Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja i agent wpływu?

Dobre- dobre.

Od zawsze powtarzam że Wszyskich byłych i obecnych polityków trzeba wyciąć.

Normalnie ich skasować .

Może nie mordować ,a le dożytwotnio zamknąc w pierdlu.

Kolejni już napewno działać bedą innaczej .

Pytanie jest tylko jak to zrobić

Jeśli społeczeństwo nie pilnuje polityków to jest jak jest -było -jest i zapewne będzie .

spokojnie Jaro....

Ja jestem spokojny. Spokojny, że całe to PiSowskie pierdolenie o zbrodniach to jedynie sposób utrzymywania w nieustającym podnieceniu nierozgarniętych jelonków ze swojego elektoratu.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

i tu sie mylisz,nie wiem skad u ciebie takie prymitywne spostrzeganie.

pis bedzie rzadzi jeszcze kolejna kadencje,a moze i trzecia.popaprancow juz nie ma,jak pls,i sld,

Ja jestem spokojny. Spokojny, że całe to PiSowskie pierdolenie o zbrodniach to jedynie sposób utrzymywania w nieustającym podnieceniu nierozgarniętych jelonków ze swojego elektoratu.

Dokładnie, tak jak robienie bagna w PiS-owskich mózgach fantazjami na temat katastrofy smoleńskiej. Te cyrki wokół tej katastrofy to taki "fachowy" inaczej PiS w pigułce, ale podobno są coraz bliżej prawdy ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ty jesteś tylko pożytecznym id***ą powtarzającym po agentach wpływu.

.

Nachlałeś się czegoś że tak pitolisz?

A kto tak niby jest że wykasowaniem wszystkich polityków?

Po kim to niby ja powtarzam a mówię tak od 20-30 lat..

Mam wrażenie że niewielu ma na względzie dobro Kraju.

Jedni bronią tych -inni tamtych .A wiadomo że to ta sama szajka.

Tym sposobem nigdy się nie poprawi.

Gadka typowa dla agentów wpływu. Szczególnie Kurwin wkoło powtarzał że PiS nie różni się od PO, PSL i SLD nazywając ich bandą czworga. A jak przyszło co do czego to te liberalne szmaciarze wyciągnęli łapska po państwowe pieniądze żeby dostatnio żyć na koszt podatnika.

No i bardzo dobrze. Dobiorą się do dupy i rozliczą nieudaczników co 'lepsze domy" za sprzedaż Polski pobudowali to i sami będą trząść dupami bo jak kiedyś ekipa się zmieni to ich rozliczy. Samooczyszczenie. W GB za pracę dla sekretarki dymisja a tu złodziejstwo. Na razie w przeciwieństwie do poprzednich nierobów skupują. No łajdaki. Tylko błagam bez tekstów o wybudowanych autostradach, stadionach i innych "sukcesach".

Ależ w przeciwieństwie do notorycznych kłamstw PiSowskich propagandzistów ja nie mam nic przeciwko skazywaniu złodziei. Proszę bardzo!

Mógłbym nawet powiedzieć, że z utęsknieniem czekam na te procesy. Gdzie są k... procesy? Gdzie?

Jestem Europejczykiem.

"Konrad Materna, bandzior KOD handlujący kobietami, kumpel „elit” III RP

Normalni ludzie mają prawo nie wiedzieć, któż to taki ten Konrad Materna, bo jak widać na załączonym obrazku z normalnym do czynienia nie mamy i wśród normalnych też się nie obracał. Osobnik ze zdjęcia, wykazujący wyraźne zaburzenia emocjonalne, to jedna z czołowych postaci dogorywającego KOD. Zasłynął jako człowiek z helikopterem na głowie i przede wszystkim autor tak zwanego hymnu KOD, pod tytułem „Czarny walc”. Jednak największą sławę przyniosła mu niezależna władza sądownicza, której tak zaciekle bronił. Dziś w Sądzie Okręgowym w Krakowie zapadł wyrok skazujący Konrada Maternę na 6,5 roku więzienia. Bandzior był oskarżony o kierowanie grupą przestępczą zajmującą się handlem kobietami. Napisałbym, że trudno uwierzyć z jakim elementem śpiewali i fotografowali się posłowie i posłanki opozycji wraz „elitami” III RP, ale w tym nie ma nic sensacyjnego, to norma. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Nie ma żadnego przypadku w tym, że „elity” III RP w sposób naturalny łączą się z marginesem społecznym, to jest po prostu nierozerwalna jedność kulturowa i mentalna."

Zdradza ich przede wszystkim język.

"Władek" Frasyniuk oraz "Sewek" Blumsztajn zademonstrowali publicznie swoją jedność kulturową z polską patologią. MIchnik również, także pan Sowa i cała ta galeria rozmówców od Sowy.

Obywatele Federacji Rosyjskiej nie skaczą na Majdanie Placu Czerwonym i nie zabijają się nawzajem żeby otrzymać możliwość zaoszczędzenia 30 euro na wizie do EU.

Umówmy się, że z pensją na poziomie 200 euro lub z emeryturą ok. 40 euro, 99% Ukraińców nie stać na turystyczne zwiedzanie Europy. Pracować legalnie w UE bez zezwolenia Ukraińcy nadal nie mogą a nielegalny pracownik jest znacznie łatwiejszy do gnębienia. I o to chyba chodzi UE: zwiększyć podaż taniej ukraińskiej siły roboczej nie mającej żadnych praw.

nie pitol glupot,bo ukraincy w Polsce zarabiaja tyle samo co Polacy.

za to na zachodzie europy,niekoniecznie tyle samo co mieszkancy tych krajow,i tym sie roznimy.

Gość

(Konto usunięte)

nie pitol glupot,bo ukraincy w Polsce zarabiaja tyle samo co Polacy.

Jakbyś nie wiedział to Ukraińców jest ponad 40 mln., większość z nich na razie mieszka na Ukrainie gzie zarobki są kilkakrotnie mniejsze od polskich. W Polsce większość Ukraińców pracuje na najmniej płatnych stanowiskach.

prowokator -agent-pajac,ktore z tych okreslen pasuja do ciebie?

europejczyk-rebeliant.jak to sobie przypomne,to ,,,,,

aha,jeszcze jedno,dzwon do kolesi ,zwierzchnikow,na mnie te metody ,i prowokacje nie dzialaja,popytaj kolesi,juz to przerabiali.

Jakbyś nie wiedział to Ukraińców jest ponad 40 mln., większość z nich na razie mieszka na Ukrainie gzie zarobki są kilkakrotnie mniejsze od polskich. W Polsce większość Ukraińców pracuje na najmniej płatnych stanowiskach.

nie kumasz tematu na calej linii,dalej twierdze,ze wypisujesz bzdury.

Nie mówiłem - PiSowska żulerka ruszyła do ataku.

Skąd przypuszczenie, że za pozytywnymi opiniami na temat PiS i mówieniem prawdy o opozycji stoją partyjni klakierzy? Każdy ma prawo do wypowiedzi na tematy polityczne oraz do oceny rządzących i opozycji, a nie tylko trolle opłacani przez PO. W końcu ta partia ma mnóstw zwolenników skoro wygrała wybory.

PiSowska żulerka ruszyła do ataku

A szefuńcio ma to gdzieś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak widać wszystkie te PiSowskie teorie na temat sądownictwa możecie sobie w dupy powsadzać.

Raczej część nadzwyczajnej kasty przestraszyła się i zaczęła w miarę sprawiedliwe wyroki wydawać.

Skąd przypuszczenie, że za pozytywnymi opiniami na temat PiS i mówieniem prawdy o opozycji stoją partyjni klakierzy? Każdy ma prawo do wypowiedzi na tematy polityczne oraz do oceny rządzących i opozycji, a nie tylko trolle opłacani przez PO. W końcu ta partia ma mnóstw zwolenników skoro wygrała wybory.

Ponieważ ja tu nie widzę pozytywnych opinii na temat PiS. Widzę jedynie chamstwo, opluwanie przeciwników politycznych i donosy.

Żeby nie było głupkowatych odpowiedzi i odwracania kota ogonem podam przykład:

- jak pisałem o błyskawicznym transferze Sadurskiej, to żaden PiSowiec nie napisał, że nie mam racji, bo Małgosia fajna kobitka jest, albo że ma studia, albo że zarządzała Kancelarią, więc coś tam umie.

Zamiast tego był jakiś dziwaczny bełkot Tomeczka.

To gdzie te pozytywne opinie pytam???

Jestem Europejczykiem.

Ponieważ ja tu nie widzę pozytywnych opinii na temat PiS. Widzę jedynie chamstwo, opluwanie przeciwników politycznych i donosy.

Żeby nie było głupkowatych odpowiedzi i odwracania kota ogonem podam przykład:

- jak pisałem o błyskawicznym transferze Sadurskiej, to żaden PiSowiec nie napisał, że nie mam racji, bo Małgosia fajna kobitka jest, albo że ma studia, albo że zarządzała Kancelarią, więc coś tam umie.

Zamiast tego był jakiś dziwaczny bełkot Tomeczka.

To gdzie te pozytywne opinie pytam???

Jaro a o czem mają pisać ...

walka z układem i kolesiostwem to be continued czyli "Ojczyznę dojną racz...."

Powstał "Kalkulator Sadurskiej". Większość Polaków nigdy nie zarobi tyle, co ona w rok

Ukryta Zawartość

doją panie co sie da

Ukryta Zawartość

Raczej część nadzwyczajnej kasty przestraszyła się i zaczęła w miarę sprawiedliwe wyroki wydawać.

Chyba sam śmiejesz się z głupot, które wypisujesz.

Jestem Europejczykiem.

A tutaj panom "dojnej do poduszki "

Mariusz Błaszczak zwrócił Janowi Szyszce list od "córki leśniczego"

Ukryta Zawartość

postarajcie sie dotrwać do końca nagrania ( tomkovladonicniemowiezixem)

Ukryta Zawartość

Gdyby PiS w 2007 roku nie oddał władzy PO to do tego wytransferowania NASZYCH pieniędzy przez PRYWATNEGO zagranicznego właściciela nigdy by nie doszło. To samo platfusy zrobili ze stoczniami i innymi gałęziami przemysłu.

Gówno prawda. PiS nie zrobił w tej sprawie zupełnie nic, a przepraszam, do RN z ramienia SP mianował swoich. I tyle. Transfer nie był NASZYCH pieniędzy tylko prywatnego właściciela. Bo po to Włosi bank kupili by na tym zarobić, nie dokładać. Jak sobie za własne kupisz jakąś firmę to będziesz robił z jej zyskami to co uznasz za stosowne.

PO tym się od imbecyli ekonomicznych z PiS różni, że zamknęło nierentowne przedsiębiorstwa, by do nich z NASZYCH pieniędzy nie dopłacać. Pisiarstwo nie tylko z NASZYCH, nie swoich pieniędzy dopłaca choćby do kopalni, ale robi to pieniędzmi które w NASZYM imieniu pożycza na procent i to za granicą. Nie tylko dopłaca z NASZYCH, ale robi to jeszcze w taki sposób, ze NAS to jeszcze dodatkowo kosztuje oprocentowanie. Kupienie za NASZE pieniądze PKO będzie nas kosztować podwójnie, bo nie tylko to co zapłacono UniCredito, ale i zmarnowanie i tego za co zapłacili, bo pod zarządem ekonomicznych ignorantów i matołów z pisiarstwa PKO po prosu zarżną i doprowadzą do upadku. Bo na zarządzaniu bankiem trzeba się znać, nie wystarczy klękać u Rydzyka.

a nie tylko trolle opłacani przez PO

Trolle PiS robią to za darmo? Czy w swojej bezgranicznej durnocie liczą, że zostaną za wierną służbę nagrodzeni i załapią się do dojnej zmiany?

O zarobkach poprzednika Sadurskiej ani słowa.

Bo on dostawał pensje za swoją pracę. I miał do sprawnego wykonywania tej pracy odpowiednie kwalifikacje, umiejętności i zdolności. Sandurska nie ma żadnego z tych przymiotów, a w banku umiejętność ładnego klęczenia w Toruniu jest warta mniej niż umiejętność porządnego posprzątania toalet.

W roku 1989 PKB per capita Polski i Ukrainy były zbliżone, z lekkim wskazaniem na Ukrainę.

Gdzie jesteśmy teraz?

PiSowcy pier**lą o rozkradaniu Polski, kremlowscy propagandziści pier**lą o tym, jak to pięknie było w Imperium.

Fakty są takie, że według danych z 2016 PKB per capita (na głowę - tłumaczenie dla niekumatych PiSowców) to 9,5:1 na korzyść Polski.

Coś nas ta Unia słabo okrada ;-).

Jestem Europejczykiem.

dyletancie,panstwo zaczyna mniej dokladac do panstwowych spolek,niektore zaczely przynosic zysk.dzieki Pisowi.

no wlasnie,a ile zarabial poprzedni sandurskiej?ile bielecki ten od "drzewiennych "kolkow,prymityw?

Taaa, mniej dokładać. Ale tylko w biuletynie z nory żoliborskiego gnoma.

Ostatnio była fala gównonewsów na temat jak to za PiS kopalnie zaczęły przynosić zyski.

Ale o tym, że po wpompowaniu w nie ciężkiej kasy z państwowych spółek energetycznych (czyli z NASZYCH pieniędzy) to już cicho szaaa.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.