Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax masz pomysł,działaj

Przedstaw mi i Kolegom nową polską firmę, która na bazie własnej opatentowanej na świecie technologii produkuje produkt na rynek zewnętrzny.

Jesteś naiwny jak dziecko.

Oczywiście nie jesteś naiwny, po prostu grasz swoją melodię.

Gdzie się rodzą tacy debile, którzy komukolwiek za fliko dają pieniądze i nic z tego nie mają.

Ameryka finansowała Hitlera dla własnego zysku, Ameryka finansowała odbudowę Niemiec dla własnego zysku - chory człowieku - panimaju?

w kościele i podobnych stowarzyszeń religijnych.

747 byłem w senacie świadkiem spotkania dotyczącego rozdziału unijnych funduszy.70% stanowiły boże stowarzyszenia a rydzykowi nawet z kamerami przyjechali ...

Aj waj nie jest dobrze!

Komisja nadzwyczajna odrzuciła wszystkie poprawki PO do projektu zmian w konstytucji, zgłoszone podczas wtorkowej debaty w Sejmie. Za odrzuceniem poprawek byli posłowie PiS, PSL, SLD, a także szef komisji Jarosław Gowin i inny poseł Platformy - Jacek Tomczak. Po głosowaniu wiceszef komisji Eugeniusz Kłopotek (PSL) apelował do tych posłów PO, aby zastanowili się nad tym, co robią. - Jeśli cały efekt naszej pracy pójdzie do kosza, to będzie kompromitacja dla nas wszystkich - mówił.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

747 ma rację!

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bronisz się w sposób niezrozumiały.

To oczywiste, że należy te środki przyjąć i wykorzystać, ale to nie wszystko, należy działać w imię polskiej racji stanu.

Zbudować należy od podstaw Państwo Polskie.

Realnie, nie w deklaracjach.

Od podstaw, na zdrowym gruncie.

Wszystko inne to tylko atrapa państwa, co roku widać to wyraźniej, same porażki i przerażająca perspektywa.

Bronisz się w sposób niezrozumiały.

Od prezesa się uczę!

Zbudowanie nowej Polski to mrzonka. Polska to byt abstrakcyjny. Tylko jednostka się liczy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Odnosiłem się do pana senatora "wladz".

Od prezesa się uczę!

Zbudowanie nowej Polski to mrzonka. Polska to byt abstrakcyjny. Tylko jednostka się liczy.

Pożyjemy zobaczymy, nie takie rzeczy już widział świat, Cesarstwo Rzymskie to co?Gdzie jest?

747 nie potrzebuje prezesa, wie że samotnie jak Chuck Norris i tak zwycięży..

Cesarstwo Rzymskie to było a nie jest, tak jak Polska.

747 nie potrzebuje prezesa, wie że samotnie jak Chuck Norris i tak zwycięży..

Cesarstwo Rzymskie to było a nie jest, tak jak Polska.

28 minuta :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I dolar był tani, frank był tani, złoto było tanie, ropa była tania. Popatrz Pan jak ten Tusk światową gospodarkę rozłożył! Jak Prezes wróci wszystko naprawi.

jak zwykle pierdzielisz bez sensu

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Nie wiem jak mam się ustosunkować do sugestii, że w senacie domyślam się, że RP, osoby tam przebywające nie spełniają potrzebnych standardów, odnośnie godności postawy senatora RP.

Pan prezes J.Kaczyński nie jest mi potrzebny w rozumieniu bezpośrednim, natomiast jest to osoba na stanowisku przywódcy jedynej dużej partii politycznej działającej w Polsce, która stara się w miarę możliwości zbudować tu, na ziemiach polskich, demokrację, na miarę dzisiejszych wyzwań i czasów.

Że jest to trudne i jest kłopot z jakością kadr, to trudno, warunki są takie jakie są.

Ciekawa koncepcja. Mówisz, że dotacje szkodzą firmom które je dostają?

to nie jest koncepcja a fakt

jak się fundusze ukrócą to zobaczysz deregulację rynków

oczywiście o ile w wewnętrzne gadzinówki peło o tym napiszą

bo jak nie to nie zauwazysz

Nie wiem jak mam się ustosunkować do sugestii, że w senacie domyślam się, że RP, osoby tam przebywające nie spełniają potrzebnych standardów, odnośnie godności postawy senatora RP.

Pan prezes J.Kaczyński nie jest mi potrzebny w rozumieniu bezpośrednim, natomiast jest to osoba na stanowisku przywódcy jedynej dużej partii politycznej działającej w Polsce, która stara się w miarę możliwości zbudować tu, na ziemiach polskich, demokrację, na miarę dzisiejszych wyzwań i czasów.

Że jest to trudne i jest kłopot z jakością kadr, to trudno, warunki są takie jakie są.

skoro jedynej ,odpowiedz dlaczego z tak małym poparciem.Pomijam prywatne sondaże prezesa.

co do polityków akurat przed kamerami rydzykowych stali z tylko jednej opcji.I jak zwykle ubarwiasz moje przygody w senacie.Przypadek,zawoziłem znajomych na spotkanie dotyczące funduszy przydzielanych organizacjom pozarządowym.Minister z PO wybrał jakąś salę w senacie....minister też dużo ubawu dostarczył.

Za dużo telewizji za mało myślenia.

oj oj,gigantomania w twoim wydaniu.Tak sam z siebie jedyny mądry czy z podszeptu mądrzejszego?

za premiera prezesa PiS publiczną rządził, naród pomyślał i wybrał PO...taki wniosek z twojego wpisu

Dominika Wielowieyska - głupawa dziennikarska gwiazda GW i tok FM dała "dupy" Leszkowi Millerowi. Nie wierzycie, to możecie sprawdzić sami>>>>>>a mnie ucieno sam momencik dawania i nie..ma.moze autor wpisu glupawo sie ..pierdyknał?

Dlatego, że taki jest obecnie stan świadomości obywateli, którzy są w fazie upajania się powodzeniem materialnym, którego poziom odnoszą nie do innych krajów świata zachodniego, lecz do własnego stanu posiadania z przed dwudziestu lat.

Nowobogactwo jest tym elementem, który na razie przesłania zdolność widzenia realiów.

Władza aktualna, bardzo przykłada się do tego, aby ten stan utrzymywał się nadal.

Kampania wyborcza do sejmu, aktualnie trwająca, jest potwierdzeniem tej diagnozy.

Rzeczy błahe jak wypowiedź młodego posła partii opozycyjnej rozdmuchiwana jest do poziomu skrajnie nieadekwatnego do jej rzeczywistej wagi.

Poważne zagadnienia dotyczące finansów państwa pozostają nietknięte w przestrzeni publicznej.

Ujawnienie faktów dotyczących podsłuchiwania głowy państwa, przez ABW, przechodzi bez zauważenia.

Samobójstwo byłego wicepremiera, nie wywołuje reperkusji adekwatnych do powagi sytuacji, sprawę wycisza się.

Demokracje działają inaczej.

znamienne, skad taki bartus bedzie wiedziałA jak nie napiszom te gadzinowki.

gadzinówki pisiu napiszą

no mulsie, żeś ty nie wpadł na to

numerek ty wyraznie jezdes nowobiedniak, bez szans na poprawe.

gadzinówki pisiu napiszą

no mulsie, żeś ty nie wpadł na t>>.ja wpadl ale nie czytam gadzinowek pisiu.rozumiem dlaczego ty zawsze jezdes na ..biezonco.

tak zresztom jak oni.teraz rozkopujom groby .po pogrzebie, a nie przed.

jak zwykle pierdzielisz bez sensu

Nie wierzysz w Prezesa? Bozia cię za to pokarze rządami Tuska.

to nie jest koncepcja a fakt

jak się fundusze ukrócą to zobaczysz deregulację rynków

oczywiście o ile w wewnętrzne gadzinówki peło o tym napiszą

bo jak nie to nie zauwazysz

Bredzisz koleś i to do sześcianu! Sam pracuję w firmie która kupiła sporo nowoczesnego sprzętu dzięki programom unijnym. I znam takich wiele. Osobiście a nie z jakichś gazetowych pierdów Sakiewicza i spółki czyli ludzi którzy nigdy w życiu nie pracowali w normalnej firmie. Podobnie zresztą jak Prezes.

Jestem Europejczykiem.

Rzeczy błahe jak wypowiedź młodego posła partii opozycyjnej rozdmuchiwana jest do poziomu skrajnie nieadekwatnego do jej rzeczywistej wagi.

Poważne zagadnienia dotyczące finansów państwa pozostają nietknięte w przestrzeni publicznej.

Ja bym powiedział: nagłaśnia się wydarzenia, które "zainteresują" opinię publiczną bardziej niż seriale w TV. Z tych samych powodów trudno analizować finanse. Ludzie chcą dotacji, zapomóg, podwyżek świadczeń. To wszystko chyba dowodzi nieznajomości i stosunku do zagadnienia finansów państwa.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dominika Wielowieyska - głupawa dziennikarska gwiazda GW i tok FM dała "dupy" Leszkowi Millerowi. Nie wierzycie, to możecie sprawdzić sami>>>>>>a mnie ucieno sam momencik dawania i nie..ma.moze autor wpisu glupawo sie ..pierdyknał?

"moze autor wpisu glupawo sie ..pierdyknał? Ale chyba nie co do Twojej inteligencji?! Naprawdę nie wiesz o co mi chodziło? To posłuchaj jeszcze raz o co i jak długo Wielowieyska pyta Millera. Słucham jej rozmów z gośćmi zaproszonymi do studia. Dla mnie jest to typowa propagandzistka, miernota o zachowaniu bazarowej handlary.

Bredzisz koleś i to do sześcianu! Sam pracuję w firmie która kupiła sporo nowoczesnego sprzętu dzięki programom unijnym. I znam takich wiele. Osobiście a nie z jakichś gazetowych pierdów Sakiewicza i spółki czyli ludzi którzy nigdy w życiu nie pracowali w normalnej firmie.

więc siedź sobie na zydelku ze znaczkiem CE i patrz w monitorek z naklejeczką UE.

bo fundusze się skończa i na ten sam monitorek będziesz patrzył latami

Ujawnienie faktów dotyczących podsłuchiwania głowy państwa, przez ABW, przechodzi bez zauważenia.

Samobójstwo byłego wicepremiera, nie wywołuje reperkusji adekwatnych do powagi sytuacji, sprawę wycisza się.

Demokracje działają inaczej.

747 ujawniasz swoje poglądy przed matką i ojcem?

Dlatego, że taki jest obecnie stan świadomości obywateli, którzy są w fazie upajania się powodzeniem materialnym, którego poziom odnoszą nie do innych krajów świata zachodniego, lecz do własnego stanu posiadania z przed dwudziestu lat.

Nowobogactwo jest tym elementem, który na razie przesłania zdolność widzenia realiów.

Władza aktualna, bardzo przykłada się do tego, aby ten stan utrzymywał się nadal.

spoko chłopie,prezesa ulokujesz na najwyższym stołku i w trzy dni Węgry zrobicie

Kampania wyborcza do sejmu, aktualnie trwająca, jest potwierdzeniem tej diagnozy.

rzecznik PiS i błaha wypowiedź.747 cały czas tak twierdzimy,więc w czym masz problem?

więc siedź sobie na zydelku ze znaczkiem CE i patrz w monitorek z naklejeczką UE.

bo fundusze się skończa i na ten sam monitorek będziesz patrzył latami

Powtórzę bartuś - bredzisz hasełkami wymyślonymi przez gości którzy nawet jednego dnia nie przepracowali w normalnej firmie. A sam nawet nie masz pojęcia o czym mówisz.

Jestem Europejczykiem.

czołem POmyleńcy, miło was znowu czytać!

PiSklak się odezwał :-)

To w końcu jak to jest z tym wyprzedzaniem na przejściu i podwójnej ciągłej - jak zagłosuję na Prezesa to będzie na to pozwalał?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.