Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Naprawdę Duda rozmawia z osobami o takich nickach? Nic dziwnego że "ciemny lud" go kocha. 

Naprawdę nie przynosiłbyś sobie wstydu nie wiedząc o tym.

Godzinę temu, jezz napisał:

A co w tym czasie robi pan wiceprezydent, baluje do upadłego a ty musisz płacić za jego balety.

Cóż to jest w porównaniu do 2 mld które mają być utopione w TVP-iS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ta polityka to szambo niebywałe. Każdą niefortunną wypowiedź można wykorzystać w perfidny sposób by zwalczać konkurencję.
A ile jest działań opartych na kłamstwach, pomówieniach i hipokryzji...

Teraz, jezz napisał:

Naprawdę nie przynosiłbyś sobie wstydu nie wiedząc o tym.

Pierwszy obił mi się o uszy, ale drugiego nie znałem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Cóż to jest w porównaniu do 2 mld które mają być utopione w TVP-iS.

A co to ma do rzeczy?

Rozmawiamy o informacjach i co można z nimi zrobić. Nie zauważyłeś?

Teraz, jezz napisał:

A co to ma do rzeczy?

Rozmawiamy o informacjach i co można z nimi zrobić. Nie zauważyłeś?

Wzruszyła mnie ta "seba" z którą/którym rozmawia nasz genialny pączuś Duda.

Teraz, Lech36 napisał:

Wzruszyła mnie ta "seba" z którą/którym rozmawia nasz genialny pączuś Duda.

Masz tu więcej jak jestes taki nieoblatany w polityce

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teraz, jezz napisał:

Masz tu więcej jak jestes taki nieoblatany w polityce

Mówisz że prezydent Polski rozmawia z "ruchadłem leśnym" i z użytkownikiem "seba co sra do chleba" o polityce? Jakże wspaniałym człowiekiem jest nasz pan prezydent.

Ok, mam chwilkę.
To jest informacja,którą zamieścił w mediach społecznościowych chłopak Rabieja.
Rabiej jest osobą publiczną z rysą wizerunkową z roku 2019, tuż przed wyborami. Wtedy Trzaskowski musiał ustawić go do pionu.
A jak się jest osobą publiczną to jednak w takich mediach wolno mniej. Powinno to docierać do ludzi, którzy pchają się do polityki. Są to jakieś konsekwencje wykonywanego zawodu. Dotyczy to także partnerów i partnerek tych osób. Zdecydowanie powinno się pomyśleć kilka razy zanim  naciśnie się  enter na fejsiku.
Duda też miał na na twitterze, niezłe znajomości, ruchadło leśne, seba co sra do chleba, i do dziś jest to co jakiś czas wyciągane.
Taki pościk, który może być wykorzystany w różny sposób to sobie można wrzucić w grupie zamkniętej.
Popatrz, ja tu go zamieściłem w zasadzie bez żadnego komentarza,  powiedzmy w ramach zawodowej ciekawości. W zasadzie wiedziałem jaka będzie reakcja i kto zareaguje. 
Swoją reakcję znasz.
To teraz pofantazjuj trochę, warszawiacy są wkurwieni między innymi podwyżkami za wywóz śmieci. 300%
A co w tym czasie robi pan wiceprezydent, baluje do upadłego a ty musisz płacić za jego balety. Można tak to przerobić?  Można, jak ktoś sam się podkłada.
Jest kampania wyborcza, PIS chce kombinować z nowymi województwami, z miastem stołecznym Warszawą.
Takie michałki można w odpowiednich miejscach nieźle rozdmuchać.
Można się bawić tak jak ktoś lubi i ma na to ochotę ale przy tym trzeba zastanowić się dwa razy a może i nawet cztery razy jak informację o tym chce się przekazać. Jeśli w ogóle powinno się ją przekazywać,  jak jest się osobą publiczną. Taki mamy klimat
Informacja była z gazety, podrzucił mi ją google, nawet nie musiałem tego szukać , bo i co mnie to obchodzi.

Ukryta Zawartość

A jeśli nie pamiętasz  przez co Rabiej miał już ciepło w 2019 to proszę,
 "Najpierw przyzwyczajmy ludzi, że związki partnerskie to nie jest samo zło, że nie niszczą tkanki społecznej i polskiej rodziny. Potem łatwiej będzie o kolejne kroki, o równość małżeńską z adopcją "
Celnie odpowiedział mu wtedy Giertych,
"Czy ktoś jeszcze uważa, że temat LGTB, to dobry temat na wybory? Każdy kto promuje ten temat, to obiektywnie przyjaciel J. Kaczyńskiego i PiS. Nawet jeżeli motywy jego działania są inne."

Ukryta Zawartość

A tu masz reakcję Trzaskowskiego 
"Działaniom Warszawy przyświeca walka z brakiem tolerancji. Wypowiedzi wykraczające poza program Koalicji Europejskiej mogą zniszczyć nasz wysiłek w walce z nienawiścią. Poleciłem wiceprezydentowi Rabiejowi zajęcie się wyłącznie zadaniami, które mu wyznaczyłem”
A tu jak to może wykorzystać polityczna konkurencja, poczytaj komentarze pod artykułem.

Ukryta Zawartość

Czy wystarczy taka odpowiedź?

Tak, wystarczy. Zgadzam się, że osoby publiczne powinny być bardziej roztropne przy udzielaniu się w mediach. Jeżeli zacytowałeś to w oderwaniu od kontekstu obyczajowego, to podtrzymuję swoje przeprosiny.

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

21 minut temu, Lech36 napisał:

Mówisz że prezydent Polski rozmawia z "ruchadłem leśnym" i z użytkownikiem "seba co sra do chleba" o polityce? Jakże wspaniałym człowiekiem jest nasz pan prezydent.

Bo to są pseudonimy polityków PiS. ?

10 minut temu, remak123 napisał:

Zgadzam się, że osoby publiczne powinny być bardziej roztropne przy udzielaniu się w mediach.

Może pan prezydent jest jeszcze mało dojrzałą osobą? W końcu pod opieką Prezesa mogą nastąpić jakieś opóźnienia w rozwoju.

7 minut temu, soundchaser napisał:

Bo to są pseudonimy polityków PiS. ?

Myślisz że oni (PiS-owcy) tak sami ze sobą dyskutują? Interesujące ;-).

50 minut temu, remak123 napisał:

Tak, wystarczy. Zgadzam się, że osoby publiczne powinny być bardziej roztropne przy udzielaniu się w mediach. Jeżeli zacytowałeś to w oderwaniu od kontekstu obyczajowego, to podtrzymuję swoje przeprosiny.

Oczywiście, że bez kontekstu.

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Widzisz jak zainteresowała cię informacja z przed czterech lat.

57 minut temu, jezz napisał:

Widzisz jak zainteresowała cię informacja z przed czterech lat.

Zainteresowało mnie z jakimi nickami rozmawia o polityce Duda, pączuś Prezesa. Nic więcej. Ile lat temu to było mnie nie interesuje.

13 minut temu, Lech36 napisał:

Zainteresowało mnie z jakimi nickami rozmawia o polityce Duda, pączuś Prezesa. Nic więcej. Ile lat temu to było mnie nie interesuje.

Widzisz ile razy można sprzedać jedna wiadomość.

15 minut temu, jezz napisał:

Widzisz ile razy można sprzedać jedna wiadomość.

No a ja przy okazji wypracowałem wspaniałą propozycję na nick internetowy dla Dudy, "Pączuś Prezesa", będzie bardziej pasować do "leśnego ruchadła" i "seba co sra do chleba" ;-).

Kronika "sukcesów" PiS ciąg dalszy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

22 minuty temu, Bobcat napisał:

Kronika "sukcesów" PiS ciąg dalszy:

Ukryta Zawartość

rzeczywiście wszystko drożeje na potęgę. 

Ukryta Zawartość

6 minut temu, jar1 napisał:

rzeczywiście wszystko drożeje na potęgę. 

Trzeba zrobić zapasy sprzętowe ;-). Widzę że w zakładce DIY już Koledzy zaczęli organizować zbiorowe zamówienia ;-). 

Ale ja do tego interesu uwielbiam kobiety. A... Kaczyński nie jest w moim typie.
Tak, że pewnie nie znajdę partnera na Karnawał. Same sprzeczności!
Wiele nie straciłeś. Zaraz ostatki

27 minut temu, skynyrd napisał:

Nie wyznaję się na tych waszych świętach.

Jestem czarnym transwestytą, wyznania muzułmańskiego.

W okresie przejściowym i dlatego jesteś jeszcze biały i masz nabiał a i możesz czuć się jeszcze czarnoskóra lesbijką i brać udział w zawodach dla kobiet.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.