Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ma znaczenie bo nie znam wypowiedzi. Znam jego wypowiedzi o pełnym zaufaniu do władz i nieruszaniu grobów choćby sie paliło i walilo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

no widzisz , wiesz co masz pisać i to samo napiszesz po debacie . Już powoli wskazówki napływają

" - Prof. Balcerowicz i Ryszard Petru odbierają sobie tym samym prawo do krytykowania naszego programu - tak Joachim Brudziński komentuje absencję ekonomistów na debacie gospodarczej Prawa i Sprawiedliwości, która odbędzie się w Polskiej Akademii Nauk. Eksperci będą debatować nad programem PiS-u pod tytułem 'Alternatywa'"

Wladz nie pieprz tylko odpowiedz na moje pytanie.

Co do debaty - Nikomu nie zaszkodziłoby, gdyby przyjęli zaproszenie wszyscy i komentowali po fakcie, a nie przed. Dotyczy to tak PiS, jak i ekonomistów. Co do PO to wiadomo wszystko na nie co nie ich i co pod prąd..

Przecie wiadomo, że w słownikach słowo "ekonomia" bezie zastąpiona słowem "rozstowki"

Z nasłuchu:

""Młodzi zanim zagłosujecie na tych ..... z PISu przeczytajcie poniżej co was wtedy czeka:

1. Zasadnicza służba wojskowa przymusowa. Jeśli nie macie tatusia esbeka, lekarza lub działacza Pisu związanego z kościołem (kościół załatwiał pseudo służbę zastępczą poborowym po znajomości) to już szykujcie się na skok w kamasze.

2. Naczelny wódz Pisu J.K. w swoim programie ekonomicznym zapowiedział likwidację zwolnienia z vat dla nowo powstałych firm tak jak to teraz jest z limitem do 150tyś rocznie. Jeśli zamierzacie otworzyć firmę w Polsce to jak Prezesio i jego pisiurki dojdą do władzy, pomysł na biznes lepiej realizujcie w Wielkiej Brytanii.Program ekonomiczny Pisu to nic innego jak ZARZYNANIE MAŁYCH FIRM.

3. Becikowe dla dzieci poczętych - tego nie będę komentował bo nie jestem lekarzem psychiatrą.

4. Lekcje religi w pełnym wymiarze godzin - tytaj cytuję posła Pisu. No cóż Katabasy się ucieszą, zrobią wam lub waszym dziciom takie pranie mózgu że nie połapiecie się czy to jeszcze Polska czy już Iran a może Watykan.

5. Zakaz aborcji nawet po gwałcie - bez komentarza, nie chcę się tutaj używać nicenzuralnych słów..

6. Zabranie bogatym i rozdanie biednym - to lubię najbardziej w komuchach z Pisu ( Lenin i Gomułka biją brawa za grobu prezesowi pseudo prawicowej parti ). Łyse drechy pijące alkohol na murku od rana pod moją klatką ucieszą się niezmiernie i zagłosują w podzięce na prezesa i jego szczerboli.

I tak dalej i tak dalej ""

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie płacz , komisarzowi nie przystoi . Wiesz co masz pisać

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zamordował w okrutny sposób dla 2 PLN w czasie napadu rabunkowego, zgwałcił i zabił dziecko, wielokrotnie zbijał w sadystyczny sposób - a państwo go prześladuje: więzi na 3 m kw., nie pomaga po wyjściu na wolność - to tylko niektóre popierdolone myśli topowej pani prof. Płatek. Teraz broni kryminalistów: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12540510,_Przestanmy_w_nich_widziec_bestie___Przedterminowe.html. Wcześniej kiboli: http://ekstraklasa.net/profesor-monika-platek-broni-chuliganow,artykul.html?material_id=4dc3ee6d16f1da5c07020000.

Pokrzywdzeni zazwyczaj nie maja prawa głosu. Ciekaw jestem, czy pani profesor głosiłaby to samo, gdyby zgwałcono ja ze szczególnym okrucieństwem lub była ofiarą okrutnego rabunku albo zamordowano bez powodu i w okrutny sposób kogoś z kręgu jej bliskich lub taki ktoś padł pod razami kiboli.

Normalny człowiek w tym państwie ma coraz mniejsza ochronę. Co innego przestępca, aferowicz, narkoman, polityk, homoseksualista, transwestyta lub inny odmieniec. Ci muszą mieć pełnie praw. I to bez wątpienia jest chore!

Z nasłuchu:

""Młodzi zanim zagłosujecie na tych ..... z PISu przeczytajcie poniżej co was wtedy czeka:

1. Zasadnicza służba wojskowa przymusowa. Jeśli nie macie tatusia esbeka, lekarza lub działacza Pisu związanego z kościołem (kościół załatwiał pseudo służbę zastępczą poborowym po znajomości) to już szykujcie się na skok w kamasze.

2. Naczelny wódz Pisu J.K. w swoim programie ekonomicznym zapowiedział likwidację zwolnienia z vat dla nowo powstałych firm tak jak to teraz jest z limitem do 150tyś rocznie. Jeśli zamierzacie otworzyć firmę w Polsce to jak Prezesio i jego pisiurki dojdą do władzy, pomysł na biznes lepiej realizujcie w Wielkiej Brytanii.Program ekonomiczny Pisu to nic innego jak ZARZYNANIE MAŁYCH FIRM.

3. Becikowe dla dzieci poczętych - tego nie będę komentował bo nie jestem lekarzem psychiatrą.

4. Lekcje religi w pełnym wymiarze godzin - tytaj cytuję posła Pisu. No cóż Katabasy się ucieszą, zrobią wam lub waszym dziciom takie pranie mózgu że nie połapiecie się czy to jeszcze Polska czy już Iran a może Watykan.

5. Zakaz aborcji nawet po gwałcie - bez komentarza, nie chcę się tutaj używać nicenzuralnych słów..

6. Zabranie bogatym i rozdanie biednym - to lubię najbardziej w komuchach z Pisu ( Lenin i Gomułka biją brawa za grobu prezesowi pseudo prawicowej parti ). Łyse drechy pijące alkohol na murku od rana pod moją klatką ucieszą się niezmiernie i zagłosują w podzięce na prezesa i jego szczerboli.

I tak dalej i tak dalej ""

Na jaki nasłuch się powołujesz - konkretnie?!

Poza tym - stawkę za wpis musieli ci podnieść - ponieważ drastyczne wzrosła twoja aktywność!

Łyse drechy pijące alkohol

Ci to głosowali dwa razy na PO. Ich idole dziś wychodzą na wolność dzięki pseudoliberałom z SLD kiedyś i PO dziś.

Teraz jest pseudo, tobie takie pseudo wystarcza.

Rostowski z Tuskiem staną na głowie przed kamerami dla ciebie będzie to nowe polityczne otwarcie.

Typowy ubezwłasnowolniony obywatelek pełodemokracji.

Teraz jest pseudo, tobie takie pseudo wystarcza.

Rostowski z Tuskiem staną na głowie przed kamerami dla ciebie będzie to nowe polityczne otwarcie.

Typowy ubezwłasnowolniony obywatelek pełodemokracji.

ale denny tekst, urwa mać poziom agitki dla idioty

daj kacyku spokój , śmiechu nie mogę opanować

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ale denny tekst, urwa mać poziom agitki dla idioty

daj kacyku spokój , śmiechu nie mogę opanować

"ale denny tekst, urwa mać poziom agitki dla idioty

daj kacyku spokój , śmiechu nie mogę opanować"

Dyskutować z tym nie idzie!

To już nawet nie dno! To Rów Mariański! Debilizmu!

śmiechu nie mogę opanować

Lepsze to niż delirka czy ekstaza po pełovoodoo.

Wladz z siebie się smiejesz, a to już objaw wtórny po 5 latach oddziaływania idiotów z peło na twój mózg (zakładam, że jeszcze go masz).

Debata zakończona.

Jan Ordyński mówi że fatalna wojna, wojna rozpoczęta w 2007 roku powinna zostać zakończona, mówi że Jarosław Kaczyński w tej wojnie ma pokaźny udział.

Pewnie w tej wojnie zginął brat i bratowa Jan Ordyńskiego.

Nawet PiS, jest skłonny do dyskusji, coś takiego!

Kto zorganizował dziś debatę debilu?

PO?

Czy PiS?

Tak odwracają kota ogonem służalcze media TVP.

Zgroza.

Kto rozpoczął debatę za pomocą świńskiego ryja?

PiS czy PO?

Regularni debile.

Tylko dyskutanci zakończyli debatę, już media zaczęły swoje manipulacje i kłamią jak najęte.

Ordyński już nas zaprasza do strefy Euro.

Abyśmy stracili wszystkie narzędzia wpływania na sytuację ekonomiczną i finansowali upadłe gospodarki chorej strefy Euro.

Lepsze to niż delirka czy ekstaza po pełovoodoo.

Wladz z siebie się smiejesz, a to już objaw wtórny po 5 latach oddziaływania idiotów z peło na twój mózg (zakładam, że jeszcze go masz).

w twojej ulubionej konwencji

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Debata zakończona.

Jan Ordyński mówi że fatalna wojna, wojna rozpoczęta w 2007 roku powinna zostać zakończona, mówi że Jarosław Kaczyński w tej wojnie ma pokaźny udział.

Pewnie w tej wojnie zginął brat i bratowa Jan Ordyńskiego.

Nawet PiS, jest skłonny do dyskusji, coś takiego!

Kto zorganizował dziś debatę debilu?

PO?

Czy PiS?

Tak odwracają kota ogonem służalcze media TVP.

Zgroza.

Kto rozpoczął debatę za pomocą świńskiego ryja?

PiS czy PO?

Regularni debile.

Tylko dyskutanci zakończyli debatę, już media zaczęły swoje manipulacje i kłamią jak najęte.

Ordyński już nas zaprasza do strefy Euro.

Abyśmy stracili wszystkie narzędzia wpływania na sytuację ekonomiczną i finansowali upadłe gospodarki chorej strefy Euro.

Chwala bogu ty wiesz najlepiej.. Rabbi. Rebe jakie stopy w przyszlym roku. Odpale ci 25 procent z zysku

Debata Jarosława Kaczyńskiego odniosła wielki sukces.

Na szczęście nie było na niej nikogo z min finansów.

Była spokojna wyważona dyskusja analityczna, dotycząca bieżących problemów społeczno-ekonomicznych Polski.

Czekamy na ciąg dalszy tej wymiany myśli.

Będzie to z pożytkiem dla wszystkich.

Dzisiejszy dzień, to wielki sukces PiS, oraz Jarosława Kaczyńskiego.

P.S.

Jest odpowiedź PR Platformy Obywatelskiej

Rafał Grupiński otrzymał ostre naboje i pogróżki, policja wszczęła śledztwo.

No tak, był telefon zapewne i czymś mocnym trzeba było spróbować przykryć sukces debaty.

Żenada.

Obciach.

wladz nie każdy jest tak samowystarczalny jak ty, nie każdy jak Ty ma obieg zamknięty.

Debata Jarosława Kaczyńskiego odniosła wielki sukces.

Na szczęście nie było na niej nikogo z min finansów.

Była spokojna wyważona dyskusja analityczna, dotycząca bieżących problemów społeczno-ekonomicznych Polski.

Żenada.

Obciach.

od kiedy on ekonomistą . Niemniej pozytywny oddzwiek . trochę dziwne , gdy na procesie oskarżony nie ma prawa głosu . Typowe PiS standardy

przed Tobą marsz , ciekawe czy znowu zwierzęca dzika natura czy też cywilizowany pochód z krzyżami zamiast 1 majowymi sztandarami

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z góry przepraszam za lenistwo bo przebiegu debaty nie studiowałem. Urodziły się jakieś wnioski?

O dymisję Sikorskiego, który właśnie zgłaszam. Realizuje politykę XXI wieku, a nie widzi nadal tego co dzieje się na Litwie: http://polonia.wp.pl/kat,1010249,title,Proboszcz-do-modlacych-sie-turystow-won-do-Polski,wid,14952611,wiadomosc.htm.

Rząd dbający o autorytet własnego państwa na arenie międzynarodowej, poradziłby sobie z potęga Litwy w ciągu miesiąca. Na poczatek mozna zaproponować Litwinom, tranzyt TIR-ów przez Skandynawie albo Czechy, itd.

Rostowski już się wypowiedział odwracając swoją piramidę, przypisując ją PiSowi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.