Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A spółki skarbu państwa?Łamanie konstytucji?Izolacja na świecie?klerykalizacja państwa ( to Ci chyba nie przeszkadza?),powrót do gospodarki państwowej?próby ręcznego sterowania samorządami lokalnymi?polityka kulturalna jak za Gomułki?nepotyzm i kolesiostwo?itd.

Morawiecki nie jest żadnym przedstawicielem lobby bankowego.Nie wiem jak się znalazł w tej bankowości.On zrobi i powie to co mu pryncypał każe.W tej chwili jest bardziej gorliwym pisowcem niż Kaczyński.A w kwestii wygłaszania kłamstw i głupot kwalifikuje się do księgo rekordów Ginnesa .Z niego żaden ekonomista jak i żaden historyk.Zwykły łgarz i oszust.

A spółki skarbu państwa?Łamanie konstytucji?Izolacja na świecie?klerykalizacja państwa ( to Ci chyba nie przeszkadza?),powrót do gospodarki państwowej?próby ręcznego sterowania samorządami lokalnymi?polityka kulturalna jak za Gomułki?nepotyzm i kolesiostwo?itd.

Morawiecki nie jest żadnym przedstawicielem lobby bankowego.Nie wiem jak się znalazł w tej bankowości.On zrobi i powie to co mu pryncypał każe.W tej chwili jest bardziej gorliwym pisowcem niż Kaczyński.A w kwestii wygłaszania kłamstw i głupot kwalifikuje się do księgo rekordów Ginnesa .Z niego żaden ekonomista jak i żaden historyk.Zwykły łgarz i oszust.

spółki skarbu państwa - bez zmian od 3 dekad. Łamanie konstytucji?bez zmian od 3 dekad. krzyczycie na PIS w tej kwestii a o poprzednikach już zapomnieliście? obłuda fałsz i zakłamanie.

jaka Izolacja na świecie?trwa walka o warunki. biznes się od pl nie odwróci. za duży rynek.

klery mi jako całość przeszkadza.

powrót do gospodarki państwowej?próby ręcznego sterowania samorządami lokalnymi?polityka kulturalna jak za Gomułki?nie znam się na tym. nie mnie oceniać.

nepotyzm i kolesiostwo?jak poprzednicy od 3 dekad. Tej kto pamięta jeszcze Drzewieckiego? krótka pamięć czy zaćmienie dla zdrowego snu?

Morawiecki nie jest żadnym przedstawicielem lobby bankowego. Czas pokaże.

Ty Kolego albo - jak by to powiedzieć - klapki masz na oczach jak koń, albo udajesz idiotę powodowany miłością do reżimu. Jeżeli nie udajesz to masz duży problem.

Jestem Europejczykiem.

obłuda fałsz i zakłamanie.

oceniajcie wszystkich jedną miarą!

krzyk że PiS łamie konstytucję i milczenie gdy po łamało konstytucję jest żałosne i zakłamane.

oceniajcie wszystkich jedną miarą!

krzyk że PiS łamie konstytucję i milczenie gdy po łamało konstytucję jest żałosne i zakłamane.

Jesteś żałosny i zakłamany. Pa.

Jestem Europejczykiem.

Dominic

Jeśli jesteś taki obiektywny i uważasz,że te wszystkie patologie są od lat to czemu nie wytykasz tego PiSowi.Przecież oni obiecywali na wyborach,że tego nie będzie.

I widzisz sam udowadniasz,że jesteś pisowcem.

mylisz się. udawadniam że jesteście w swoich osadach nieuczciwi. łamanie konstytucji u po/psl było ok a u pis nie.

problem w tym że gdy nie możesz kogoś włożyć do szuflady w której sam leżysz, jest od dla Ciebie automatycznie elementem z drugiej wrogiej szuflady. nie ogarniasz że ktoś może żyć bez szufladkowania. potrzebujesz do egzystencji wroga. każdy kto nie myśli jak Ty nim dla Ciebie jest.

pisiak musi być. po prostu musi być pisiak. jak on śmie się ze mną nie zgadzać. no jak????

Dominic

Jeśli jesteś taki obiektywny i uważasz,że te wszystkie patologie są od lat to czemu nie wytykasz tego PiSowi.Przecież oni obiecywali na wyborach,że tego nie będzie.

1. mam prawdziwe życie to forum to fun.

2. nie mój biznes. można żyć bez polityki. oni potrzebują nas a nie my ich. kto tłumaczy że niby tak ale...tego aktualnie nie zrozumie i szkoda czasu na niego. tak po prostu. A tu krąży opinia że lepiej być ruchanym przez po niż przez pis. jest to chyba nawet twoja opinia. moja jest taka aby nie być ruchanym od tyłu.

3. ongis już wytykałem i głosiłem że nigdy nie głosowałem na pis ale wy wiecie lepiej...

Dokładnie to samo można powiedzieć o Tobie.

wręcz przeciwnie. ja pisałem że mamy więcej wspólnego niż Wam się wydaje i żeby odłożyć podziały które kreują media to wasza reakcja była: spadaj jesteś pisiak.

Dominic>>>

Całe szczęście, że moje dzieci nie chodziły do szkoły, w której "uczysz":) I wnuki - też nie będą!

W ogóle, to podałbyś nazwę czy numer (coby ostrzec innych).

Tamci kradli i k\łamali, to ci też mogą?

Co za oszołom...

Za Dudusia wstydzą się jego profesorowie.

A Ty gdzie "studiowałeś", że takie "mondrości" wypisujesz?

Na czym polegało łamanie konstytucji przez PO/PSL? W jaki sposób nas "ruchali"?

'

O właśnie o to miałem pytać.

Powtarza, co picunie tłuką ciemnemu ludowi.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Kolega Dominik wykazuje wyjątkową niespójność poglądów. Gdy ktoś mu ową niespójność denerwuje się i pisze, że to szufladkowanie.

Gdybym miał już tego określenia użyć, to powiedziałbym, że to on ma różne pomysły w różnych szufladkach i w danym momencie otwiera taką która mu pasuje. Ale otwiera każdą z osobna, bo ich zawartość do siebie nie pasuje, każda żyje własnym życiem.

Ale ten wątek chyba o czymś innym?

Jestem Europejczykiem.

ruchali

Nie jesteś na bieżąco, nie słuchałeś materiałów z podsłuchów, nie wiesz więc niczego, stąd nie masz podstaw do wypowiedzi.

Nie żyłeś również wydarzeniami zarówno w przeszłości jak i nie obserwujesz ich obecnie, nie masz informacji na temat powodów odsunięcia od władzy ekipy niemiecko-rosyjskiej PO PSL.

on ma różne pomysły

Nie odpowiedziałeś na moje pytania o nazwiska osób, które rozliczyłyby poprzednią ekipę z przekrętów i afer, skoro zarzucasz mi że postawiłem emocjonalnie na PiS...

Taki jesteś konsekwentny, drogi Jaro..jak przychodzi do konkretów, to pozostawiasz puste miejsce zamiast odpowiedzi..

Kto realnie w warunkach jakie były miał rządzić po PO PSL?

Kto, do jasnej cholery ?

Odpowiesz ?

Może ...................Nowoczesna ?

Temu to się paliwo nigdy nie kończy. Nadlatuje, ni stąd, ni zowąd.

Bombowiec krąży.

A Ty, nie słuchałeś materiałów z podsłuchów rozmów (wierzę, że takie są), Twoich kochanych picusiów.

Ci, dopiero nas "ruchają".

Nie wahają się (nawet publicznie) wygadywać, ze to robią. A co dopiero w kuluarach i między sobą,

No cóż.

Mają świadomość, ze ciemny lud i podniebne bęcwały, zapewne temu uwierzą...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Kto, do jasnej cholery ?

Odpowiesz ?

Może ...................Nowoczesna ?

Lepsza dychawiczna nowoczesna niż mierne pisowskie elyty rodem z osranej przez kota piaskownicy.

bobowietz jesteś skończony.

Pozdrowienia od ośmiorniczki...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Wyzysk, to pojęcie przychodzi mi na myśl czytając tu większość komentarzy, szczególnie boba.

Nie ma żadnego sensu ich komentować, one się nigdy nie zmienią, nikt się tu nie zmieni, tu zawsze wyzysk będzie motorem przewodnim przekazywanych treści, pisałem już jak wielki jest Kolega muls, bardzo wielki, jak predysponowany do zarządzania i panowania nad innymi, inni nie są tu nic mniejsi, są równie wielcy tylko inni, mają inne odcienie, muls swoją wielkością ich przyćmiewa, ale tamte wielkości są pomimo to niezmienne i trwałe.

Kolega Klecha też jest wielki, wielki jak.. a ..jak..

Wielki Jaro jest zbyt wielki aby odpowiedzieć samemu na zestaw pytań ode mnie.

Wielkość to wielkość, cóż po prostu pech, będąc wielkim nie odpowiada się, w najlepszym razie strofuje, dobrze jeśli tylko łagodnie..pismem,

dychawiczna nowoczesna

Nowoczesna to wytwór służb specjalnych, nie powstawała od zera, od inicjatywy, od ruchów obywateli, od razu miała 11 procent ogłoszone w TVN24, z dnia na dzień, skąd to poparcie, jak może partia której nikt nie zna bo jej nigdzie nie ma, nie funkcjonuje, nie ma struktur, uzyskać 11 proc poparcia wśród obywateli, czyżby im się przyśniła, wraz z jej programem wyborczym i od razu wiedziało to 11 proc, że to jest to, co może spełnić ich oczekiwania ...??

Z KOGO KLECHA CHCESZ ZROBIĆ IDIOTĘ ???

mierne pisowskie elyty rodem z osranej przez kota piaskownicy.

Takie są, niestety to prawda, jeszcze nami manipulują, myśląc że nie połapiemy się o co naprawdę im chodzi.

To jednak nie wszystko, bo jeszcze sprzedali nas eskimosom, będziemy obcy w własnym kraju.

Ta władza zostanie osądzona przy urnie wyborczej.

Można spodziewać się powstania kolejnej wydmuszki, która wypełni lukę po opcji niemieckiej, rosyjskiej i amerykańskiej z eskimoską wkładką.

Pisałem dość wiele razy od dawna, że Polska utraciła suwerenność w wrześniu 1939r jest pytanie czy wówczas ją posiadała, wiele wskazuje że nie, choć były to inne czasy, innego typu zależności, esencja zdarzeń jednak pokazuje że poddaliśmy kraj Niemcom, kiedy przewalili się przez to terytorium Rosjanie, było już pozamiatane, kiedy sprzedano nas w Jałcie, to już nie zostało KOMPLETNIE NIC.

Mamy tzw granice i język, to wszystko, - musi wystarczyć, na więcej nie zasługujemy, po prostu przez wieki tak się rządziliśmy jako Naród że do dziś dnia tylko tyle zostało, możemy mieć pretensje tylko do siebie, - do naszych przodków również, nawet szczególnie do nich !.

Tylko Bóg może nam pomóc, - który raz już to do Państwa piszę...?

Piłsudski.

Obejrzałeś już materiał o Piłsudskim ?

Jeśli będziesz już miał to za sobą, zastanów się nad swoim poprzednim odniesieniem do mnie.

Chcesz ze mnie zrobić idiotę ?

Bob, dlaczego Łukaszenko wymienił rząd i szefów służb, mediów etc ?

Sam to robisz.

Nie mamy o czym rozmawiać, reprezentujesz wszystko tylko nie postawę osoby która kocha swoją ojczyznę, Polskę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.