Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie smutno wam PiSiorki, jak widzicie Tuska rozmawiającego z Trumpem?

Maliniak musi jeszcze poczekać, może uda mu się gdzieś w kiblu podejść.

Nie lubię się powtarzać, ale teraz muszę.

Zobaczy Ążej Makarona, jak świnia niebo. Chyba że faktycznie - w wychodku. Jak w starym dowcipie o Belmondo.

Pisiakowate myślą, że Macron nie ma doradców ni pomagierów, a tylko "starą babę" w łożnicy. Otóż - ma.

Dwa lata. Tyle obstawiam, zanim se pogwarzą. A to też tylko o chaleurze we Francji i o ciotuni, czy zdrowa.

Może zejdą na temat nart.

Tyle.

Blomin - w sylwestram rodzon, to chyba Koziorożec

Jeszcze w głównych mediach cisza , ale za kilka dni wybuchnie afera bo już płynie transport z Katarskim gazem do Polski co ciekawe płyną z Rosji...bo jak się okazuje Katarczycy kupili gaz od Rosjan i teraz dostarczą do polskiego terminala....

I kto tu kogo zrobił w jajo ?

Chciałem przypomnieć brednie wypisywane przez Tommiashiego, żeby nie myślał, że tak sobie tu może sadzić bezkarnie durną propagandę.

Gdzie ta afera Tommiashi???

Jestem Europejczykiem.

Najnowsza historia Polski pokazuje zupełnie coś innego.

Co Ty nie powiesz? Czy ktokolwiek ze 100 tyś. muzułmańskich uchodźców zrobił w Polsce jakiś zamach, więcej czy są wiarygodne informacje, że którykolwiek taki zamach w Polsce planował? Tak czy nie?

Nie smutno wam PiSiorki, jak widzicie Tuska rozmawiającego z Trumpem?

Maliniak musi jeszcze poczekać, może uda mu się gdzieś w kiblu podejść

To są twoje wyobrażenia. W rzeczywistości tak było

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To są twoje wyobrażenia. W rzeczywistości tak było

Ukryta Zawartość

Witamy naszych gości

W redakcji "Rzeczywistości".

Ukryta Zawartość

Gość rydz

(Konto usunięte)

Czy ktokolwiek ze 100 tyś. muzułmańskich uchodźców zrobił w Polsce jakiś zamach

100 tyś uchodżców muzułmańskich jest w Polsce ? może piszesz o Europie ? jak tak , to mało coś ci wyszło .

Jaśniej / dokładniej .

"Pamiętliwy" nie w tym pejoratywnym sensie. Raczej - pamiętający.

Zrobili Ci coś złego?

No to piątka bo ja też tyle że 29 grudnia :)

No to zapraszam na ochlaj w okolicy Sylwestra. Chata spora, spać jest gdzie.

Poobrażamy się i nawymyślamy sobie od mend wspólnie i dookólnie, bez pośrednictwa polityków

"Pamiętliwy" nie w tym pejoratywnym sensie. Raczej - pamiętający.

Zrobili Ci coś złego?

No to zapraszam na ochlaj w okolicy Sylwestra. Chata spora, spać jest gdzie.

Poobrażamy się i nawymyślamy sobie od mend wspólnie i dookólnie, bez pośrednictwa polityków������.

Pozdro. Jacek.

Jestem w 1/2 żabojadem - po kądzieli a i tam bywam więc kto wie?

To są twoje wyobrażenia. W rzeczywistości tak było ...

Nie wiem, co PiSowska żulerka medialna wypisuje, ja oglądałem wiadomości w BBC i CNN, w polskiej telewizji jeszcze nie.

Jestem Europejczykiem.

Nie wiem, co PiSowska żulerka medialna wypisuje, ja oglądałem wiadomości w BBC i CNN, w polskiej telewizji jeszcze nie.

Boś okropnie zatracon w czytaniu.

A tu Matka Kurka pisze:

Ukryta Zawartość

.

Dokładnie to, co pisało to ścierwo kilka lat temu.

Ino deko w drugą stronę.

Ps. Czasem czytam, vladomir, co wlepiasz.

...

Miotła, czy łopata? Decyduj się dziś, bo gdy już wszyscy twoi idole z Polski dyla dadzą - roboty miał nie będziesz.

Przynajmniej ode mnie.

Którego czyta nawet Prezydent RP

Nie wpieprzaj się, gdy starsi nie wiedzą, jak Hujmuja okiełznać.

Ale "nawet", to ci się udało.

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Czy ktokolwiek ze 100 tyś. muzułmańskich uchodźców zrobił w Polsce jakiś zamach

Na razie nie.

więcej czy są wiarygodne informacje, że którykolwiek taki zamach w Polsce planował?

O to zapytaj ABW. Ostatnia dostępna informacja jest o planowanych przez islamistów (jakich nie wiadomo) zamachach w Polsce w 2003.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gen-pruszynski-abw-udaremnila-atak-terrorystow-na-polskie-koscioly/q28lv

Atak islamskich fundamentalistów został udaremniony dzięki działaniom polskich służb specjalnych. Akcja nosiła kryptonim "Miecz". Z ustaleń ABW wynika, że zamach miał nastąpić w czterech polskich katedrach, podczas pasterki. Jego ofiarami mogło paść tysiące niewinnych ludzi.

- Obawialiśmy się, że w konsekwencji wybuchów mogłoby zginąć kilka lub nawet kilkanaście tysięcy osób - powiedział gen. Pruszyński. Dodał, że przygotowania do zamachów były bardzo zaawansowane. - Było przygotowane już praktycznie wszystko. Ale dzięki pracy operacyjnej mieliśmy przewagę, wiedzieliśmy, kto, co i kiedy. Oni poświęcili na to bardzo dużo czasu - stwierdził oficer ABW.

Razem ze służbami z innych państw Polakom udało się zatrzymać wszystkich terrorystów. Prawdopodobnie powodem planowanego zamachu była interwencja wojsk NATO w Iraku.

Jeżeli pośród Czeczenów w Polsce są terroryści (a jak wynika z powyższych moich cytatów - są) to jaka jest różnica gdzie planują i przeprowadzają zamachy?

Czy znane Ci takie pojęcie jak prawdopodobieństwo? Oczywiście, że nie każdy uchodźca muzułmański jest terrorystą, ale z każdym kolejnym uchodźcą muzułmańskim prawdopodobieństwo zamachu rośnie. Po co go dobrowolnie zwiększać?

Nie jestem przeciwny przyjmowaniu tych nieszczęsnych ludzi, ale jeżeli bogaty Zachód mający wieloletnie doświadczenie z "obcymi" sobie nie radzi z ich asymilacją, to jak biedna i niedoświadczona Polska to zrobi?

Ty naprawdę masz jakiś problem -myślę ,że natury psychicznej. TY wszędzie widzisz PIS. Każdego z odmiennym zdaniem wyzywasz od pisiorów i PISdzielców.

Pogódź się ,że Twoja PeOwska,złodziejska partia leży i kwiczy ,że wymyślona i poskładana naprędce Nowoczesna intelektualnie nie daje rady.

Pewnie tego nie ogarniesz ,ale zapewniam cię ,że są ludzie nie akceptujący Twoich lewacko-liberalno-lemningowych zapatrywań na świat ,nie

będąc jednocześnie: pisorami, zwolennikami Rydzyka, katolami i ... co tam jeszcze w swojej małej głowie sobie wymyślisz.

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

Ty naprawdę masz jakiś problem -myślę ,że natury psychicznej. TY wszędzie widzisz PIS. Każdego z odmiennym zdaniem wyzywasz od pisiorów i PISdzielców.

Pogódź się ,że Twoja PeOwska,złodziejska partia leży i kwiczy ,że wymyślona i poskładana naprędce Nowoczesna intelektualnie nie daje rady.

Pewnie tego nie ogarniesz ,ale zapewniam cię ,że są ludzie nie akceptujący Twoich lewacko-liberalno-lemningowych zapatrywań na świat ,nie

będąc jednocześnie: pisorami, zwolennikami Rydzyka, katolami i ... co tam jeszcze w swojej małej głowie sobie wymyślisz.

Aleś pojechał po bandzie

na pewno uwierzy Ci żeś nie jest zwolennikiem dojnej zmiany po tym jakże pięknie napisanym komentarzem.....Jaro uwierzyłeś ?

a propos naszych idoli ....

33x1duj5.jpg

Aleś pojechał po bandzie

na pewno uwierzy Ci żeś nie jest zwolennikiem dojnej zmiany po tym jakże pięknie napisanym komentarzem.....Jaro uwierzyłeś ?

a propos naszych idoli ....

33x1duj5.jpg

Prosty PiSowski matool i tyle, szkoda nawet dyskutować.

W dodatku wygląda mi na jakiegoś klona.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny, który na tę bandę nie głosował! :-)

A ja to bym ze zwolennikiem takiego na przykład Jurgiela chętnie pogwarzył.

Ino - nikt się nie przyznaje, że krowy potrafi doić.

Ja - umiem

Wspomniana telewizyja Trwam sie zwąca czyli

Becia z klonowana

teraz to sie nazywa mijaniem z prawdą :

Jak być w dwóch miejscach jednocześnie, czyli Beata Szydło "odwiedza" Łódź

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na razie nie.

Czyli nie.

Razem ze służbami z innych państw Polakom udało się zatrzymać wszystkich terrorystów

Czyli też nie, bo gdyby chodziło o któregoś z Czeczeńców w Polsce to zaangażowanie służb innych państw byłoby zbędne.

Coś jeszcze masz do dodania by dalej usiłować twierdzić, że czarne jest białe?

Którego czyta nawet Prezydent RP

P.o. Prezydenta RP oprócz czytywania Kurki czatuje też z ruchadełkami leśnymi. Czego to dowodzi?

PO i N. nie, PiS nie, PSL i SLD tez nie. Kukiz jako produkt układu PO/PIS tez jak mniemam nie. To co nam zostaje? Oszołom Korwin i brunatni. Gratuluję idoli politycznych. Właściwie to powinienem współczuć bo Twoi idole nigdy nie będą mieli w tym kraju nic do powiedzenia, więc ta nieustająca frustracja musi być bardzo męcząca. Co zresztą widać...

Popieranie PiS ogłupia na tyle, że jeden z drugim nie jest w stanie napisać od siebie kilku zdań.

Swoją drogą wystarczy popatrzeć na buźki ich medialnych idoli.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.