Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, osimar napisał:

jego książki pochwalają takie przejście czy wskazują pewne zagrożenia?

Wyciągasz chyba nieodpowiednie wnioski.

Z tego co przeczytałem to nie pochwalają i to jakoś mi nie konweniuje z Twoim uwielbieniem UE jako takiej. Hmmm

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

5 minut temu, osimar napisał:

od Putina?, zdecydowanie. Jeżeli z takiego zdania wyciągasz takie wnioski, to mogę napisać, że jesteś zwolennikiem Putina? Tak patrząc na Twoje wypowiedzi, to raczej go bronią, a nie atakują.

Zdecydowanie go bronia, podobnie jak majowych wyborow u nas:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

28 minut temu, bubusia napisał:

Ja nie czytalem, moze nawet przeczytam. Ale juz wiem co tam mogl napisac, ze tobie sie spodobalo. Putin odbierze nam wolnosc. Powinnismy w koncu zdac sobie z tego sprawe. Zapewne obsadzil na urzedzie Trumpa, bo to taki sam sk***ysyn. A EU w potrzasku. Kazdy kto ja atakuje wspiera Putina. Niedlugo wszyscy bedziemy niewolnikami Putina i Trumpa. Zgadza sie?

Napisalem to tylko dla jaj, zeby ci pokazac jak latwo przewidziec co moze ci sie spodobac, bo wpisuje sie w twoj swiatopoglad. Tzn nie twoj. Ten, ktoremu ufasz, czyli Sorosa.

Jak jesteś taki "myśliciel" to podstaw sobie to trochę inaczej i wypisz-wymaluj będziesz miał wizję świata prawaków.

"Putin odbierze nam wolność."  Według prawaków to Unia już nam odebrała wolność.

Merkel obsadziła Tuska żeby niszczył patriotów. I tak dalej, i tak dalej. Przecież to całe prawackie pierdolenie wisi w powietrzu od dawna.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, bubusia napisał:

No przeciez sam pisales co wolisz. To nie moje wnioski. Akurat jesli chodzi o ciebie, to mozna jeszcze pogadac.

Niestety stajesz sie powoli reliktem. Sam widzisz co sie dzieje jak sie np taki bobik wetnie:)

Napisalem, ze jestem przeciwny majowym wyborom, i ukladanka calkowicie mu pierdolnela na leb, hehe

Zaraz wymysli, ze klamie, ze udaje itd itp,

Albo sp***doli i zapomni:)

nie przerzucaj na mnie wpisy innych. Wiem, że lubisz to robić, ale ja nie będę walczył z Twoimi urojeniami.

Czyli Ty wolisz Putina. Widzę co się dzieje, niestety. To, że pojawiają się takie poglądy, wcale nie znaczy, że mam się z nimi zgadzać. I nie wielkość i ilość ich zwolenników będzie miał wpływ na moje postrzeganie danej idei.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Teraz, Jaro_747 napisał:

Jak jesteś taki "myśliciel" to podstaw sobie to trochę inaczej i wypisz-wymaluj będziesz miał wizję świata prawaków.

"Putin odbierze nam wolność."  Według prawaków to Unia już nam odebrała wolność.

Merkel obsadziła Tuska żeby niszczył patriotów. I tak dalej, i tak dalej.

nie interesuja mnie ekstremizmy

2 minuty temu, osimar napisał:

Czyli Ty wolisz Putina.

Nic takiego nie pisalem, dobrze o tym wiesz.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Bo ta UE nie jest taka jaką sobie wyobrażaliśmy gdy do niej wchodziliśmy i bronienie tej karykatury wspólnoty jest trochę nie halo ?

Teraz, notoryczny napisał:

Bo ta UE nie jest taka jaką sobie wyobrażaliśmy gdy do niej wchodziliśmy i bronienie tej karykatury wspólnoty jest trochę nie halo ?

co proponujesz w zamian?

1 minutę temu, notoryczny napisał:

Bronienie, tylko dlatego, ze jak sie nie bedzie bronilo, to bedzie sie wspieralo Putina. Tak niektorzy maja zakodowane.

A EU ma po prostu swoje plusy i minusy. Przy obecnym kryzysie okazuje sie, ze jednak wiecej minusow.

2 minuty temu, osimar napisał:

co proponujesz w zamian?

Konstruktywna krytyke. Mysle, ze notoryczny sie zgoddzi. I nie utozsamianie kazdej krytyki ze wspieraniem Putina. Ale niech kolega sam sie wypowie.

Teraz, osimar napisał:

co proponujesz w zamian?

Nie , nie w zamian, to już rola polityków, europosłów, aby przypominali tym unijnym gamoniom, gdzie kończy się  zakres ich ingerencji w sprawy danego kraju oraz w których obszarach mogą służyć pomocą ( pomijając własną interesowność ). 

57 minut temu, bubusia napisał:

Bob, cwiercinteligencie, czy zwolennik Pisu, ich kukielka, bylby przeciwny majowym wyborom?

Ustawka aby Cię uwiarygodnić. Dostałeś zgodę przełożonych aby coś napisać niezgodnego z linią partii. Podobnie na XVII zjeździe WKP(b) Kirow wygłosił referat krytykujący niektóre aspekty polityki Stalina. Wszystko było za wiedzą i zgodą Stalina aby stworzyć pozory "demokracji wewnątrzpartyjnej". 

Może wiesz że niedługo po tym Kirow zginął w zamachu zorganizowanym przez Stalina?

Teraz, Bobcat napisał:

Ustawka aby Cię uwiarygodnić. Dostałeś zgodę przełożonych aby coś napisać niezgodnego z linią partii. Podobnie na XVII zjeździe WKP(b) Kirow wygłosił referat krytykujący niektóre aspekty polityki Stalina. Wszystko było za wiedzą i zgodą Stalina aby stworzyć pozory "demokracji wewnątrzpartyjnej". 

Może wiesz że niedługo po tym Kirow zginął w zamachu zorganizowanym przez Stalina?

O k**wa.

dobra, bo muszę wracać do pracy.

Oczywiście, że UE ma swoje wady i to nie miało. Jednak nic innego nie mamy, a nie jesteśmy państwem tak silnym, żebyśmy mogli się od niej odłączyć. Mieliśmy szansę parę lat temu być znaczącym graczem. Mieliśmy kilka wysokich stanowisk, coś od nas zależało. Obecnie ciągniemy ogony. W naszym interesie jest to, żeby być w UE i ją reformować od środka. Niestety, tą szansę straciliśmy "jak wstaliśmy z kolan" Tak po krótce, bo praca goni.

6 minut temu, notoryczny napisał:

Nie , nie w zamian, to już rola polityków, europosłów, aby przypominali tym unijnym gamoniom, gdzie kończy się  zakres ich ingerencji w sprawy danego kraju oraz w których obszarach mogą służyć pomocą ( pomijając własną interesowność ). 

Na razie to nasi gamonie są bardziej gamoniowaci od tamtych gamoni.

Jestem Europejczykiem.

Hahaha?☺️

Widzi, ze wielu patrzy, i jednak sie nie wstydzi.

hehe

Teraz, Jaro_747 napisał:

Na razie to nasi gamonie są bardziej gamoniowaci od tamtych gamoni.

I co Pan zrobisz, nic...?

6 minut temu, Bobcat napisał:

?

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Rozumiem że fakt szalejącej epidemii jest dla Ciebie bez znaczenia?

To jedynie przyspiesza, a korzenie tkwią w wyburzeniu bliźniaczych wież. Wtedy zaczęto rekontrę na szwindle medialne. Walnie system - w skali globalnej. To słychać, widać, i czuć.

Dlatego taki docisk, który zakrawa na prowokację. Dożynanie gospodarek, walut. 

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Grubo ☺️

Musze sie ukrecac, bo mnie Stalin, tzn Kaczor, odpali. To ja spadam, bo zamach sie szykuje

?

Teraz, bubusia napisał:

Musze sie ukrecac, bo mnie Stalin, tzn Kaczor, odpali. To ja spadam, bo zamach sie szykuje

?

Hah ??

?

oj bobik, bobik, co dzien, to jakis numer.

Ale ustawka i zamach

?

co bedzie jutro

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Lawirujący samotny strzelec naszej wielkości nie ma żadnych szans na przetrwanie we współczesnym świecie. Jedyna możliwość to przynależność do większego ugrupowania.

Nie daj się zwieść, że za sznurki pociąga np. Kacinski. Czramp mocniej, bo ma majątek, ale Wiluś Trzeci od Okienek już ma patenciki na odtrutki.

To on (jedynie na razie!) zyska. I tak już go przejrzeli, że krętacz.

Z Hamerykańcami mamy sztamę.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

2 minuty temu, bubusia napisał:

?

oj bobik, bobik, co dzien, to jakis numer.

Ale ustawka i zamach

?

co bedzie jutro

Merdaj dalej ogonem PiS-owi i rób słupka na dwóch łapach. W nadziei że Ci jakiś ochłap rzucą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.