Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Myślisz że Putin posunąłby się do tego zeby w internecie pracowały na Jego rzecz trole trollując ?

Jestem przekonany, że twierdząc że w Polsce obecnie rządzi Putin jesteś jednym z nich. )))

Przerażający jest ten burdel w szpitalach psychiatrycznych za pisiarstwa...

W szpitalu w Choroszczy (a to największy szpital tego typu w Polsce) - trzydziestu lekarzy rzekło "pier**lę".

Połowa z lekarzy psychiatrów tam pracujących...

Druga połowa - za tydzień.

Poważne przetasowania w kierownictwie MON. Posadę stracił m.in. wiceminister Kownacki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bombowiec a ten za co.Uczył francuzow widelcem jesc...nie noze byc tak.Gdzie geniusz tego cienkiego z zoliborza/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość papageno

(Konto usunięte)

Vlado! Czemu służy utrzymywanie tutaj ( i gdziekolwiek) Pana 747. Jest wątek "Brak humoru na forum", tam go przekieruj. Coraz trudniej na AS znaleźć coś pośrodku. Albo nachalna propaganda putinowsko-kreacjonistyczno-katopisowska, albo pochwała zabijania (no i testy poprawne technicznie ;)). W Muzyce grasują "muzycy", którzy są w stanie stłumić durnotą każdy temat. To taka dygresja. Nawet bloger Chicago odpuścił.

Celowo przejaskrawiam. Po co? To się okaże.

PiS stawia na to, ze ich elektorat to w sporej części osobnicy poszkodowani na umyśle i taka uroda tej partii i jej strategia. Przed chwilą wysłuchałam marszałka Tyszki od Kukiza i zastanawiam się na co liczy tak bredząc. Chce podkraść PiSowi elektorat czy zamierza zmienić partię?

Jestem Europejczykiem.

" deratyzacja "

To trafnie określa problem ale nie jest to takie proste jak myślimy.Coraz bardziej jestem przekonany po wywiadzie Nowosielskiego że tych idiotów których już nie ma ktoś całkiem niegłupio wsadził tam w swoim czasie żeby zrobili to co zrobili.Tak żeby wszyscy złapali się za głowę.Wybrano takich o których wiadomo było ze nie całkiem mają pod strzechą czy stodołą i ci zrobili swoje, niezupełnie zdając sobie sprawę do czego służą..Został jeszcze ziobro ale to jest kwestią czasu.Ma zrobić tak żeby wszyscy go mieli dość i wypadnie na pysk.A sądy zostaną nasze.Teraz trwa wymiana idiotów na takich którzy podkreślą że już zaczyna się normalne rządzenie.A DLACZEGO??Bo idzie o to żeby następne wybory były wygrane pod konstytucje.Ci co zobaczyli bezradność opozycji i ci co jeszcze nie wiedzą gdzie i komu oddadzą głos mogą znowu zagłosować tak jak poszło z 500plus.Tyle ze teraz stawka już jest bardzo wysoka jeśli nie dramatyczna.Bo to może się udać i wtedy już zupełnie zostaniemy w dupie.Bombowiec znowu załapie ostatni jak i cała reszta.Tyle ze będzie już pozamiatane.Motłoch od rydzyka zawył ale za rok znowu będzie klaskał..I zagłosuje jak należy.

Jest się czego bać,bo POTEM będzie już tylko tak..... jak obecnie było..

Gość papageno

(Konto usunięte)

Aleś odkrył Mulsie. Pożyteczni idioci byli, są i będą. Taka karma. Tylko, że oni będąc idiotami tego nie widzą. I o to chodzi. Gdyż inaczej mogliby się przeciwstawić. Cała sztuka polega na szybkim znalezieniu takich idiotów, co w tym kraju nie jest trudne. Więc i nie sztuka. Tylko czysta kalkulacja. Kto tego nie potrafi, ten ginie, ku uciesze równie debilnego suwerena. idiota zawsze źle kończy. To kwesta czasu.

problem w tym ze nie mamy problemu idiotów których faktycznie jest skolko ugodno ale łatwo nimi rządzic, ale mamy problem z ich kierownikiem który już idiotą nie jest.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Nie ma powszechnej rusofobii. Szerzą ją określone ugrupowania ( piękne określenie swoją drogą. Óny się ugrupowały). W co? Przeważnie w kupę. Ja bardzo lubię Rosjan. Wolę ich niż Niemców. Choć obie te nacje wyniszczyły nasz Naród do tego stopnia, że nie mamy i n t e l i g e n c j i. Za to lumpenproletariatu do woli. Ludzie z mojego otoczenia nie mają nic do Rosjan czy Ukraińców (choć to kaci), natomiast strasznie się boją wyznawców Islamu. To kwestia multańskiej strony

Kwestią jest który kierownik szybciej dotrze do idiotów. Nie ma mechanizmów zabraniających kierownikom werbowania idiotów

i to tez jest fakt znany od dawna z tym ze moze nie starczyc idiotow jednemu kierownikowi.

W Muzyce

Uspokoiłeś mnie, dobrze że jest tu wśród nas osoba znająca się na muzyce, - ta, łagodzi obyczaje..

Bombowiec znowu załapie ostatni jak i cała reszta

Spokojna Twoja, Tarot jest szybszy nawet od wydarzeń...

"Droga naprawy Rzeczpospolitej, dobrej zmiany, czasem ze względu na okoliczności jest kręta, ale proszę o zaufanie - ufajcie, że idziemy drogą w tym samym kierunku, że ten kierunek nie ulegnie najmniejszej zmianie, że dojdziemy do celu."

ufajcie, że idziemy drogą w tym samym kierunku, że ten kierunek nie ulegnie najmniejszej zmianie, że dojdziemy do celu."

7 już lat kaczorek pieprzy to samo, każdego 10 miesiąca. A cel nie przybliżył się nawet o milimetr, ba, ciągle się oddala. Może mu doradź by zmienił kierunek na przeciwny - powinno być szybciej...

7 już lat kaczorek pieprzy to samo, każdego 10 miesiąca. A cel nie przybliżył się nawet o milimetr, ba, ciągle się oddala. Może mu doradź by zmienił kierunek na przeciwny - powinno być szybciej...

Kolega Szanowny nie ogarnia finezji przemyśleń Wodza. To sformułowanie nie zostało przez niego użyte ze względu na ogólne braki elektoratu w wykształceniu, ale chodzi o granicę funkcji.

Otóż funkcja dochodzenia do prawdy ma granicę w nieskończoności stąd też ciągłe "iście" ku prawdzie i jednoczesna niemożność jej osiągnięcia.

Powiem więcej - jest to funkcja monotoniczna w związku z czym w kolejnych odcinkach czasu "uzysk" prawdy jest coraz mniejszy i w granicy również dąży do zera.

Po uzbrojeniu w tę interpretację każdy zrozumie, dlaczego podkomisja działa tak, jak działa. Tak po prostu być musi.

Chciałbym zauważyć, że powyższa interpretacja jest dowodem na to, że warto uczyć matematyki bo jest przydatna w życiu codziennym w sytuacjach w których zupełnie się tego nie spodziewamy.

Jestem Europejczykiem.

Kto jest tym dobrym skoro Jarosław Kaczyński jest tym złym, tego nikt tu nie wyprowadza w swoich równaniach...same niewiadome..

matematyk

zagłosuje jak należy

Przykro mi, ale niestety jesteś w błędzie.

Polacy nie są tacy głupi, żeby głosować na PiS a otrzymywać rząd PO, w trzecim czy piątym garniturze, garsonce, /Emilewicz/

Polacy nie są tacy głupi, żeby głosować na PiS a otrzymywać rząd PO, w trzecim czy piątym garniturze, garsonce, /Emilewicz/

Jest się czego bać,bo POTEM będzie już tylko tak..... jak obecnie było...Tak ma marginesie.. jak durak był taki pozostał.na koncu durakow.Mysl przez niedziele a w poniedzialek sie opij..

"Droga naprawy Rzeczpospolitej, dobrej zmiany, czasem ze względu na okoliczności jest kręta, ale proszę o zaufanie - ufajcie, że idziemy drogą w tym samym kierunku, że ten kierunek nie ulegnie najmniejszej zmianie, że dojdziemy do celu."

A cel ów nosi imię SAMOZAGŁADA !

Kto ma uszy niech słyszy!

W.

POTEM

Już pisałem, jest za dużo zmiennych, nikt nie może powiedzieć jak będzie, przykro mi.

Pisałem że układ władzy nie odda, układ to pieniądze w każdej skali i formie, gołodupcy nigdzie nie rządzą.

Są rozgrywani.

Zawsze.

Skutecznie.

Nie zaskoczyłeś mnie jeszcze tu na forum ferowaniem wyroków które nastąpiły, także wyluzuj.

Jarosław Kaczyński sam nie wystarczy dla powodzenia reform, on nie daje się prowadzić, pisała to ambasada USA, jest niesterowalny, jest zupełnie oczywiste, że USA wchodząc tu, posiadało własne plany, mało ich obchodziły nasze sprawy wewnętrzne, ceny rakiet to zgrzyt, już usunięty, ale był, teraz jest ustawa o mieniu bez spadkowym pozostawionym, to zagadka, może coś z tego być, a nie musi, zobaczymy, jednak widać że zwrot w stronę UE jest owymi niespodziankami podyktowany.

Za mało wiemy co się dzieje, najbardziej wytrawni pismacy są zaskakiwani, dlatego tarot jest skuteczny.

USA biorą za swoje usługi najwyższe marże, obawiam się że mamy do czynienia z okolicznościami uiszczenia rachunku za daną PiS władzę przez kelnerów, być może zostało wyjaśnione dobitnie PiS, że bez owych podsłuchów, dalej pozostawali by w opozycji, więc niech się cieszą tym co mają i tymi dwoma latami, a TERAZ KU..A MY !!!

Stąd debile w rządzie i bunt jawny i bardzo ostry środowisk tzw narodowych.

Za mało wiemy co się dzieje, najbardziej wytrawni pismacy są zaskakiwani, dlatego tarot jest skuteczny.

A ja wciąż Ciebie proszę - samolociku ty mój kochany - nie odstawiaj leków. Sa wiele skuteczniejsze dla Ciebie niż Tarot!

Włodek.

Mylisz się, całkowicie, piszę że pisałem właśnie dla tego żeby widzieć konsekwencje, nie dzieje się nic szczególnego, tylko dobrze przez chwilę się zastanów, co takiego wielkiego z rodzaju bałaganu o który mnie posądzasz się stało.

Nic.

Władza nie jest za darmo dla wszystkich, o władzę się walczy na śmierć i życie, skoro były afery, przekręty, a nikt nie siedzi z poważnym wyrokiem, to znaczy że władzy jeszcze nie mają Polacy, jakby nie sądzić kto ich dziś reprezentuje.

Władza pochodząca z tzw wyborów nie jest żadną władzą prawdziwą pisałem w 2012 roku - układ władzy nie odda, to jest kluczowe wyrażenie, to co się dzieje dookoła to tego konsekwencje.

Jeździ przecież gen jeszcze Dukaczewski po jednostkach wojskowych i agituje przeciwko rządowi, to fakt podany przez dziennikarza, to dowód że nie myliłem się w ocenie

Nie wyobrażam sobie i nigdy nie wyobrażałem, jak ludzie napchani forsą będą bezczynnie siedzieć i patrzeć jak jakiś gołodupiec im to wszystko odbiera, szczególnie że nie jest to jedna osoba tylko szajka nażartych wilków ..

Jarosław Kaczyński wraz z Antonim Macierewiczem musiałby stoczyć bój o władzę, do tego potrzeba siły i środków, pogląd że zostanie wykorzystana siła USA jest o tyle nie do końca uprawniony, że jak już pisałem, oni nie czynią niczego za darmo, a pomoc w stworzeniu nowego państwa, to są drogie rzeczy..

Rozumiesz ?

masz w głowie kompletna kaszanę

Włodek

Zadaj pytanie kartom, potem powróć i napisz co o tym sądzisz.

Np, czy zakładka hi end uzyska kiedyś dawny status, kiedy byli tu i pisali odpowiedni ludzie jak Śp Stary Audiofil ..?

Wystarczy nie kraść

Kogo poparłeś w wyborach ?

Głodne dzieci - mówi Ci to coś..?

Niech żona zmieni pracę i weźmie kredyt..

Łukasz

Dobrze pracujesz Łukasz..

@747:

"Np, czy zakładka hi end uzyska kiedyś dawny status, kiedy byli tu i pisali odpowiedni ludzie jak Śp Stary Audiofil ..?"

Chodzi ci o status poletka do stałych niekonczących sie "napierdalanek" o prymat własnego EGO?

Czy status darmowej platformy reklamowej dla marketingu szeptanego, oraz wojny na wzajemne wyniszczenie ludzi z branży audio-hiend?

Nie nigdy już zakładka hiend nie uzyska takiego statusu!!!

Jak może sam również zauważyłeś, WIELCY owej zakładki zwyczajnie nie mają o czym tam pisać. Swoje doświadczenia i zbudowane zestawy już opisali wielokrotnie u nas i na innych Forach. Nawet po ostatniej wystawie nie mieli zbyt wiele do napisania. Hiend taki jak oni go postrzegają, to jedynie maleńka nisza. I jako taki, jest zagadnieniem WYŁĄCZNIE marketingowym! Kablomania to nie hiend, to wyłącznie łatwy pieniądz dla garażowych dłubaczy. Tak jak technika lampowa audio!

Innowacje techniczne audio tworzy się w laboratoriach WIELKICH producentów urządzeń z tego zakresu techniki. Albo w głowach takich kuriozów jak Ty - samolociku mój kochany :-)

Włodek.

Do 747

Jeśli piszesz do mnie to wiedz, że zarówno j jak i moja żona, to co mamy w portfelu zawdzięczamy temu co mamy w głowie.

Przeciwnie do całej masy beneficjentów łapówek od pisu, którzy zawartość portfela zawdzięczają zawartości majtek

796da7bd502e733c9e612eb35e6a4648.jpg

będzie już tylko tak..... jak obecnie było

Jarosław Kaczyński zapłacił ogromną cenę za ustawy sądowe, nie będzie więc już tak jak było, przykro mi.

Nie śledzisz mediów głównych.

Będzie jak było. PiS nie będzie rządził wiecznie. Żadne manipulacje ordynacją wyborczą aby można było stosować zasadę sformułowaną przez tow. Stalina ("nieważne jak ludzie głosują - ważne kto liczy głosy") nie pomogą.

"napierdalanek"

Zupełnie się nie rozumiemy, ludzie kochają muzykę, bez muzyki ludzkie życie jest nie możliwe, nawet w prymitywnych społecznościach towarzyszy ona człowiekowi, święta i uroczystości oprawiane są najznakomitszą muzyką.

Normalni ludzie posiadający zbliżone doświadczenia, cele, przyciągają się w sposób naturalny, wystarczy dać płaszczyznę i nie przeszkadzać.

Forum przeszkadzało, to ostrożne stwierdzenie, piłą mechaniczną z silnikiem spalinowym podcinało gałąź, prestiżową..z skutkiem jak widać.

Tak nie musiało być, po prostu, kiedy wybierałem karty w pytaniu o zakładkę hi end - ukazał się arcykapłan../ nuda /.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.