Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No i co za paradoks, wszyscy bez wyjątku z PIS, bo taka jest linia partii, walczą z EU, wręcz chcą z niej wyjść,

To akurat zupełnie odmiennie od Tuska

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

harujac? on? polityk?

Bruksela w Niemczech...

tylko że ja nie uciekałem z mojej klasy, w której nie szło, mówiąc wcześniej rodzicom na zebraniach, że mimo że nie idzie nie wyjadę, a następnie,już po emigracji, że mnie źle zrozumiano...

aż dziwne że ktoś tu jeszcze broni polityka.

tfuu.

Cóż, Tusk jest znany i szanowany w Europie. Przedstawiciele PiS na arenie międzynarodowej budzą tylko zażenowanie, a czasem śmiech (poza Węgrami i San Escobar, oczywiście).

Dla mnie to zwykłe ludzkie mendy.

Zgadza się, ale liczne przykłady pokazują że im to nie przeszkadza. Liczy się tylko koryto i to obficie wypełnione, no i oczywiście szybko.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

ale to Jean-Claude Juncker daje mu płaskiego...i to nie pierwszego. publicznie, przed kamerami.

dobry piesek. dobry.

Zgodnie z wytycznymi centrali PiS, jako wierny wyrobnik frontu propagandowego tej formacji, przeglądasz materiały na temat Tuska przez pryzmat "do czego by tu się przyczepić?".

szybko się pojawił front obrony desydenta.

podaj realne miarodajne przykłady.

może Ci wyjdzie lepiej niż schetynie.

Jeszcze szybciej pojawił się (w Twojej osobie) tradycyjny, staropolski front opluwania, obrzucania błotem i wdeptywania w glebę każdego rodaka, który coś osiągnął i coś w świecie znaczy.

P.S. Co to jest "desydent"?

Moze lepiej ty podaj gdzie jestes slyszany a potem przejdziemy do porownan.Mrowka to jednak nie slon.Mozesz co najwyzej poprzebierac odnozami.

Gdy pędzi konnica żaba również podstawia nogę do podkucia.

pustka w głowie. brak pomysłu a brniesz dalej. daj spokój. odpuść jak brak Ci przykładu.

idę rybki do jeziora nakarmić. zostawiam Cię z twoja pustką.

pa.

dobrze wytresowany piesek.

... tako rzecze etatowy kundelek frontu propagandowego PiS z brygad sieciowych tej formacji.

pustka w głowie.

Najpierw wypada mieć coś we własnej aby oceniać wypełnienie głowy innych.

dę rybki do jeziora nakarmić. zostawiam Cię z twoja pustką.

a o chciales zatkac czyms wlasna?Sukcesami Tuska czy glupota kurdupla?tak czy siak nie zrobi cie to sloniem ale na zawsze zostaniesz mrowka... w mrowisku.Tak wiec nie nadymaj sie bo sukces to nie to co cie moze spotkac.I rosumiem ze to wku..wia bo polaczony z wielkimi pieniedzmi.Bo przeca jezdes polaczkiem...na obczyznie, a to wiele tlumaczy.Slinotok to wszystko..... co ci wroze.

masz rację.

Należę do biednych i tam zostanę. Pociechą w tym jest to że według statystyk mój syn ma duże szanse aby to zmienić.

wojna bogaci kontra biedni jak ją opisał Buffet trwa.

ależ musiałeś mieć strasznych nauczycieli że Cię takiego wypuścili ze szkoły.

gniew i oburzenie

ongiś można było papieży jeszcze cytować

6/7 w.

Rozsądek może się z większym impetem przecistawić złu jeśli gniew idzie mu z pomocą.

Dominic - idź słuchać bootlegów Floydów.

Dyskusje polityczne Ci nie służą...wyluzuj. ;-)

wyobraź sobie: kiedyś będziesz miał 80 lat a teraz przemyśl nagłówki w gazetach odnośnie nfz, emerytury oraz domu starców.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.