Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Uważasz że znasz się na technice motoryzacyjnej ?

Uważam, że nie znasz się na niczym. Może poza wyczuciem, że PiS zapada się powoli w bagno, które sam stworzył, ale to nie tak trudno dostrzec...

mało lotnego

Nigdy nikomu niczego nie zazdrość, gdyż to oznacza że jeszcze nie znasz siebie, a to wstyd w tym wieku Foxxx.

Uważam, że nie znasz się na niczym. Może poza wyczuciem, że PiS zapada się powoli w bagno, które sam stworzył, ale to nie tak trudno dostrzec...

Znam się na ludziach, wiem, że tacy jak Ty, stosujący wybiegi z zakresu motoryzacji, - to najczęściej w swym rdzeniu intelektualnym, - zwykłe prymitywne buraki, którym słoma najczęściej wystaje nie z butów, - to byłby na tym poziomie komplement, - tylko z tego miejsca gdzie normalnie jest głowa - zamiast włosów..

Rozumiesz dotąd ?

W dziale hi end było paru takich, argumentami motoryzacyjnymi kończyli dyskusję kiedy nie potrafili na gruncie merytoryki hi end ustalić porządku rzeczy, kiedy i te argumenty okazywały się nieskuteczne, pomawiali się wzajemnie o nadużycia biznesowe, przy tym wszystkim nie szczędząc właściwej i potrzebnej na tą okazję retoryki zbudowanej z nieprzyjemnych przymiotników, uznawanych powszechnie za sformułowania obelżywe.

Oczywiście Twoja osoba jest od tych przypadłości wolna, - to tylko takie skojarzenie, które przywołuje, by ktoś nie myślał że dzieje się coś nowego czy zaskakującego.

Nie, to norma.

Jesteśmy w Polsce, w bagnie po uszy, w bantustanie, w republice bananowej, gdzie wszystko jest poprzewracane do góry nogami.

Experci audio na niczym się nie znają, a na forum audio przebywają experci od motoryzacji.

Dlaczego nie jestem tym zdziwiony ?

Gdyż mam 51 lat życia za sobą, a na forum jestem 8 lat.

Znam się na ludziach, wiem, że tacy jak Ty, stosujący wybiegi z zakresu motoryzacji

Za to na ortografii nie bardzo, bo jak widać nie załapałeś dowcipu :-)

Rozumiesz dotąd ?

Że jesteś cham i burak? Od samego początku.

W dziale hi end było

Nie wiem co tam było i nie interesuje mnie to. Nie zaglądam do zakładek stworzonych dla takich frajerów jak Ty.

Gdyż mam 51 lat życia za sobą, a na forum jestem 8 lat.

No to młody gówniarz z Ciebie...LOL

Tu piszemy na tematy powiązane z polityką, chłopcze..

Nie, tu się skopuje d... pisowskim trollom. O polityce to się rozmawia gdzie indziej, tam gdzie nie wpuszczają takich jak Ty.

No i tu kończymy dyskusję, dalej pisz sobie do kolesi z swojego poziomu, którzy załapują...

Coś Ci się pomyliło, nie było żadnej dyskusji, musiał byś się na czymś znać, a Ty nawet nie umiesz wsadzić pistoletu do króćca...

młody gówniarz

Przyszedłeś tu na forum szukać Pisowców żeby im dowalić ?

Uważasz że ten proceder odbywa się tu, na bocznicy w temacie polityka ?

Koleś idź gdzieś na spacer, lepiej wykorzystasz czas.

O polityce to się rozmawia gdzie indziej

Jesteś politykiem, interesuje Cię polityka ?

Tu tylko dowalasz Pisowcom ?

Tam gdzie się rozmawia wpuszczają tylko takich jak Ty ?

Jak kto jeszcze ?

Tacy jak Ty i podobni rozmawiacie o polityce ?

Obudź się idź i już nie grzesz więcej, bo piszesz na portalu katolickiego kraju.

Masz tego świadomość ???

Coś Ci się pomyliło, nie było żadnej dyskusji

Nic mi się nie pomyliło, gdzie zasłyszałeś zwrot że nie było dyskusji, korzystałem z niego w przeszłości, więc wymyśl łaskawie coś naprawdę mocnego, chciałbym Cię docenić, zasługujesz na to.

Foxxx jest w tym dobry, pomoże Ci...

Ty nawet nie umiesz wsadzić pistoletu do króćca..

No, to jest mocne, w końcu..

Zasłużyłeś na nagrodę.

Żegnam !

nawet jeśli miałem benzynę, kiedyś nawet zatankowałem diesla zamiast benzyny

To też jest mocne, kiedyś próbowałem i mnie się nie udało, za to małżonce w drugą stronę tak.

Bombofiec nie zasłużyłeś na nagrodę, jesteś skończony...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

z chłopa panszczyznianego pana nie zrobisz.Nawet jak dostanie taki samochod za darmo to bedzie w nim hodował kury.

W dawnych czasach (i nie tylko) najpierw trzeba było być okrutnym chamem żeby (stać się panem) zdobyć majątek, najłatwiejszym sposobem było wynajdowanie wolnych osad i robienie (przy pomocy niebywałego okrucieństwa) z ich mieszkańców niewolników, którzy musieli oddawać prawie wszystkie swoje plony i którym nic nie wolno było mieć, a jak ktoś wykazywał w tym kierunku (żeby się usamodzielnić lub coś mieć) jakieś ambicję (czyli musiałby się w tym celu stać potencjalną konkurencją, lub zmniejszyłby zyski gdyby stworzył swoją uniezależnioną grupę) to trafiał do sali tortur, gdzie był żywcem, przypalany, rozrywany, miażdżony itp.

Kiedyś odtajniono na przykład w dzienniku Polskim taką kwestię od czego tak na prawdę pochodzi powiedzenie rzucać mięsem : W Polsce chłopi nie mieli w ogóle statusu człowieka, byli nawet zabijani i ćwiartowani dla zabawy a kawałkami ciała i wnętrzności obrzucano się przy akompaniamencie potężnego rechotu (były kiedyś odtajnione dokumenty o tym ale potem zaraz zakazano o tym pisać, właśnie od takich (ponoć dość powszechnych) zabaw pochodzi znane powiedzenie żeby nie rzucać mięsem, potem przerobili że to chodzi niby o przekleństwa ale geneza jego powstania jest dość paskudna ), nikt z tego sobie nic nie robił.

Była wiele lat temu w dzienniki Polskim seria o zakazanej historii, i to nie były jakieś tam komercyjne wątki na podstawie powszechnie dostępnych dokumentów, redaktor pisał że to było z bardzo trudno dostępnych wydziałów które zostały akurat na chwilę odtajnione i coś po dwóch odcinkach dostali zakaz dostępu i publikacji dokumentów tego archiwum i zakończono serię publikacji.

w obecnych rowniez tylko ze obecnie chłop chodzi tez w krawacie.

dawnych czasach (i nie tylko) najpierw trzeba było być okrutnym chamem żeby (stać się panem) zdobyć majątek

w obecnych rowniez tylko ze obecnie chłop chodzi tez w krawacie.

To najpewniej dlatego że dzisiaj już może ukończyć te same uczelnie, za pańszczyzny takie usilne ambicje by się pewnikiem u kata w dzikich mękach zakończyły.

piszesz na portalu katolickiego kraju.

Masz tego świadomość ???

Nie, no skąd? Wstałem, umyłem się, ubrałem, wyszedłem i jak zawsze od dziesiątków lat, nie zaobserwowałem żadnych przejawów chrześcijaństwa.

kawaler

Fox, OTR / Ojciec Tadeusz Rydzyk /, terroryzuje Jarosława Kaczyńskiego tematem posłów do PE / Parlamentu Europejskiego /, a Ty milczysz..?

Polaków ktoś napuszcza na Kościół, Księża namawiają do przyjmowania imigrantów, nielegalnych, skoro większość obywateli jest przeciwna, to jest to czysta manipulacja aby napuścić jednych na drugich, to pogrąży KK / Kościół Katolicki /, którego świątynie i tak pustoszeją.

Kościół wygląda obecnie bardzo źle, nie wiem czy są różnice, poza umundurowaniem, w zachowaniach SB UB a hierarchów KK..?

Kiedy była uchwalana ustawa w USA ACT 447, Kościół milczał, to wyglądało wręcz jak zmowa..

Pod Warną pogrążył nas Papież, widać że tradycja osłabiania i wykańczania Polaków pałką KK jest nadal kontynuowana.

Przed PO nie ostrzegano wiernych z ambon, - ile zdołali nakraść, jak ogłupić naród, widzimy dziś, ile lat potrwa odbudowa, naprawa tych niefunkcjonalności, tylko Bóg wie.

Fox, - Ciebie kto skłonił do poparcia układu PO PSL ?

Telewizja ?

prezes

polski kawaler.

mąż stanu.

Jarosław Kaczyński to współczesny Gyubal Wahazar .Tytułowy bohater sztuki Witkacego,którą to autor zaopatrzył mottem z Nietzschego "Zdobywanie władzy jest kosztowne-władza ogłupia".Bardzo na czasie.

Swoją drogą Witkacy miał dar jasnowidzenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.