Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

do twojej koncepcji.

Nie może być koncepcji, w stosunku do czegoś co nie istnieje, lub istnieje tylko teoretycznie, h.j dupa i kamieni kupa..

lepszymi drogami

Hitler też budował drogi, są do dziś, jeżdżą po nich samochody, szeroko, kilku pasmowo, bezpiecznie..

Na co Ty mnie nabierasz Wojciechu I.?

liczba ofiar

Zapoznaj się z liczbami, dotyczącymi statystyk samobójstw, otwierania firm, zamykania działalności gospodarczej, innowacyjności, na przestrzeni ostatnich 25 lat, następnie zastanów się co napisać w kolejnym poście, jest jeszcze wiele innych dziedzin, zadłużenie, imigracja, dzietność, bezrobocie, etc, ale zakładam, że posiadasz świadomość tych liczb.

Sytuacja zagraniczna jest trudna, kto ją spowodował?

Pan Prezydent Putin?

Czy nasze służby zagraniczne?

Co Ty wiesz o świecie i wojnie w kosmosie, do której szykują się Anglosasi z Chińczykami..

Nas w tym kolejnym rozdaniu już nie ma..w ogóle..

ROZUMIESZ?

INNI ROZUMIEJĄ???

Dlatego wszystko tak się dzieje jak to można zaobserwować, ten demontaż państwa przez lewactwo i Platformę Obywatelską.

Czy to nie jest oczywiste?

Czy potrzeba jakiejś ekstra spostrzegawczości czy ukończenia politologii aby to dostrzec i być o tym przekonany.

Rosja jest nikomu nie potrzebna, wie to Putin, stąd reakcja przy pomocy agresji, nie stać go jednak na wojnę z NATO, są skończeni, już pisałem.

Czy kiedyś się pomyliłem?

Zdajcie sprzęt Wojciechu, jest ładna pogoda, proszę się przejść na spacer..to Koledze dobrze zrobi na nastrój..

c3281a8d5956db179e8828edf0e51134.jpg

Trzeba wyjaśnić Smoleńsk.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1e94d550e000bbe27f28e89c2ab4901a.jpg

umieją odpowiednio zadbać

Zadbają o wszystko, spokojna Twoja ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polska jest wyjątkiem na tle Europy, jeśli chodzi o liczbę samobójstw. Tylko u nas i na Malcie ona rośnie, a wszędzie poza tym spada. Sytuacja jest dramatyczna.

Bardzo serdecznie dziękuję Państwu za uwagę.

61097819571415168897.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cb6bd097bcf7449e048f50246e3d9177.jpg

"Warto rozmawiać"!

Ukryta Zawartość

""Nasze regulacje wypełniają wszystkie dyspozycje, dotyczące regulacji prawnych związanych z przeciwdziałaniem przemocy wobec kobiet". Dlatego, wg prof. Andrzeja Zolla, nie należy ratyfikować konwencji RE dotyczącej przemocy wobec kobiet. Zdaniem byłego szefa TK, dokument "to zamach na naszą cywilizację". - Widzę to niebezpieczeństwo."

Ukryta Zawartość

Mocna i dobrze uzasadniona wypowiedź. Zoll mówi jasno - nie trzeba brać wszystkiego jak leci, bo nie wszystko co zachodnie jest dla Polski dobre, ale też można wykorzystać te elementy, które są przydatne i brak ich u nas.

Ukryta Zawartość

Warto

ostatnia fotka

Palikota w takim towarzystwie oficjalnie.

742514639cc13d39ddebe42daffbfe91.jpg

Ukryta Zawartość

A więc wojna !

Ukryta Zawartość

Bolszewicki faszyzm?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wku...nie Kolegi skynarda byłoby zabawne gdyby nie fakt, że nasza polityka rzeczywiście jest chora.

Byłoby cudownie, gdyby było na to jakieś proste lekarstwo, ale ja czegoś takiego niestety nie widzę. Wszelkie "srebrne kule na wampiry" typu jednomandatowe okręgi, Prezes Kaczyński, demokracja bezpośrednia po bliższym przyjrzeniu się są albo fikcyjne, albo nierealne albo odległe w czasie.

Według mnie jedynie realny jest scenariusz najtrudniejszy, to znaczy Polacy wezmą się do systematycznej pracy i będą zmieniać rzeczywistość po kawałku, cierpliwie, bez rewolucji ale też bez cofania się. Czysta fantastyka.

Jestem Europejczykiem.

Z dedykacją dla wszystkich co tu gardłowali, że Wipler to zbój, że bił policję...

Ukryta Zawartość

No i co? Lewicowe matołectwo ma teraz zgryza bo można polemizować z tą czy inną WERSJĄ, ale nie da się polemizować z obrazem na którym widać czarno na białym jak poseł Wipler jest bestialsko katowany przez zwyrodnialców w policyjnych mundurach.

5579239-przemyslaw-wipler-w-szpitalu.jpg

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Z dedykacją dla wszystkich co tu gardłowali, że Wipler to zbój, że bił policję...

Ukryta Zawartość

No i co? Lewicowe matołectwo ma teraz zgryza bo można polemizować z tą czy inną WERSJĄ, ale nie da się polemizować z obrazem na którym widać czarno na białym jak poseł Wipler jest bestialsko katowany przez zwyrodnialców w policyjnych mundurach.

(...)

Został potraktowany tak, jak sobie na to zasłuzył. Był pijany, najprawdopodobniej znieważył interweniujących funkcjonariuszy Policji i bez watpienia stawiał bierny i czynny opór. Był pijany, co również przemawia na jego niekorzyść. Odposła RP powinno wymagać się wyzszych standardów zachowania, niz od przeciętnego obywatela.

z16921606Q,a.jpg

Bierny opór.

z16921608Q,a.jpg

Czynny opór.

Interweniujący policjanci mieli prawo użyć pałki w w celu wymuszenia określonegoi zachowania. "Fakt" w Polssce nie jest wyrocznią w kwestiach naruszania prawa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To paradoks że Niemcy głoszą prawdę w Polsce

B1teyKWIMAEiYvp.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To jest ucieczka od tematu. Zachowanie Winklera obiektywnie jest nie do obrony.

Zarzucono mu że POBIŁ policjantów. Film temu zaprzecza, więcej, sugeruje zezwierzęcenie mundurowych pełowskiego chowu którzy lali leżącego posła opozycji jak esesmani.

Zarzucono mu że POBIŁ policjantów. Film temu zaprzecza, więcej, sugeruje zezwierzęcenie mundurowych pełowskiego chowu którzy lali leżącego posła opozycji jak esesmani.

Napisano i mówino w mediach, że "POBIŁ".

Oficjamie przedstawiono mu dawa zarzuty:

"Pierwszy zarzut dotyczy tak zwanego czynnego oporu. W skrócie oznacza to, że prokuratorzy zarzucają Przemysławowi Wiplerowi, że stosował przemoc i groźby, by policjanci przerwali interwencję. Za to przestępstwo grozi do 3 lat więzienia.

Drugi z zarzutów dotyczy znieważenia funkcjonariuszy publicznych. Za to kodeks karny przewiduje karę do 2 lat więzienia. Takie zarzuty oznaczają, że prokuratorzy w sporej części potwierdzili wersję policji w tej sprawie."

Ukryta Zawartość

O czym jeszcze zamierzasz dyskutować ze mną w świetle faktów?

Przypuszczam, że o zwierzęceniu innych zbyt mało wiesz, aby wypowidać się na ten temat.

Ukryta Zawartość

O czym jeszcze zamierzasz dyskutować ze mną w świetle faktów?

W świetle FAKTÓW pokazanych na filmiku to głowy polecą. Ale nie Wiplera.

Przypuszczam, że o zwierzęceniu innych zbyt mało wiesz, aby wypowidać się na ten temat.

Faktycznie - wiem niewiele. Ale to nic, filmik sobie przewinę i wiedzy mi przybędzie.

Że Polak może tak traktować Polaka... zgroza.

Zwierzęta.

W świetle FAKTÓW pokazanych na filmiku to głowy polecą. Ale nie Wiplera.

(...)

Bardzo wątpię. Bo to oznaczałoby, że pijany i agresywny poseł Najaśniejszej Wimpler ma ma prawo lżyć i kpoać policjantów. Bez ponoszenia za to najmniejszych konsekwencji.

(...)

Faktycznie - wiem niewiele. Ale to nic, filmik sobie przewinę i wiedzy mi przybędzie.

Że Polak może tak traktować Polaka... zgroza.

Zwierzęta.

Pobyt za granicą ogranicza myślenie. Irlandzi policjant za takie zachowanie wpierdoliłby ci tak, że nie byłbyś w stanie pisać na Bocznicy prze kawrtał. Co najmniej. Dziwię sie bardzo, że poseł RP Winkler śmiał tak potraktować funkcjonariusza Państwa Polskiego. A jeszcze bardziej z tego, że za swoje obrzydliwe zachowanie może uniknąć kary. Zasłużonej.

Doktorek - weź sobie valium albo co.

"Beatialsko katowany przez zwyrodnialców", "zezwierzęceni esesmani pełowskiego chowu" i inne takie kwiatki.

Idiota Winkiel, nawalony jak bombowiec podchodzi do gliniarzy i wydaje mu się, że jest bógwico. Prawdopodobnie(?) umiejscowił ich rodziny (ze szczególnym uwzględnieniem mamuś i babć) w pewnych miejscach i zawodach.

I bardzo dobrze, że go sprali. Szkoda, że tak słabo.

"Że Polak tak traktuje Polaka..." - nie pitol, że w Irlandii chuliganów i ulicznych bandytów leją i ustawiają do pionu np. Eskimosi.

We Francji, gdyby analogiczna sytuacja miała miejsce - nikt by "flików" nie obsobaczał, a takie byleco, jak posełek - byłby absolutnie wyautowany z pożal się Boże polityki.

Moim zdaniem Wipler dostał wpyerdol gdyż ośmielił się zwracać Panom Policjantom Jaśnie Wielmożnym uwagę na nieprawidłowości w ich interwencji.

A że "nie posła, a prywatnego" bili (przynajmniej tak myśleli), to dostał wpyerdol końkretny.

Teraz głowy polecą - zobaczycie.

Moim zdaniem Wipler dostał wpyerdol gdyż ośmielił się zwracać Panom Policjantom Jaśnie Wielmożnym uwagę na nieprawidłowości w ich interwencji.

(...)

I o s0wieciło go dopiero po gorzale.

(...)

A że "nie posła, a prywatnego" bili (przynajmniej tak myśleli), to dostał wpyerdol końkretny.

(...)

Wiadomo, że policjanci przy takim pośle - to głąby. Tu jednak widać, że poradzili sobie skutecznie i profesjonalnie. Poseł nawet przeżył, mimo, Ze dostał nawet pare pał. I skompromitował się bardzo.

(...)

Teraz głowy polecą - zobaczycie.

Po ewnualnej zmianie władzy lub koalicji na pewno.

Pobicie posła na Sejm to poważna sprawa, film wypłynął, gdyż jak widać było zbyt wielu świadków, to oczywiste.

Policja wyraźnie skorzystała z sytuacji takiej że miała do czynienia z osobą nietrzeźwą, to symptomatyczne, reakcja organu państwa musi w świetle obowiązujących przepisów prawa, być adekwatna do zagrożenia, jeśli Pan Poseł Wipler podczas akcji Policji informował funkcjonariuszy kim jest, a oni nie reagowali właściwie, stwarza to kolejny obszar nadużycia władzy oraz środków przymusu.

Nadużycia w policjach to stan normalny, nie życzę nikomu, aby się o tym przekonał osobiście.

Zbyszek Ziobro trzymając stronę resortu, wygląda na człowieka, który pragnie zwiększyć swoją popularność w MSWiA.

Po prostu, nie miał jeszcze z nimi konfliktu, takiego bez kamer i bez świadków.

Pobicie posła na Sejm to poważna sprawa, film wypłynął, gdyż jak widać było zbyt wielu świadków, to oczywiste.

Policja wyraźnie skorzystała z sytuacji takiej że miała do czynienia z osobą nietrzeźwą, to symptomatyczne, reakcja organu państwa musi w świetle obowiązujących przepisów prawa, być adekwatna do zagrożenia, jeśli Pan Poseł Wipler podczas akcji Policji informował funkcjonariuszy kim jest, a oni nie reagowali właściwie, stwarza to kolejny obszar nadużycia władzy oraz środków przymusu.

Nadużycia w policjach to stan normalny, nie życzę nikomu, aby się o tym przekonał osobiście.

(...)

Gdzie ty widzisz pobicie i nadużycie? Tobie oczy piz*ą zarosły i poza HUujna nic nie widzisz. Przypomnij sobie jak PiS-owskie policja i słuzby potraktowały Barbarę Blidę.

(...)

Zbyszek Ziobro trzymając stronę resortu, wygląda na człowieka, który pragnie zwiększyć swoją popularność w MSWiA.

Po prostu, nie miał jeszcze z nimi konfliktu, takiego bez kamer i bez świadków.

Tracisz wątek pisząc o tym niedouczonym zbrodniarzu.

w świetle faktów

W świetle faktów, Policja nie zaskarbiła sobie pobiciem Posła sympatii społeczeństwa, które czuje podskórnie i widzi, jak funkcjonariusze wyżywają się na obywatelach traktując ich jak worki treningowe, w święto 11 listopada dwa lata wstecz było tak samo, wszyscy widzieli również nagrania video.

Skoro tak brutalnie może być potraktowany poseł, to jakie szanse w zderzeniu z tą służbą posiada zwykły szary obywatel, płacący podatki na utrzymanie tych bandytów?

W świetle faktów, Policja nie zaskarbiła sobie pobiciem Posła sympatii społeczeństwa, które czuje podskórnie i widzi, jak funkcjonariusze wyżywają się na obywatelach traktując ich jak worki treningowe, w święto 11 listopada dwa lata wstecz było tak samo, wszyscy widzieli również nagrania video.

Skoro tak brutalnie może być potraktowany poseł, to jakie szanse w zderzeniu z tą służbą posiada zwykły szary obywatel, płacący podatki na utrzymanie tych bandytów?

Społeczeństwo tak samo ch*j obchodzi pobicie pijanego posła Winklera, jak i pchnięcie nożem JKM w czasie zdarzenia narlotykowo=rodzinnego. Tego rodzju działania treningowe policji wzbudzaja aplauz u wiekszosci spoleczństwa. Polazuja, że nawet pijany i agresywny poseł oraz bandyci-kibole musza liczyć sie nawet z nieudolnym, aczkolwiek dla nich uciążliwym działaniem państwa.

Nie szaleję, jak pjany zając wobec tego nie obawiam się brutalnego działania państowch służb.

nic nie widzisz

Sam zostałem pobity przez policyjny oddział ok 20 funkcjonariuszy, mój przyjaciel, który w tym czasie był ze mną o mało nie przypłacił tego zdarzenia życiem, gdyż jest chory na serce, o czym informował okładających go na ścieżce zdrowia policjantów bandytów, oczywiście bez reakcji.

Sprawa została udokumentowana.

Była podobna do sprawy Wiplera, nas wyprowadzono z publicznego lokalu w którym spożywaliśmy zgodnie z prawem alkohol w dopuszczalnych normach, następnie pobito i odwieziono do izby wytrzeźwień.

Akcja policji odbyła się na wniosek właściciela lokalu, gdyż doszło w nim do awantury.

Nie muszę chyba informować, że nie mieliśmy z nią nic wspólnego, wracaliśmy bezpośrednio z Republiki Ferederalnej po 15 godzinach jazdy samochodem.

Wzięto nas za jedną ze stron agresji, przez pomyłkę, nikt na miejscu niczego nie wyjaśniał, najpierw po mordzie, bo pijani, następnie izba i na komendzie zeznania.

Tam na izbie mojego przyjaciela, który prosił o pomoc medyczną pobito po raz kolejny, mnie Policja jeszcze okradła z obuwia, było drogie markowe, może się komuś spodobało, nie jestem byle kim i nigdy nie chodzę w byle jakich ciuchach.

Młodzi policjanci którzy uczestniczyli w akcji mówili nam, że im tak karzą działać ich przełożeni, że oni muszą po prostu wykonywać rozkazy, trudno mieć o to pretensje.

Każdy inteligentny człowiek wie, że policja niczym nie różni się od .....tylko z tym ,ze posiada legalne uzbrojenie..

Spędziłem pół życia w nocnych klubach i wiem jak działa ochrona i policja, dlatego Włodzimierzu nie nabieraj mnie swoje wersje rzeczywistości, które są od niej oddalone o lata świetlne, do tego osoby które całe życie zajmują się ochroną, to moje najbliższe środowisko.

Nie szaleję

Szalejesz na forum.

niedouczonym zbrodniarzu

Zbyszek dziś ma gorszy dzień, może jest zmęczony, może nudzi się już z żoną i potrzebuje świeżości..

HUujna

Hyuna jest poza zasięgiem Waszej agentury.

We Francji,

O francji się mówi sprzedajna ...a.

Sam zostałem pobity przez policyjny oddział ok 20 funkcjonariuszy, mój przyjaciel, który w tym czasie był ze mną o mało nie przypłacił tego zdarzenia życiem, gdyż jest chory na serce, o czym informował okładających go na ścieżce zdrowia policjantów bandytów, oczywiście bez reakcji.

Sprawa została udokumentowana.

Była podobna do sprawy Wiplera, nas wyprowadzono z publicznego lokalu w którym spożywaliśmy zgodnie z prawem alkohol w dopuszczalnych normach, następnie pobito i odwieziono do izby wytrzeźwień.

Akcja policji odbyła się na wniosek właściciela lokalu, gdyż doszło w nim do awantury.

Nie muszę chyba informować, że nie mieliśmy z nią nic wspólnego, wracaliśmy bezpośrednio z Republiki Ferederalnej po 15 godzinach jazdy samochodem.

Wzięto nas za jedną ze stron agresji, przez pomyłkę, nikt na miejscu niczego nie wyjaśniał, najpierw po mordzie, bo pijani, następnie izba i na komendzie zeznania.

Tam na izbie mojego przyjaciela, który prosił o pomoc medyczną pobito po raz kolejny, mnie Policja jeszcze okradła z obuwia, było drogie markowe, może się komuś spodobało, nie jestem byle kim i nigdy nie chodzę w byle jakich ciuchach.

Młodzi policjanci którzy uczestniczyli w akcji mówili nam, że im tak karzą działać ich przełożeni, że oni muszą po prostu wykonywać rozkazy, trudno mieć o to pretensje.

Każdy inteligentny człowiek wie, że policja niczym nie różni się od .....tylko z tym ,ze posiada legalne uzbrojenie..

Spędziłem pół życia w nocnych klubach i wiem jak działa ochrona i policja, dlatego Włodzimierzu nie nabieraj mnie swoje wersje rzeczywistości, które są od niej oddalone o lata świetlne, do tego osoby które całe życie zajmują się ochroną, to moje najbliższe środowisko.

Szalejesz na forum.

Zbyszek dziś ma gorszy dzień, może jest zmęczony, może nudzi się już z żoną i potrzebuje świeżości..

Konfabulacje są przejawem wielu groźnych chorób, które powodują, że widoczne są "zakłócenia w wypowiedziach czy zachowaniu. Prawie zawsze zamiany w kontakcie z otoczeniem budzą dezaprobatę środowiska, wyobcowanie chorego - to druga cecha chorób psychicznych. Bywa i tak, że zaburzenia psychiczne są bardzo głębokie i całościowe wówczas funkcjonowanie człowieka w społeczeństwie staje się niemożliwe."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Ogłoszenia

• Mogą występować chwilowe problemy z ładowaniem postów w tematach. Przepraszamy to tylko nasze prace techniczne.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.