Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bądź chamem i nie wchodź w sferę intymności adwersarza

Nie warto wdawać się w dyskusje z nim.

Zachowanie chamskie poznałem w zakładce Pc Audio.

lepszy od miksu skopolaminy i tiopentalu.

Każdy ma swój smak, potrzeby...zaskoczyłeś mnie własnymi preferencjami. Szanuję to.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

obornik jest bio, więc jesteś eko.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Zmarszcz tę ekoskórę na czole i zacznij odrabiać straty w myśleniu.

Bio samo przyjdzie, jak zaczniesz.

Wstałeś na nocną zmianę?

poucza

W żadnym razie, nie mam do tego Twoich kwalifikacji...

Nie wiem dlaczego Twoje czoło skojarzyło się Tobie z uwielbianiem samego siebie.

Prześpij się z tym.

"Jacek Kowalewski to przykładny działacz Prawa i Sprawiedliwości. Na Facebooku chwali się zdjęciami z Jarosławem Kaczyńskim i Antonim Macierewiczem, ma wsparcie posła PiS i byłego wiceministra rolnictwa Jana Ardanowskiego. A kilkanaście dni temu pani premier wyznaczyła go na burmistrza Lubrańca, miasteczka w województwie kujawsko-pomorskim (poprzednik zmarł).

Gdy decyzja Beaty Szydło dotarła do Lubrańca, wśród mieszkańców zapanowała konsternacja. Przecież ten Kowalewski przed laty uczestniczył w brutalnym pobiciu, widocznie ma plecy w rządzie!

To, co wydarzyło się w sierpniu 1997 roku przed lubraniecką dyskoteką, trudno nazwać honorowym pojedynkiem. Włodzimierz L. jest sam i ucieka przed pięcioma napastnikami. Gdy pada na ziemię, mężczyźni wymierzają mu kopy. W ruch idą kije, drewniane kątówki i metalowy pręt. Jednym z bijących jest Jacek Kowalewski. Trzy lata później sąd we Włocławku skaże go na dziewięć miesięcy więzienia w zawieszeniu na trzy lata (wyrok jest już zatarty)."

Brudziński zbiera swoją frakcję żuli?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

ale brudziński to też nie był niezły agent przypadkiem?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

ale brudziński to też nie był niezły agent przypadkiem?

Ależ owszem, jak był uczniem techników okradał swoich młodszych kolegów, np. zabierał im buty.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

i cały antyputizm poszedł w pizdu. kasa na 500+ będzie od k*y putina.

ale putin to zły przecież jest. pręzydenta nam zabił zdradziecko.

Ukryta Zawartość

Kórwa! To się nie dzieje na prawdę!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

jesusmaria, koleś od zegarków nabył obywatelstwo, teraz to już musisz się zabić.

Sprzedał się tryzubom za parę groszy. Ot taka gnida co każdy grosz przyluli. Ciegawe dlaczego go wzięli bo przecież chyba żadnych osiągnięć poza kolekcjonowaniem zegarków nie miał?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

zostanie u nich ministrem. dla nas jest osobą prywatną, może płacą mu w fajnych zegarkach? ale to jak gadać o tym, że doda sobie ogoliła.

Dokładnie. W sumie nie ma o kim. Ale nie jest osobą prywatną bo był posłem na sejm i członkiem polskiego rządu, a teraz stał się obywatelem obcego kraju i do tego członkiem jego gabinetu. Ja nie wiem czy to nawet do końca takie legalne jest. W końcu miał dostęp do informacji niejawnych, a nawet może i tajnych.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

z prawnego punktu widzenia jest ok. sam fakt, że nabył obywatelstwo innego państwa nie zwalnia go obowiązku dochowania tajemnicy.

przez polskie prawo jest tak samo ścigany jakby przekazał papiery bez nabywania obywatelstwa.

bardziej mnie boli jak morawiecki junior szmaci się na białorusi. cały "dorobek" morawieckiego seniora

właśnie poszedł w pizdu. no i morawiecki szmaci się w naszym imieniu, w imieniu RP. tak dla smaku:

na białorusi dalej działa KGB :D

Co wy tam chłopcy wiecie!

Nowaka zwerbował Macierewicz i wysłał z tajną misją w zamian za bezkarność.

W zegarku ma aparaturę nagrywającą i filmującą, nikogo nie dziwi, że trzyma go wiecznie na wierzchu bo ma świetną legendę z tym swoim hobby.

Jestem Europejczykiem.

...ale putin to zły przecież jest. pręzydenta nam zabił zdradziecko.

Przecież Tusk nie Putin. Oczywista oczywistość.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

oj, nie ogarniasz pisdniętych. tusk zabił pręzydenta razem z putinem. moim zdaniem pomijany jest udział sił pozaziemskich, którym dzielnie dają odpór Men in Black, ale to chyba nie ten wątek.

Razem? W kondominium to na rozkaz chyba?

Nie wiem tylko, czy skoro kondominium jest (było?) rosyjsko-niemieckie, w wydanie owego rozkazu nie zamieszana była także frau Merkel?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

@wiatrak

a jakże, no i zauważ, że tusku to jakby niemiec, a putin to zna świetnie niemiecki.

no i już wiesz, że cały spisek omówiono w języku frau merkel i to zapewne ona wszystko

zainspirowała.

ale na szczeście cyklofrenik z jarem zawsze dziewicą przejrzeli ten niecny plan (niestety po czasie)

i teraz nie spoczną, aż spiskowców spotka zasłużona kara.

Kórwa! To się nie dzieje na prawdę!

Ukryta Zawartość

A jakoś nie rzucałeś mięsem jak polskim v-ce ministrem Spraw Zagranicznych został jankes? Czemu nie rzucałeś?

Ukryta Zawartość

Znaczy to wedle ciebie Tusk zabił Kaczyńskiego. A za co?

bo to był taaaaaki mąż stanu, że tusku co ma zdradę w oczach nie mógł znieść tego światła

polskości bijącego od prezydenta i dlatego właśnie go uśmiercił ręcami własnymi (nie ma tego

na filmie krałzego ale to tusku odpalał wszystkie ładunki wybuchowe a później

osobiście dobijał rannych, jak na polowaniu jakimś).

No ale czemu nie ukatrupił tego światła polskości wcześniej, a tuż przed wyborami, które światło polskości przerżnęło by koncertowo jak osobisty brat światła przerżnął?

aaaaargh, jak wy wszystkiego nie ogarniacie!

bo tusku to samo zło, bo jednak wiedział, że prezydent jest zajebistym prezydentem, że

nie tylko wygra drugi raz wybory ale że będą masowe demonstracje w kraju, żeby

można być prezydentem dożywotnio. no i to była zemstwa merkel za to

jak się na nią obraził prezydent bo go w jakiejś gazecie w niemczech nazwali

kartoflem. i prezydent do niej nie przyjechał a ona zrobiła osobiście kanclerską

sałatkę ziemniaczaną.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.