Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Nieświadomy zwolennik. :-) Palikot jest poza strukturami PO od ok. 10 lat. Palikot, Ruch Palikota, Twój Ruch, ChWJ Ruch czy .Nowoczesna zawszę miały wątpliwe pochodzenie i reputację w polskiej polityce, jak również dokonania.

Wśród prawaków jak i nawróconych na narodowy socjalizm międzynarodowych socjalistów.

Jestem Europejczykiem.

12 godzin temu, Oscar1974 napisał:

Sugerowanie problemów za  inne poglądy niż twoje świadczy  TYLKO o twoich kłopotach umysłowych i zasługuje na zgłoszenie do Moderacji za atak personalny..

12 godzin temu, Oscar1974 napisał:

Nikt normalny za nim nie tęskni

Sam robisz to, co zarzucasz innym.

Podwójne standardy, podwójna skala ocen, podwójna etyka. Typowe dla zwolenników PiS.

3 godziny temu, Oscar1974 napisał:

I wszystko jasne ..

Obnażyłeś się żałośnie ;-))))

Ww niezdecydowanie charakterystyczne jest dla osób bez JAKICHKOLWIEK poglądów, niestabilnych emocjonalnie dorosłych-dzieciuchów którzy idą tam gdzie więcej im obiecają czyli albo stary kawaler albo rozwodnik bez familii przesiadujący na forach bo może tam ktoś przyklaszcze i podniesie EGO... 

Taki „inteligent” bo po studiach a głupi i nieporadny Życiowo...

Ale ch*j z tobą.. Bardziej irytuje mnie fakt że Audiostereo deklaruje bycie „forum audio” a 2 największe Tematy dotyczą odpowiednio: 
- polityki (70 tysięcy postów)  
- religii (30 tys postów) i to przy agitacji „obiektywnej” mode racji..
Tematy audio są tutaj pobocznym tłem na potrzeby reklamodawców.

kończe z tobą

trza być miłym - święta idą choć LEWAKI widzą w tym tylko żniwa dla pedofili 

alez milusinki ty mozesz konczyc z nami ale my  NIE.Swieta pomieszane z lewakami i pedofilami to bigos z kapusty w rozumie/A to jest cós co krenci najbardziej WILKI>Sadzisz ze ci co ci robia te wzmaki ,decki i reszte wolni sa od polityki.A nawet ci co ich sluchasz?

3 godziny temu, Oscar1974 napisał:

I wszystko jasne ..

Obnażyłeś się żałośnie ;-))))

Ww niezdecydowanie charakterystyczne jest dla osób bez JAKICHKOLWIEK poglądów, niestabilnych emocjonalnie dorosłych-dzieciuchów którzy idą tam gdzie więcej im obiecają czyli albo stary kawaler albo rozwodnik bez familii przesiadujący na forach bo może tam ktoś przyklaszcze i podniesie EGO... 

Taki „inteligent” bo po studiach a głupi i nieporadny Życiowo...

Ale ch*j z tobą.. Bardziej irytuje mnie fakt że Audiostereo deklaruje bycie „forum audio” a 2 największe Tematy dotyczą odpowiednio: 
- polityki (70 tysięcy postów)  
- religii (30 tys postów) i to przy agitacji „obiektywnej” mode racji..
Tematy audio są tutaj pobocznym tłem na potrzeby reklamodawców.

kończe z tobą

trza być miłym - święta idą choć LEWAKI widzą w tym tylko żniwa dla pedofili

Kolejny przedstawiciel brygad sieciowych PiS który tu jest służbowo. 

31 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wśród prawaków jak i nawróconych na narodowy socjalizm międzynarodowych socjalistów.

Palikot to wyjątkowo stabilny emocjonalnie i ideowo polski polityk. Niemal wzorzec. Od mocno prawicowego "Ozon"-u w latach 2005-2006, do liderowania lubelskiej liście wyborczej Zjednoczonej Lewicy w wyborach parlamentarnych 2015 roku. Jak wiadomo współtworzył ją opluwany przez Palikota SLD. Dostrzegasz śmieszność tego rodzaju swoich argumentów?

Twój skręt od popierania betonu SLD do popierania PiS jest dla mnie śmieszny.

Co do argumentów to chętnie podyskutuje, ale taki poziom który prezentujesz skutecznie to wyklucza. Szkoda czasu.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Twój skręt od popierania betonu SLD do popierania PiS jest dla mnie śmieszny.

Co do argumentów to chętnie podyskutuje, ale taki poziom który prezentujesz skutecznie to wyklucza. Szkoda czasu.

Mój rzekomy skręt, to twoje rzeczywiste opętanie. :-)) Napisałem może jedno słowo nieprawdy o Palikocie? Wskaż.

Ty chłopie naprawdę masz sposób postrzegania polityki niczym dziecko wpatrzone w bohaterskiego tatusia. Ja nie głosowałem na Palikota czy na Petru, jak głosowałem na program. W przypadku Ruchu Palikota było to odsunięcie Kościoła od życia politycznego i uproszczenie prawa, w tym głównie gospodarczego. Coś ci się w tych postulatach nie podoba?

Nowoczesna ma takie same postulaty w tym zakresie więc pieprzenie o zmianie poglądów czy niestabilności jest śmieszne.

Jestem Europejczykiem.

Palikot mial szanse gdyby nie te kretynskie podpowiedzi doradcow PR.Co z tego ze mial szanse co widac było po pierwszch procentach jak zaprzepascił wszystko z braku doswiadczenia.Jak Petru.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ty chłopie naprawdę masz sposób postrzegania polityki niczym dziecko wpatrzone w bohaterskiego tatusia. Ja nie głosowałem na Palikota czy na Petru, jak głosowałem na program. W przypadku Ruchu Palikota było to odsunięcie Kościoła od życia politycznego i uproszczenie prawa, w tym głównie gospodarczego. Coś ci się w tych postulatach nie podoba?

Nowoczesna ma takie same postulaty w tym zakresie więc pieprzenie o zmianie poglądów czy niestabilności jest śmieszne.

Program realizują politycy. Bardzo ważne jest jakiego formatu są to ludzie. Głosowanie na program bez oglądania się na jego realizatorów jest głupotą i ślepotą polityczną wyborcy.

W przypadku  potworków Palikota i .Nowoczesnej byli to mierni wykonawcy.

W dniu 16.12.2018 o 22:39, Oscar1974 napisał:

Aż Bezmyślna Pizducia sie zacietrzewiła.. pewnie okres sie spóźnia i hormony w czerep walą

Zrób se zrzut ekranu teraz a przyda ci sie rano jak wytrzeźwiejesz..;-))

takiego nicka może mieć tylko „lewacki gej”..  

a fuuj 

tia widac ze poeta przemowił prozom.Moze byc ciekawie.Pytanie tylko czy podoła?

17 godzin temu, pietrzak napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czasem milczenie nad tym czymś jest bardziej wymowne niz tysiąc słów ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Znowu ośmiorniczki?Jakieś takie ciężkostrawne one są.

Dlatego musieli intensywnie popijać ;-).

Jestem Europejczykiem.

Bezpieczniej się czułem pod poprzednim składem rządu, kiedy premierem była szkolona w USA Beata Szydło.

17 godzin temu, Jaro_747 napisał:

musieli intensywnie popijać

Ciekawe czy powstanie coś  z tych osób, które wyleciały..

1 minutę temu, 747 napisał:

Bezpieczniej się czułem pod poprzednim składem rządu, kiedy premierem była szkolona w USA Beata Szydło.

Ty może czułeś się bezpieczniej, ale kierowcy to już nie bardzo ;-).

Jestem Europejczykiem.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

w kościele

Z Kościołem ręka w rękę to szli rasowi komuniści, Wałęsa się spotykał, koncesjonowani opozycjoniści wielbili duchownych, ks Jankowskiego etc.

Jaruzelski gościł nawet Papieża..

5 minut temu, 747 napisał:

Mówisz o zamachu na Premier Szydło ?

Cinquecento zamachowca ma zostać sprzedane przez Sasina na aukcji a kasa pójdzie na pierwszą w historii ludzkości transplantację krzyża.

Jestem Europejczykiem.

Wałęsa to spotykał się nawet podczas internowania w stanie wojennym, kiedy grupa przestępcza o charakterze zbrojnym zamknęła go w willi MSW dobrze zaopatrzonej m in w alkohol..

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

zamachowca

Uważasz że ten atak nie był zamachem ?

No i co z tego?Politycy spotykają się z różnymi ludźmi."Nasz " papież np. z Fidelem.Ona jest po prostu zaprogramowana przez kościół.

Nie przypominam sobie aby Michnik,Kuroń czy Modzelewski wielbili duchownych.

Czy ten atak był zamachem?Tak,jak najbardziej.Na zdrowy rozsądek.

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

zaprogramowana przez kościół

Kościół to nic złego, księża nie gryzą, przyjmowanie księdza w domu to nie kolaboracja ..

9 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Michnik,Kuroń

Gratuluję idoli..

10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

zdrowy rozsądek

Bronisław Geremek, nienawidził Kościoła, a miał pogrzeb katolicki z Biskupami, nawet krzyż mu postawiono chwilowo..

Nie nabieraj mnie na prymitywne sztuczki.

14 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Modzelewski

Samuel,  - to Rosjanin..

15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

."Nasz "

Nasz Papież nie namawiałby nas do wstąpienia do Unii Europejskiej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.