Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jarosław Kaczyński jak odejdzie kiedyś z polityki to przekonasz się o tym co znaczył.

A poza tym wszyscy zdrowi. Jak kaczor odejdzie z polityki to będzie jeden z najpiękniejszych dni w polskiej historii. Jak ktoś tak zakłamany, obłudny i tchórzliwy(jak bardzo boi się wziąźć formalną odpowiedzialność za łamanie prawa, konstytucji, niszczenie organów państwa) może rządzić z tylnego fotela krajem, tak ciężko doświadczonym w historii, w XXiw, w centrum Europy.

Jestesmy beznadziejnym narodem że na to pozwoliliśmy. Po prostu beznadziejnym. Jak powiedział Stokłosa: "Wy durne polaczki, nikt was tak nie wydymie jak PIS"

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Ponury, mściwy gnom, który nigdzie nie był, niczego nie widział, w żadnym obcym języku nie mówi, nie rozumie współczesnego świata i się go boi. Wypisz, wymaluj - członek sekty pisowskiej.

smutne że komuś z kim się nie zgadzasz źle życzysz.

twoja mamusia pewnie się wstydzi za syna.

A fakty na koniec dnia są takie że Kaczyński to najlepszy strateg na tym rynku.

Fakty są takie że ty jesteś ograniczony intelektualnie. A Kaczor nie ma pojęcia jak wygląda świat, normalne życie rodzin, praca, codzienne problemy Polaków. Kaczyński to wybitny strateg od trzymania przy sobie nieuków, lizusów, prymitywów, najlepiej z PZPR, którzy podobnie jak one bez pomocy środków finansowych Państwa zdechliby z głodu - bo poza uwłaszczaniem się i pasieniem sie na publicznych piniądzach - nic innego nie potrafią robić.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

przykro mi z powodu twojej mamy co nie zmienia faktu że pewnie się wstydzi za to jak wychowała syna

wlasnie dostalem wiadomosc od twojej ze ma dosc juz tego swojego sku..syna.Chiba przesadza aaaaaa ale w koncu wie lepiej.

A tak dla pokrzepienia serc lizac znaczek pocztowy warto zajrzec co na nim.Ostatnio lizany miał POLSKA MOJA OJCZYZNA za 2,50zł.Odechciało mi sie lizac.Ale co sie uwałilem ze smiechu to moje .To te wszystkie grzesie, numerki ,dominiki etc.Całe to barachło mentalne wymysla.

A fakty na koniec dnia są takie że Kaczyński to najlepszy strateg na tym rynku.

Był już jeden. Największy strateg w historii świata, geniusz ludzkości. Na imię miał Józef.

A tutaj widać że gdy zdziczałemu prawackiemu chamstwu zaczyna brakować argumentów - to zaczynają szargać Rodziców swoich oponentów. Również tych, którzy już nie żyją.

to to maja na stałe.Jak juz wszystko zawiedzie to pchaja sie na dziadka a nawet praojca.A ze to durnowate jest i dosc ograniczone to musza tak cały czas.Maja roboty do zesrania ale to im inteligencyji nie podnosi ani o milimetr.Ale skad oni maja to wiedziec....Musieliby szkoly skonczyc.

muszą? masz wolną wolę od Boga.

Najbardziej mnie bawi, gdy sobie wyobrażę, jakie to madejowe łoże Pan Bóg przygotował dla takich, którzy jak ty - beztrosko poniewierają Jego Imieniem.

Ja to se przynajmniej spokojnie do piekła z Kumplami powędruję, więc zaskoczenia nie będzie

Był już jeden. Największy strateg w historii świata, geniusz ludzkości. Na imię miał Józef.

A nie Napoleon ?

Jakby nie czytać - z prawej, z lewej - jednak jesteś niesłychanym kutasem.

i to mówi ktoś kto się dawno temu ze mną "zaprzyjaźnił" gdyż miał nadzieję że otrzyma ode mnie w prezencie Vinyl Jarretta. różnych sztuczek próbował. to na syna to na święta dzwonił i ściskał, całował pozdrawiał. Ciągle pytając jak tam vinyl. A gdy się nie udało nagle "k*tas" na mnie woła.

oryginalne.

Grzmiał że zapłaci komuś 100 euro za dzień pracy a żałował 40 euro na płytę którą taaak kocha i której mu brakuje...

Możesz być dumny ze swojego zachowania. Wychowanie na 5+

W gruncie rzeczy - pisiarnia to same braki. Przynajmniej ja żadnych pozytywów nie umiem dostrzec.

A z tym typem, któremu robotę oferowałem: zrejterował, przedtem przyznawszy wszem i wobec, że niczego nie potrafi robić i nawet kowadło by zepsuł.

Coś, jak taki jeden z Niemiec, który wszystkim wpiera, że uczy dzieci.

Nie wierzę. Niemcy nie są tacy głupi.

jakże mógłbym Jacku popełnić tak wielką niegodziwość i w rzeczy samej zgrzeszyć przeciw Bogu kłamiąc ?

ps. nikomu nic nie wpieram lub wpierałem.

Wpisy z godz. 02:34 a zwłaszcza 11:50 są Twoje. Nie Jacka.

nie znasz genezy.

ponownie nie znasz sprawy i wyciągasz pochopnie błędne wnioski.

Może wychowania fizycznego? Albo zajęć praktyczno-technicznych?

nie znasz genezy.

Logika Drogi Watsonie. Wnioski na podstawie Twoich wpisów nasuwają się same.

nie znasz genezy.

'Dominic' wracaj musisz bronić wartości PiS tu w kraju a nie zza granicy. To mało skuteczne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak mawiał klasyk: byt określa świadomość.

Nie jestem pewien czy w/w przypadku to stwierdzenie ma zastosowanie. Byt 'Dominic'-a chyba jest na zachodzie. Powinien mieć właściwe podejście do zagadnienia a nie umocowane w fundamentach komunistycznych jak w przypadku PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

mam owe zachodnie podejście do tematu.

3 lata płacenia podatków. godziny na urzędach, rozmowy z migrantami z miasta oraz z Niemcami na wsi którzy mówią otwarcie co myślą o sytuacji.

obraz Niemiec oraz nastroje w społeczeństwie niemieckim różnią się diaaaaametralnie od tego co mówi tvp/tvn.

Stary Niemiec Ci powie że to co się dzieje w tym kraju to chore i mają racje!

mniej schematów.

Logika Drogi Watsonie. Wnioski na podstawie Twoich wpisów nasuwają się same.

logika cię zawiodła.

logika cię zawiodła.

Jeśli ktoś tak jak Ty stosuje swoją własną logikę odbiegającą od klasycznej to może się tak wydawać.

Stary Niemiec Ci powie że to co się dzieje w tym kraju to chore i mają racje!

Po co zatem tam siedzisz? Musisz przeżywać nieludzkie męczarnie.

Co za brednie tu wypisuje tzw opozycja, totalna, na wszystko mają odpowiedź, na wszystko jest miejsce w tych wypowiedziach, tylko nie na rzeczową analizę politologiczną.

Magiel.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.