Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No to ulżyło :-)

Fajnie ale to nie było do ciebie.

Większość z was jest gotowa nasrać do własnego gniazda tylko dla tego, że to jest sprzeczne ze zdaniem PiSu.

Imigrant ma tu przyjechać do Polski? Rząd nie wyraża zgody i koniec gadania. No tak ale niedowartościowany polski europejczyk domaga się emigranta, bo cza się pokazać z dobrej strony przed ważniejszym panem z zachodu.

ale podobno wyższy od Putina, od Donka nie wiem

Jarosław Kaczyński - 1.68 m

Władimir Putin - 1.70 m

Donald Tusk - 1.74 m

Przecież to dziecinnie łatwo sprawdzić. Wystarczy w Google podać imię i nazwisko i wstukać słowo: wzrost.

Ilu jest w Polsce miejscowych idiotów przekonałem się wchodząc z ciekawości na stronę dorzeczy. Jakoś nie wypatrzyłem tam żadnego uchodźcy. Pewnie ukrywają się pod nickami typu "katolik" czy "katolik159".

Jestem Europejczykiem.

A to przepraszam- dane wziąłem z Niezależnej hahahah

Poza tym, od czego ma się kolegów na AS?

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Ooooo nie mam tego w zakładkach- musi być dobre

To tak ja wątki Audio-voodoo: ile tam jest świetnych pomysłów, obśmiewanych przez Przygłuchawych- nie trzeba samemu szukać... najlepsze, że w większości to działa

Jeżeli lubisz artykułu pisane przez zgniłków typu Gabryel dla idiotów klaszczących Błaszczakowi to rzeczywiście świetne miejsce. Będziesz czuł się tam jak u siebie.

Jestem Europejczykiem.

Ilu jest w Polsce miejscowych idiotów przekonałem się wchodząc z ciekawości na stronę dorzeczy. Jakoś nie wypatrzyłem tam żadnego uchodźcy. Pewnie ukrywają się pod nickami typu "katolik" czy "katolik159".

Jaruś mordeczko ty. Nie było by sprawy, gadania, pisania, całej tej zadymi z imigrantami i nagłaśniania tego w Polsce gdyby nie coś takiego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czytam niewątpliwie wysoce zaangażowany tekst kolegi A

i odpowiadam ze znudzeniem (nawet nie merytorycznie, żeby się nie wku...)

gdzie tu jest odwrócenie?

Ale mniejsza o to, bo późnawo a mam jeszcze jakieś kretyńskie papiery do pisania

Pzdr

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Pozdrowienia od tow. Żdanowa.

Żdanowa? Oni to biorą z piaskownicy.

Jestem Europejczykiem.

Niech se gwałcą.

To ty sobie dopisałeś

W poszukiwaniu inteligentnych inaczej nie trzeba opuszczać audiostereo.

wystarczy wejść na taki temat jak ten i aż się roi od inteligentnych inaczej. Wydaje im się, że są oświeceni

Los gwalconych Polek Cię nie interesuje w ogóle - chyba że gwałtu dokona imigrant. Boisz się konkurencji?

Bardziej martwi mnie ta słynna inna inteligencja tutaj na forum. Taka nowoczesna inteligencja. Ogólnie to jesteś inteligentny gość

Mnie martwi coraz powszechniejsze bezmyślne powtarzania wymyślonych przez politycznych cwaniaków hasełek tak głupich, że ciężko uwierzyć że ktoś się na nie złapie. Aje jak widać w ich prostocie tkwi magiczna siła przyciągająca rzesze bezmyślnych jelonków.

Jestem Europejczykiem.

Samokrytyka Krzysia godna pochwały!

Czwarty stopień oświecenia?

Martwi mnie ciągłe wywyższanie się niektórych cwaniaków i na brak argumentu walenie teksów o tematyce inteligencji i typu "bzdury". No ale jak się nie ma nic do powiedzenia, a chce się coś odpowiedzieć...

A jednak... współczuję. Prawidłowa samoocena; przynajmniej samokrytycznie: to cenne.

Ty nawet nie potrafisz odróżnić tego co się pisze pod twoim adresem wprost, od ocen ogólniejszych. I reagujesz w zupełnie sztampowy, typowy dla pisiarstwa sposób, czyli przyjmując wszystko do siebie, personalnie. I istotnie jest czego współczuć, tylko nie wiem czy i tego, że nie potrafisz odróżnić, czy tego, że bierzesz, czy wreszcie tego, że nie potrafisz niczego więcej niż pochodzące wprost z piaskownicy: Jasiu jest głupi - nie, to ty jesteś głupi. Naprawdę nie stać Cię na nic więcej? Że zaliczam Cię do tej niezwykle małej grupy forumowych pisiarzy którzy nie mają w głowie samych plew i słomy, to tym bardziej napawa mnie smutkiem i przygnębią, że nawet Ty, ten pisiarz " z górnej, intelektualnej półki" prezentujesz taki poziom. I wy chcecie zawojować Europę, rządzić 20 lat, itp, itd? Absinth - jak, z kim, z czym?

Od dawna mam nadzieję, że objawi się tu jakiś wyznawca PiS który błyskotliwością swego intelektu zaskoczy, przytłoczy i sponiewiera. Będzie godnym przeciwnikiem przy którym trzeba będzie się mocno nagimnastykować umysłowo by nawiązać "walkę". Autentycznie mi przykro, że niestety i Ty nim nie jesteś. Tracę już nadzieję, może rzeczywiście popieranie PiS dla człowieka prawdziwie inteligentnego jest obciachem i ci błyskotliwi i z ponad przeciętnym rozumem się wstydzą i kamuflują. Wydaje się statystycznie niemożliwe by ich nie było. No chyba, ze się jednak mylę i to jest możliwe...

i odpowiadam ze znudzeniem (nawet nie merytorycznie, żeby się nie wku...)

Kolego A, niestety odpowiedzi merytoryczne to nie jest to na co można u Ciebie liczyć. Dorabianie do tego jakiś koszałków-opałków o znudzeniu wydaje się Ci jakim wyjściem, problem tylko w tym, że tylko się wydaje, bo rzeczywistość jest tylko smutna i żałosna.

Ale mniejsza o to, bo późnawo a mam jeszcze jakieś kretyńskie papiery do pisania

Zdaje się, że pisywanie na tym forum obowiązkowe nie jest, a przynajmniej ja mam wrażenie, że zawodowym trollem nie jesteś. Ergo: jakoś da się przeżyć i bez Ciebie...

Krzysi chłopcze! Dlaczego mam dyskutować z propagandą którą tylko po kimś powtarzasz? Po co? Co to da?

Dla mnie to wyłącznie strata czasu którego i tak poświęciłem ci za dużo.

Mówisz banałami wyprodukowanymi przez prawackich propagandzistów a chyba wydaje ci się, że to jakieś twoje przemyślenia. To tylko złudzenia, twoje pobożne chęci.

Wymyśl samodzielnie coś interesującego, wtedy pogadamy.

Jestem Europejczykiem.

Krzysi chłopcze! Dlaczego mam dyskutować z propagandą którą tylko po kimś powtarzasz? Po co? Co to da?

Dla mnie to wyłącznie strata czasu którego i tak poświęciłem ci za dużo.

Mówisz banałami wyprodukowanymi przez prawackich propagandzistów a chyba wydaje ci się, że to jakieś twoje przemyślenia. To tylko złudzenia, twoje pobożne chęci.

Wymyśl samodzielnie coś interesującego, wtedy pogadamy.

Jaruś a ty co wypisujesz. Ja uważam, że sam urządzasz niedorzeczną propagandę. Ignorujesz fakty. Interpretujesz je na swój sposób. Klapki na oczy i jazda. No ale ty wiesz lepiej. hehehe

Fajnie, że mogłem ci zmarnować trochę czasu. Lubie wpaść czasem na bocznicę i podyskutować z inteligentnymi ludźmi.

A i propagandy to ja się nasłuchałem wystarczająco przez osiem lat rządów, tych... jak im tam...Przy takich baranach jak oni i nowoczesny rysio to prezes może się imperatorem republiki ogłosić, a i tak ma wygrane następne wybory.

jakoś da się przeżyć i bez Ciebie

przeżyć to wszystko bez absyntu???

Absinth - jak, z kim, z czym?

Dziękuję za dobre słowo. Nie mam na tyle czasu, by się w to wszystko wgryzać metodycznie, tym bardziej, że jestem absolutnie pewny, iż to co widzimy/podaje się nam do wierzenia jest po większej części kamuflażem. Oczywiście można dostrzec przebłyski i wyciągnąć poprawne wnioski, ale tylko w perspektywie krótkoczasowej- do kilkunastu miesięcy. Udało mi się zaobserwować (by nie powiedzieć przewidzieć) konflikt Duda-Macierewicz już z końcem 2015- wystarczył jeden cytat z M i mapa podróży D. Ale reszta?

Najbardziej mnie ciekawi PO CO NIEMCY sprowadzają Arabów do EU. Jaki jest interes w prowokowaniu konfliktu za 30-40 lat- co oni chcą ugrać wcześniej? Że niby PKB i siła robocza ma zrównoważyć odleglejszą tragedię? Albo uwolnienie się spod kontroli Amerykanów?

Może mój błąd polega na szukaniu RACJONALNEGO uzasadnienia? Może takowego nie ma a istnieje tylko ideologiczne lub filozoficzne? Nooo ewentualnie religijne (prawie jak teoria spiskowa)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.