Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Przekonałeś mnie, nie warto pisać na temat samobójstwa, ciekawe jest tylko że sam Leszek Miller senior spadł wraz z śmigłowcem oblodzonym, ale przeżył, syn niestety nie, nie przeżył swojego życia, zaraz zobaczę co na to tarot.

Służby nie wybaczają, a wiemy że Leszek Miller został odwrócony na kierunek amerykański, otrzymał dolary, pozostały nie rozliczone.

Muls, miłego dnia.

Tarot nic na ten temat nie szepnął, więc temat nie istnieje...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

jakos zapomnaiales

Dlaczego manipulujesz, zamiast pisać o rzeczach ważnych, na temat wizyty Orbana w Izraelu, albo że jednak nie będzie Prezydenta na pogrzebie Senatora McCaina..czy podobnych tematach, letnim wywiadzie Angeli Merkel...?

Napisz chociaż o homolobby w KK, może są powody, że będziesz potrafił się odnieść, Papież Franciszek się odniósł osobiście..

pieprzysz

Przygotowuje się do wizyty w Seulu..

Won..mówi Ci to coś..

Wizyta Orbana w Izraelu to taka ważna rzecz? Niby dlaczego??? Nawet jak nawróci się na judaizm to Węgrzy gulasz nadal będą robić ze swoich włochatych świnek.

Jestem Europejczykiem.

Sprawdź ile razu Bibi był u Putina, ale na prawdę sprawdź, a zrozumiesz jaką grę prowadzi Orban, zwróć uwagę jak dobre stosunki ma z A Merkel, koło się zamyka jesteśmy osaczeni z wszystkich stron, czysta powtórka z 2WŚ jak napadli nas Niemcy, Rosja i Słowacja.

Rolę Słowacji teraz podstępnie odgrywają Węgry.

gulasz

Jakaś mocna ręka tym wszystkim kieruje, wiemy przecież że politycy są tylko wykonawcami jej woli, ciekawe który Testament jest dla niej ważniejszy i gdzie ma siedzibę, czy trzeba przepłynąć Atlantyk ?

Źle to wygląda, jeśli Chiny nam nie pomogą może być bardzo źle, dyplomacja zależna od ambasady USA ma ten kierunek jednak zakazany.

Ktoś bardzo mocny i wpływowy, widzi Europę bez Polski.

Przypomnę Polska to kraj teoretyczny, członek, cztery litery i kamieni kupa..

Nie wstaliśmy z kolan, ustawy IPN ustalone w Mosadzie, wraku nie ma, połowy ponad rządu z pierwszego składu nie ma, Jarosław Kaczyński chory i stary - przywódcy nie ma, partii bez uwikłania w okrągły stół, nie ma, - jest bardzo źle i nie ma z tego wyjścia.

temat nie istnieje

Ty jesteś Polakiem, patriotą ?

Prawdziwym ?

Ty jesteś Polakiem, patriotą ?

Prawdziwym ?

Tak, tylko bez mieczyka i bez tęczy

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Zachwyt Orbanem już ci przeszedł?

Podniecenie sukcesami PiS też przeszło?

W niebywałe sukcesy polityki zagranicznej i przywództwo w Środkowej Europie już nie wierzysz?

O powstaniu z kolan zapomniałeś?

Przyjaźń i braterstwo broni z Ameryką to tylko miraż?

No i co biedaku poczniesz ze sobą, przecież teraz już tylko żyły sobie otworzyć.

Jestem Europejczykiem.

Wałęsy syn nie żyje, teraz Millera, oślepłeś już nie widzisz koincydencji, - kto ma jeszcze się obwiesić..a inni, Lepper, Michniewicz, to co, żyć im się nie chciało, źle mieli, musieli nocować w przytułkach, czy pod mostem...

Zacznij myśleć, tu rządzą służby, obce.

To Polska, kraj rozdzierany z wszystkich stron i od środka przez V kolumnę, poczytaj tylko forum lub samego siebie.

Zachwyt Orbanem

Dawaj cytat albo przeproś.

Podniecenie sukcesami PiS

Cytat Jaro, bardzo proszę, były już szukane, bez sukcesu.

sukcesy polityki zagranicznej i przywództwo w Środkowej Europie j

ŁŻESZ , nie przytoczysz na ten temat niczego.

Zamiast tego ja Ci napiszę - ok 2012 r pisałem UUUUU KKKK ŁŁŁŁ AAAA DDDD WŁADZY NNNN IIII EEEE ODDA.

Rozumiesz do tego miejsca, - NIE TY, NIE INNI, NIKT INNY TEGO NIE PISAŁ, nie przewidywał, nie projektował, nie ostrzegał, nie zapowiadał, nie przeczuwał, o tym nie informował.

Ja to uczyniłem i powtarzałem, to co się teraz dzieje to wypełnienie treścią tych słów.

Rozbawiłeś mnie do rozpuku, chociaż to chyba politycznie niepoprawne. Nieładnie śmiać się z czyjejś choroby, ale nie mogę się powstrzymać, przepraszam.

Jedno pytanie - tyle emocjonalnie zainwestowałeś w PiS a tu kicha. Jak teraz będziesz z tym żył Johnny?

Jestem Europejczykiem.

powstaniu z kolan zapomniałeś

Sam pisałem że padli na łeb, prosiłem o poparcie by pozamykać V kolumnę z PO, śledztwa są nawet ilość dość imponująca, potrzebne są sądy do osądzenia, nie wycofuję się z tego, z prostego powodu, kto jak nie ZZ miałby to REALNIE zorganizować, choć w takiej skali jak jest to czynione.

Kto Jaro, kto - tylko proszę odpowiedz, z imienia i nazwiska, jeśli nie odpowiesz, to nie odpisuj mi, ani ja nie będę Tobie odpisywał, gdyż nie będzie to miało sensu.

No chyba że twierdzisz że VAT nadal ma wyciekać a pospolici zegarkowi ciułacze mogą kraść bezkarnie na posadach publicznych, publicznie.

To wyraźnie to zaznacz.

Kto miał więc zrobić porządek w Polsce jak nie Jarosław Kaczyński i Antonii Macierewicz ????

DAWAJ NAZWISKA JARO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Przedwiośnie" na Narodowe Czytanie okrojone

Tymczasem, jak udowodnił użytkownik serwisu Wykop.pl, wprowadzonych zmian jest dużo więcej. "Wbrew temu co adaptator głosi, z książki zostało usunięte 34 proc. tekstu, wprowadzono szereg uproszczeń, bezsensownych i niezrozumiałych zmian, odzierających powieść Żeromskiego zarówno ze stylu, jak i przeinaczający wydźwięk i sens utworu. Analiza porównawcza tekstu z Wolnych Lektur oraz wersji okaleczonej wykazuje fragmenty wycięte - to istna cenzura probolszewicka" - napisał użytkownik o nicku Kazimierz G15.

Na wstawionych przez niego skanach kolorem zielonym zaznaczone są fragmenty całkowicie usunięte, żółtym - edytowane.

Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kabarecik ;leci a von numerek dalej rznie gupa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rozbawiłeś mnie do rozpuku, chociaż to chyba politycznie niepoprawne. Nieładnie śmiać się z czyjejś choroby, ale nie mogę się powstrzymać, przepraszam.

Jedno pytanie - tyle emocjonalnie zainwestowałeś w PiS a tu kicha. Jak teraz będziesz z tym żył Johnny?

Nie dodawaj sobie, grosza nie zainwestowałem w PiS, śladu emocji, - znów potrzebowałbyś cytat z zbioru pustego, - opisywałem rzeczywistość i nadal to robię.

Nie masz cytatów więc właśnie Tobie i mulsowi pozostały emocje, cóż, taki pech.

Jeśli byś napisał, - tyle emocji zainwestowałem w mój temat autorski, - to rozważałbym czy nie przyznać racji, jeśliby Hyuna od tamtego czasu niczego nie zdobyła, żadnej nagrody, znaczącej, - no to rozważałbym odejście z forum, likwidację konta.

Hyuna nagrody otrzymuje regularnie, ostatnią na przełomie roku, dużą, kilka dni temu była w Los Angeles na sesji foto..

Dlatego odpuść sobie, wyrzucałem Ci kilka razy postawienie na Palikota, ale cóż, pomyłki się zdarzają..

Przypomnij mi czy czekasz na ustalenia prokuratury co do faktografii wydarzeń w Smoleńsku, dopowiem Ci, że czekamy razem..

Jaro, PiS wygrał, jeśli na siłę chciałbyś szukać emocji w moich tu wpisach, to tylko znalazłbyś takie, które wyśmiewały opinie tych, którzy twierdzili że tak się nie stanie, JA PRZYTACZAŁEM TYLKO ARGUMENTY, że są W BŁĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyniłem to latami, - może stąd TWÓJ ODCZYT, FAŁSZYWY, że czymkolwiek się w polityce podniecam.

Mylisz się i dobrze to wiesz, zrobiliście sami ze mnie PiS - owca, pisałem to lata temu do moderacji, wiedz że z tego powodu otworzyłem temat Hyuny, - pisałem to do mulsa, - żeby niejako przekierować stosunek do mnie na forum.

Tak więc, - kolejny raz Jaro- - PUDŁO, - w Twoich ocenach, tym razem mojej osoby.

Wiem gdzie żyję, stykałem się z sytuacjami, wiem jak jest w rzeczywistości.

Przykro mi.

Żal mi Was, to frustracja powoduje że potrzebujecie stygmatyzacji osób, widzicie że zmiany są trwałe i to Wasi, nie moi faworyci, nigdy nie wrócą do splendoru, co Wam a nie mnie odbiera cały humor i radość życia..

Co za pech..

Tadeusz Rydzyk.

Tadeusz Rydzyk obecnie bierze udział w rozgrywce o władzę, jeśli ją przegra, odpowiednio się do tego odniosę w ocenie, zapewniam.

Narodowe Czytanie

Czym Ty się ratujesz mulsiku, no czym, książeczką, prosiłem o fachową analizę zdarzeń, co napisałeś, przeczytaj tylko, wstyd mi za Ciebie.

Kto się przezywa ten się sam tak nazywa.

Ubodło, wiem, znam znaczenie uczuć, kiedy wiadomo już na pewno, że wygodna znana rzeczywistość nigdy już nie wróci, przyszło mi to już przeżywać, to się muls nazywa - doświadczenie życiowe, Tobie też się to przyda, cierpienie uszlachetnia...

Wiem jak lubisz takie podsumowania, na żywo twarzą w twarz jeśli byś je przeprowadził, szybko poniżej percepcji wzroku przekonałbyś się jaką wywołują reakcję.

Gdzie Rzym a gdzie Krym..tą swoją knajackość to możesz manifestować tam gdzie Cię już z tego znają i tolerują, świata tym nie zawojujesz, więc odpuść.

Pomimo to lubię Cię, jesteś po prostu zabawny, z tymi swoimi uniesieniami, co innego Jaro bezwzględny, zimny i wyrachowany..

Tadeusz Rydzyk obecnie bierze udział w rozgrywce o władzę, jeśli ją przegra, odpowiednio się do tego odniosę w ocenie, zapewniam.

Jest jeszcze katolicka korporacja Ordo Iuris.

Mylisz się i dobrze to wiesz, zrobiliście sami ze mnie PiS - owca,

PiS-owiec to stan umysłu, nie da się z nikogo zrobić PiS-owca ot tak na rozkaz, chyba że za grubą kasę lub jakieś intratne stanowisko za którym ta kasa stoi to co innego. Bez kasy można być tylko PiS-owcem z powołania.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dominic wracaj, ratuj razem z PiS Polskę. Polska czeka na Ciebie. Przestań pomagać zdalnie z zagranicy, to mało skuteczne.

ja

mały szary człowiek? w tym systemie opartym na wyzysku. nie dziękuję.

tylko że go Wałęsa nie zwolnił a Kaczyński oraz inni pracownicy kancelarii złożyli wypowiedzenia. Fakt.

gdy już w tej podstawowej sprawie ta pani kłamie aby nadać swoim argumentom większą noc to cały jej wywód traci na znaczeniu i jest niewiarygodny. Po prostu jej negatywna opinia o człowieku którego nie lubi.

rzetelne dziennikarstwo...

po latach konkluzja jest taka że to Kaczyński jest be że mówi prawdę że Wałęsa to Bolek. Udajemy że tego nie było a tych którzy to mówią wyzywamy.

Wałęsy jest żal. Przyznał się. Sumienie mu ulżyło to kapciowy wycofał oświadczenie.

Gdyby wtedy nie posłuchał prowadzącego miałby dziś spokój. A tak ciągle się męczy.

ylko że go Wałęsa nie zwolnił a Kaczyński oraz inni pracownicy kancelarii złożyli wypowiedzenia. Fak

a skad ten fakt tak moze ze szczegolami.

i detalicznie to porozmawiamy.Jak wygladała sytuacja w kancelarii.

Oczywiście że Wałęsa wywalił Kaczyńskich na zbity pysk, a nie sami się zwolnili. PiS próbuje pisać historię od nowa, ale daremny trud. Nikomu się to jeszcze nie udało.

historia najnowsza. Książki.

A skąd przekonanie że było inaczej?

Oczywiście że Wałęsa wywalił Kaczyńskich na zbity pysk, a nie sami się zwolnili. PiS próbuje pisać historię od nowa, ale daremny trud. Nikomu się to jeszcze nie udało.

błąd.

błąd.

Bynajmniej. Błędem są PiS-owskie kłamstwa które z lubością próbujesz serwować jako prawdę, czym tylko obnażasz swoje prawdziwe oblicze etatowego propagandzisty tej opcji politycznej.

A precedensy pisania od nowa historii są:

"Gdy Nadieżda Krupska (wdowa po Leninie) sprzeciwiła się Stalinowi w jakieś sprawie ten krzyknął: Milcz, głupia, bo zaraz mianujemy inną wdowę po Leninie."

źródło: www.nieznanahistoria.pl

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.