Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki chcą założyć Dyskusyjny Klub Filmowy "Sejm" a wy się tu wyśmiewacie. Myślicie, że pierdzenie w sejmowy fotel, kiedy się jest olewaną opozycją jest interesującym zajęciem? Przećwiczyli berka, chowanego, kółko graniaste, ciuciubabkę, marsze z pochodniami, to teraz będą mieli nową zabawę.

Nie ładnie tak o najlepszym premierze w dziejach RP.

i tu masz rację na tle obecnej opozycji jest wielki.Oglądałem kilka minut z jego sejmowego wystąpienia.W sejmie fotele opozycji zajmują infantylni ludzie z inteligencją na poziomie co niektórych wpisów na forum.

Nie, to Tusek pod koniec kadencji.

Na razie jest jednak w posiadaniu pierścienia i chyba sobie fiuka na mgłę i duchy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tuska ma się czym pochwalić nie tylko w Polsce ale pewien premier zauważył

"Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy"

ciekawe czym konkretnie ?

[ordynarne].

komentarz jednego z zagorzalych fanow tego klamcy.

Drogi Premierze, Donaldzie. Nie jestem Twoim wrogiem, zatem ostrzegam - nie idź tą drogą!

Kwota wydanych pieniędzy to ŻADNE tłumaczenie. Większość wad kolei wynika z ogólnego bałaganu i bezhołowia, a nie braku funduszy. Stworzyć należycie działający system rezerwacji komputerowej, przeprowadzić przegląd kompetencji kadr PKP, czy wreszcie ułożyć sprawny rozkład jazdy, to dla przeciętnie wykształconego zespołu SPECJALISTÓW, powołanych w miejsce urzędasów z ZUS( jak p.Grabarczyk) - zadanie proste i nierozwalające napiętego budżetu. Chłopie, odrzuć to badziewie, którym się otaczasz, bo przejdziesz do historii jako ten, który mając Prezydenta i parlamentarną większość nie zrobił NIC

Tomuś nie jest w unii tylko w Białymstoku ;-).

"Niedźwiedź spaceruje po Białymstoku. Zwierzę widział policyjny patrol.

Niedźwiedzia zauważył jeden z policyjnych patroli. Był środek nocy, ale nikt nie zlekceważył sygnału. W okolice ulicy 1000-lecia Państwa Polskiego przyjechały inne patrole. Policjanci postanowili sprawdzić sygnał kolegów."

Niestety niedźwiedź zniknął a tomuś został.

Jestem Europejczykiem.

Po wielu miesiącach od tragedii smoleńskiej dopiero teraz wychodzi na jaw, kto wpadł na pomysł, by Lecha Kaczyńskiego (+61 l.) pochować na Wawelu. Według byłego posła LPR, który oglądał premierę filmu o katastrofie, stoi za tym Michał Kamiński (39 l.), były spindoktor PiS, obecnie PJN.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut

Meloman z tym "nibyniusem" był pierwszy o jakieś 13 minut. Jak się z tym czyjesz?

Odpuść, głupoty zostaw temu pierwszemu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zyta Gilowska jako minister finansów w latach 2006-07 zaniechała zmiany przepisów o akcyzie na prąd...........

Gilowska zrobiła to zupełnie świadomie, wbrew opiniom i naleganiom swoich zastępców - Jarosława Nenemana i Mirosława Barszcza........

Europejski Trybunał Sprawiedliwości uznał, że państwo polskie w latach 2006-08 pobierało akcyzę za prąd bezprawnie......

Młyny sprawiedliwości mielą powoli, ale dwa tygodnie temu polski sąd wydał już pierwszy prawomocny wyrok nakazujący fiskusowi zwrócenie 65 mln zł koncernowi Kogeneracja.

W sumie uzbiera się tego 10 mld - tyle przed sądami żądają firmy energetyczne.

Gilowska dziś zasiada w Radzie Polityki Pieniężnej.

Pełny artykuł:

Ukryta Zawartość

A Zyta dalej doradza :(

Ukryta Zawartość

Jar1 <- czytanie meczy, no nie? Tyle dlugich zdan... Jak sie w tym polapac...

Mnie sie jakos udalo przeczytac, ale z trudem. Mam chaos w glowie po tej lekturze i boli mnie mozg. Myslalem, ze wzsytkiemu jest winien Jaroslaw Kaczynski, a tutaj pisza co innego... Lepiej wlacze sobie TV i obejrze jakies wystapienie Donalda Tuska. On mi powie jasno, dlaczego jest super i ze to nasz wspolny sukces i w ogole...

xniwax <- juz poczulem sie troche lepiej. Mozg boli troche mniej, ale na wszelki wypadek w przyszlosci bede unikal prob samodzielnego myslenia i analizowania rzeczywistosci. Lepiej zaufac medialnym autorytetom i temu co pokazuja w telezizji. W koncu ci z telewizji mowia sama prawde, a nie klamia. Znalazlem tez na youtube ciekawa serie: "Autorytety Platformy Obywtelskiej". Znane postaci ze swiata polityki, kultury i mediow komentuja polska rzeczywistosc polityczna. Teraz juz wiem, co mam myslec i co jest sluszne, nowoczesne i "trendy" COOOOL!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.