Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Rewelacja i pogratulować. W tamtym roku disco polo i uwiędła Marylka, teraz ten tam. Poziom w sam raz dla "polskiego chama".

I jeszcze z takim entuzjazmem opisuje to akurat na tym forum. Super...

Niektórzy za powód do dumy uważają to, co innych wprawia w zażenowanie.

Poziom w sam raz dla "polskiego chama".

No i wszystko jasne. :)

Wpisujesz się cudownie w tę antypolską narrację.

Mnie w Sylwka zabawi plebejski Zenek Martyniuk i Fonsi a ty sobie posłuchasz elitarnej "Ody do radości". :)

Baw się dobrze! :)

b334b9b7e1d09.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Odpowie przed Trybunałem Stanu.

Powinieneś się zapoznać z składem owego Trybunału, może zmienisz zdanie dotyczące swej prognozy..

Zajmij się pogodą, jak już musisz prognozować..będzie padać ?

Dla Bobcata i józwy maryna z dedykacją! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie przyjechałem tu mordować, rozjeżdżać ludzi tirem,

Kłamiesz. Przyjechałeś rozjeżdżać, tyle że TIR-em, a swoim samochodem. Dopuszczalne prędkości w Irlandii to 50 km/h (teren zabudowany). 80/100 km/h (drogi poza nimi), 120 km/h (autostrady). Jeśli więc jeździsz >200 km/h (co poczytujesz sobie za powód do dumy) to jesteś zabójcą, to tylko kwestia czasu. Ofierze jest wszystko jedno czy ginie pod kołami TIR-a uprowadzonego przez islamskiego terrorystę, czy samochodu osobowego prowadzonego przez polactwo.

absolutnie polski cham ma byc gora.

Przecież to twoje ulubione miejsce .

Jak to lump .

a czy ja zaprzeczam maslak.sa tu bardziej interesujacy ludzie od ciebie

i twoich kolegow

Powinieneś się zapoznać z składem owego Trybunału, może zmienisz zdanie dotyczące swej prognozy..

Najpierw skorzystamy z jeszcze na początku obowiązujących zasad i praw uchwalonych przez PiS i wymienimy skład na swój. Więc o werdykt jestem spokojny. A dopiero potem przywrócimy zasady godne demokratycznego państwa prawa.

Przecież to twoje ulubione miejsce .

Znasz to z autopsji albowiem jesteś tam stałym bywalcem.

Ledwie mnie trzy godziny nie było a tutaj patrz pan Pisiarstwo orgazmów dostało ....tak to prezydento ich podniecił szczególnie tego z czysto aryjskiej Irlandyji gdzie tylko białoskórzy żyją ...

Wracaj z powrotem doktorku prezes i czysto aryjski kraj cie potrzebuje

co będziesz tam wsród "mieszańców" sie męczył ,śniadych oglądał tutaj bezpieczniej a tam jak sam wiesz za kazdym rogiem czychają na cie

no i najważniejsze qrwizja uwieczni ten akt powrotu

To wszystko śmieszne. Pytanie czy w Polsce wygra trzecie pokolenie UB czy trzecie pokolenie AK. Czy wygra tradycja niepodległościowa ,czy tradycja wzywania sąsiadów do rozstrzygania naszych sporów. Jak można oglądać program w TV w którym bywa że z czwórki troje to byli współpracownicy komunistycznych służb? Jak można być spokojnym gdy przez 25 lat po tzw upadku komuny prawie co drugi minister SZ był współpracownikiem tych służb. Lepiej: 3 prezydentów w tym Bolek także. To są fakty. I to przeraża. Tak jak okrutna śmierć p. Brzeskiej.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Antypolskie jaczejki otrzymują hojne wsparcie z Niemiec.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Disco polo z boomboxa na ugorze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To wszystko śmieszne. Pytanie czy w Polsce wygra trzecie pokolenie UB czy trzecie pokolenie AK. Czy wygra tradycja niepodległościowa ,czy tradycja wzywania sąsiadów do rozstrzygania naszych sporów. Jak można oglądać program w TV w którym bywa że z czwórki troje to byli współpracownicy komunistycznych służb? Jak można być spokojnym gdy przez 25 lat po tzw upadku komuny prawie co drugi minister SZ był współpracownikiem tych służb. Lepiej: 3 prezydentów w tym Bolek także. To są fakty. I to przeraża. Tak jak okrutna śmierć p. Brzeskiej.

O, jak szanuję!!! Ale dożyjemy jeszcze czasów gdy na drzewach zamiast liści...

Trio nieegzotyczne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Ty jak walczysz z kaczystowskim reżimem? :)

Śmieszność miłośników Konstytuty zahacza już o schorzenia psychiczne... :)

90ab4da5a3021.jpg

wyszedł cham, w ubłoconych gumofilcach i wypróżnił się. i co mi teraz zrobicie? Cimoszewicz jak zwykle celnie.
Właśnie o takich "autorytetach" pisałem. Wali ruskimi onucami . KO " Carex". Czekamy na nazwiska tych 20 tys bolszewików oddelegowanych do LWP. Będzie ciekawie sądzę

Numerek masz jakieś info?

Nie, przykro mi.

wyszedł cham, w ubłoconych gumofilcach i wypróżnił się. i co mi teraz zrobicie? Cimoszewicz jak zwykle celnie.

Cimoszewicz musi chodzić po tych stacjach...taki prezes od ...nia..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.