Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam zwykłe opony, żadne pancerne i toczą się, że hej :)

Ja też dwa razy złapałem nagłą gumę (w samochodzie z tyłu), ale wybuchu nie było.

Będzie powołana komisja i się ustali :)

To może przy okazji ustalą dlaczego ja złapałem gumę ? Może to był zamach ? ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kiedyś mijałem tira i na wysokości tylnych moich drzwi wybucha mu opona, strzał był tak mocny, że poczułem jak się buda auta ruszyła.

Ale miałem nadzieję, że limuzyna głowy Państwa jest zabezpieczona w 100% na takie przypadki. Pewnie decyzje o zakupie wadliwej opony podął poprzedni rząd :) :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Kiedyś mijałem tira i na wysokości tylnych moich drzwi wybucha mu opona, strzał był tak mocny, że poczułem jak się buda auta ruszyła.

Też miałem takie zdarzenie. Na szczęście TIR jechał na przeciwnym pasie autostrady, ale wybuch był.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:-)

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

" Barwy walki " - Polska walczy dalej...

Prezes takim sposobem zawsze ma na podorędziu te dwadzieścia parę, trzydzieści procent biorących udział w wyborach co takimi

tekstami muszą być karmieni...wszędzie spiski zamachy ktoś kogoś atakuje

ciemny lud to kupuje popatrzymy na kolegę o numerze 747

klasyczny przykład myślenia takowego

i czy kiedykolwiek zacznie sam myśleć bez pomocy prezesa?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oczywiście :) Należy też koniecznie postawić w miejscu zdarzenia pomnik upamiętniający.

Ukryta Zawartość

numerze 747

Potrafisz poza prostackim atakiem na dobra osobiste, /wartość chroniona przez prawo/, cokolwiek innego ?

Dostrzegam w wielu wypowiedziach infantylność na poziomie, który nie może być dopuszczony jako grunt dyskusji.

Chyba nikt nie ma złudzeń, że obce nieprzyjazne służby widzą to również, kreują więc scenariusze, uwzględniające tą przypadłość "narodu polskiego".

Wydaje się bezdyskusyjne, że elementy rzeczywistości możliwe do przeprowadzenia w tzw Polsce byłyby w dojrzałych społeczeństwach i demokracjach absolutnie niemożliwe do wdrożenia czy zastosowania.

Poziom do którego udało się najzwyczajniej ogłupić tzw Polaków, dzięki propagandzie mainestreamu jest godny podziwu, osoby oddające swe głosy w wszelkich wyborach na opcje ich okradające z wszystkiego świadczy o niezwykłej skuteczności metod.

Bez jednego wystrzału można doić prawie 40mln populację, wystarczy karmić ich przez lata fałszywą informacją, mózg działa jak komputer, kieruje się pozyskaną informacją, weryfikuje ją, lecz kiedy niemal wszystkie ośrodki podają ją w ten sam sposób, przyjmuje jako prawdę obowiązującą.

To wyłom w monopolu informacji spowodował zwycięstwo prawdy i dojście do władzy naturalnej reprezentacji Polaków, co jednak zrobić z resztą obywateli, którzy nawet pomimo oryginalnych dokumentów leżących na stole nadal nie wierzą w ich autentyczność i zaprzeczają, manifestują pod szyldem KOD ...?

Polska leży na mapie w zbyt ważnym miejscu świata, abyśmy mogli sobie pozwolić na najmniejszą nawet nieodpowiedzialność jako tu zamieszkujący ludzie, obywatele.

Radzę przejść szybki proces dojrzewania osobnikom, które opóźniają ciągle jeszcze ten proces, jest on konieczny i nieunikniony, skutki zaniechania mogą być tragiczne.

Dziwiłem się jak sam jeździł na nartach to bardzo niebezpieczne dla tak ważnej osobistości.

Te zawody w których brał udział to był on a reszta zawodników to było Biuro Ochrony Rządu ;-).

Polska leży na mapie w zbyt ważnym miejscu świata, abyśmy mogli sobie pozwolić na najmniejszą nawet nieodpowiedzialność jako tu zamieszkujący ludzie, obywatele.

Tu masz całkowitą rację. Nieodpowiedzialnością było wybranie rządzącej ekipy. Teraz można tylko czekać.

a brzozy tam nie było? może i dobrze ,bo byłyby 2 komisje.

Ale mogło być PO, uchodźcy i cykliści. Może odprawiali voodoo wbijając szpilki w oponę lub lalkę imitującą prezydenta i już nieszczęście gotowe. Na szczęście nieszczęście skończyło się szczęśliwie.

Nie śmiejcie się, na autostradzie była mgła :)

Mgła to bardzo poważne zagrożenie. Nikt się z tego nie odważy śmiać. Lekceważą ją tylko ludzie bez wyobraźni.

Ukryta Zawartość

Są już odpowiednie porównania.

Ukryta Zawartość

Dostrzegam w wielu wypowiedziach infantylność na poziomie, który nie może być dopuszczony jako grunt dyskusji.

Twoje wpisy właśnie to potwierdzają, zresztą już od dawna. Nic tylko się śmiać.

Chyba nikt nie ma złudzeń, że obce nieprzyjazne służby widzą to również, kreują więc scenariusze, uwzględniające tą przypadłość "narodu polskiego".

To akurat prawda i też mają ubaw po pachy. Nie muszą też dużo inwestować np Putin w rozkład polskiego społeczeństwa. PIS robi to za niego i to prawie za darmo z czystej zakompleksionej nienawiści do własnego narodu.

Wydaje się bezdyskusyjne, że elementy rzeczywistości możliwe do przeprowadzenia w tzw Polsce byłyby w dojrzałych społeczeństwach i demokracjach absolutnie niemożliwe do wdrożenia czy zastosowania.

Jak zawsze masz rację. Uważasz, że była to próba zamachu i jak piszesz w innych krajach byłoby to nie do pomyślenia...no cóż....jasne, przecież w USA czy innych krajach zachodu przecież nigdy nie było żadnych zamachów na polityków. Na Papieża też nie było zamachu...On sam strzelał, tylko że dostał rykoszetem. Kennedyego zabiła ptasia kupa. Biedny ptak najadł się fast fooda i miał zatwardzenie. Twarde gównienko okazało się zabójcze jak pocisk. Zamachu na Abrahama Lincolna też nie było. Pewnie potknął się o schody wracając z kibla. Był jeszcze James Garfield. Ten też nie przeżył zamachu...ups, przecież tam zamachów nie było.A Wiliam McKinley, a Theodore Roosvelt, Hary Truman, Gerald Ford czy Ronald Regan...na nich też nie było zamachów?...747 twierdzi że nie....no ale jaka partia, taki jej fanatyk.

Poziom do którego udało się najzwyczajniej ogłupić tzw Polaków, dzięki propagandzie

Tu pełna zgoda. Jak czasem słucham pisowców to nie mogę uwierzyć, że udało się tak bardzo tych ludzi ogłupić.

mózg działa jak komputer, kieruje się pozyskaną informacją, weryfikuje ją

U pisowców niestety nic nie weryfikuje. Co powie prezes jest święte, jakby głupie nie było.

To wyłom w monopolu informacji spowodował zwycięstwo prawdy i dojście do władzy naturalnej reprezentacji Polaków

Tak to też widać po wykształceniu tego elektoratu. Skoro to jest naturalna cześć Polskiego narodu to przyszłość czeka nas marna.

Tak sobie teraz myślę, że jestem głupi, iż tego wcześniej nie zauważyłem. Ale teraz to widzę wyraźnie. To wszystko to jest dywersja PO. Koleś o nicku 747 jak i paru innych niby wyznawców PISu tak na prawdę są z PO. To jest taka strategia. Wypisują tak koszmarne idiotyzmy broniąc Pisu i Andrzeja Dudy, że siłą rzeczy każdy nawet przeciętnie myślący Polak musi dojść tyko do jednego wniosku...że PIS i jego wyznawcy to szaleńcy!!

I 747 wraz z innymi napędza elektorat platformie, jednocześnie zwiększając niechęć do PISu. Teraz już wszystko jest jasne. Ale 747...chyba jednak trochę przegiąłeś, bo będąc traktowany tak jak jesteś tu postrzegany, to za dużo ludzi platformie nie nagonisz... :-)

Ukryta Zawartość

A te z parówkami i puszkami po napojach z ekspertami od wypadków co widzieli samolot tylko z siedzenia pasażera itd, to jak się to nazywa ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dobrze, że jesteś wśród nas.zawsze jest ubaw po pachy czytając Twoje wpisy

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Grozisz mi?... :-) Nigdzie nie rządzę bo nie jest mi to potrzebne. Ale jak tam u was w PO? Zwiększyłeś notowania Platformy? Na ile szkodzisz PISowi? Nie masz obaw, że krwawi politycy PISu zemszczą się na tobie za ośmieszanie ich partii?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.