Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

aaaaa jeszcze rozwineła by sie ...martylogia czego ku..wa juz nie idzie zniesc.Moge wszystko, nawet zdychac z glodu ale dosc juz tych jekan i placzów stekan , wyziewów ,flag sztandarów i moherów..

ooo panie muls słownictwo jak na taśmach;) czyżby tak się rozmawiało w kręgach wyborców p-o?? po ujawnieniu taśm myślę że łacina rynsztokowa jest powszechna

ie piszę nic o platformie, bo rzeczywiście zmarnowała większość z tych siedmiu lat.

Może warto o tym pisać a nie o czymś czego nie ma od 7 lat i prawdopodobnie nie będzie.

W końcu PO wsadzi i JK w odpowiednim momencie do jakiegoś samolotu...to przecież potrafią...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

[...] wsadzi i JK w odpowiednim momencie do jakiegoś samolotu...to przecież potrafią...

O ile wiem, do samolotu wsadzili się sami. Nikt kartofla bis i jego świty nie zmuszał do wylotu. To był klasyczny przypadek zbytniego przejęcia się rolą. Tak, jak to od dziesiątków lat mawiają o niektórych aktorach: " ... tak się biedak przejął rolą, że go w końcu kamera przejechała" :) .

Co za róznica jeśli chodzi o PSL?

:)))))

PS - nie wiem, czy nie wywalą. W innym wątku mój tekst, zaczynający się od "brawo,Jacku" - wywalili po kilku minutach:))

pozdrawiam - imiennik.

Nikt kartofla bis

Czemu TY małpujesz te szwabskie media tak usilnie?

O ile wiem, do samolotu wsadzili się sami

Masz tak myśleć i tak opowiadać dzieciom i wnukom kiedyś aby te tak opowiadały swoim.

Tak się tworzy fikcję lub historię albo jak wolisz także fikcyjną historię albo historię fikcji.

wywalili po kilku minutach

Jeśli nie było wulgarnie to mam podejrzenia pewne co do cenzora.

Pozdrawiam

Jacek.

Wręcz przeciwnie, Jacku. Przemyślane, wyważone i nieobrażające nikogo. Wiesz, że politycznie nam "osobno", lecz potrafię docenić mądre, błyskotliwe spostrzeżenia. Ano, nie! Nie pogadasz!:)) przyjdzie typ do naszej piaskownicy i miedzy Twoje grabki a moje wiaderko - esej wtrąci. Pozdrawiam - jacek

Wręcz przeciwnie, Jacku. Przemyślane, wyważone i nieobrażające nikogo. Wiesz, że politycznie nam "osobno", lecz potrafię docenić mądre, błyskotliwe spostrzeżenia. Ano, nie! Nie pogadasz!:)) przyjdzie typ do naszej piaskownicy i miedzy Twoje grabki a moje wiaderko - esej wtrąci. Pozdrawiam - jacek

Po tylu latach nie łapiesz, że iksik to zakamuflowany propagandzista PiS?

Tylko udaje, że myśli a tak naprawdę powtarza propagandowe hasełka naszych narodowych socjalistów.

Plusem jest, że w odróżnieniu od Wodza w miarę poprawnie włada językiem polskim.

Jestem Europejczykiem.

ooo panie muls słownictwo jak na taśmach;) czyżby tak się rozmawiało w kręgach wyborców p-o?? po ujawnieniu taśm myślę że łacina rynsztokowa jest powszechna

wy tak macie.Posel PIS ktory w swoim miescie szerzył wysokie standarty moralne,zonaty kleczał u ksiedza godzinami został rozpoznany przez prostytutke w warszawie na marszu protestacyjnym niosac sztandary za niezaplacony rachunek.To jest smieszne przemus a nie k**wa..z ekranu.

Czy na tej libacji "ustawiali" ustawy , gadali jak upier... przedsiębiorców,jak czmychnąć przed urzędem skarbowym,czy może chwalili się swoimi genitaliami , a może też płacili służbową kartą .Piramidalna kalpa na oczach przesłania rzeczywistość?

Jakie pierdoły ??? Same fakty. Nie piszę nic o platformie, bo rzeczywiście zmarnowała większość z tych siedmiu lat. Ale partia kartofli z swego programu nie zrealizowała NIC.

Piszę tylko po to, by dać odpór zaślepionym klakierom pistalibanu, bo gdyby - nie daj boże - doszli znów do władzy, to rozkwitłoby co najwyżej sądownictwo (przez bezlik procesów o obronę dóbr wszelakich), ewentualnie więziennictwo, zważywszy ich deklaracje zamykania tych i owych, no i całej reszty przy okazji (a nuż ktoś jeszcze się przyzna ).

No ale od czegoś trzeba zacząć. Czemu nie od wsadzenia złodziei do pierdla?

Całkiem niezła koncepcja swoją drogą... pomysł na złodzieja w pierdlu pasuje mi dużo bardziej niż pomysł Partii Oszustów by złodziei trzymać w rządzie.

W dzisiejszym sondażu Homo Homini PiS prowadzi zdecydowanie.

Fajnie że Korwin ma aż 11%. Trzecia siła w parlamencie!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czy na tej libacji "ustawiali" ustawy , gadali jak upier... przedsiębiorców,jak czmychnąć przed urzędem skarbowym,czy może chwalili się swoimi genitaliami , a może też płacili służbową kartą .Piramidalna kalpa na oczach przesłania rzeczywistość?

to nie była ta rozmowa.I nie to towarzystwo.W tym towarzystwie rozmawiano tylko o czlonkach fofmana.Miej rozeznanie mociuum panie.Jasnym jest ze kurdupel nie rozmawia i w zwiazku z tym przegrywa 7 razy z rzedu.Jak ja was lubiem nieloty.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W na nieboskłonie polskiej polityki błyszcza ostatnio dwie gwiazdy.

Lidia Geringer de Oedenberg, która po kilku latach przynależności do SLD i kilkunastu korzystania ze skutecznego wsparcia tej partii, poczuła niespodziewane do niej obrzydzenie. Wredne i kłamliwe SLD twierdzi, że z powodu zawiedzionych ambicji własnych - europejska reprezentacja SLD nie miała wystarczającej siły, aby ja zaspokoić prestiżowo i materialnie.

Oraz.

Roman Giertych.

Charakteryzowany przez prof. Pawła Śpiewaka tak: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-pawel-spiewak-roman-giertych-jest-postacia-wybitna/3y54t

Od dawna nadworny mecenas PO i wielu jej prominentów - rodziny Tuska też - a ostatnio: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Roman-Giertych-o-podsluchach-mamy-do-czynienia-ze-zorganizowana-grupa,wid,16720664,wiadomosc.html?ticaid=112ffb

Najczęściej występujący w TVN 24 komentator od wszystkiego i wszystkich, któremu zupełnie już zapomniano niedemokratyczne i poza prawne działania - np. wobec kandydata na prezydenta Cimoszewicza.

To są kolejne przykłady szkodliwej bezideowości polskiej polityki.

a co do placenia sluzbowa karta to rozumiem wasze dzieciece rozczarowanie .Jasne jest ze taka skłonnosc przejawia tylko PO bo reszta to magnaci.

a wasza skłonnosc do rozliczania delegacji sluzbowych zgodnie z km i posilkami jest znana w całej europie.

<br />opowiedz nam coś jeszcze..<br />
tylko tomus jak zasluzysz..

Najwazniejsze że Julia "Pipera" jest czujna wszak ona od lat walczy z patolpgią rybka za 8zł to jej nawiekszy sukces.

Panowie ze szczytów obiadki (przypuszczam że regularnie) 1300 zł no ale ma się gust i gest z karty służbowej.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Najwazniejsze że Julia "Pipera" jest czujna wszak ona od lat walczy z patolpgią rybka za 8zł to jej nawiekszy sukces.

Panowie ze szczytów obiadki (przypuszczam że regularnie) 1300 zł no ale ma się gust i gest z karty służbowej.

O jej czujności świadczy jej pierwsze warszawskie mieszkanie... i cała późniejsza działalność antykorupcyjna. W PO!!!

rozumiem ze twoja partia zliwiduje proceder który ty sam robisz od lat w takim stopniu w jakim pozwala ci twoja malutka osoba.Rzumiem ze europoseł migalski piszacy ksiazke jak wydoic europe ma twój poklask bo to europa.Ogólnie rzecz biorac jak dojdzie pis do wladzy to juz nie oszukasz na delegacji.Musisz wybrac...Musicie wybrac panowie zaklamywacze....rzeczywistosci.

Moze by zlikwidowac dotacje do partii ale na to nie pozwala kurdupel.A tu sa wieksze pieniadze niz kanapka z osmiornicą. Nic niezwyklego malutki taka kanapka...bo wiem ze cie to gniecie.

takimi pierdolami karmi sie wlasnie takich biednych nielotów ogladajacych ogon karpia za szyba.

obawiam sie jednak ze czesciowo nie łapiecie całosci to moze za Gogolem..Z czego sie smiejecie łachmyty??Z siebie samych sie smiejecie łachmyty.Z tym ze łachmyty to moje.

To są kolejne przykłady szkodliwej bezideowości polskiej polityki.

a tu kolejna ,,nowa,, idea...

.....Ryszard Kalisz zdecydował się na założenie własnej partii.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z tym ze łachmyty to moje.

co proponujesz muls, masz jakieś rozwiązanie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak tak muls to wasz język typowy

aha no i podobno wątek wprost miał być zamknięty ale niektórzy uprosili aby tego autor nie robił ale nie dla wszystkich dalsza dyskusja jest możliwa bo mi zamknięto usta więc teraz tam będzie głównie ubolewanie wyborców po nad wpadką tej partii i obawa którą Seremet palnął na konferencji w tvn bo nie wiedział że kamery są włączone a co powiedział to na youtube jest:)

tak tak przemusiu.. Hrabio Polski niniejszym zawiadamiasz mnie ze jak wacpan nie rozumiał tak nadal nie rozumie.Rozumiem natomiast ze wacpan umie jesc rybe dwoma widelacami i stosuje sie do tej zasady...zawsze.Zawsze z szacunkiem bezpartyjny....sluga.

aha no i podobno wątek wprost miał być zamknięty ale niektórzy uprosili aby tego autor nie robił ale nie dla wszystkich dalsza dyskusja jest możliwa bo mi zamknięto usta więc teraz tam będzie głównie ubolewanie wyborców po nad wpadką tej partii i obawa którą Seremet palnął na konferencji w tvn bo nie wiedział że kamery są włączone a co powiedział to na youtube jest:)

Normalnie spisek straszliwy ;-).

Nie złapaleś, że Seremet jaja sobie robił?

Jestem Europejczykiem.

"- Zarząd SLD podjął uchwałę o "daleko posuniętej współpracy z Twoim Ruchem" - dowiedziały się Fakty TVN. Według doniesień stacji uchwała ma zakładać wspólne wnioski o powołanie komisji śledczej ws. afery taśmowej oraz wspólne wnioski o wota nieufności wobec ministrów Sienkiewicza i Sikorskiego.

TVN informuje też, że jeszcze w tym tygodniu odbędzie się spotkanie szefa SLD Leszka Millera z przewodniczącym Twojego Ruchu Januszem Palikotem.

Robert Kwiatkowski napisał na Twitterze, że Palikot i Miller już w zeszłym tygodniu spotkali się, by omówić warunki wspołpracy."

Biedny dziadekwłodek, co on teraz ze sobą pocznie!

Jestem Europejczykiem.

Po tylu latach nie łapiesz, że iksik to zakamuflowany propagandzista PiS?

Ciekawych rzeczy się dowiaduję, tym bardziej, że nigdy nie głosowałem na PiS...poza ostatnimi wyborami do PUE ale co tam, przecież Jaruś wie lepiej jak zawsze.

. Wiesz, że politycznie nam "osobno"

Niekoniecznie, nie generalizowałbym.

Zawsze są jakiś punkty styczne.

Bywa, że nawet takie miewam z Jarusiem.

spotkanie szefa SLD Leszka Millera z przewodniczącym Twojego Ruchu

Znowu jakaś dziwaczna polityczna figura retoryczna.

Z tego to tylko sraczka będzie i spadki poparcia dla SLD bo TR już nie ma co tracić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"- Zarząd SLD podjął uchwałę o "daleko posuniętej współpracy z Twoim Ruchem" - dowiedziały się Fakty TVN. Według doniesień stacji uchwała ma zakładać wspólne wnioski o powołanie komisji śledczej ws. afery taśmowej oraz wspólne wnioski o wota nieufności wobec ministrów Sienkiewicza i Sikorskiego.

TVN informuje też, że jeszcze w tym tygodniu odbędzie się spotkanie szefa SLD Leszka Millera z przewodniczącym Twojego Ruchu Januszem Palikotem.

Robert Kwiatkowski napisał na Twitterze, że Palikot i Miller już w zeszłym tygodniu spotkali się, by omówić warunki wspołpracy."

Biedny dziadekwłodek, co on teraz ze sobą pocznie!

Nic nie pocznę. Tak samo, jak nic istotnego nie wyniknie z tej współpracy. W Polsce od dawna nie ma prawdziwej Lewicy, nie ma lewicowych programów i nie ma lewicowych przywódców. Na atrapach lewicowości niejeden próbuje robić polityczna karierę. O ile jeszcze niby Lewica w millerowskim wydaniu jest dla mnie strawna, chociaż ciężko - to już niby Lewica w palikotowskim wydaniu budzi we mnie torsje.

Na razie widać, że korwinowski KNP sieje postrach na prawo i na lewo.

Nic nie pocznę. Tak samo, jak nic istotnego nie wyniknie z tej współpracy. W Polsce od dawna nie ma prawdziwej Lewicy, nie ma lewicowych programów i nie ma lewicowych przywódców. Na atrapach lewicowości niejeden próbuje robić polityczna karierę. O ile jeszcze niby Lewica w millerowskim wydaniu jest dla mnie strawna, chociaż ciężko - to już niby Lewica w palikotowskim wydaniu budzi we mnie torsje.

Na razie widać, że korwinowski KNP sieje postrach na prawo i na lewo.

a co ci tak szczególnie przeszkadza u Palikota? programowo mało co się różnią. Kadry SLD fakt, o niebo sprawniejsze, ale reszta?
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.