Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy jestem hierarchii w górę od "krasnala" i w dół, jakie to mogą być określenia, dotyczy to również przedmiotu "torby".

Tak, to głębokie. Pochyl się z troską i podziel przemyśleniami.

Ciekawy jestem hierarchii w górę od "krasnala" i w dół, jakie to mogą być określenia, dotyczy to również przedmiotu "torby".

na dnie torby jest spód u góry otwór.Jak podskoczysz wyskoczysz.Odnośnie hierarchii panuje anarchia kto pierwszy ten lepszy.

Nie przysyła. Ci tutaj się poprostu klonują używając coraz to nowych nicków.

No to kamień spadł mi z serca! A już zacząłem się zastanawiać co takiego jest w naszym forum że przyciąga tylu poszkodowanych na umyśle.

Jestem Europejczykiem.

No to kamień spadł mi z serca! A już zacząłem się zastanawiać co takiego jest w naszym forum że przyciąga tylu poszkodowanych na umyśle.

No wiesz, bida panie, bida. Skoro lokalni działacze PiSu w ostatniej kampanii ukrywali swoją przynależność partyjną, a wielu wymiksowało się z tej partii, to tu trzeba sobie radzić przynajmniej przez pączkowanie.

Ciekawe, pewnie tam na forach też Łukaszenko ma takich bojców ochotników jak ty tutaj, walczących z opozycją.

Dawno nic mnie tak nie rozbawiło :-))).

Jestem Europejczykiem.

ach, ach mamy jeszce jednego idiote na forum.Jak ja lubiem to forum.Nigdzie nie ma podobnego.Walą tu nawet idioty z białorusi.Chiba jestesmy ...slawni.Zapraszamy WSZYSTKICH idiotów, z całego swiata.

chiba wczoraj dojechał i dopiero sie rozglada.

mysle ze trzeba go godnie przyjac, zawiadomic lukaszenke a potem....odesłac.

poki co mozemy porownac naszych z zagranicznymi.czy moze som jakies subtelne roznice, czy to raczej sztanca.I jedna prasa z wyciskarką.

to moze byc.Oni tam sie przebijali cały czas, kto wiekszy idiotyzm zasunie.Probowałem dolaczyc ale ...bez szans.

chiba wczoraj dojechał i dopiero sie rozglada.

mysle ze trzeba go godnie przyjac, zawiadomic lukaszenke a potem....odesłac.

Nie da rady, to swojak. Nowy nick, to taka jego "cudowna odmiana" w stylu prezesa.

taaa ten master jest imponujacy.Bo samo fono to jakies takie...wsiowe.Nawet białoruskie.Ale jak to gosciowi miejsce dac trzeba.Niech se ulzy z tym Tuskiem.A potem za stodołe i za noge do oscieznicy.Niech dworu pilnuje.

zamkli...my tu w podziemiu.

zdaje sie ze mnie sie tez po..lo.Ale jak sama nazwa wskazuje master pierwszy gra fla...chiba flamengo.

Zamkliście go w podziemniu?Może zarazić...tom mondrościom...uważajcie.

Zamiast krasnala może być *uj a zamiast torby może być d*pa.

Słabo.

Oryginał wladza, którym cię poczęstował - "powiedział krasnal zapakowany do torby." - jest o niebo lepszy.

Uwaga! Joachim Brudziński dzieli się swoimi przemyśleniami:

"W moim sercu nie ma fascynacji liderem PJN, tylko jest fascynacja liderem PiS. Nie ma drugiej tak charyzmatycznej osoby na polskiej scenie politycznej. Jarosław Kaczyński jest mężem stanu i autorytetem, i może być dla milionów Polaków autorytetem. Dla mnie autorytetem nie jest Joanna Kluzik-Rostkowska, ani Elżbieta Jakubiak. Rok u boku Jarosława Kaczyńskiego dał mi więcej w rozumieniu polityki niż 5 lat studiów w bardzo dobrym instytucie politologii u boku wybitnych wykładowców. Jarosław Kaczyński, tworząc PC, a później PiS od podstaw stworzył partię polityczną. On dokonał przełomu w systemie partyjnym."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prawdę mówiąc wzruszyłem się...

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Słabo.

Oryginał wladza, którym cię poczęstował - "powiedział krasnal zapakowany do torby." - jest o niebo lepszy.

Filut

Który z Was to krasnal, a który torba...bo się pogubiłem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Uwaga! Joachim Brudziński dzieli się swoimi przemyśleniami:

"W moim sercu nie ma fascynacji liderem PJN, tylko jest fascynacja liderem PiS. Nie ma drugiej tak charyzmatycznej osoby na polskiej scenie politycznej. Jarosław Kaczyński jest mężem stanu i autorytetem, i może być dla milionów Polaków autorytetem. Dla mnie autorytetem nie jest Joanna Kluzik-Rostkowska, ani Elżbieta Jakubiak. Rok u boku Jarosława Kaczyńskiego dał mi więcej w rozumieniu polityki niż 5 lat studiów w bardzo dobrym instytucie politologii u boku wybitnych wykładowców. Jarosław Kaczyński, tworząc PC, a później PiS od podstaw stworzył partię polityczną. On dokonał przełomu w systemie partyjnym."

Ukryta Zawartość

Prawdę mówiąc wzruszyłem się...

No, to jest prawdziwa sekta.

Stalina też czczono. Na akademiach, gdy powiedziano słowo Stalin to wszscy wstawali i klaskali. Klaskali i klaskali...

Ręce im puchły a oni dalej klaskali. Nikt nie ważył się przerwać - bo ten, co pierwszy przestawał, więcej już nigdzie nie był widziany.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy
Zawsze jest tak przyjęte że czeka się na najwyższej rangi dostojnika, a jego punktualne przyjście jest w złym tonie, bo świadczy o braku potwierdzenia przywództwa - to banał.Zawsze jest delikatne opóżnienie taktownie dostosowane do danych okoliczności.

To chyba jakiś cytat z Dostojewskiego? Po naszej stronie Uralu spóźnieć się zwyczajnie nie wypada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.