Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że nie "stefczyk się pogubił" a ty, bo sam nie czytając co zawiera link z www.stefczyk.pl go wczoraj cytowałeś.....tak źle z pamięcią? :)))

I jeszcze jedno;

Masz jakiegoś tłumacza z twojego na zrozumiałe na podorędziu?

Zaczyna wyglądać na to że może się niedługo przydać....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Przypomniec moze ci jak to wygladało to POdobne w wypadku Bieleckeigo? Pierwszy milion trzeba ukrasc powiedzial Bielecki u stefczyka.Slowa Bieleckiego ..Powszechnie uwaza sie ze pierwszy milion trzeba ukrasc ale ja sie z tym nie zgadzam.Uderzajace podobienstwo u stefczyka.Chcesz wiecej..?

Wracając do sprawy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znowu wybiorcze czczenie polskich rocznic. GW zapomniała (przynajmniej w tekście przy fotografii) o Powstaniu Styczniowym 1863 i Przewrocie Majowym 1926. Rocznice niegodne? Poza tym wszystkie polskie powstania tak naprawdę były samotne. Niedługo dowiemy się, że to w getcie było najważniejsze w historii Polski.

Ukryta Zawartość

wzialem lekarstwo na pamiec i przypomnialem sobie zeby unikac kontaktow z notorycznym i bezczelnym klamca i.

Znowu wybiorcze czczenie polskich rocznic. GW zapomniała o Powstaniu Styczniowym 1863 i Przewrocie Majowym 1926. Poza tym wszystkie polskie powstania tak naprawdę były samotne. Niedługo dowiemy się, że to w getcie było najważniejsze w historii Polski.

jak sie dowiesz to sygnalizuj.

tak źle z pamięcią?

Chcesz wiecej..?

Już nic od ciebie nie chcę, wszystko już zostało powiedziane.

Wiem też dlaczego uciekasz z podwiniętym ogonem od tematu który poruszyłem i kompromitacji jakiej wczoraj byłeś autorem do innego w którym czujesz się lepiej.....więcej tam można mataczyć.

Dlatego do tego szukaj kogoś innego, naiwnego.....nie ze mną te numery.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

najpierw musisz zrozumiec co nie bedzei latwe.A zeby zrozumiec trzeba przeczytac>A jak sie przeczyta to sie zastanowic.Moze trzy zdania to za mało??

Rzeczywiście tekst niegłupi, a wyrażone w nim opinie w większości do zaakceptowania. Tylko ten tekst pasuje do twoich zajadle antypolskich wypowiedzi, jak pięść do oka. W związku z tym nie jestem taki pewny, czy sam zrozumiałeś, co wklejasz.

Wiem też dlaczego uciekasz z podwiniętym ogonem od tematu który poruszyłem i kompromitacji jakiej wczoraj byłeś autorem do innego w którym czujesz się lepiej.....więcej tam można mataczyć.

czy moze nie widzisz mataczenia stefczyka i twojego nadal?No to zastosuj lekarstwa ,oblucje i to wszystko na czym sie znasz.Nie prosciej było podac u stefczyka odnosnik JESLI nie było czego zmyslac?Byłoby trudno bo przecietny idiota mogł wyciagnac niewlasciwe wnioski.A do takich stefczyk pisze.

m nie jestem taki pewny, czy sam zrozumiałeś, co wklejasz

zaraz mi wytlumaczysz.

o ten tekst pasuje do twoich zajadle antypolskich wypowiedzi, jak pięść do oka

a ty sadzisz ze ja wklejam tylko takie ktore mi pasuja.To inna szkoła i inna kultura.Ja tu nie jestem po to zeby popierac lub niszczyc Michnika .

zaraz mi wytlumaczysz.

a ty sadzisz ze ja wklejam tylko takie ktore mi pasuja.To inna szkoła i inna kultura.

Lepiej sam zrób wykład o co ci chodziło, szczególnie tym z innej szkoły i innej kultury. Wygląda bowiem, że sam nie wiesz o czym ów tekst.

no patrz.. nie wiem.

ale zastanawiajace jest co ty wiesz teraz o Michniku.I co napisali o tym inni.Tak wiec rozwin co myslisz teraz o Michniku.Ta wypowiedz była duzo wczesniej od Grossa .Do roboty zyzol .Napisz co myslisz o MIchniku..tamtym.I sprawdzimy.

no patrz.. nie wiem.

ale zastanawiajace jest co ty wiesz teraz o Michniku.I co napisali o tym inni.Tak wiec rozwin co myslisz teraz o Michniku.

Potwierdzasz tym samym, że wkleiłeś tekst o niezrozumiałej dla siebie wymowie.

Nie o to pytałem.

Ale przeszkadza Ci, gdy inni o tym piszą.

przed nikim nie uciekałem. wyjechaliśmy z powodu syna.

nie przeszkadza, pytam czy mamy jakieś dane, czy rodziny pochodzenia żydowskiego faktycznie boją się o swoją egzystencję i wracają do Izraela. Jako porównanie podałem Francję, gdzie mordowano w przeciągu ostatnich 2-3 lat żydów na tle narodowościowym ale jakoś nikt nie mówi o nich antysemici.

Izraelski dziennikarz pyta Mateusza Morawieckiego o ustawę o IPN.

Bergman pojawił się na panelu dotyczącym przyszłości Europy podczas Konferencji Bezpieczeństwa w Monachium, by zapytać polskiego premiera o znowelizowaną ustawę o IPN. - Jaki jest cel, jaki jest przekaz, który chce pan przekazać całemu światu? Bo reakcja jest zupełnie odwrotna i przez to jeszcze większa uwaga jest poświęcona tym straszliwym zbrodniom - zapytał Bergman Morawieckiego. Pokrótce opowiedział Morawieckiemu historię swoich przodków, których wydali Gestapo ich polscy rodacy. - Czy jeśli opowiem tę historię w Polsce będę traktowany jako kryminalista? - zapytał Bergman. Po tych słowach rozległy się gromkie oklaski.

Mój Boże, oto odpowiedź głowy Państwa???!

- Jest to niezmiernie ważne, aby zrozumieć, że oczywiście nie będzie to karane, nie będzie to postrzegane jako działalność przestępcza, jeśli ktoś powie, że byli polscy sprawcy Holokaustu. Tak jak byli żydowscy sprawcy, tak jak byli rosyjscy sprawcy, czy ukraińscy - nie tylko niemieccy - odpowiedział szef polskiego rządu.

.....................................................................................................................

-"Długa i surrealistyczna reakcja premiera polskiego: 'nie będziemy potępiać tych, którzy twierdzą, że Polacy zabili Żydów. Ale należy pamiętać, że Polska jest jedynym krajem, w którym naziści zabijali Polaków za pomaganie Żydom'. Totalne pisanie historii na nowo" - napisał na swoim profilu na Twitterze Julien Bahloul, dziennikarz izraelskiego kanału i24News.

- "Zatrważająca odpowiedź" - skomentował słowa Mateusza Morawieckiego Roland Paris, były doradca ds. polityki zagranicznej premiera Kanady, obecnie wykładowca University of Ottawa.

- "Jego reakcja była nieprawdopodobna" - podsumował odpowiedź premiera sam Ronen Bergman.

- "Mam poczucie że PMM użył niezręcznego słowa. Oczywiście byli i polscy i żydowscy współuczestnicy machiny Holocaustu. Ale 'sprawcy'?" - skomentował słowa premiera Konrad Piasecki.

........................................................................................................

Ukryta Zawartość

Mój Boże, kraj rządzony przez psychopatę z idiotami u steru :-(

Boże coś Polskę - Rozum i opamiętanie racz nam wrócić Panie :-((

Ukryta Zawartość

A moze Ty mulsie, zrozumiesz cos z tego-a propo niewygodnych faktow

Ukryta Zawartość

Slowa o przypadkach zydowskich zbrodniarzy to juz prawie negowanie Holokaustu.

Rozumiesz mulsie, czy trza jak krowie na rowie?

Idiotami to raczej sa ci, ktorzy odbieraja to dokladnie tak jak kolega wyzej. Boze, wroc im rozum

Teraz beda walkowa slowo perpetrator, moze byc polski perpetrator, ale zydowski juz nie

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Wiadomo że tej formacji nikt nie wmówić że białe jest białe a czarne jest czarne. Oświadczył to osobiście Prezesuńcio.

Koledzy wyżej odebrali właściwie. Czego nie można powiedzieć o Tobie.

No jasne, ze wlasciwie. Bo przeciez nie mozna tego odebrac jako chec obwiniania wszystkich o wszystko, a siebie nigdy i nigdzie o nic. No ale od Ciebie kolego Bob myslenia nie wymagam. I tak dziwie sie, ze jeszcze nie napisales cos o Sowietach

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A moze Ty mulsie, zrozumiesz cos z tego-a propo niewygodnych faktow

a co tu rozumiec.Bergman zadal pytanie osobiste na ktore otrzymal idiotyczna odpowiedz a dalej szlo rownie idiotiotycznie.Jak takie cós zobaczyli israelscy dzeinnikarze i politycy to mieli ucieche jak nigdy dotad.Oni maja takie same prawa jak ty oburzajacy sie.Zmien premiera to przestaniesz sie oburzac.Jak dotychczas nie było problemu z Bergmanem, israelem ,swiatem a ostatnio juz ze wszystkimi.Przypadek?Malo tego od paru lat wspołpraca z israelem byla wzorcowa co nawet wykorzystał rydzyk.

i pomyslec ze to wszystko dla Grossa.

Do mulsa

Nie bylo, bo kazdy wchodzil w dupe jednym(tym co trzeba) i opluwal drugich(tez tych co trzeba). Ale jak ktos stwierdzil, ze mendy byly po obu(a nawet wielu) stronach, to juz zle, bo mendy moga byc tylko po jednej stronie

Ukryta Zawartość

gdzie tu jest jakies wchodzenie i opluwanie

Ukryta Zawartość

od Ciebie kolego Bob myslenia nie wymagam.

Myślę gdy rozmawiam z myślącymi. Przy pozostałych szkoda fatygi.

I tak dziwie sie, ze jeszcze nie napisales cos o Sowietach

Napiszę gdy uznam za stosowne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.