Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To niezbyt dobry pomysł, lepiej aby Tomuś przyjmował doustnie...mogom być czopki.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wybory uzupełniające na Podkarpaciu pokazały skale nienawiści pomiędzy PiS a ziobrystami. Tak to bywa, gdy szefami ugrupowań politycznych zostają mściwi manipulatorzy z cechami socjopatycznymi.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Wybory uzupełniające do Senatu w okręgu nr 55 na Podkarpaciu wygrał kandydat Prawa i Sprawiedliwości Zdzisław Pupa, na którego głosowało 60,84 proc. wyborców - podała nieoficjalnie w nocy z niedzieli na poniedziałek Okręgowa Komisja Wyborcza w Rzeszowie." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wybory-uzupelniajace-do-Senatu-wygral-Zdzislaw-Pupa-z-PiS,wid,15966045,wiadomosc.html

I jest znowu kolejny sukces wyborczy PiS, który wypracowała mu PO swoją POlityką.

Jak już to chyba raczej naszczekałem ;-).

Co ja widzę???

"Po podliczeniu danych ze wszystkich obwodowych komisji wyborczych, wybory wygrał kandydat Prawa i Sprawiedliwości Zdzisław Pupa - zdobył 60,84 proc. głosów (35 640). Kandydat PO-PSL Mariusza Kawa uzyskał 21,33 proc. (12 495), Kazimierz Ziobro z Solidarnej Polski - 11,09 proc. (6494), Ewa Kantor (KWW Ewy Kantor) zdobyła 2,76 proc., Ireneusz Dzieszko (KWW Prawica Podkarpacka) - 2,25 proc., Andrzej Marciniec (PJN) - 1,32 proc., a Józef Habrat (Samoobrona) - 0,42 proc."

Czyżby SLD w ogóle nie startował w tych wyborach? Czy to też wina Tuska?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak już to chyba raczej naszczekałem ;-).

(...)

Czyżby SLD w ogóle nie startował w tych wyborach? Czy to też wina Tuska?

I dobrze zrobił, że nie wystawił.

Oczywiście, że tak - bo podobno kiedyś planowali rzucić tu Arłukowicza.

z tym zagaj do Maja , umówi cię z jakimś biskupem

hehehe :)

Wbrew powielanym insynuacjom nie mam wśród księży znajomych, nie mówiąc o biskupach....ale na spotkanie z innym specjalistą (sądząc po śmiechu) mogę Ciebie umówić. ;))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Dla zagranicznych firm na Węgrzech zakończyła się era kolonizacji - oświadczył premier Viktor Orban, przemawiając na pierwszym po wakacjach posiedzeniu parlamentu. Opozycja zarzuca mu prowadzenie przedwczesnej kampanii przed wyborami w 2014 r.

- Węgry są niepodległym, suwerennym państwem. Era kolonizacji się skończyła. Dla nas sprawą rangi państwowej jest obniżenie opłat za media, likwidacja reżimu spłacania kredytów walutowych oraz ratowanie rodzin i ich domów - powiedział premier. - Banki i duże przedsiębiorstwa korzystające na Węgrzech z pozycji monopolisty muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Kiedyś miały silną pozycję i rządy socjalistyczne kłaniały się przed ich potęgą, ale teraz to my jesteśmy ci silniejsi. To one muszą się dostosować do Węgrów, a nie na odwrót - mówił Orban." http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,14575265,Orban__Dla_zagranicznych_firm_era_kolonizacji_na_Wegrzech.html

Ten polityk coraz bardziej mi się podoba - życzę mu powodzenia.

Wbrew powielanym insynuacjom nie mam wśród księży znajomych, nie mówiąc o biskupach....ale na spotkanie z innym specjalistą (sądząc po śmiechu) mogę Ciebie umówić. ;))

umawiaj :)

Czemu to ja mam się dokładać do czyichś kredytów walutowych?

Przecież i tak się dokładasz od czasów Gierka co najmniej.

Więc klękaj i przepraszaj Rostotuską machinę zadłużania...i....

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Nie wciskaj kitu.Kredyty gierkowskie nie maja tu nic do rzeczy.Jak ktoś brał kredyt we frankach to ponosił ryzyko.Nie widzę powodu aby sie do nich dokładać.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A gdzież ta Twoja lewicowość?Została na przystanku demagogia?

Czemu to ja mam się dokładać do czyichś kredytów walutowych?

Rząd Orbana jest bardziej lewicowy niż wszystkie rządy z udziałem SLD do tej pory. I raczej nie jest to tylko demagogia w polskim stylu, ale realne działanie, które daje mu duze poparcie społeczne. No, ale może UE skarci go za to, jak USAmeryka Asada - przecież nie wszystkim wszystko wolno - a precedensy już są.

Nie boj się. Jeszcze nie wiadomo, czy musiałbyś dokładać, a już drzesz się, ze krzywda ci się stała. Z biednym ludem syryjskim solidaryzujesz się, a jesteś przeciwny solidaryzmowi społecznemu we własnym kraju.

No tak, Rostowski z Tuskiem odpowiedzialni są za kredyty zaciągniete za Gierka. Logiczne.

.

A ten tylko przy każdej okazji o winie i o Tusku. Gierkowskie kredyciki spłacone - za to Tuskowe są już nie do spłacenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.