Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pani Fotyga sobie w stopę strzeliła:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no ale to: tu cytata:

Reporterzy RMF uważają, że pod podpisem "XXXXXX" ukrywa się mąż Fotygi

````````````````

- przeca fatyga się na tym nie zna...

- niech sprawdzą czy ma racje - czy nie -

a 100 tysiaków za taką poradę na której można 1.ooo.000 rocznie zarobić -

to każdy rozsądny prezes firmy by z pocałowaniem ręki zakupił...

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Mam świetny pomysł na uzdrowienie polityki w Polsce. Otóż każdy kandydat musiałby podpisać nieodwołalną zgodę na udział w igrzyskach lub na oddanie narządów w przypadku sprzeniewierzeniu się swoim zobowiązaniom wobec wyborców. Gdyby niezależni arbitrowie występujący w imieniu wyborców stwierdzili takie sprzeniewierzenie, wówczas kierowaliby nierzetelnego polityka do "Ośrodka Donacji Tkanek i Narządów" lub na występy na arenie jednego z nowo wybudowanych stadionów. Oczywiście w przypadku zadośćuczynienia win popełnionych przez nieuczciwego polityka można by było w przypadku donacji zastosować znieczulenie, a w przypadku występu na arenie tak ustawić występ, by owego polityka spotkała szybka i bezbolesna śmierć (np w przypadku walki dać takiemu uzbrojenie sieciarza w starciu z zawodnikiem dysponującym bronią palną, a w przypadku rzucenia na pożarcie bestiom zestawić owego polityka np. z kobrą królewską bądź innym zwierzęciem dysponującym szybko działającym jadem).

Jak uczy doświadczenie, zapewne wszyscy politycy pisu kwalifikowaliby się do donacji lub występów na arenie (jak sądzę, w "pełnej" wersji z uwagi na ich zatwardziałość). Znakomicie poprawiłoby to jakość rządów i stanowienia prawa w Polsce.

miły psychopata ,tyla można o prezesie na podstawie rozmowy z Lisem.

no ale co - Lis miłosierny że go nie zjadł - czy za cienki na prezia?

Kurde, to Lis też startuje?!

Z jakiej listy?

nooo Lis od wielu lat co tydzień z jednej listy startuje...

Nie oglądałem, a warto było? W mojej ocenie Lis już od dłuższego czasu robi mało interesujące dziennikarstwo.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

pax między chrześcijany - eee tentego - między genderami się teraz mówi...

rzucamy laptoki - dobry film na 2 - może warto się ukulturalnić nieco...

nooo Lis od wielu lat co tydzień z jednej listy startuje...

Czyli nie startuje w tych wyborach?

To był ostatni moment, aby pokazać J.Kaczyńskiego ze złej strony.

Filut

Wyłaź z Tuskobusu, noc idzie.

Pocałuj mnie w dupę.

Ale przedtem umyj buzię.

film FILM - recenze na zachęte -

Ukryta Zawartość

trwa pare minut ale już jest nieźle |:)

Ukryta Zawartość

Lis zszedl do bardzo niskiego poziomu. Dziennikarstwo tabloidowe, gdzie agresja wzgledem rozmowcy nawet nie byla specjalnie ukrywana. Widac, ze salon BARDZO sie boi.

niezależny Morvenie dawaj Sakiewicza ....jedynego prezesa godnego

dawnej zamiast salonów mmorvenik podobnych tobie szczuto przeciw kułakom,inteligencji

Filt

Biedactwo, pytałem się Ciebie, jakie masz kości przetworników D/A w swoim Luxmanie, mógłbyś w końcu napisać.

Nie wiem, ale jeśli spać nie możesz z tego powodu, to napisz do Luxmana lub firmy Audiocenter - przedstawiciela Luxmana w Polsce.

Już zasnąłem, teraz śni mi się Tomasz Lis na żywo, poruszony do żywego, potraktowany brutalnie przez szefa.

Nie wykonał zadania, zawiódł zaufanie pokładane w desce.

Jutro ktoś będzie musiał po nim poprawiać.

Atak musi nastąpić, chodzi o zbyt poważne sprawy.

Tak myslałem, że musi być wysyp komentarzy pisdrakowych po publicznym wystąpieniu prezesa w programi Lisa. Rzuciłem sam okiem... i nie dziwię się, że jakoś ten obciach trzeba "ratować".

Miestety, same zachwyty nad kupą nie zmienią ją w nic innego.

Tak myslałem, że musi być wysyp komentarzy pisdrakowych po publicznym wystąpieniu prezesa w programi Lisa. Rzuciłem sam okiem... i nie dziwię się, że jakoś ten obciach trzeba "ratować".

Miestety, same zachwyty nad kupą nie zmienią ją w nic innego.

Aprpos propozycji melomana. Nie wydaje mi sie taka "rewelacyjna". Chyba bym się nie zgodził na żaden organ od nich. Fotyga, prezes....błe. ;)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Lis był kiepski, spięty i reagował nerwowo na głupawe zaczepki Kaczyńskiego, nie panował do końca nad sobą. Lis pomógł Kaczyńskiemu ugrać parę punktów. Blamaż.

Kaczyński niczym nie błyszczał, nie przedstawił nic nowego, to polityk typu starej dewoty, rzucał ograne hasła i śmiał się Lisowi w oczy. Był dobrze przygotowany na ten jeden raz akurat. To wystarczyło na Lisa, ale na Premiera Najjaśniejszej zbyt mało.

Lis zszedl do bardzo niskiego poziomu. Dziennikarstwo tabloidowe, gdzie agresja wzgledem rozmowcy nawet nie byla specjalnie ukrywana. Widac, ze salon BARDZO sie boi.

Tak trzeba przyznać że sposób zachowania, ton,atmosfera-to nie był wywiad tylko przesłuchanie pełne złości wzorem inkwizycji.

Widziałem również wywiad wcześniejszy z Tuskiem zupełniej inna podstawa dyskusji (propaganda). szkoda że Lis nie nawiązał wtedy do wypowiedzi Tuska że po karnym przyznanym Austrii (ME)powinno się zastrzelić Howarda Webba-gdyby obu polityków traktował tak samo wałkowałby to przynajmniej przez 90% wywiadu.

ale jaja.,prezes nie odpowiada na pytania,grozi prowadzącemu,snuje spiskowe teorie ,zaprzecza własnym słowom i postępowaniu

a kolesie wypisują o przesłuchaniu.

Widoczne zaburzenia psychiczne u kandydata na premiera ..

kolesie coś takiego jak prezes było za komuny.Nazywało się sekretarz partyjny.Też nie udzielał odpowiedzi tylko pouczał....wybrać sobie coś takiego na głos sumienia świadczy o waszym umysłowym ograniczeniu.

"Kibice bydgoskiego Zawiszy wskazali kandydatów, na których sympatycy klubu powinni głosować w nadchodzących wyborach. Jeden z nich, Tomasz Zagrabski startujący z list Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikkego jest m.in za legalizacją zorganizowanych bijatyk kibiców tzw. ustawek"

Ten to przynajmniej nie ściemnia że chodzi o jakieś tam kibicowanie tylko o czystą napierdalankę.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ale jaja.,prezes nie odpowiada na pytania,grozi prowadzącemu,snuje spiskowe teorie ,zaprzecza własnym słowom i postępowaniu

a kolesie wypisują o przesłuchaniu.

Widoczne zaburzenia psychiczne u kandydata na premiera ..

kolesie coś takiego jak prezes było za komuny.Nazywało się sekretarz partyjny.Też nie udzielał odpowiedzi tylko pouczał....wybrać sobie coś takiego na głos sumienia świadczy o waszym umysłowym ograniczeniu.

Pisz jasno, a nie kolesie i kolesie. Adresuj konkretnie swoje pretensje. Będzie inna rozmowa.

A wracając do wczorajszego występu u Lisa - tak Kaczyńskiego zaprogramowano i dobór oprogramowania się sprawdził.

Lis niestety nie sprostał. Nokautu nie było, ale Kaczyński wygrał na punkty.

Rozmowy nie oglądałem ponieważ już od dłuższego czasu dałem sobie spokój z oglądaniem Lisa. To co pamiętam sprzed roku czy dwóch to popadnięcie w jakiś narcyzm co strasznie mnie denerwuje. Niestety jest to przypadłość coraz bardziej powszechna (Werner, Pochanke, wielu młodych dziennikarzy). Dla mnie korzystnie wyróżnia się Morozowski którego jeszcze mogę słuchać i oglądać.

Jestem Europejczykiem.

Pisz jasno, a nie kolesie i kolesie. Adresuj konkretnie swoje pretensje. Będzie inna rozmowa.

A wracając do wczorajszego występu u Lisa - tak Kaczyńskiego zaprogramowano i dobór oprogramowania się sprawdził.

Lis niestety nie sprostał. Nokautu nie było, ale Kaczyński wygrał na punkty.

może się odczepisz...jasno napisane?

Z tego co czytam to Prezes karmił Lisa okrągłymi zdaniami i wszystko odbywało się w klimacie "wiem ale nie powiem, Polacy są inteligentni to sami się domyślą". Naprawdę Prezes robił sobie ze wszystkich takie jajca?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

może się odczepisz...jasno napisane?

władz - wrzuć na luz - to nie jest czepianie!:-) Tak kiedyś wypowiadała się (bez urazy) stara gwardia SLD.

Z tego co czytam to Prezes karmił Lisa okrągłymi zdaniami i wszystko odbywało się w klimacie "wiem ale nie powiem, Polacy są inteligentni to sami się domyślą". Naprawdę Prezes robił sobie ze wszystkich takie jajca?

Tak! A Lis nie potrafił ani go przełamać, ani do końca panować nad sobą. Widać było, że jest wściekły.

tak to wyglądało.Jeszcze postraszył,podzielił i nie znając odpowiedzi zarzucił brak przygotowania prowadzącemu.

Kandydat na premiera nie potrafił nic konkretnego powiedzieć natomiast insynuował znane wszystkim siły byłego NRD które uczyniły z Merkel kanclerza Niemiec

chory przekaz skierowany do chorych ludzi.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

tak to wyglądało.Jeszcze postraszył,podzielił i nie znając odpowiedzi zarzucił brak przygotowania prowadzącemu.

Kandydat na premiera nie potrafił nic konkretnego powiedzieć natomiast insynuował znane wszystkim siły byłego NRD które uczyniły z Merkel kanclerza Niemiec

chory przekaz skierowany do chorych ludzi.

Niestety masz rację! Do tego wisi w powietrzu możliwość, że to on będzie rozdawał karty po tych wyborach. Tu winna jest oczywiście Platforma!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.