Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy nie "sprowadzają" Arabów do EU. Twój błąd polega na tym, że przyjąłeś to za pewnik. Szukasz uzasadnienia do czegoś, czego nie ma.

Jestem Europejczykiem.

Technicznie kto sprowadza- nie wiem.

"Przyjmiemy wszystkich"- nie wiedziała, nie wiedzieli

Teraz "doprosili" następne 400 tys

To przepraszam- na co wychodzi?

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Mówisz banałami wyprodukowanymi przez prawackich propagandzistów a chyba wydaje ci się, że to jakieś twoje przemyślenia. To tylko złudzenia, twoje pobożne chęci.

Wymyśl samodzielnie coś interesującego, wtedy pogadamy.

To jest niebywale, ze taki jarus nie zauwaza, ze wszystko co pisze mozna odniesc do niego samego. Ciekawe czy jest na tyle inteligentny, zeby domyslic sie, ktore slowo w powyzszym cytacie wystarczyloby zamienic na inne?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

sluchaj inteligencie picowy.Dostales do wypelnienia zadanie dosc proste a nie udalo ci sie spelnic ani jednego warunki.O czym z toba mozna inteligencie dyskutowac jak nawet nie wiadomo czy to czlowiek czy bot.Nie potrafisz sklecic prostej odpowiedzi na temat ktory sam podsunales.O czym ty chcesz dyskutowac jak ty nie znasz podstawowych faktów, terminow ani nawet liczb.O czym i z kim...Nieboze.Przerzucac sie slowami potrafi dziecko w przedszkolu.Ale w jego przypadku to zrozumiale.Spadaj czapeczko picowa na drzewo i nie zawracaj du...py.

muls, czy Ty naprawde nienawidzisz tych pisowcow? Czy tylko taka poza forumowa?

Krotko i konkretnie, tak, czy nie?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A i propagandy to ja się nasłuchałem wystarczająco przez osiem lat rządów, tych... jak im tam...Przy takich baranach jak oni i nowoczesny rysio to prezes może się imperatorem republiki ogłosić, a i tak ma wygrane następne wybory.

faktycznie propagandy sie nasluchales ale w jakim medium bystrzaku.I tak znowu przejdzmy do faktow bo tu sie gubicie.Tzn piec faktow propagandowych ktore to uslyszales i gdzie.Milordzie.

To jest niebywale, ze taki jarus nie zauwaza, ze wszystko co pisze mozna odniesc do

no niebywale bucus ze sam na to wpadles...

Bardziej martwi mnie ta słynna inna inteligencja tutaj na forum. Taka nowoczesna inteligencja. Ogólnie to jesteś inteligentny gość

dziwne ze nie padła odpowiedz panie inteligent.A padlo pytanie o los gwalconych polek.

i inteligencja nikogo tu nie interesuje.Nawet twoja.Interesuje nas...odpowiedz/

Nienawidzisz, czy nie, umiesz konkretnie odp., czy nie bardzo?

Proste pytanie.

Najbardziej mnie ciekawi PO CO NIEMCY sprowadzają Arabów do EU.

Takie kraje m.in jak Niemcy, Wielka Brytania czy Francja zawsze sprowadzały do siebie tanią siłę roboczą, bez względu na wykształcenie, odkąd skończyło się ich panowanie na własnych koloniach. Kolonializm zawsze był wpisany w kapitalistyczną gospodarkę.

Niestety obecnie przejechali się srogo, ponieważ nikt z władców świata nie wpadł na ideę, że to oni będą ich chcieli kolonizować.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jacy nagle znaleźli się obrońcy Ojczyzny.

Pisowcy macie farta, bo gdyby nie imigranci wasze notowania byłyby na poziomie 5-8 %. Jednakże wy dla własnych korzyści wykorzystacie każdy konflikt aby na tym tłuc swój kapitał polityczny. Smoleńsk będą przerabiać do upadłego bo niczego innego mądrego nie wymyślą. Przewodzą w tym taka jedna mała niedojda, zakompleksiony malec z Nowogrodzkiej, który ma krew brata na rękach oraz psychopatyczny osobnik o oczach Taliba otaczający się takimi samymi idiotami.

Oto wasza kadra.

Ja bym się spalił ze wstydu gdybym takich oszołomów wspierał.

jest jeszcze "Gwałtu rety"

No i niezapomniane Panamleczkowe:

"W zawodzie Wikinga najbardziej cenię sobie gwałcenie".

Jeśli zaś idzie o palenie się ze wstydu, to już starożytni zauważyli, że "begonia to nie omlet", czy cuś w tym stylu... Wystarczy rzucić okiem na kurwizyjne okienko.

Mnie zastanawia tylko jak się takie różne Ziemce golą? Żadne lustro tego nie zniesie...

jeszcze nie widziałem w Polsce żadnego imigranta,

Podziękuj temu na którego wciąż plujesz

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

Czytaj: Ocenzurowana przez Moderację

tym bardziej, że jestem absolutnie pewny, iż to co widzimy/podaje się nam do wierzenia jest po większej części kamuflażem. Oczywiście można dostrzec przebłyski i wyciągnąć poprawne wnioski, ale tylko w perspektywie krótkoczasowej- do kilkunastu miesięcy. Udało mi się zaobserwować (by nie powiedzieć przewidzieć) konflikt Duda-Macierewicz już z końcem 2015- wystarczył jeden cytat z M i mapa podróży D. Ale reszta?

Sorry ale to czyste sofizmaty. Chcesz na siłę i wbrew logice uzasadniać mizerię, niemoc i lichotę 2 letnich już rządów swoich ulubieńców jakimiś tajnymi i niedostrzegalnymi dla nikogo oprócz Ciebie, działaniami i ukrytymi niejawnymi celami. Życie jest dużo prostsze i prawie zawsze coś co wygląda jak kura, zachowuje się jak kura i gdacze ja kura, jest kurą, nie orłem w przebraniu. W jakim celu chcesz nam wmawiać, że pisiory to wyjątkowo cwane, inteligentne i przebiegłe zwierzęta polityczne, przy których Machiavelli to amator, skoro gołym okiem widać, że poziom intelektualny pisiarskiej klasy politycznej marniutki, tylko buty, bezczelności i nawet nieukrywanego chamstwa pod dostatkiem? Nie ma żadnego kamuflażu, nie ma żadnych tajemnic. Jest tylko zwykła, by nie powiedzieć ordynarna walka o władzę. I to walka na kłonice pod remizą, a nie wyrafinowane intrygi z dworu Króla Słońce.

Najbardziej mnie ciekawi PO CO NIEMCY sprowadzają Arabów do EU.

A co to ma wspólnego z tematem naszej tu dyskusji? Co ma wspólnego z durną i dojną zmianą? Wszyscy widzą, że to pytanie to próba ucieczki od odpowiedzi na pytania o działalność PiS, którego jesteś takim apologetą. Autentycznie myślisz, że jak zapytasz o arabów u Merkelowe,j to od tego co wyprawia PiS uciekniesz?

Kolonializm zawsze był wpisany w kapitalistyczną gospodarkę.

Nie tylko w kapitalistyczną. Rosja skolonizowała Azję Środkową i Daleki Wschód, zanim weszła na kapitalistyczną ścieżkę rozwoju.

Bolszewicy pociagnęli to dalej.

Żdanowa? Oni to biorą z piaskownicy.

Mnie już fascynuje, co to się będzie wydziwiało w tej PiSkownicy, gdy już Karakan 'rzuci palenie'...

W ruch pójdą grabki i łopatki. Wiaderkami po łbach okładać się będą, wyzywając się od zdrajców i sprzedawczyków. Wszystkie babki rozdyźdane i z takim zaangażowaniem budowane zamki - w piach wduszone...

Eeeech. Już kupiłem popcorn.

sluchaj bucek...na drzewo.Musisz troche jeszcze pobywac...w swiecie.

Tu tkwi meritum :

Taki bucek może i pobywa trochę w świecie. Ale świat nie zamieszka w nim, niestety.

Bariera prymitywnego, katolskiego polactwa jest dla świata nie do przejścia.

Ignorujesz fakty

Naoglądasz się TVP, a potem piszesz bzdety.

"Oburzające słowa policjanta w TVP. Ignoruje ofiary brutalnych gwałtów, by uderzyć w imigrantów

Sprawa brutalnego napadu na Polaków we włoskim Rimini od kilku dni nie schodzi z czołówek. Dla mediów publicznych to przyczynek do atakowania uchodźców i przekonywania, że dzięki PiS w Polsce do takich przestępstw nie dochodzi. W tym propagandowym wysiłku TVP wsparła policja. - Polska jest krajem bezpiecznym, tutaj nie mieliśmy tego typu sytuacji - stwierdził w "Panoramie" przedstawiciel Komendy Głównej. Widocznie zapomniał o tragedii 26-letniej kobiety, przez 10 dni więzionej i gwałconej na jednym z łódzkich osiedli."

Głos w dyskusji (wp.pl)

"u nas postepowanie w sprawie gwałtu na 12 latce jest umarzane przez ziobrowskiego prokuratura... ale ma rację, odkąd pamiętam nie było w Polsce gwałtu przez uchodźców, a przecież mimo obecnej histerii trochę ich w minionych latach przyjęliśmy, choćby 80 tyś Czeczenów"

Radzę Kolegom wysłuchać. Babsko bredzi, jak Piekarski na mękach, ale możemy się dowiedzieć, od kogo Arton uczy się mówić a i pisać.

To, jaką polszczyzną baba operuje, to zgroza, wstyd i hańba.

Ot - "dziennikarka". Wychodzi na to, że każdy może być.

Pęknięcia na reaktorze atomowym?! Tego nie znajdziecie w mediach.

Polska jest krajem bezpiecznym, tutaj nie mieliśmy tego typu sytuacji - stwierdził w "Panoramie" przedstawiciel Komendy Głównej. Widocznie zapomniał o tragedii 26-letniej kobiety, przez 10 dni więzionej i gwałconej na jednym z łódzkich osiedli."

To zasługa Błaszczaka i Zielińskiego, którzy zeszmacili polską policję. Stopień upolitycznienia Policji za rządów PIS poszedł tak daleko, że aż na wymioty bierze.

A że nie ma przypadków gwałtów czy innych przestępstw popełnianych przez islamskich imigrantów wynika wyłącznie z faktu, że Policja, zapewne na polecenie władz PIS, umyślnie nie wprowadziła takiego rekordu do statystyki policyjnej. Dlatego cały czas jest 0.

A co to ma wspólnego z tematem naszej tu dyskusji?

Ten wątek nazywa się "Polityka" a nie walenie w PIS czy w PO, mogę tedy zadać pytanie. Nie znam na nie odpowiedzi, więc nie odpowiadam- jasne? Czy dialektycznie marksistowsko za trudne?

Takie kraje m.in jak Niemcy, Wielka Brytania czy Francja zawsze sprowadzały do siebie tanią siłę roboczą, bez względu na wykształcenie, odkąd skończyło się ich panowanie na własnych koloniach. Kolonializm zawsze był wpisany w kapitalistyczną gospodarkę.

To jest właśnie konkretna odpowiedź, za którą dziękuję- jest historycznie umocowana, ale czy wyczerpuje temat? W każdym razie coś w tym jest!

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Raczej chcą ją wnerwić :-)

Chociaż widząc co wyprawia minister Płaszczak i hrabia de Confetti Zieliński wszystko jest możliwe.

Dopóki na czele PIS stać będą oszołomy Kaczyńskiego będziemy w nich walić ile wlezie.

Bo nikt tak skutecznie nie podzielił Polaków, tak nie zmanipulował publicznymi mediami, jak oni.

Zamiast więc cieszyć się muzyką i sprzętem audio, rozprawiać o dźwiękach, my musimy walczyć o naszą godność.

Sprawa brutalnego napadu na Polaków we włoskim Rimini od kilku dni nie schodzi z czołówek. Dla mediów publicznych to przyczynek do atakowania uchodźców i przekonywania, że dzięki PiS w Polsce do takich przestępstw nie dochodzi.

W TV widziałem jak na skutek propagandy PiS można być pobitym przez bojówkarzy Młodzieży Wszechpolskiej lub ONR.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"Powinniśmy usiąść do poważnej rozmowy z Niemcami i wspólnie zastanowić się, jak wybrnąć z faktu, że na relacje polsko-niemieckie, cieniem kładzie się agresja niemiecka z 1939 r. i nierozwiązane kwestie po wojnie - powiedział szef MSZ Witold Waszczykowski, pytany o kwestię reparacji.

Sprawa była zaniedbana przez siedemdziesiąt kilka lat - powiedział Witold Waszczykowski

Pytany o kwotę, o którą powinna wnosić Polska odparł, że może być wyższa niż bilion dolarów

Szef MSZ wskazał, że do dziś nie wyjaśniono z Niemcami wielu kwestii wojennych oraz nie podpisano traktatu pokojowego."

Pytanie kto z tym kretynem i z resztą PiSowskich oszołomów będzie chciał usiąść do stołu rozmów i o czym konkretnie mieliby rozmawiać???

Kolejne hesełko dla krajowego elektoratu mające odwrócić uwagę od burdelu który robią w każdej możliwej dziedzinie której się dotkną.

Jestem Europejczykiem.

Na relacje cieniem się kładzie, a na wożenie tłustego dupska znienawidzonymi beemkami - już się nie kładzie... Pacz Pan, takie jaja.

O ustawicznym rozpieprzaniu limuzyn po dwie bańki to już nawet szkoda gadać.

Zresztą - czym się różni Waszczu od przeciętnego innego pisiatego idioty? Tylko nazwiskiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.