Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Hyunę stworzył Bóg tak piękną i utalentowaną, nie po to aby siedziała gdzieś w kącie, nikomu nie znana, lecz aby świeciła swą mocą gwiazdy muzyki rozrywkowej, dawała swym postępowaniem przykład jako idol, oraz wzór do naśladowania dla innych.

"Tak mówi Pan: Przeklęty mąż, który na człowieku polega i z ciała czyni swoje oparcie..." Jer 17.5

"Błogosławiony mąż, który polega na Panu, którego ufnością jest Pan!“ (Jer 17:7)

Hyunę i PiS, łączy wiarygodność.

Psalm 145 (fragment )

3 Nie pokładajcie ufności w książętach

ani w człowieku, u którego nie ma wybawienia.

4 Gdy tchnienie go opuści, wraca do swej ziemi,

wówczas przepadają jego zamiary.

5 Szczęśliwy, komu pomocą jest Bóg Jakuba,

kto ma nadzieję w Panu, Bogu swoim,

6 który stworzył niebo i ziemię,

i morze ze wszystkim, co w nich istnieje.

On wiary dochowuje na wieki,

Piotr

Co ma piernik do wiatraka.

Bóg stworzył człowieka, na swój obraz i podobieństwo, rozdał rozliczne talenty, jako zadanie na ziemskiej drodze.

Nie wykorzystanie ich zgodnie z Jego zamysłem jest grzechem zaniechania.

katolików

Ludzie są grzeszni, zobacz Foxa, co wpis to seria grzechów, w tym główne.

Zawalił się biedakowi świat, ktoś daje do zrozumienia Tuskowi, że może go wysłać do więzienia zanim doprowadzi go tam Antonii Macierewicz za Smoleńsk.

Niech Bóg da premierowi Tuskowi szansę odkupienia win.

podziękuje...beknięciem.

Co ma piernik do wiatraka.

Bóg stworzył człowieka, na swój obraz i podobieństwo, rozdał rozliczne talenty, jako zadanie na ziemskiej drodze.

Nie wykorzystanie ich zgodnie z Jego zamysłem jest grzechem zaniechania.

Nie neguję boskich korzeni człowieka , ale żeby być idolem dla innych , nie trzeba lub nie wystarczy pięknie wyglądać i świetnie tańczyć , natomiast wiarygodność polityków i wszelakich partii , kończy się wraz z ich śmiercią literalną i lub polityczną , i tylko tyle chciałem powiedzieć , bez urazy panie 747 , Piotrek .

Ludzie są grzeszni, zobacz Foxa, co wpis to seria grzechów, w tym główne.

" Kto z Was jest bez grzechu , niech pierwszy rzuci kamieniem "

Niech Bóg da premierowi Tuskowi szansę odkupienia win.

I nam Boże nie poskąp miłości , abyśmy Mu w swym miłosierdziu wybaczyli - Amen !

Piotr

Proszę się uchylić, nie chcę Kolegi trafić..

Pzdr.

Dobranoc panie 747 , z wyrazami niekłamanej sympatii i szacunku , Piotrek

P.S.

I bardzo proszę , nie chowaj urazy w swym sercu .

Piotr

pięknie wyglądać i świetnie tańczyć

Pięknego wyglądu nikt sobie nie wybiera, co najwyżej można pielęgnować lub udoskonalać, wartość ta nadana zaprojektowana jest przez Stwórcę.

W wszechświecie istnieje ściśle określony porządek, każda cząstka elementarna posiada ściśle określone właściwości funkcje i zadania.

Nic nie dzieje się przypadkowo, jest to absolutnie nie możliwe, dlatego istnieje nauka, matematyka, fizyka, gdyż jest w naturze regularność.

Jeśli naród jest zagrożony, zniszczony przez korupcję, odrzuca ciemiężcę, oczyszcza się i wybiera dla siebie władzę, która jest wiarygodna, gdyż złożyła ofiarę.

Dobranoc

Dobranoc.

Dobre wieści z Wawy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

LET IT BURN!!! :)

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Widzę, że NCSS wysłało na forum swoich przedstawicieli, no kilkadziesiąt tysięcy userów zobowiązuje.

Ciekawe kto jest tu z ramienia PO?

Ciekawe

Ukryta Zawartość

Kim Hyuna prowadzi w rankingu popularności w Korei, do której Jarosław Kaczyński się często odnosi w swojej retoryce podczas wystąpień publicznych, dawałem już przykłady.

Jarosław Kaczyński z swą partią Prawo i Sprawiedliwość, prowadzi w rankingu preferencji wyborczych Polaków.

Szanowny Kolego Wojciechu.

dialog chrześcijan

Ukryta Zawartość

Dobre wieści z Wawy:

Ukryta Zawartość

LET IT BURN!!! :)

ten jak zwykle nawalony, jak ci sprawcy.Zobaczymy co bedzie jak zapłoną koscioly podpalone przez pijakow.

dobre wiesci....do jutra nie wytrzezwieje.

Też się cieszę!!!

"1"

ja tez sie ciesze ze 75% idiotów sie cieszy.Maja czym sie cieszyc, co u nich jest rzadkoscia.

mozna by im potem pokazac jeszcze zyg zyg marchewke.Tez porechocza.

Grupa pracowników wywołała zamieszanie, informując media, że w momencie podpalenia "Tęczy" na pl. Zbawiciela stacjonował patrol straży miejskiej, który nie podjął żadnej interwencji. - Na widok płonącej konstrukcji strażnicy wysiedli z samochodu, po czym wsiedli do niego z powrotem. Pewnie wezwali straż pożarną. Ale dlaczego nie zareagowali, gdy podpalacze zbliżali się do "Tęczy"? - zastanawia się Dorota. "Straż miejska niewiele może i chyba niewiele chce" - spekuluje jeden z internautów.>>.nie ze smiesznie.I jakie polskie.

ci sami idioci z tej samej rechoczacej grupy.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

ja tez sie ciesze ze 75% idiotów sie cieszy.Maja czym sie cieszyc, co u nich jest rzadkoscia.

mozna by im potem pokazac jeszcze zyg zyg marchewke.Tez porechocza.

Grupa pracowników wywołała zamieszanie, informując media, że w momencie podpalenia "Tęczy" na pl. Zbawiciela stacjonował patrol straży miejskiej, który nie podjął żadnej interwencji. - Na widok płonącej konstrukcji strażnicy wysiedli z samochodu, po czym wsiedli do niego z powrotem. Pewnie wezwali straż pożarną. Ale dlaczego nie zareagowali, gdy podpalacze zbliżali się do "Tęczy"? - zastanawia się Dorota. "Straż miejska niewiele może i chyba niewiele chce" - spekuluje jeden z internautów.>>.nie ze smiesznie.I jakie polskie.

ci sami idioci z tej samej rechoczacej grupy.

Takom pienknom tenczem morzesz se na czole piedrolnąć olejnom farbom. Bendziesz trendi.

"1"

Bóg chroni mnie i prowadzi.

Proszę mnie nie straszyć, nie boje się nikogo z pośród forumowiczów.

No ale przynajmniej bój się Boga kolego.

czyli kolega wymodlił Hujnę i PiS?

Od wielu miesięcy czekam na tę jedyną, niepowtarzalną informację kiedy to Hujnia pojawi się na zjeżdzie PIS. Na razie cisza. Coś na razie Pan Prezes nie ma przebicia w szołbyznesie.

Bóg stworzył człowieka, na swój obraz i podobieństwo

Fakt, na przykład takiego wypisz wymaluj Antoniego Macierewicza. Ale jaki mu cel w czasie tegoż super stworzenia przyświecał naprawdę nie wiem?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Takom pienknom tenczem morzesz se na czole piedrolnąć olejnom farbom. Bendziesz trendi.

"1"

nie potrzeba mi. Wystarczy twoja tencza bijca łunom od twojego czoła madrosci,

2" ="11""

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nie potrzeba mi. Wystarczy twoja tencza bijca łunom od twojego czoła madrosci,

2" ="11""

Ktoś w twoim wieku idealnie nadaje się na ciecia pilnującego tego symbolu LGBTQ. Może nawet służbową lagę dostaniesz. Duchowo będzie cie wspierał niejaki Hartman. Podobno Etyk.

"1"

Bóg stworzył człowieka, na swój obraz i podobieństwo,

A on jaki jest,biały czy czarny? A może żółty?

Podobieństwo? Czyli hitlery i temu podobne były stworzone według tego samego wzorca?

Ktoś w twoim wieku idealnie nadaje się na ciecia pilnującego tego symbolu LGBTQ. Może nawet służbową lagę dostaniesz. Duchowo będzie cie wspierał niejaki Hartman. Podobno Etyk.

"1"

jak masz dobry pomysł to otworz firme dziadzius.sam sprawdzisz swoje pomysly.

przecietne zreszta.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jak masz dobry pomysł to otworz firme dziadzius.sam sprawdzisz swoje pomysly.

przecietne zreszta.

muls - starcze, ty masz wiosen 64 zdaje się, a taki zawzięty jesteś - usmarczesz się, a nosa nie wytrzesz

"1"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"muls

Moja zawartość

Wiadomość

Grupa:

Użytkownicy

Całość postów:

2991

24.02.2005

Ostatnio:

POZA FORUM Informacja prywatna

O mnie:

inż. elektronik 55lat -myślę że wystarczy na dzisiaj a jutro zobaczymy.."

Te papiery wyrobili ci w Moskwie?

"1"

A on jaki jest,biały czy czarny? A może żółty?

Podobieństwo? Czyli hitlery i temu podobne były stworzone według tego samego wzorca?

No teraz możesz zgadywać idąc tym tokiem rozumowania i spojrzeć w głąb siebie...i walnąć samo i Jego ocenę w tym względzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Hujnia pojawi się na zjeżdzie PIS

Przyjazd Hyuny do Polski, musiałby być powiązany z organizacją koncertu, to komplikuje przedsięwzięcie.

Teraz kiedy wróg stoi u bram, korupcja zżera gospodarkę, kołtuneria żywi się opodatkowanym społeczeństwem, nie ma okoliczności do zbytniego radowania się, a tym jest koncert muzyczny.

Po wojnie i odzyskaniu niepodległości będzie można wrócić do tematu

dla naiwnych

Dobrze że teraz i ja to wiem, dzięki za info.

straszyć gawiedź

Gawiedź się nie wystraszyła, las smoleński coraz bliżej oprawców, wznowiono śledztwa..

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przyjazd Hyuny do Polski, musiałby być powiązany z organizacją koncertu, to komplikuje przedsięwzięcie.

Teraz kiedy wróg stoi u bram, korupcja zżera gospodarkę, kołtuneria żywi się opodatkowanym społeczeństwem, nie ma okoliczności do zbytniego radowania się, a tym jest koncert muzyczny.

Po wojnie i odzyskaniu niepodległości będzie można wrócić do tematu

(...)

Masz rację teraz artystce trudno byłoby zapewnić bezpieczeństwo. Szczególnie, że musiałaby lecieć na wrogim terytorium.

Później będzie jak znalazł. Koncert może być świetna okazja do uczczenia zwycięstwa w wielkiej wojnie, a w wypadku przegranej pocieszeniem będą zamieszczane wszędzie przez ciebie jej filmy i fotografie.

Ostatecznie to też jest dobre:

"1"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.