Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety mam przykrą wiadomość dla zwolenników PO. Wszystko wskazuje na to, że cały zarząd platformiamy pójdzje do pierdla. Cieszycie się?

Cała 16-stka, jak ci w Moskwie?

Polska jest jednak gościnna:

Wicepremier Krymu Georgij Muradow znajduje się na czarnej liście UE - jest objęty sankcjami w związku z aneksją przez Rosję należącego do Ukrainy półwyspu. Przyleciał do Warszawy na posiedzenie OBWE

W poniedziałek rano wicepremier Krymu Georgij Muradow z dyplomatycznym paszportem przyleciał do Polski na konferencję dotyczącą praw człowieka. (GW)

Niestety mam przykrą wiadomość dla zwolenników PO. Wszystko wskazuje na to, że cały zarząd platformiamy pójdzje do pierdla. Cieszycie się?

No to parę rzeczy o pisowcach też się dowiemy. Na pewnie języka za zębami trzymać nie będą. Oto to nie.

Chcą igrzysk, chcą polowania na ludzi, chcą zemsty, to ją będą mieli, bo Polacy nie są pokornym narodem.

Nawiasem mówiąc po świecie chodzi mnóstwo oszołomów, oni tylko czekają aż ktoś da sygnał.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

sittek, to jak jest wreszczie, nie pozostanie bez reakcji, czy ku...ku...nie urwie. Badz, ze troche brdziej konsekwentny.

W 1nym watku smarujesz jedno, w drugim watku drugie.

Ja mówię o wkurwionych zwykłych ludziach, nie o politykach, widocznie nie łapiesz różnicy.

W poniedziałek rano wicepremier Krymu Georgij Muradow z dyplomatycznym paszportem przyleciał do Polski na konferencję dotyczącą praw człowieka. (GW)

Nieźle. Pisowcy też wszędzie pitolą o swojej fałszywej sprawiedliwości społecznej, więc na pewno dogadają się, to ta sama liga hipokrytów i oszustów.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Oczywiście. Powinni ich rozstrzelać. Tyle, że to proroctwo jest gówno warte, tak jak wszystkie twoje pozostałe.

Jestem Europejczykiem.

Od dawna ciekawi mnie, dlaczego PiS z taką siłą przyciąga poszkodowanych na umyśle. Może warto by założyć osobny temat?

Zakładaj wątek. Twój pomysł. Pierwszy raz będziesz ojcem chrzestnym.

Typowe pisowskie podejście, prosty lud zawsze chciał Igrzysk.

Wyluzuj. Już osiemnasta. Wskakuj na tvn25 zaczyna się "Tak jest". Prowadzi niezawodny "dziennikarz" Morozowski. Odetchniesz.

Do czasu. Temu pierwszemu też się wydawało, że będzie miał tysiącletnią Rzeszę.

Zrobił jakiś błąd. Nawet wiem jaki, ale nie chcę denerwować platfusów.

Pozdrawiam totalną.

nie mogie bo muszem TVP info.

Wyrazy współczucia i podziwu. Ja bym nie da rady.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Typowe pisowskie podejście, prosty lud zawsze chciał Igrzysk

To nie jest pisowskie podejście - bardziej pasuje mi tu Grecja, Rzymianie, Jabberwocky...?

Parker's Mood

O, to z naszych podatków na ich ochronę szło?

tak,posrednio z naszych.nawet nie zdajesz sobie sprawy ile,,,

wiatrak,,ty ,to inteligencja nie grzeszysz widze.

Typowe pisowskie podejście, prosty lud zawsze chciał Igrzysk.

hm,jaka pamiec,a sitek pamieta czerwiec 2012,co sie dzialo?pewnie nie pamieta,bo pamiec wybiorcza.

Oczywiście. Powinni ich rozstrzelać. Tyle, że to proroctwo jest gówno warte, tak jak wszystkie twoje pozostałe.

rozstrzelac???co sie zrobiles taki wspanialomyslny,,,

Zrobił jakiś błąd. Nawet wiem jaki, ale nie chcę denerwować platfusów.

Pozdrawiam totalną.

chodza pogloski,ze sie obrazil na swoj narod,a wczesniej na swoich generalow.opatrznosc pomieszala mu w glowie.szkoda tylko,ze tak pozno.swiat,bylby teraz w innym miejscu.

alberciku,kochany

a ty wiesz ile osob liczyla ochrona Krauzego w czasach swietnosci,i ile kosztowala?Kulczykow podobnie.

nie masz misiaczku bladego pojecia,to sa abstrakcyjne tematy dla twego tzw "umyslu"

Ty drogi tomeczku widać swoim małym rozumkiem nie ogarniasz, że jest zasadnicza różnica miedzy ochroną kaczorka za NASZE czyli budżetowe pieniądze, a ochroną czy Kulczyka czy Krauzego za ich WŁASNE.

no wlasnie ile dzieci do glodu zostalo doprowadzonych,przez 8 lat rzadow popaprancow,i ich poplecznikow/no slucham,chetnie sie dowiem.

wiesz do jakich strat w vacie doprowadzili twoi idole?

Bardzo chętnie się dowiem. Konkretnie i na temat. Pisiarskiej propagandy pieprzącej durnoty aż nadto.

...wiatrak,,ty ,to inteligencja nie grzeszysz widze...

Przy tobie niewątpliwie nie.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Z ostatniej chwili:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.