Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Klecha nie pojął że muls nie zauważył że xniwax cytował to samo......widać na każdym kroku jak tu musi przodować oszczerstwo przed prawdą. :(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Kiedyś tym zajmowała astrologia i szklane kule.
Jarku, kiedy nadejdzie ta chwila i opuścisz swoje ciało, zapnij pasy. Gwiezdne Wojny to przy tym bajka dla grzecznych dzieci;)

Tu akurat Żydzi. Kto i po co wymyślił pojęcie antysemityzm?

Jezus też?

Jarku, kiedy nadejdzie ta chwila i opuścisz swoje ciało, zapnij pasy. Gwiezdne Wojny to przy tym bajka dla grzecznych dzieci;)

Ja cały czas w pasach jestem, myślę o pampersach jeszcze. :)

Tu masz prawdę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu znajdziesz rozmaite cytaty. Spróbuj obalić każde twierdzenie po kolei. Wiem, że się w tym rozsmakujesz.

Ukryta Zawartość

Krytyka polityczna z Sierakowskim to autorytety formatu Grossa. Raz, że środowisko KP to tuba propagandowa Michnika, a dwa, że źródła finansowania działalności Grossa Sierakowskiego są tożsame. Posiłkuj się wikipedią, jak nie zrozumiałeś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Posiłkuj się wikipedią, jak nie zrozumiałe

a ty sprobuj rozumem.

rawdzie nie cytowałem tego co podajesz (cytowałem co innego) ale czytałem to co podałeś w linku na poprzedniej stronie (Stefczyk) w przeciwieństwie do ciebie...gdybyś całość przeczytał wiedziałbyś że strzelasz sobie w stopę. :)))

gdzie jest ten twoj tekst w tekscie oryginalnym

Co mnie obchodzi Michnik?! Jest Twoim autorytetem

jest zydem a ty o tym nie masz pojecia.Zreszta generalnie nie masz.

Krytyka polityczna z Sierakowskim to autorytety formatu Grossa.

masz jakies lepsze?to podaj.Jak dotad to rosyjskie barachlo ci sie tylko trafiało.

Prawdziwe, niekwestionowane autorytety są tylko w mediach toruńskich, nieprawdaż?

Raz, że środowisko KP to tuba propagandowa Michnika, a dwa, że źródła finansowania działalności Grossa Sierakowskiego są tożsame.

Przynajmniej nie jest to budżet państwa, spółki Skarbu Państwa czy kwoty wyłudzone od emerytów.

Posiłkuj się wikipedią, jak nie zrozumiałeś.

Naukowe źródło informacji.

muls nie zauważył że xniwax cytował to samo......widać na każdym kroku jak tu musi przodować oszczerstwo p

.

przeczytaj sobie katolicki id..to twoj tekst,tekst xynwaxa i tekst oryginalny Michnika ..I sygnalizuj stan umyslu.Gdybys jednak nie dal rady to sygnalizuj.Siedem dlugich trzy krotkie.I nadal nic o Grossie.

juz miesiac opowiesci a jak na razie nie jest wstanie wystawic jednego.Oprocz wikipedi.Jeden i drugi to znafcy wikipedii i glebokich mysli tam zawartych.Tylko niech sie dzieli nimi w swoim intymnym kaciku.

tekst oryginalny Michnika

Zacytowałem oryginalny tekst Michnika mulsie. z którym zgadzam się w większości postawionych w nim tez.

...ale żebyś już nie zgłupiał do reszty...

...podałbym Ci pomocną dłoń ale bardziej potrzebna Ci osełka.

Teraz dla równowagi znajdź teksty Michnika sprzed kilku i kilkunastu dni.

Może wreszcie zrozumiesz z czym ma problem Michnik, a nie Polacy i Żydzi.

To jest też Twój problem ale z samym sobą.

Jak zrozumiesz po tej konfrontacji to się zgłoś gdzieś.

To są tylko formaty do formatowania głupców na jeszcze większych głupców.

Tylko w takiej kategorii możemy mówić o "autorytetach".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

czy ty nadal nie kumasz.Cytujesz co jako MIchnika??I z kiedy?bo nie pytam z czym sie zgadzasz skoro to co cytujesz to 10% calego tekstu.

o są tylko formaty do formatowania głupców na jeszcze większych głupców

to to nawet zabawne jak byly entuzjasta PRLu lubi obecnego Entuzjaste PIcu.Czyli mamy juz to samo?

Zacytowałem oryginalny tekst Michnika mulsie. z któ

gdzie jest ten oryginalny w oryginalnym łaskaw wskazac z 1995 roku.

To są tylko formaty do formatowania głupców na jeszcze większych głupców.

Natomiast mędrcy są formatowani w Toruniu i na prawackim ścieku typu niezalezna.pl, wPolityce.pl czy gadzinówki Karnowskich.

Co innego Ty, Ty masz ałtorytet.

Prawdziwe, niekwestionowane autorytety są tylko w mediach toruńskich, nieprawdaż?

Przynajmniej nie jest to budżet państwa, spółki Skarbu Państwa czy kwoty wyłudzone od emerytów.

Naukowe źródło informacji.

a ty sprobuj rozumem.

gdzie jest ten twoj tekst w tekscie oryginalnym

jest zydem a ty o tym nie masz pojecia.Zreszta generalnie nie masz.

masz jakies lepsze?to podaj.Jak dotad to rosyjskie barachlo ci sie tylko trafiało.

Trzej przyjaciele z... wspólnymi siłami odpowiadają na jeden mój post. A przecież nauczali mnie idioci (muls), mam ałtorytet (pietrzak) czy inne uwagi (napisane z wyjątkowym zrozumieniem przez Bobcat). No i błysnęli intelektem...

Jednak mulsie nic nie zrozumiałeś.

Poza tym tekst Michnika był cytowany przeze mnie dwa razy.

Drugi raz, ze zdjęciem Michnika jest tylko fragmentem, dość istotnym.

Szczególne w kontekście jego obecnych wypowiedzi.

Miałem Ceibie jednak za "hi-endowy" umysł, a tu proszę nawet "low" nie nie jest

są formatowani w Toruniu

No nie trafiłeś jak zwykle z wymienionymi mediami.

Jednak jeśli Ty to wiesz to zapewne wiesz lepiej jako sformatowany przez KP..

Pozdrów Żdanowa.

Drugi raz, ze zdjęciem Michnika jest tylko fragmentem, dość istotnym.

Szczególne w kontekście jego obecnych wypowiedzi.

jaki tekst skoro nie ma go w oryginale.O czym ty gaworzysz?i jak sie to ma do tego co obecnie skoro to nie jest tekst Michnika.Jesli jest tak istotny to gdzie go Michnik powiedział.Jesli nie w1995.

ty potrafisz dodac dwa do dwoch?

Nie wiem, nie byłem ale skoro Ty to wiesz to zapewne wiesz lepiej jako sformatowany przez KP..

Nie każdy musi formatowany. Są tacy, którzy potrafią samodzielnie używać mózgu. Ale skąd Ty o tym możesz wiedzieć?

Pozdrów Żdanowa.

Z pewnością byłby dumny, że ma zdolnych uczniów i kontynuatorów jak Ty i cała opcja, z którą się utożsamiasz.

sami tworza teksty co Michnik powiedzial potem w to zaczynaja wierzyc a potem porownywac i o tym dyskutowac a potem laduje to w wikipedii.

Jeśli nawet, to co TY z tym zrobisz?

Jeśli jednak nie, to co TY z tym zrobisz?

poprosze moderacje zeby zbedne plaszcze bez wlascicieli wyrzuciaal do szamba.

Są tacy, którzy potrafią samodzielnie używać mózgu.

Zapewne są. tylko przestań go ugniatać bezmyślnie rękoma.

Nie o taką samodzielność pewnie ci chodzi.

Z pewnością byłby dumny

Tak byłby dumny z Ciebie.

Przecież sam dawałeś do zrozumienia, że masz z nim kontakt paranormalny.

poprosze moderacje

Proś.

Pozostaną te tylko Twoje.

Na otarcie łez.

Zapewne są. tylko przestań go ugniatać bezmyślnie rękoma.

Przynajmniej mam co ugniatać. W przeciwieństwie do Ciebie

Tak byłby dumny z Ciebie.

Nie ja tu wcielam w życie i na codzień stosuję jego wskazówki i jego nauki. Więc wpis bez sensu.

A mamy jakieś dane ile rodzin żydowskich, w strachu przed antysemityzmem, się z Polski wyprowadziło do Izraela. Można by porównać np. z Francją. Ciekawe jak wypadniemy...

Syreny nie zawyją 19 kwietnia, by upamiętnić 75. rocznicę wybuchu powstania w getcie warszawskim, zdecydował wojewoda mazowiecki. Z pomysłem wystąpił dziennikarz i krytyk teatralny Mike Urbaniak, który chciał, by syreny zawyły tak, jak co roku 1 sierpnia o godzinie 17, w rocznicę wybuchu powstania warszawskiego.

Po przeczytaniu tytułu wiadomości zgadywałem, że to np. żeby nie płoszyły się konie ciągnące tak liczne w stolicy dorożki. Ale nie!

Wojewoda odpowiedział, że syreny 1 sierpnia są nie po to, by uczcić pamięć powstańców, tylko żeby sprawdzić czy działają.

- Jestem zszokowany. Nie tylko odmową - choć wydawało się, że trudno będzie odpowiedzieć negatywnie na tę prośbę, którą wysłałem jako oficjalne pismo - ale kuriozalnym uzasadnieniem wojewody. Choć w dzisiejszych czasach ciężko jest być zszokowanym, to jednak brakuje mi słów - powiedział Urbaniak.

Jestem Europejczykiem.

Syreny nie zawyją 19 kwietnia, by upamiętnić 75. rocznicę wybuchu powstania w getcie warszawskim, zdecydował wojewoda mazowiecki. Z pomysłem wystąpił dziennikarz i krytyk teatralny Mike Urbaniak, który chciał, by syreny zawyły tak, jak co roku 1 sierpnia o godzinie 17, w rocznicę wybuchu powstania warszawskiego.

Po przeczytaniu tytułu wiadomości zgadywałem, że to np. żeby nie płoszyły się konie ciągnące tak liczne w stolicy dorożki. Ale nie!

Wojewoda odpowiedział, że syreny 1 sierpnia są nie po to, by uczcić pamięć powstańców, tylko żeby sprawdzić czy działają.

- Jestem zszokowany. Nie tylko odmową - choć wydawało się, że trudno będzie odpowiedzieć negatywnie na tę prośbę, którą wysłałem jako oficjalne pismo - ale kuriozalnym uzasadnieniem wojewody. Choć w dzisiejszych czasach ciężko jest być zszokowanym, to jednak brakuje mi słów - powiedział Urbaniak.

Wojewoda jest głupi, jeżeli faktycznie tak powiedział. Mógł odpowiedzieć, że zawyją, jeżeli w Izraelu dźwiękiem syren będą upamiętniać rocznice 1 września 1939 roku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.