Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Poczekajmy na markowskiego. On nam wyjaśni jak jest naprawdę (bo na pewno jest inaczej niż myślimy) ;-).

No patrz! A ja tu jak ten Filip z konopii. Wstyd!

Choć niejaki Ryszard C. (R. Czarnecki) chlapnął już w wywiadzie że, "Czuliśmy się jakby nam ktoś strzelał w plecy"

P.S. Jakubiak też won.

Cuuudnie.

• Redaktorzy

Już Kluzikowa im raczej nie wygra. A pamiętam jak zdrętwiałem, kiedy prawie wsadziła naszego delfina na stolec. Ma za swoje, za nic babki nie żałuję, nie można być aż tak zaślepionym, żeby nie wiedzieć, z kim się pracuje. Już bardziej żal mi Jakubiak - pokajała się na maksa, nie odzywała się miesiącami, a i tak - w łeb. Ulubienica Lecha Kaczyńskiego, nazywana jego "polityczną córką", dostała kopa z miłościwej nogi jego brata. Komiks, komiks pełną gębą.

• Redaktorzy

Prezes nie uznaje podwójnej lojalności. Albo kochasz jego, albo masz przyjaciółkę, zasługi i wierność się nie liczy. Po kilku latach stosowania tej zasady bliscy współpracownicy prezesa muszą przedstawiać sobą istne panoptikum. Oczywiście pod względem etycznym, na zewnątrz mogą sobie być nawet bardzo piękni.

E tam, Błaszczak sobie radzi. I to jak, chłopak cacany.

Rzepa pisze że sam podziękował Ołdakowski, no to jeszcze Poncyliusz, Kowal... kto tam jeszcze normalny? może Giżyński.

Kto zostanie? Sama creme de la creme: Ziobro, Brudziński, Kurski razem z Rysiem C. i Kuźmiukiem. A jeszcze uroczy Wojciechowski. Się kurde chyba zaPiSzę. Będzie się działo.

Przepraszam panowie...ale pisanie o Kaczyńskim "polityk" to nadużycie...Przecież to oszołom...Prywatny folwark, dziedziczony...teraz na młokosa Zbynia. Miną 2 pokolenia, może doczekamy się polityków...Aby być politykiem, moim zdaniem trzeba mieć klasę...Niestety nie widzę jej u tego człowieka.

• Redaktorzy

Co ty, Walery, Kuźmiuk i Wojciechowski mogą jeszcze polecieć, mimo że jako transpartyjni arrywiści mają największe szanse. Ale jednak są "nienasi". Zresztą skoro skarbnik PiS wyjęty prosto z PZPR jest nasz, w Biurze Politycznym i w ogóle, to ex-PSL może też... Nie mogę się doczekać kolejnego zeszytu tej historyjki, w kioskach od poniedziałku.

Mnie to nie zdziwiło, a właśsciwie to tylko czekałem kiedy to nastąpi. Jeśli nie wiadomo o co chodzi - to zazwyczaj chodzi o kasę. A kasa partyjna zdaje się coraz mniejsza - wyrzucili dla przykładu żeby inni składki płacili. To że PiS jest folwarkiem rządzonym przez kilku cwaniaczków z Kaczyńskim na czele to już chyba jest jasne od dawna, z demkoratyczną partią od dawna nie mają nic wspólnego. A szkoda, przydałaby się sensowna opozycja.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Pan Prezydent..........odznaczył orderem Orła Białego..........za działania przeciwko wrogiemu ugrupowaniu politycznemu.......Pana : ................

................

................

................

................

Prezydent RP Bronisław Komorowski

"- Noc długich noży już trwa. Komanda wysyłane za niektórymi politykami właśnie dopadają ich po domach. Mówię, to oczywiście w kategoriach politycznych i przenośnych. To, co w najbliższym czasie padnie z ust liderów PiS będzie świadomą fabrykacją mającą przykryć jeden fakt - Jarosław Kaczyński nie chce rządzić w PiS i wygrywać kolejnych wyborów - przekonywał w Faktach po Faktach Marek Migalski

Zdaniem europosła, który trafił do parlamentu z list Prawa i Sprawiedliwości, Jarosław Kaczyński i jego najbliżsi towarzysze, zmęczeni bojami w III Rzeczpospolitej, chcą sobie zapewnić spokojną starość w parlamencie "pod ochroną Zbigniewa Ziobry". Migalski dodał, że PiS staje się powoli "grupą biznesową", która ma zapewnić polityczną emeryturę dla liderów tego ugrupowania na koszt podatnika."

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

747 - czyli przeciw PZPR? Widzę, że według niektórych tacy ludzie jak Michnik urodzili się po 1989 roku, specjalnie w celu psucia interesu Jarosławowo Kaczyńskiemu.

Czyli co, Ziobro przestraszył się ewentualnej rywalizacji o przywództwo z Kluzikową. Naopowiadał prezesowi że w takim wypadku partia może odpuścić kurs smoleński i z zemsty nici. A prezes jak to prezes zamiast starań o dobry wynik wyborczy wybrał zemstę - ok, nie wygram ale przynajmniej zdrowo to wszystko rozp...ę.

""Jarosław Kaczyński dziś poddał kampanię wyborczą Prawa i Sprawiedliwości". - Logo PiS, pod którym startowali kandydaci na samorządowców zaczęło blaknąć. Kandydaci dostali nóż w plecy. Ten nóż wbił im Jarosław Kaczyński - mówił Mistewicz. - Lista odchodzących z PiS będzie coraz dłuższa. To się nie skończy na Kluzik-Rostkowskiej, Elżbiecie Jakubiak czy Janie Ołdakowskim (taką informację podały "Fakty" TVN - red). Jeśli odchodzi Jan Ołdakowski to znaczy, że odchodzą tzw. muzealnicy. Jeśli odchodzi Kluzik-Rostkowska, to nie sądzę, żeby w PiS dalej chciał być Paweł Poncyljusz. Nie sądzę, żeby w PiS chcieli być młodzi działacze, którzy przyszli dla idei Prawa i Sprawiedliwości, ale idei na tych niebieskich tabletkach, a nie na tych różowych - mówił Mistewicz."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Paweł Poncyliusz - Jednoosobowa Frakcja Liberalna PiS

był obserwatorem wyborów w USA.Facet jest miękki nie zaryzykuje utraty pozycji i kasy

markowski co się dzieje z naszym prezesem poniża kobiety !!!!

• Redaktorzy

Dowcip tygodnia, czyli nowy zeszyt komiksu "Duckman":

"Nieprzewidziany efekt wyrzucenia Rostkowskiej. Wykluczenie z szeregów partii posłanki Joanny Kluzik-Rosktkowskiej jest kłopotliwe nie tylko dla samej zainteresowanej. Rostkowska poza partią to kłopot dla samorządowców PiS startujących w najbliższych wyborach, których popierała posłanka. W grę wchodzi ogromna ilość plakatów i ulotek, na których są zdjęcia kandydatów wraz z wyrzuconą wczoraj posłanką.

- PiS wyrzucając mnie wczoraj zrobił im kłopot, bo 32 tys. kandydatom będzie jeszcze trudniej wygrać - komentowała była szefowa kampanii wyborczej Jarosława Kaczyńskiego. - Były wydrukowane ulotki, zdjęcia ze mną, z podpisami. Udzieliłam rozlicznych poparć - mówiła Kluzik-Rostkowska."

Co ten Jaro teraz wciąga jakieś dopalacze ?

Przedtem jak brał tabletki uspakajające to chciał kończyć wojnę polsko-polską ,bratał się ze z politykami średniego pokolenia lewicy a teraz ma jakieś iluminacje nt. Waszczykowskiego.

Forumowi wielbiciele Prezesa jakoś ucichli. Czyżby nawet oni zauważyli, że wszystko idzie w dziwnym kierunku?

Zajrzałem z ciekawości do Rzeczpospolitej zobaczyć, jak oficerowie polityczni PiSS radzą sobie z ostatnimi posunięciami Prezesa i jago kamaryli. Ogólnie rzecz biorąc spore zakłopotanie, ale na Komisarza Ziemkiewicza zawsze można liczyć. Ponieważ polityczna i moralna nędza PiSS widoczna jest jak na dłoni i nijak nie da się jej zamaskować Ziemkiewicz dla ratowania sytuacji stwierdza że rząd Tuska to powrót do PRL. No cóż, w takim razie powinien dostać pałą po plerach albo w swój ryj spasionego knura. Jeżeli jeszcze nie dostał to znaczy że po prostu bredzi.

Jestem Europejczykiem.

naczelny rzepy tydzień temu poruszył temat prywatyzacji jego gazety oczekując wsparcia dziennikarskiej braci i.....było żałośnie z facetem nie odpowiedział dlaczego nie przeszkadzało mu 41% udziału państwa w gazecie gdy Kaczyński dał dzięki temu stanowisko naczelnego a przeszkadza gdy PO korzystając z tych samych praw wymieni redakcję i planuje sprywatyzować gazetę.

markowski nie raz dałeś przykład PiSowatej miałkości i co teraz .....może wyciągniemy twoje wpisy wspierające i namawiające do oddania głosu na genialnego stratega.Teraz uszy po sobie jak klasyczne nie wiadomo co

Przykład obu pań posłanek pokazuje( po raz kolejny),że wazeliniarstwo do niczego dobrego nie prowadzi!

Ciekawe,czy p. Jakubiak nadal uważa,że Prezio to atrakcyjny,wysoki mężczyzna?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.