post-14383-037549500 1292585878_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O czym wladz ty byś dziamgał gdyby nie było Kaczyńskiego. Tymi jakimiś nietaktami wobec premiera (?) Rosji to jesteś już zagulgotany chyba z tydzień i odgulgotać się nie możesz. Gdyby ktoś twoją mamę obraził to pewnie tak byś nie zareagował. Ten Kaczyniak to jednak nie tylko twoja obsesja ale wyraźnie słaby punkt. Masz słabość do prezesa- tylko o nim myślisz. To miłość?

To naprawdę istna Białoruś w tych waszych kiepełe. Trzeci rok a dla was jedynym problemem tego kraju jest istnienie opozycji. Śmierdzi od tego Rusią- nie dziwię się wladz że tak drżysz o cześć dostojników Putinowskich. Ruś to twoja duchowa ojczyzna, tam też zawzięcie walczy się z opozycją.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.