Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Sama prawda!

Akurat tego Jarkowi zarzucić nie można, wręcz przeciwnie. Znalazłoby się kilku innych, u których te metody mają zastosowanie.Może się czepiam, ale zastanawiające jest że TVN wypuścił teraz materiał sprzed prawie roku(kwiecień). Materiał nagrany przez B. Kittela, tego który zmanipulowanym materiałem wykończył byłego ministra obrony R. Szeremietiewa.

Właściwie jeżeli TVN nie zgłosił wtedy tego do prokuratury to popełnił przestępstwo.

Akurat tego Jarkowi zarzucić nie można, wręcz przeciwnie. Znalazłoby się kilku innych, u których te metody mają zastosowanie.Może się czepiam, ale zastanawiające jest że TVN wypuścił teraz materiał sprzed prawie roku(kwiecień). Materiał nagrany przez B. Kittela, tego który zmanipulowanym materiałem wykończył byłego ministra obrony R. Szeremietiewa.

Właściwie jeżeli TVN nie zgłosił wtedy tego do prokuratury to popełnił przestępstwo.

Następny któremu PiS ukradł rozum. Tyle Tomek pierdzielisz o myśleniu, a bezmyślnie powtarzasz wszystkie hasełka produkowane przez reżim dla półgłówków. Gratulacje, rozwijasz się w pożądanym przez Państwo kierunku.

Jestem Europejczykiem.

Zaczyna się odwracanie uwagi i zastraszanie świadków:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Powtarzasz dokładnie to, co specjaliści od propagandy PiS wysłani do mediów.

Weź się może odblokuj ;)

Następny któremu PiS ukradł rozum. Tyle Tomek pierdzielisz o myśleniu, a bezmyślnie powtarzasz wszystkie hasełka produkowane przez reżim dla półgłówków. Gratulacje, rozwijasz się w pożądanym przez Państwo kierunku.

Zwracam tylko uwagę w kwestii formalnej, dlaczego to wypłynęło teraz?! Nigdzie nie popieram faszyzmu czy nazizmu czy innych izmów. Zło jest złem.

Ty też bezwiednie kupiłeś to teraz bo pasuje do Twojej opcji.

Powtarzasz dokładnie to, co specjaliści od propagandy PiS wysłani do mediów.

Weź się może odblokuj ;)

Czy stacja TVN powinna to zgłosić czy nie? Proste pytanie.

Nie oglądałem nawet tv, nie znam więc nawet oficjalnego przekazu.

Oficjalnie deklaracje potępiające neo-nazizm. Praktyka wygląda nieco inaczej:

Ukryta Zawartość

Prosta odpowiedź. Była podawana lista kilku spraw, które dziennikarze posiadłszy wiedzę mają obowiązek natychmiast zgłosić. Reszta jest w decyzji redakcji. Tutaj właśnie masz taki przypadek.

Ukryta Zawartość

Zwracam tylko uwagę w kwestii formalnej, dlaczego to wypłynęło teraz?! Nigdzie nie popieram faszyzmu czy nazizmu czy innych izmów. Zło jest złem.

Ty też bezwiednie kupiłeś to teraz bo pasuje do Twojej opcji.

Nie oglądałem nawet tv, nie znam więc nawet oficjalnego przekazu.

Pi

Pieprzysz Tomuś.

Nie zastanawia cię, dlaczego PiS rozwiązał komórkę zajmującą się monitorowaniem działalności neofaszystowskiej a urzędniczkę która miała sukcesy w pracy zwolnił?

Nie masz pretensji do polityków, którzy przyjęli kurs polityczny przymykania oka na skrajnie prawicowe, nacjonalistyczne ruchy? Państwo celowo i świadomie nie robiło nic, a teraz pretensje do dziennikarzy?

Jestem Europejczykiem.

Joachim nie zawodzi:(

Kluczył jak zwykle, większość zgonił na poprzedników, a przy okazji prasie wypomniał, że za późno zgłaszają takie fakty. A to, żeby na przyszłość opinia publiczna nie dowiedziała się o już o minimum nastu, bulwersujących sprawach. O wtopach "dojnej zmiany" pic-u.

No i oczywiście podziękował grzybowi z Torunia oraz prawicowym mediom.

Co za obłuda i fałsz! Tfu...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Pi

Pieprzysz Tomuś.

Nie zastanawia cię, dlaczego PiS rozwiązał komórkę zajmującą się monitorowaniem działalności neofaszystowskiej a urzędniczkę która miała sukcesy w pracy zwolnił?

Nie masz pretensji do polityków, którzy przyjęli kurs polityczny przymykania oka na skrajnie prawicowe, nacjonalistyczne ruchy? Państwo celowo i świadomie nie robiło nic, a teraz pretensje do dziennikarzy?

Pewnie dlatego, że to reżim, jak sam twierdzisz. Faszyzm i nazizm made in Poland A.D. 2018r. Co za bzdura.

Pewnie dlatego, że to reżim, jak sam twierdzisz. Faszyzm i nazizm made in Poland A.D. 2018r. Co za bzdura.

Typowa PiSowska taktyka sprowadzania do absurdu i odwracania kota ogonem.

Bredzisz, ale przypisujesz to innym. Coś jak Winnicki teraz w Sejmie. Wszystkiemu winna opozycja, TVN i Lenin (tego jeszcze nie było, brawo!).

Jestem Europejczykiem.

...Właściwie jeżeli TVN nie zgłosił wtedy tego do prokuratury to popełnił przestępstwo.

Możesz podać paragraf KK pod który owe przestępstwo podpada?

"...prawników, którzy zgodnie twierdzą, że nigdzie nie ma takiego przepisu prawa. Jednocześnie dodają, że o dacie publikacji danego materiału decyduje wyłącznie redakcja.

Jest tylko jeden wyjątek: to lista najpoważniejszych przestępstw wymienionych wyraźnie w art. 240 Kodeksu karnego. Są to m.in. takie przestępstwa jak ludobójstwo, przygotowanie do zamachu na prezydenta, zabójstwo czy gwałt. Kto nie powiadomi o nich organów ścigania, może trafić do więzienia nawet na 3 lata."

Nie oglądałem Superwizjera w TVN z relacją z hasanek po lesie, ale nie słyszałem by w owym lesie dokonano któregoś z wyżej wymienionych czynów.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Pozorowane zajęcie się władzy problemem nazizmu w Polsce:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Brudziński, aka "minister spraw wewnętrznych", ma naturalny odruch solidarności w stosunku do bydlaczków napadających ludzi na ulicach i świętujących rocznice pewnego superbydlaka.

Nie wymagaj zbyt wiele, przecież Tomek tylko powtarza po prawackich portalikach.
Jakoś nie zareagowałeś na to, wkradło się zwątpienie?! Pewnie nie chciałeś wypaść, że zacytuję Ciebie ,, na przysłowiowego głupka,,. Zapytałem wręcz czy wystąpił obowiązek powiadomienia czy nie? Nie było jednoznacznej odpowiedzi.

Jakoś nie zareagowałeś na to, wkradło się zwątpienie?! Pewnie nie chciałeś wypaść, że zacytuję Ciebie ,, na przysłowiowego głupka,,. Zapytałem wręcz czy wystąpił obowiązek powiadomienia czy nie? Nie było jednoznacznej odpowiedzi.

Odpowiedź brzmi - nie.

Jeszcze raz zapytam - nie przeszkadza ci, że policja i służby niczego nie widziały, niczego nie wiedziały, nic nie robiły? A jak już ktoś zaczynał coś robić to był przywoływany do porządku?

Jestem Europejczykiem.

Ty Tomuś jak galareta jesteś, już ci kiedyś o tym pisałem. Jak coś niedobrego zaczyna być normą to niby co, mam się z tym zgadzać?

Kto decyduje, że coś staje się normą? Bezprawne działanie władzy, przyzwolenie społeczeństwa czy poczucie bezradności?

Obudź się Tomek, wstań z kolan i przejrzyj na oczy!!! Zachowuj się jak suweren!

Jestem Europejczykiem.

Toteż już wcześniej pisałem, nie ma na kogo głosować Jarku. PiS przepadł. A temat nazizmu jest zmontowany. To taka sama propaganda jaką stosuje PiS, i według mnie przekaz jest w kierunku EU bo na miejscu nie działa.

Ale mogę się mylić, nie mam Twojego rozumku. Niemniej B.Kittel to skroił na zlecenie. To człowiek służb.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.