Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

świadectwo wystawiłeś

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ony.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Możesz rozwinąć swoją "głęboką" myśl?

Obudziłeś się po kilku (a może kilkunastu) latach snu?

Nie, nie ma całkowicie wolnego rynku żywności. Skoro są dopłaty to są i ograniczenia.

Coś za coś.

Jaja sobie robie z kołchozu unii a Ty nie łapiesz :-S

Zawsze powtarzałem, że w unii nie ma wolnego ryku wcale ja za ruskich.

Jaja sobie robie z kołchozu unii a Ty nie łapiesz :-S

Zawsze powtarzałem, że w unii nie ma wolnego ryku wcale ja za ruskich.

Widzę, że jaja sobie robisz.

A tak z ciekawości - "w unii nie ma wolnego ryku wcale ja za ruskich" - po jakiemu to?

Jestem Europejczykiem.

Problem pewnie nie w tym, że prostym i inżynierem, raczej z przekory nie jest jasne.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nigdy nie wątpiłem o sentymecie niemieckim do Gdańska (i chyba nie tylko o Gdańsk tu chodzi) ale myślałem że przynajmniej strona prawna jes załatwiona a tu zonk !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do tej pory w mediach głównego nurtu w Polsce słychać było same zachwyty nad wynikiem przesłuchania Bieńkowskiej, aż tu nagle okazuje się, że nie wypadła (mówiąc oględnie) aż tak rewelacyjnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do tej pory w mediach głównego nurtu w Polsce słychać było same zachwyty nad wynikiem przesłuchania Bieńkowskiej, aż tu nagle okazuje się, że nie wypadła (mówiąc oględnie) aż tak rewelacyjnie.>>>>>>ach... jaka radosc ogarneła w zwiazku z tym...polakow!!!

Do tej pory w mediach głównego nurtu w Polsce słychać było same zachwyty nad wynikiem przesłuchania Bieńkowskiej, aż tu nagle okazuje się, że nie wypadła (mówiąc oględnie) aż tak rewelacyjnie.>>>>>>ach... jaka radosc ogarneła w zwiazku z tym...polakow!!!

A ty jesteś wyrazicielem opinii tych czy innych "polakow"?

poglebicielem twoich nastrojow.Kazdy sredni inteligent wie ze takie opinie to wypadkowa..polityczna.

a jak masz nadal problemy to załoz ze jezdem twoim osobistym..psychiatra.

poglebicielem twoich nastrojow.Kazdy sredni inteligent wie ze takie opinie to wypadkowa..polityczna.

a jak masz nadal problemy to załoz ze jezdem twoim osobistym..psychiatra.

Nie mam żadnych problemów tej natury. Zresztą każdy sadzi według siebie.

Uważam natomiast, że żeby wyrażać opinie Polaków - to najpierw trzeba poprawnie operować językiem polskim. I jestem pewien, że wielu podziela to moje stwierdzenie.

<br />Uważam natomiast, że żeby wyrażać opinie Polaków - to najpierw trzeba poprawnie operować językiem polskim<br />
powaznie a ty masz sie za ...specjaliste jak mniemam.Bralczyk profesor sie smieje z takich specjalistow.Za dwadziescia lat moga juz nie byc...specjalistami.Mysle ze wielu podziela jego poglad.

Z uwagi na rozwoj a wręcz zanik ..jenzyka.

z trzeciej strony wole mniejszego Polaka swiatłego niz wiekszego polaka..durnia.

powaznie a ty masz sie za ...specjaliste jak mniemam.Bralczyk profesor sie smieje z takich specjalistow.Za dwadziescia lat moga juz nie byc...specjalistami.Mysle ze wielu podziela jego poglad.

Z uwagi na rozwoj a wręcz zanik ..jenzyka.

z trzeciej strony wole mniejszego Polaka swiatłego niz wiekszego polaka..durnia.

Jak widać doskonale, wiele rzeczy zanika.

co ty na to

Ale sensacja..

A komu miało dać zrobić, powiązanymi z Sobiesiakiami..?

Szaleju się najadłeś Shane..

niską jakość tej tfórczości

Recenzent się znalazł, najpierw naucz się prawidłowej składni zdań.

Na przykład zacznij od tego typu wyrażeń:

Jarosław Kaczyński, szef Partii Prawo i Sprawiedliwość, jest gwarantem pozytywnych przemian w Polsce.

Tylko on uosabia te cechy, które są dziś nam najbardziej potrzebne, wręcz niezbędne.

Posiada hart ducha, siłę woli, determinację, wiedzę i pozostałe umiejętności, które zaprzęgnięte do działania, dadzą pozytywny efekt odnowy naszego kraju.

W aktualnej sytuacji geopolitycznej, tylko uruchomienie wewnętrznych sił tkwiących w narodzie, może przynieść nam bezpieczeństwo i sukces.

Jesteśmy dziś w sytuacji osamotnienia, rodzaju izolacji, w razie zagrożenia akcją militarną przeciwko nam ze strony Rosji czy Niemców, musimy polegać na sobie.

Nasze siły zbroje zostały zdemontowane, a dotychczasowy przywódca uciekł przed odpowiedzialnością do Brukseli, pod ochronę immunitetu, zostawiając zgliszcza w kraju.

Ludzie ratują się przed szalejącym bezrobociem uciekając za granicę w poszukiwaniu pracy, a ci którzy pozostają egzystują w nadziei na zmianę sytuacji.

Katastrofa w Smoleńsku ciągle pozostaje nie wyjaśniona przez rząd.

Główne dowody jak wrak i czarne skrzynki wciąż znajdują się w Rosji.

Zbliża się III konferencja smoleńska organizowana oddolnie przez środowiska naukowe, jej wynik zapewne przybliży nas do prawdy na temat zbrodni smoleńskiej.

Zapewne nie powstanie sejmowa komisja śledcza w sprawie afery taśmowej.

Szefowi policji złodzieje samochodów chcieli ukraść pojazd, w wyniku szamotaniny został zastrzelony.

Ma w to uwierzyć TOPTWENTY!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.